BAUMAGtalan Creative Commons License 2010.06.26 0 0 4561
..."Egyedül a Jobbik válaszolt elég tisztességesen..." azonosultunk is azzal, hogy a BAUMAG ügyben is radikális változásra van szükség, és nem csak olyan változásra, amely a BAUMAG által kifosztottak helyzetén nem kíván változtatni...a FIDESZ a választások előtt tudta, hogy néhány tízezer meggyötört, vagyonától a korábban hatalmon lévők által megfosztott (beleértve az 1998 és 2002 között hatalmon lévőket is!) szavazó elvesztése nem fogja veszélyeztetni a kétharmados többségüket, ezért nem tartották szükségesnek, hogy nekünk címzett ígérgetéseket is tegyenek...az általuk kezdeményezett elszámoltatások még nem jutottak el a BAUMAG ügy okait előidéző felelősökig, de elképzelhető, hogy korábbi érintettségeik miatt nem is kívánnak foglalkozni nyomorunkkal. Indok, hogy most miért nem, az van bőven: a gazdasági helyzet, az árvízi károsultak, a devizahitelesek, a kilakoltatások, a mezőgazdasági károk...bezzeg, ha mi képviselnénk a kétharmadot, nem csak kampányfogásként tették volna közzé, azonosultak volna az alábbi Jobbik közleménnyel, hanem már meg is oldották volna ügyünket...:

..."A Jobbik nemcsak a nagyértékű bűncselekmények feltárására, hanem a törvénytelenül elorozott vagyonelemek felkutatására és visszaszolgáltatására is oda fog figyelni. Például a Baumag ügyében a mai napig nincs válasz arra, hogy hová tűnt el a cég vagyona. Meg fogjuk találni annak a lehetőségét, hogy feltárjuk a vagyonmozgásokat, és azt követően visszajuttassuk a jogosulatlanul elorozott javakat a károsultaknak. A bűncselekmények elkövetőinek pedig teljes magánvagyonukkal felelniük kell majd az elkövetett törvénytelenségekért. A Baumag-botrányban a 2003-ig regnáló kormányok felelőssége egyetemleges, hiszen amíg a Baumag működött, addig az állam a befektetőktől a forrásadót beszedte, és ezzel komoly bevételt realizált, amikor pedig a botrány kitört a hiányos törvényi szabályozásokra hivatkozva nem állt a magyar emberek mellé, hanem cinkos hallgatásával és időhúzásával hozzájárult ahhoz, hogy a társaság kimentse a befektetők vagyonát..."

Vagyis annak a pártnak vagyunk, leszünk aktívan elkötelezettei, amely ezt a fenti ígéretet hiánytalanul meg is fogja valósítani! A többi párt számunkra ellenzék, akik ellen küzdenünk kell, hogy mielőbb kipöcköljük Őket a közéletből!...
Előzmény: kirabolt1 (4557)