Mityu Creative Commons License 2010.08.09 0 0 9543
Tudok segíteni pontosítani amit bekarikáztál képen mi mivolt. Amit pirossal bekarikáztál az volt a laktanyánk fő telephelye. Parancsnoki épület, ÜTI szoba, szolg.vez. iroda, lőszerraktár, fegyverszoba. A másik hosszúkás épület zőccségraktár, kazánház, hálórész fürdővel, konyhai előkészítő, konyha, ebédlő kantinnal (volt szerencsém kantinosnak lenni), tápos és gkvezetői iroda.

A telephelyen volt még egy hangár szerű raktár, meg egy üzemanyagtöltő (rohadt büdös a gázolajtól) is. A háló előtt volt (szerintem még megvan) három antenna árbóc aminek a világítását volt szerencsém nekem is esténként felkapcsolni. Na meg ezzel jeleztünk az őrségnek, ha elindult az ellenőrzés.

Közvetlen mellettünk volt a Dózsa laktanya raktárbázisa is.

A kép jobb alsó sarkán amit zölddel bekarikáztál ott egy kisház, ahol rádiófelderítők alkottak. Itt volt egy felállított őr, a kör alakú kerítés mentén kellett sétálni.
Innen pár méterre a reptér szélén volt még egy rádiós kocsi felállítva.

A felső zölddel amit bekarikáztál ott volt a "22-es domb". tetején egy lokátorral, alatta egy rádiós kocsival, szintén rádiósok munkahelye volt. Itt őrkutya volt kikötve...

A felvezetési útvonal a reptér szélén volt az őrkutyát, majd a kisháznál az őrt kellett 3 óránként leváltani.

:)))


Előzmény: A-Ascona (8886)