combnyak Creative Commons License 2010.05.20 0 0 14346
Szervusztok
Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy egy ilyen nagyszerű, tökéletesen szervezett versenyen résztvehettem!!!
Olvasgatom a hozzászólásokat és néztem pár fotót is. Örök emlék marad. Ritkán látni ennyire közelről a természet erejét. A versenyről mit írhatnék? Aki ott volt az érezte a bőrén, másnak meg nem hiszem, hogy el tudnám mondani milyen volt a valóságban. Sok ismerősöm kérdezte: " na milyen volt?" Aztán amikor halgatták az élménybeszámolót, kicsit a tipikus horgász történetnek vélték.( visszaesett kapitális hal meséjére gondolok amit senki sem látott.)
Rendesen elfáradtam. Köszönöm Tamásnak a jó hangulatot, akivel együtt haladtunk Dobogókötől végig. Köszönöm a segítséget a tájékozódásban a megáradt patak kikerülésénél a vidám öttagú futó csapatnak. (én nyafogtam, a zöld háromszög jelzésnél, hogy nem szeretnék Dobogókőre visszajutni) Szerencsém volt hogy utánatok mehettem. Sikerült célba érnem. Mindenkinek gratulálok. Jó pihenést, sérülésmentes futást kívánok!
Csanya, Lupus és a Hős segítő csapat! Köszönöm nektek a segítséget, biztató szavakat, hogy a remegő kezemben tartott vizes flakonomba beletaláltatok.........szóval mindent!
Szeretnék jövöre is ott lenni. Hajrá ULTRABALATON!
Előzmény: csanya. (14043)