pesta8 Creative Commons License 2010.08.18 0 0 219
Hello! A regebb es 3-400 koruli jetek is lehetnek jok. De ki lehet fogni olyat is ami par ora alatt szetesik. Belelatni nem lehet, az elado sem biztos, hogy tudja mennyit bir ki. Yamaham volt az a kategoria ami most ennyibol kijon, nem rossz, de gyenge. Kawat nem ismerem. A Sea Doo 94-tol mar eleg jo gepeket csinalt, a legkiforrottabb az xp sorozat, de az sp is jo lehet. Ha ilyen arkategoriaban keresgelsz valassz olyat amelyik 2 szemelyes. A 3 szemelyes nagyobb testu es nehezebb, viszont ugyanazzal a motorral szereltek, tehat gyengebbnek tunhet. Sokmindent hazilag is lehet barkacsolgatni, nem bonyolult szerkezetek.
Jogsi kell hozza es a jethez tartozik hajolevel (forgalmi). Ha a szalki tavon hasznalod, ezek nem szuksegesek. A Dunan igen. Ha van a jetnek hajolevele, eladasnal elony lehet.
Fogyasztas nem katasztrofa. Nagymertekben fugg, hogy hirtelen mennyi haverod lesz, akiket addig csak latasbol ismertel. Mert radakaszkodnak. Esetleg hozzak a kis benzinjuket. De a jet nem csak benzinnel megy. Az olajat nem szabad kisporolni, legalabbis a minosegibol kell hasznalni. Aztan ha valami beszarik, az osszes ilyen haver csak pislog, egyik sem fog odaallni, hogy beszalljon a javitas koltsegeibe. Remelem tudtam segiteni. Ha van kerdes, szivesen valaszolok. Lehet egy honap mulva, de en mar csak ilyen vagyok.
Előzmény: Zsanci06 (217)