9-115 Creative Commons License 2010.05.14 0 0 5705

"KKT-251 (ha jól rémlik) pedig kapott egy "svéd az isten" feliratot kb 540es betűmérettel a vezetőfülke felőli oldalon :D"

 

...az ilyet minek? Most nem a keserű Virág doktor szól ki belőlem, de az ízlésnek vannak normái, az egészséges versengésnek meg határai. Aki ezen túl akar menni, az élje ki magát a Suzukiján! (Azt nem mondom, hogy menjen Moszkvába vezetni.)

 

10 éve egyszer már észbekaptak, és letiltották a táblázást (Dobozos, Józsi tata, Edu, Atis, Rádió 29 stb.) meg visszább festették pl. CJN-033-at, CMX-981-et mert már nagyon eltértek saját szakállukra az arculattól.

 

Most meg megint kicsiben elkezdődik, majd felfejlődik a vezérgépezés odáig, hogy már ezüstös Comic Sans betűkkel van kiírva a rendszám az ajtó fölé. Gonosz pisilő kisfiú figyel, mintha a Mercedes meg a Volvo nem lenne ugyanolyan modern hasznonjármű, ráadásul beosztott, hanem egyenesen a gazdája vette volna meg valamelyik buszt a boltban -  ez röhejes.

 

Furcsának találom, hogy a Verval által ismertettett elv szerint olyan szuper jó már a kollektíva, hogy 1 évente le kell cserélni a segge alatt a buszt (oké, habár egy 1 éves Merci meg egy 2 éves Merci között nem tudom, mi a különbség) meg olyan szuper jók, hogy visszaszólni sem lehet az ilyenért.

 

El bírom képzelni, hogy egy öreglány megy a templomba vasárnap ezzel a busszal, azt' ki van írva rá, hogy Isten... ugyan már...

 

Ekkora szövegnek lehet, hogy nem itt van a helye, de most ért meg bennem, hogy szóljak.

Előzmény: Citadis (5700)