Dolna46 Creative Commons License 2010.06.25 0 0 1132
Etna, igazad volt az ocrelizumabbal kapcsolatban! A doktornő telefonon nem akarta kifejteni, miért kell változtatni. Sajnos, most megint mást, de hasonló készítményt kaptam, Mabthera a neve.
Előtte természetesen megint végig kellett járnom a kálváriát, mellkas-röntgen, másik helyen a kéz- és lábízületekről röntgen, hepatitis-vizsgálatra újabb vérvétel, EKG. Ezekkel 10 órára végeztem is, utána jöhetett az infúzió. 4 óra, mig lecsöpög, + 2 óra megfigyelés, közben kezdettől fél óránként vérnyomásmérés.
A keddi laborom sem lett valami fényes, de erre egy eredmény kivételével számoltam is: írtam, hogy belobbantak az ízületeim. A süllyedés 50, a CRP 12.0. Amire nem számítottam, a cukrom 10.2 - most mehetek kimondottan vércukor-vizsgálatra is. Már csak a cukorbetegség hiányzik!
Sírhatnékom van, a szemészetre volt tegnap 15:10-re időpontom, természetesen nem értem oda, mert 15:30-kor végeztem. Telefonáltam a lányomnak, ő lemondta, de másik időpontot majd csak ma tudok kérni, pedig sürgős lenne, mert már egy hónapja bök a bal szemem és állandóan könnyezik.
Félek ettől az új infúziós készítménytől is, nem lehet tudni, hogyan reagál rá a szervezetem. Persze az álomkór megmaradt, mint a krumplis-zsák, úgy dőltem be az ágyba, mikor hazaértem, a vérnyomásom 65/45 volt, már hazafelé a kocsiban elaludtam. Egy kancsó kávét megittam, úgy felment 73/50-re. Most hajnalban felébredtem, a sok tegnapi folyadék nem hagyott aludni, gondoltam, írom a híreket, mert a hajnali 75/55 vérnyomás is az ágyban marasztal, ti meg várjátok a történéseket.
A jövő hetem háziorvosnál, újfent laborban, és ha szerencsém van, a szemészeten telik, de a kórházat is meglátogathatom, 2 szívgyógyszerem felírásához javaslatért kell mennem kardiológiára. Minden papír birtokában a köv. héten ismét háziorvos, majd 8-án az infúziós kúra második része.
Mindezen helyekre és onnan vissza a lányom v. a vőm szállít /eddig még úgy láttam, szívesen cipelnek, meg aggódnak értem/.
Elköszönök, mert még lefejelem a monitort, megint rám jött 3 kávé után az álomkór. Lehet, úgy 10 óra körül megint idetámolygok.
Üdv.: Dolna
Előzmény: .ETNA. (1131)