SheshomaruNagyúr Creative Commons License 2010.08.03 0 0 2538
Én azt hallottam a többiektöl amikor vártunk a sorunkra a vizsgán hogy volt olyan, akit azért nem engedtek át, mert megkérdezték tőle hogy miből, kitől tanult, és amikor kiderült hogy a kék könyvből tanult, meg az interneten, akkor huzták a szájukat és az egyikk kijelentette hogfy az semmit se ér, abbol nem lehet megtanulni a nyelvet.
Valami Sága Atilla volt a vizsgáztató, ha jól értettem, de a várost nem tudom. Sajnos. Meg ez lehet egyszeri eset is, nem akaork hangulatot kelteni, csak ezt mondta szegény másik vizsgázó, hogy ezért utazott annyit pestre.
Kiprobáltuk hogy tudunk-e bezsélni valamit eszperantoul, és remekül ment (jó, nem volt egy hű de nagy párbeszéd, de akkor is, én nem vettem észre hogy baja lenne a tudásának, már amenyire ezt én megmondhatom valakiről... :-) )
Amúgy ő is átment rendben a vizsgán, egy csomó pontja volt a szóbelin.

Szerintem nem lenne joga semmilyen vizsgáztatonak azt firtatni hogy ki meg hol tanított egy vizsgázót, mert az a kérdés hogy tud-e vagy se.
De ha ilyen dizskriminativan állnak hozzá hogy "akkor te nem is tudhatsz semmit", na akkor nincs esély az biztos. Én egy ien után tuti panaszt tettem volna!
Előzmény: pirmóka (2517)