Tulipe Noire Creative Commons License 2010.06.27 0 0 64
"Aki ellenük szól, vagy tesz, azt a szervezet egy tagjának "likvidálnia" kell! Méghozzá úgy, hogy a kijelölt tagnak KÖTELEZŐ(!!!) BOROTVÁVAL ELVÁGNIA A NYAKÁT ANNAK, aki a Nagymester megjelöl, mint a szervezet számára "nem tetsző"-t.Igy szabadköműves volt Lenin is.

Nagy Kár hogy leninnek nem vágták át a nyakát még mielőtt fél Eurórát le nem rohanta a gonosz vörös ördög."

Meglep, hogy milyen sokan nem tudnak itt a szabadkőművességről, a szabadkőművesekről..
Ez egy olyan, a Világot áthálózó dúsgazdag liberálisokból álló szervezet, amely ma már a legfekélyesebb seb a KULTÚRVILÁG TESTÉN. Tény, hogy a felvilágosodás korában, meg még annakelőtte is nagyon sok, a szellemi életben kiváló ember volt szabadkőműves, de persze nagyon sok "bűnöző" is. Igy szabadköműves volt: Mozart, Lev Tolsztoj, Ludvig van Beethoven, Albert Einstein, V.I. Lenin és még "sokan mások". A szabadköműves szervezetek ú.n. "páholyok"-ra oszlanak, "nagymestereik" és "beavatási szuertartásaik" vannak.
Aki ellenük szól, vagy tesz, azt a szervezet egy tagjának "likvidálnia" kell! Méghozzá úgy, hogy a kijelölt tagnak KÖTELEZŐ(!!!) BOROTVÁVAL ELVÁGNIA A NYAKÁT ANNAK, aki a Nagymester megjelöl, mint a szervezet számára "nem tetsző"-t. ÉS EZ MA IS "IGY" "MŰKÖDIK"--és....MŰKÖDIK! A "szeretet" és a "SZENT SZABADSÁG" jegyében!
A szabadkőművesség LEGNAGYOBB ELLENSÉGE MA MÁR a VILÁGKATOLICIZMUS! Noha korábban a legkiválóbb katolikusok, sőt pápák közül is voltak sokan szabadkőművesek.Sajátos módon a szabadkőművesség rítusai leginkább a Katolikus Egyház szerzetesrendjei néhányának liturgikus eljárásaihoz hasonlitanak--főleg a felszínes és hozzánemértő szemlélő számára. Valójában a két dolog között Ég és Föld a különbség, nemhiába nagy ellenségei egymásnak.
Aki többet akar erről a dologról tudni, annak melegen ajánlom Páter Nagy Töhötöm: "Jezsuiták és szabadkőművesek" c.kiváló könyvét. A szerző Nagy Töhötöm S.J. egy zseniálisan kiváló jezsuita--volt.Mignem Argentinába disszidálva ott belépett a Buenos Aires-i szabadkőműves NAGYPÁHOLY-ba, azzal a tébolyult szándékkal, hogy integrálja a a katolicizmus-t és a szabadkőművesség-et.És erről a tervéről és szándékáról jelentést is írt az akkori pápának, XII.Pius-nak--akivel személyes kapcsolatban állt.És aki a leghatározottabban próbálta erről a tébolyult szándékáról lebeszélni--hasztalan.Buenos Aires-ben a szabadkőművesek egy ideig nem tudták, hogy Dr.Nagy Töhötöm jezsuita, de amikor megtudták, kiadták az utasitást a likvidálására, amit ő--szerencséjére valahogy megtudott. Jelentkezett "villámgyorsan" a kommmunista magyar állam buenos aires-i nagykövetségén, ahol azonnal repülőjegyet kapott, és hazarepült-menekült Budapestre a 60-as évek elején. Budapesten élt 1968-ban bekövetkezett természetes haláláig, mint az Akadémiai Könyvkiadó vallási-, és teológiai szakkérdésekben kompetens munkatársa. Végülis "így úszta meg" a torkának a borotvával való elvágását, hogy a kommunista magyar állam a Magyar Népköztársaság megvédte.
Egyik legnevesebb nagymester asszisztense Magyarországon a szabadkőművességnek Benedek Marcell író, műforditó, egyetemi tanár volt, ma úgy tudom ugyanezt a funkciót Márton László író tölti be.Egyelőre "ennyi"!
syphax"
http://hetivalasz.hu/itthon/nem-birta-tovabb-kettos-eletet-elt-most-kitalalt-a-humorista-30320