tricsusz Creative Commons License 2010.07.12 0 0 310
Sziasztok,

Tegnap láttam a filmet. Összeségében tetszett, de talán túl nagy volt az elvárásom vele szemben a könyv miatt. A könyv sajnos ezerszer jobb.
A férjem rohadtul unta mellettem a filmet (Ő ugye nem látta az első kettő részt csak itt-ott belőle részleteket, így neki kicsit kínai volt.) így én sem tudtam teljesen odafigyelni. Nagyon várom, hogy magam csendességére nyugodtan élvezhessem.
A férjem nem is akarta megnézni, de mivel könyörögtem neki és már 33 hetes kismama vagyok nem mert ellenkezni.
Az eleje nagyon uncsi volt és csak a közepe felé kezdett el kinyilni a történet, de a végére nagyon ütős lett.
A legjobb alakítás a Jacobot alakító Taylor Lautneré és a Rileyt alakító Xavier Samuelé volt. Robert Pattinson alakítása elment, szerencsére most nem volt annyi szenvedős jelenete, ami előnyére vált. Sajnos be kell valljam, hogy jól nézett ki és most korához illő ruhákat aggattak rá. Jacob nem különben, igaz kicsit sokat volt meztelen, de neki legalább volt mit mutogatnia.
Kristen Stewart külseje előnyére változott. Valaki írta, hogy nőiesebb lett, ami igaz de nem alkatilag hanem az arca. Talán mostmár el tudom képzelni újszülött gyönyörű vámpírként.
Nikki Reed nagyon szép volt. Sokkal szebb, mint az előző két részben. Nem tudom miért, de természetesen volt szép. Régebben művibbnek tűnt.
Jasper haja néha nagyon gáz volt, nagyon látszott rajta, hogy paróka.
Sajnos semmi szerepe nem volt Esmeenek. Billy Burke is kaphatott volna több részt, de ő is mintha jobban nézett volna ki. Rövidebb lett a haja és fiatalabbnak tűnt vele.
Jókor rakták be a Volturit a történetbe.
A sátras jelenetet vártam a legjobban. Jó lett szerencsére és nem csalódtam. Azt gondoltam ha azt elrontják az egész film egy fabatkát sem fog érni.
Nagyon megkapó jelenet volt a Bella Jacob-farkas összesimulása az erdőben, mintha a könyvet olvastam volna. Ezt a jelenetet kaptam vissza a leghűebben.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe, de ha mégegyszer megnézem tüzetesebben akkor biztos fog még eszembe ötleni egyéb is és leírom ha nem zavarlak vele benneteket.

Előzmény: mási. (309)