visan Creative Commons License 2010.08.14 0 0 911

Én arra fogadok, hogy Hermione nem jön össze Dracoval. Szerintem visszatér még Rhiannon, jön a szánom-bánom stb.

 

És igen, nem véletlen, hogy felbukkant Rhiannon mellett egy varázsló. Bár szerintem nem állította rá senki, inkább fordítva működhet ez a dolog: Rhiannon mesélt neki ezt-azt Dracoról és Harryről, és a srác rájött, hogy ebben van üzlet. Újabb vétlen-árulás szál, megmentős vonal stb.

 

Hogy Ron és Hermione összejönnek-e még, abban nem vagyok ennyire "biztos", de szerintem igen. Hermione az eredeti regényben sem az a csaj, akivel az első tapasztalatokat meg lehet szerezni. Túl nyomasztó hozzá. Egy tapasztaltabb, érettebb Ronnak már nem akkora probléma.

 

Nincsenek jó érveim, ez csak megérzés. De fogadni hajlandó lennék rá :-)

 

Én inkább a Luna-Harry vonal miatt vagyok meglepődve. El sem tudom képzelni a folytatását. Luna aranyos, persze, de Harry a hétköznapi életben ennél sokkal földhözragadtabb, nem értem, mit fog kezdeni a lánnyal.

 

Az persze segít, hogy valóban nincsen rendesen kidolgozva Harrynek egy kapcsolata sem, csak az új családja. Üde színfoltként Luna is elfér így a regényben. De ha a naponkénti találkozásuk, együttlétük lenne leírva, elég hamar unalmassá válna a folyamatos elbeszélés egymás mellett...

 

Ebben a regényben is inkább Ginny az, aki Harryhez illik, de Lunát valahogy nem illik ejteni, szóval elképzelni sem tudom, hogy lehet ezt folytatni.

 

Majd kiderül. Mindenesetre egyelőre én izgulok, ne jöjjön újabb megkínzós rész, mert az nagyon nem hiányzik (nekem).

 

 

Előzmény: NevemTeve (910)