Törölt nick Creative Commons License 2010.05.16 0 0 580

Kedves JP,

ahhoz képest, hogy másik fórumokban neved és lakcímed is közhírré tetted, meglehetős bátorsággal sértegetsz másokat, ám ez legyen a Te egyéni problémád :))

1. Ó, tehát hajlandó vagy elismerni, hogy hosszú-hosszú hónapokig a világon semmi nem történt? :))

2. Igen, elképzelhető, hiszen ki is van írva: "az értékesítés megkezdődött" - jó ég tudja hanyadszorra. Jelezem a foglalózás (pláne a "foglalás") nem jelent túl sokat. Csak a Te kedvedért hétfőn felhívom ezt a bizonyos építési hatóságot ;-)

3. Mit is? :)

4. Ugyanúgy néz ki, mint eddig, csak átfestették a kerítést.

5. Ez a nyakatekert eszmefuttatásod sajnos nem zárja ki azt a valós tényt, hogy Hét Vezér néven (amikor szintén a "legjobbak" voltak kiválasztva) nem nagyon ment a fizetés :))

6. Ó csillagom, ki a jó isten tudja azt ellenőrizni, hogy egy cég a fesői Izraelben miket épített fel, és miket nem? A fotók egy része ráadásul csak látványterv, mivel láttam őket nagyban is, de ez se zavarjon. ITTHON mindenesetre a 7 darab épületből már csak 1-ről van szó, és az sem nagyon akart elkészülni idáig.

Bónusz:

Az új honlap így ír: "Budapest pesti oldalának legmagasabb presztízsű területe" - azért azt hiszem egyetérthetünk, hogy a Zászlós-Mogyoródi sarok nem kifejezetten sorolható a magas presztizsű területek közé, de a Hungária körút sem nagyon :)))

Bónusz2:

Alacsony szinvonalú sértegetéseidet ismét nem meghallva ezennel felajánlom, a való életben is demonstrálom (remélem ebben csipa66 is partner lesz) hogy nem vagyunk ugyanazok a személyek, hanem ez a Te beteges elméd szüleménye. Utána elbeszélgethetünk arról, ki a hülye.
Előzmény: Jackopower (579)