Kicsidoki Creative Commons License 2010.06.30 0 0 256
Kedves elcaro!

Örömmel, szívesen! :)
Dehogy, örülök, ha bármiben tudok segíteni, csak bátran! Elnézést kérek, ha okoskodónak tűnök, csak segíteni próbálok, amiben tudok.

Még a V50-nel kapcsolatban kérlek dobj meg egy emillel a littledoc@freemail.hu címre, ha gondolod...


Én 5 éve, és a 3. VOLVO-nkkal a Zay utcába (Budapest) járok, mostanság történetesen Ortmann Tamás Úrhoz, teljes megelégedettségemre. Bármi kérdésem, kérésem (problémám nekem még nem) volt, mindenben maximális segítőkészséget és hozzáértést tapasztaltam.
Nyilván sokan vagyunk, sokfélék, emberek, sokféle tapasztalattal és problémával, így biztosan nincs olyan szerviz, amelyikről csak és kizárólag jó tapasztalatokat hallanál, de nekem ez a magán véleményem és a személyes tapasztalatom.
Szokták azt is mondani, hogy "fejétől bűzlik a hal". Itt - nagyon csúnyán fogalmazva - véleményem szerint a FEJ minden téren "nagyon rendben van" :) , és ez érezhetően mindenre kihat, itt a mondás pozitív értelemben igaz... :) Ha jársz, biztosan össze fogsz Vele is ismerkedni.

Nem túlzok, amikor azt írom, hogy a biztonság, kényelem és a gengszter-fíling mentesség mellett a nagyon pozitív szerviztapasztalataim miatt is maradtam, és tervezek is maradni a VOLVO-nál...

VOLVO for Life
Előzmény: Törölt nick (253)