Jackopower Creative Commons License 2010.05.16 0 0 582

Jaj, ez már annyira kisstílű, de azért válaszolok, hogy az esetleg ide tévedőt ne tájékoztasd már félre....

 

Adatok: Miért ne tenném közhiré? Semmi félni valóm nincsen. Persze a hülyéktől senki nem véd meg, de azzal nick név nélkül is találkozok nap mint nap.

Egyébként a sok közül melyik cimemre gondolsz? :-DDDDD

 

 

1., És ki nem ismerte el eddig? Én magam írtam le a folyamatot. Olvass vissza! Látszik, hogy kinodban már nem tudsz mit írogatni. Sok más lakóháznál sem történt sokminden pláne gazdasági válság idején, tehát nem is értem, hogy miért ezzel a butasággal probálkozol. Persze megértem én. Ami fáj az fáj. De ez nem az itt lakásvásárlók baja. Aki meg most foglalja le  alakást annak édes mindegy hogy mi volt 2 évvel ezelőtt! Nem?

Irtam már: pszichiáter és bíróság!

 

2., A foglalózás és eladva sehol sem jelent sokat, hiszen közben a bank elutasíthatja  a vevő kérelmét. De ez mindig is így volt, minden építkezésnél. Nincs új a nap alatt! Vagy ez csak a Hétvezérnél jut eszedbe? Sajátos gondolkodásra vall. Olyan szüklátókőr. Nem? :-)

 

Hivd fel! Bár telefonon nem adnak felvilágosítást. Azért is írtam oda a nyivatartást. Sajnos be kell menned és várni a sorodra. Legalább nem csak irogatsz, de utána is nézel valaminek! Mindenesetre érdekelne ez a nagyon foglalkozom vele, pedig nem is veszek lakást, motíváció.

Csak nem sok pénzed ragadt benne? Te voltál az egyik alkalmazott? Most munkanélküli vagy s ráérsz írogatni? Lejárt az álláskeresési támogatás? Vagy mi van? :-)

 

3., Ilyet Én is tudok. Figyusz: Hány éves a kapítány? :-)

 

4., Pedig 1 hónappal ezelőtt tettem fel képet, hogy oldalt fakorláttal javítják. Figyelmetlen vagy. De kösz az infót. Nem is tudtam hogy átfestetteék mert 1 hónapja jártam arra utoljára. Egyébként mint írtam "májusban folytatják"

És most május  16 van. Tehát a felénél tartunk! Miről beszélsz?

Furcsa, hogy ez a 3 nicknév azonos modon szelektálja az információt. Esetleg rokoni kapcsoltabna álltok egymásal? Nagyon közelire gondoltam! :-)))

 

5.,Ha az eszmefuttatásom csak félig lenne olyan nyakatekert, mint a Te állításod alátámasztás nélküli "beböffőgők valamit a fórumba", már akkor örülhetnél.

Mondtam már: bíróság.

Hidd el. Ezzel egy vevőt se veszit az építtető, mert itt sírsz. Max engem fársztasz. Én meg szeretek sérült emberekkel foglalkozni. :-)

 

6., Ó csillag virágszállam, értelmes lényem. ITTHON mindenesetre a 7 darab épületről volt szó és a Flóra lakóparkban is 7-ről van szó, és a többire is megvan ez építési engedély, mint ahogy volt is.

Különbség: Hétvezés helyett Flórián. Első tömb Ond helyett Tulipán.

Mit nehéz ezen felfognod?

Kapsz szemléltelő eszkőzt is egy kép formájában. Virágnyelven! :-)))

 

 

 

7

 

Bónusz re:

Azért ha utána néznél akkor rájönnél, hogy a terület mivel közel van mindenhez jö közlekedés, zöld övezet, így igen is legmagasabb persztizsű. ezért is építettek már jópár lakóházat, lakóparkot arra a helyre. De lehet hogy ök is tévedtek?

A ház nem a hungária körúton van, mint ahogy tudod jól! Sőt nem is az Üllöi óton, vagy akár a Margit krton! :-)

 
Bónusz2 re:

Szerintem az aki nem látja be, hogy nem illik egy toipkot szétrombolni vélt vagy valós sérelmeivel, és itt kiélni azon sérelmeit amit ha jogos a bíróságon megtehet. Erre már többször felhivtama figyelmedet, de mindhiába. Gondolom a fórum szabályát sem olvastad el , csak klikkeltél az elfogadra, azért nem vágod hogy amit művelsz az tokikrombolás. Haa szerződést is így olvsatad el a Hét vezérrel, (csak aláírtad!) akkor nem csodálom hogy bíróságra kell járnod.

ÉS az igen is beteges, hogy folyton idejössz és mindent negetívszinben tüntetsz fel, nem elismerve a pozítiv dolgokat és bagatelizálva az elért elredményeket.

Semmi kernivalód itt, ha nem veszel lakást. ennyi. Ha ezt nem érted akkor beteg az elméd. Mindenféle létező vagy nem létező dokumentummal a kezedben. Nevetséhges hogy több mint egy év fárasztás után elvárnád hogy korrektűl álljon ez ember hozzád, amikor Te sem azt teszed. huzzál el a francba és kész. Mennyél a bíróságra, vagy ha annyira fáj neked  a hét vezér által történt dolog(ami nem lakásvásárlókra tartozik, sőt hitelrontásnak mínősül amit itt mővelsz!), akkor vágd fel az ereidet. Szarok rá.

Szevasz bonuszka!

 

 

*************************************************

Végezetül pár sor a honlapról:

 

GB Európa Ingatlan Dandár Ingatlanfejlesztő Kft-t 2005-ben alapította Benyakar Israel és a Gindi Group.

Az alapítók már több komoly beruházással jelentek meg Izrael, az Egyesült Államok és Európa területén.

A GB Európa székhelye Budapest központjában helyezkedik el.

Budapesten épülő, jelenlegi projektjei közé tartozik a Duna Terasz, Madárhegy, valamint a Ciprus Ház is.

 

Szevasz bonuszka!

Előzmény: Törölt nick (580)