Lalo Creative Commons License 2010.07.08 0 0 5228
Kedves Casanova márki!

"... az ATV-n szereplő 700-as Klubos Pat Robertson tiszteletes az "Amerika szabadkőművesei" c. könyv szerint is a szabadkőművesek egyik leghangosabb, és legádázabb ellenfele, bár nem tudom ennek a tiszteletesnek mi köze lehet a HIT gyülekezethez, ha az nem, hogy egy csatornán "csordogálnak"

Feltehetőleg tőle is kapnak anyagi támogatást, s ennek fejében vetítik a műsorát.

"másrészt ellenfeled Leo Taxil-ra hivatkozik, a történelem egyik legkártékonyabb hamisítójára, akinek, saját maga által is elismert hazugságait a rasszisták, és nácik mégis zászlajukra tűzték....ugye, a Cion bölcsinek jegyzőkönyvét is ő szopta a kisujjából, amit be is vallott, mint, ahogy azt is, hogy "Palládium nem létezett. Én hoztam létre...én pusztítom el.""

1. Én hivatkoztam Leo Taxilra, megmagyarázva, hogy mindaz, amit 12 éven keresztül írt a palladiumista luciferiánus szabadkőművességről, az egy grandiózus beugratás volt, amellyel a katolikus egyházat és magát a pápát, XIII. Leót verte át. Arról nem tehet, hogy még önleleplezése után is tényként kezelik kitalációit.

2. De a Cion bölcsinek jegyzőkönyveit nem ő írta, az a cári titkosszolgálat megbízásából és közreműködésével készült.

3. Szomorú, hogy a Hetek, a hitesek amúgy színvonalas hetilapja közölte ezt a Morvay cikket, amellyel mintegy legitimálta az eddig a zsurnalizmus alvilágában tanyázó elméletet. Látható, hogy milyen nagy örömmel fogadták ezt az internetes szennylapok - a hitesek és a Hetek iránti gyűlöletük ellenére - sorban elkezdték idézni. (kitartas.mozgalom.org, barikad.hu, www.egerjobbik.hu, gerillainfo.co.cc, stb.)
Csodálkoznék azon, hogy Morvay Péter ennek örülne, de hát aki disznók közé keveredik ...

Előzmény: Casanova márki (5221)