TLM Creative Commons License 2010.06.20 0 0 5033
Szia Fugu,

Itt csak én járok a Hurok utcába, így legfeljebb nekem címezhetted volna ezt a nagyszerű általánosítást. De úgy látom ezt a dolgot nem érzed.

Viszon ha összefutunk véletlenül, akkor velem nem kell chi sau-znod, és azt sem kell elmondanod hogyan edzel. Sejtem mit tudnál nyújtani chi sau téren, mind erőben mind minőségben. Remélem azért nem értek tömeges zaklatások a növendékeink részéről? :) Ha igen, akkor kihirdetjük, hogy ne zaklassanak benneteket, mert már fárasztó nektek a sok chi sau meg a kérdések. Téged majd név szerint is megemlítelek :)

Nem téma nálunk az akadémia, valaki jelezte hogy frissült az oldal, az volt téma. Sajnos látom, hogy a kommunikáció stílusa semmit sem változott az elmúlt években. Ez szomorú.

Ami az edzéseteket meg a sárkányfelhő formát illeti, nos van egy kis tévedés abban amit írsz. Valóban semmi közöm ahhoz hogyan edzel, ahogy írtam alapvetően ez nem is érdekel. Nekem a Chow Gar-hoz van közöm, az érdekel egyedül, így ha máshol azt látom, akkor van közöm hozzá. Amit nem értessz, vagy nem vagy hajlandó megérteni, az arról szól, hogy nem a mi alapelveinknek kell megfelelni, hanem a Chow Gar alapelveinek ha azt gyakorlod, vagy azokat a technikákat hazsnálod. Ez egy lényeges különbség.

TLM
Előzmény: fugu5 (5032)