SheshomaruNagyúr Creative Commons License 2010.08.03 0 0 2536
Azért nekem eléggé hiáynzott volna a tankönyv meg a munkafüzet mellett a hanganyag és a hozzá tartozo feladatok, nem bsezélve a 12-ik lecke szotanulo programjáról, amiben nem csupán középfok hanem felsöfokú szógyakorlás is ban.

Szerimntem ha neked nem jött be, mert nem használtad eleget ahhoz hogy ráérezz a lényegére (hogy ott helyben ki vagy javitva, és ellenörzik a házidat, meg vannak személyles konzultációk, stb.) attol még lehet hogy nem kéne lebeszélni másokat rólla.

Ha kifutottál az idöből, az azért lehet, mert nem használtad minden nap, vagy minden másnap, ahogyan javasolják. A nylevtanulást nem lehet heti 1szeri pár órányi tanulásal elintézni sajnos, de gondolom időközven erre tei s ráébredtél.

Énnekem biztos hogy nemment volna csak könyvel meg munkafüzettel, nem azért mert az kevés, vagy más, hanem mert nincs kontrol, nincs semmi visszajelzés ha egyedűl tanulsz. Nem scoda hogy olyan sokan buknak meg a viszgán.
A magántanárok elég sokat kérnek hogy felkézsitsenek a vizsgára, akár 1500-3000 ftot is. A felkészülés hát úgy jó 3-4 hónap ha mindennap gyakorolsz. Hol lett volna ennyi pénzem ha van is tanár a közelemben valahol? Hát sehol. Az a tizen pár ezer forint messze (túl) olcsó is volt igy utólag visszanézve... csak annyi kellett hogy elkötelezzem magam és csináljam rendesen, és meglepöen jól vizsgáztam ahoz képest hogy magyarul nagyon hibásan irok. De az eszperatnot jól begyakoroltatták nekem a feladatsorok.
Amugy a munkafüzetben csak egyetlen helyes választ ismerhetsz meg hátúl a megoldások között, a tanfolyamban meg többféle helyes választ is lefogad a program.
Ha azt nézem hogy "hogy hívnak" hát arra nem csak 1 helyes kérdömondat van pl. hanem vagy 3-4-féle.
Előzmény: Bogarka11 (2505)