pmobilTB Creative Commons License 2010.09.05 0 0 77417
Szia vadász1-2!
Ki mondta hogy nem voltunk? :) Csak meg kéne végre jegyezni a rendszámokat, meg követni a többi márka topicot. ;) Feri egyik zöldikéje AAB-és rendszámú, és hogy avval menjünk kb annyi esélye van mint trójai falónak az epsoni derbyn. A fiacskája zöld Ladája IYX rendszámú, a fehér CIZ-es, a fehér kocka AUP-os és műszaki sincs rajta, a bordó ABS rendszámú pedig már el lett adva.

Viccet félre téve,ha megfordultál, az első kép készítésekor, akkor a láthattál egy sötét kék Peugeot 406 Break típusú járművet, most avval voltunk. :)

Egyébként kint voltunk reggel 7-től fél 12-ig. Waresz89 kartárssal is találkoztunk aki a börzére most vízibicikli nélkül érkezett. :) Wartburgos szempontból a siófokihoz képest eléggé gyér volt a kínálat, kaszni cucc nuku, egy két apó cseprő dolog, de kurrens cucc semmi. Na jó talán a zsír új NDK-ás alaplap 1500-ért, de azt se hoztam el. Helyette Atomi tanácsára vettem egy relatíve jó állapotú Ihling könyvet, színes kapcsolási rajzzal, meg Toroconak lőttem egy ép kardánboxot. Fotón eléggé gyatrának látszik, de élőben nem ilyen tré.
Aztán kiautókáztunk a 18-dik kerületbe hogy vegyünk egy nehé zkategóriás alig 50 éves satut. Jut eszembe, ezt ugye te is a 18 kerben fotóztad, a gyorsforgalmi mellett , a vasúti átjárón túl?

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=102321898&t=9006748

Aztán úgy volt, hogy még kiugrunk Gyálra egy Wartburg motoros csónak megtekintésére, és esetleges megvételére, de a tulaj az utolsó pillanatban lefújta, így a tervezetnél hamarabb tettünk látogatás a TWK elnökénél. Ja és megállapítottuk, hogy mind Atomi mind TWK-001 milyen burzsuj környéken lakik, hogy vasárnap délben egyetlen nyitott kocsma sincs a környéken. XD Viszont P21-Ferivel szemrevételeztünk egy szép Tátra villamost.
Kb. ennyi.
üdv
Jani

ui: Szegény ALZ-és autó kezd egyre lelakottabb lenni, eddig mintha nem húzta volna ennyire a farát. Egyébként csornai az autó.
Előzmény: vadász1 (77411)