nedus1965 Creative Commons License 2010.09.11 0 0 17759

Vadrózsa terep 50

Sajnos , a tavalyi " rendezés" idén is visszaköszönt . Igaz , a rajt majdnem pontosan ( alig 8 perc) megvolt . Nincs túl nagy mezőny , talán 25-en vagyunk . Valószínüleg ennek oka lehet a két napja szakadó eső . Viszont itt van Hajduska Balázs , Nagy Pisti és Kopcsányi Zoli is . Az indulók között üdvözölhettük Solkimát és a nevezési asztalnál Börcsök Andrist .

  Az erdő az "elvárt" képét mutatta , hatalmas sár , kiáradt patakok . Szúrdokpüspöki után a patak elég dúrva , ha nem lenne a közepén egy fa , nem is tudom hogyan mennénk át olyan erős a sodrás .Felfelé a Muzslára az ösvény patakként hömpölyög . Lefelé a Muzsláról az út eltünt , kidölt fák és legalább 10 patakátkelés várt .

   A végén Nagy István nyert Kopcsányi Zoli és Hajduska Balázs előtt . Az utóbbi nem volt túl boldog , és nem a helyezés miatt . Teljesen igaza van abban , hogy miként rendezhet versenyt egy olyan társaság , akiknek nem túl sok közük van ehhez . Teljesen logikátlan és esetleges szalagozás , amik főleg az elágazásoknál és letéréseknél hiányoztak . Vajon vizsgálta valaki , hogy egy Terep Ultra Kupa fordulót kik rendezhetnek ?

       nedus ( Nedelka József )