halloo Creative Commons License 2010.05.24 0 0 14525

Sziasztok!

Most, este találtam rá erre a fórumra, így hát írok nektek, mert pár dologban a véleményetekre vagy a segítségetekre lenne szükségem.

26 és 27 éves fiatal szülők vagyunk egy most 14 hónapos babával, augusztusban szertnénk Montenegróba menni nyaralni, apartmanba.

A férjemmel Kotorra vagy környékére gondoltunk.

Nem tudtok véletlenül a környéken valami olcsó, de tiszta, megbízható szállást?

Szerintetek jó hely egy kisgyerekes családnak? Vannak homokos strandok, jó éttermek vgay boltok?

Főzéshez be tudok majd vásárolni?

A víz tiszta?

 

Amúgy nem vagyunk teljesen kezdők Montenegró terén, mert 4 éve már voltunk egyszer, igaz csak egy napra átruccantunk Dunrovnikból, elmentünk egészen Ulcinj-ig, átutaztuk a kotori öblöt, nagyon tetszett, de szinte sehol sem tudtunk jobban körülnézni.

Aztán voltunk még egy alkalommal, akkor Bulgáriából tartottunk Horvátországba, Macedónián, Albánián és Montenegrón keresztül, de az Albán utazás annyira lefárasztott idegileg és testileg, hogy csak Budvában álltunk meg egy hamburgerre( amit azóta is emlegetünk annyira isteni volt).

A gyerekkel való utazásban sem vagyunk kezdők, mert tavaly Bulgáriában voltunk hármasban és semmi gond nem volt, sőt.... :-)

 

Szóval nagyjából tudjuk hova szeretnénk menni, de egy kis ötlet kellene, hogy egy hetes nyaralás alkalmával merre vegyük az irányt.

 

Köszönöm mindenkinek, aki veszi a fáradtságot és ír!

ÜdV: Anna