Netboszika Creative Commons License 2010.07.19 0 0 1793

Most találtam rá az index fórumra, ahol látom a különböző rákbetegek más-más topikon beszélgetnek. Elnézéseteket kérem, de mindig kutatok, keresek, így akadtam rátok is. Ahol szoktam eszmét cserélni, ott mindenféle rákot egy fórumon beszélünk meg. Ezért ne haragudjatok, de olvastam egy beírást itt, ami kb csak 10 év múlva kecsegtethet eredménnyel. Mi az, ha szabad kérdeznem?

Én most leukémiás (CLL) vagyok, de 13 éve melldagival műtöttek, kemóztak, sugaraztak. A mostani nyavalyám csak akkor kezelhető, ha már nagyon sok lesz a fvs, és a többi összetevő is romlik.

Viszont nem szeretek ölbe tett kézzel ülni, ezért keresem a számomra hiteles alternatívákat, s szívesen adom tovább az általam jónak tartottat is. Hátha valakinek jónak találja.

Nem szabad homokba dugnunk a fejünket, az " idő parttalan fut". A leukémiás fórumon beírtam a 416-417 számon, ha valakit érdekel megnézheti.

Nem vagyok terjesztő, forgalmazó sem, csak egy "egyszerű" beteg, aki szereti megosztani a tapasztalatát, s szívesen veszi a másokét is.

Én most egy magyar profsszor készítményeit szedem, 4 hónapja, sikerrel, ezt a haematológusom is elismerte. Vannak gyógyult betegei a profnak agydaganatban, tüdőrákban, béldaganatban stb is. Ezért bátorkodtam írni. Több szem többet lát.

Gyógyulást, és erős akaratot nekünk.