:Snoopy: Creative Commons License 2010.09.06 0 0 43328
Ezt biztos nekem címzed?

Figy...én nem tudom, van ebben az országban vagy 8-9 lerohadt kisvasút, meg pár "élményvasút" ami azért jobban áll.


De nemigaz basszus, hogy egy mennyira magyar szokás, hogy nektek/vasútbarátoknak nevezett egyedeknek állandóan b..sztatni kell egymást minden apróságért (tisztelet a kivételnek)

Pár évvel ezelőtt hónapokon át a Börzsönyi (Királyréti) köcsögözés ment, aminek sem én sem az itt olvasók nagy része nem tudja az előzményét nem tudja mi zajlik a színfalak között, csak két, néhány-tízfős társaság keni a sz..rt egymásra és viaskodnak, ahelyett hogy összefognának és végre teremtenének valami működőképest. (Jó, a mostani vezetésnek sikerült felhozni a kisvasútat a csipkerózsika álmából, + fejlődik is szépen, le a kalappal)

Kemencén szintén úgy vélem ment az utálkozás, egyszer voltam egy ilyen "megbeszélésen" na ott bakker mindenki okosabb volt a másiknál, meg volt valami párfős társaság akit nagyon utálni kellett valami vasútzüllesztő tevékenység miatt, de azt hogy kik ők, és miért utáljuk, mit követtek el arra már senki nem adott normális választ. Na mindegy, ezek el lettek hajtva állítólag most béke és nyugalom van, végre szemmel láthatólag fejlődik a szent Kemence is, de a börzsönyi kioktató, flegma és pökhendi stílus sajnos megmarad, ha az ember - nem csak én, más is, kevésbé hozzáértők- bármiféle építő jellegű tanáccsal próbálna szolgálni, akkor a kussolj, húzzál el innen, meg hasonló baráti beszólogatást kapja az ember.

Balatonfenyvesen úgy látom (próbálom összerakni a mozaikokat) volt pár hajtányos emberke aki próbálta a pályát legalább hajtányok számára fenntartani, és ezekkel áltl szemben a MÁV vezetése (akiknek a hozzáállásukat a vasúthoz már ismerhetjük)

Én nem látok kivetnivalót abban hogy egy napsütéses napon csisztapusztán ráteszem a pályára a hajtányt és Táskáig meg Főmajorig elzötyögök. A pályának nem ártok, forgalmat nem zavarom, legalább látják hogy használva van a sín. Aztán gondolom itt is valaki jó magyar szokás szerint viszályt keltet, a hajtányosok lesz..rták utána a dolgokat, a pálya rohad a sínt meg lopják.

Na melyik a jobb megoldás?
Én frankón nyáron még hajtánypályát is csinálnék Fenyves-Csiszta között. Ilyen úgysincs az országban még.


Bocs ha nem így van, én így veszem ki a szavakból.
Előzmény: Törölt nick (43318)