raczkevi Creative Commons License 2010.06.25 0 0 48335

Sziasztok!!

 

Részletes beszámolót este írok, most csak a fontos infókat .

Jeszdori-ékkal a Monastiri reptérről lopott wifin jelentkezem!  ;o)

Aki az EL-Fell Hotelbe megy vagy menne NE fogadjon el 8 vagy 9-essel kezdődő szob akulcsot, mert a 800-tól 999- ig a szobák még tunéziai viszonylatban sem felelnek meg a 3*-nak, max 2.

Ráadásul hátsó, külön kieső szárnyban, alig zárható zárral, adapterrel használható régi konnektorokkal és penészes fallal-meg durván leleakott fürdőszobával.

Amikor mi  megérkeztünk, hiába adtam 10 dínárt plusz 1 doboz cigit a recisnek-mivel tele voltak a felújított szobák, csak lelakottakat kapott az összes magyar érkező, kb 20 ember.

Senki sem volt elégedett a szállásával.

Viszont!

A part csodás, a szálloda főépülete és étterem, kert, játszótér is megüti a 4 csillagos szintet, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat.

A személyzet nem túl kedves, csak ha jattolsz- addíg pofátlanul az orrod alá tolja a jattostálkát az 1 dínárért-pl.ha normális presszó KV-t kérsz.

Az idő végig csodás volt, első 2 napon szeles, felhő egy pár-de a nap erős így strandolni is lehetett.

Most ideális 28 körüli fok napközben, isteni volt a tenger és a part is csodás!!!

.

Az AI- nekem elég jó volt, van akire rászóltak hogy egy ember max 2 italt vihet (medencénél) de ez azért zavaró, mert a partra csak onnan kell levinni italt, a part kb 100 méterre van a medencétől.

Az animátorok közt a Márti nevű csoda aranyos, a többi felejthető.

Később még írok sokat, mindenkinek jó nyaralást, részemről megerősítem azt hogy tunéziába ha lehet 4 csillag alá ne menjen az ember..