heliumos.lufiii Creative Commons License 2010.08.12 0 0 4789
Sziiasztok!

lilaviola: egy bogyó nagyon max 500..

Theia: legjobb ha kiveszed. A dagadás le fog menni max vmi felrtőtlenítővel kell kenegetni.. ennyi az egész a pöcök amiről beszélsz sztem az vadhús úgy igazán azzal nem tudsz csinálni semmit majd a sebészek helyrerakják azt. Ha majd rendesen begyógyult minden, max akkor csináltathatod újra. És amíg nincs begyógyulva (mindenkinél más de ált. 6 hónap) lehetőleg ne menj strandra :) vagy csak ne érje víz.

Rebeka: nekem van mindkét pc-m én is jobban féltem a nyelvtől de hidd el az orr jobban fáj :D 3 napig kb be lesz dagadva meg nem fogsz tudni enni ja meg sejpíteni fogsz de nem gáz egyáltalán a gyógyulási idő. Csak ne egyél szilárdat és tejeset mert akkor gennyezni fog és nem túl jó az íze (tapasztalat :D)

Pici(L): Attól függ hogy hova porcba, ha legfelülre akkor úgy hívják h helix, ha pedig középső részen belülre akkor tragus. Szúrással jobban jársz meg egy kis érzéstelenítővel de egyáltalán nem fog eldeformálódni a porc. Van a köldökömbe nekem is pc igaz alul nincs de szerintem nem szakadhat ki. FEltéve ha bírod az orvosifémet, mert én azt nembírom és kilöki a szervezetem. Csak vigyázni kell rá és nem lesz gáz.