.ETNA. Creative Commons License 2010.06.23 0 0 1129
Jaj, az nem jó :-(( Biztos voltam abban, hogy igaza van az orvosomnak amikor azt mondta, hogy nem mindenkinél "tart" ki, s ebben is egyedi, személyre szabott protokollt kell ezentúl követni.
Persze ez a belobbanás is sok mindentől lehet, amilyen hülye az időjárás manapság, akár emiatt is, de egy enyhe nátha is elegendő, hogy több citokin termelődjön (vagy mifene) és erőteljesebben beinduljon a gyulladás, nem?

Szerencsére csak július közepén kell infúzióra mennem, nekem 2 óra alatt megy le, én is szoktam olvasnivalót vinni, néha - ha olyan a "csapat" - egész jókat beszélgetünk is, de valóban uncsi, és igen erősen fenéklapító:-)

70/50? Azta, ez nagyon alacsony, nem próbáltál valamilyen természetes "vérnyomásemelőt" alkalmazni ilyenkor, vagy jobb ezt kialudni? Alapszinten is alacsony a vérnyomásod, vagy csak az infu befolyásolja ennyire? Nekünk fél óránként mérik a vérnyomásunkat infu közben, Neked közben is le szokott menni, vagy csak az utána következő napokban? Viszont kívánom a szépséges nyári időt (kinéztem az ablakon, hát én se vagyok jó a kívánságokban) :-)
Előzmény: Dolna46 (1127)