champy Creative Commons License 2010.09.03 0 0 310
Sziasztok.

Segítséget szeretnék kérni. Előzőleg leírtak pár variációt. Nem igazán tudom, melyiket kellene használni. :)
Szóval a tuti kell. :D

Vettem egy 10 Literes öv bográcsot. Olyat, amit az út szélén árúlnak. Szürke színű kívűl-belül, gulyás feliratú "sál" van rajta. (csak a beazonosítás végett)

Mi lenne a legtutibb módja eme bogrács beavatásának?
Ha szabadtéren, akkor mennyire tüzeljek alatta? Zsírral vagy olajjal kenjem be? Égjen rajta rendesen vagy ne? Vagy sütőben? Ha igen hány fokon? Van aki 60 fokot mon, van aki többet. Teljesen bizonytalan vagyok.
A másik: Tárolás.
Egy kinti kamrában fogom tárolni. Meleg vizes elmosás, utána bekenjem valamivel?

Előre is köszönöm a segítséget.