Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2024.04.11 0 0 38

Az ún. „tenderbajnok” Mészáros Lőrinc lett, a magyar történelem leggyorsabban gazdagodó embere. A cégei 1140 milliárd forintot húztak be,

 

 

MIvel nyalt neki az Index most eppen 2 riportban is?

 

https://index.hu/gazdasag/2024/04/08/meszuaros-lorinc-opus-global-mbh-bank-novekedes-terjeszkedes-puskas-akademia-felcsut-orban-viktor-fidesz/

 

Mi nem hazudott az gazmondoa juhasz?

 

  • Az egy ultraliberális, már-már kommunista jelmondat, hogy nálunk a magyar vállalkozók csak úgy megkapják a munkákat, osztogatják nekik. Nem igaz, ezt kikérem magamnak, de kikérem minden magyar vállalkozó nevében. Ez egy tévhit, egy vicc, a világ nem úgy működik, hogy van egy joystick, és azzal állítgatják a pénzcsapot, hogy ki mennyit kap.

 

Előzmény: wetalk (36)
questt Creative Commons License 2024.02.24 0 0 37

Bulvár Pirosbetűs nap a mai: Mészáros Lőrinc 58 évvel ezelőtt ezen a napon sírt fel előszőr…..

Aki azt hitte reggel kinézve az ablakon, hogy ez is csak egy fátyolfelhős szombat lesz, az nagyot tévedett, hiszen ma ünnepli születésnapját a nemzet esze, a vagyonosodás géniusza: Mészáros Lőrinc, tudják, aki kenterbe veri Zuckerberget is.

 

 

2024.02.24

 

Berta Boldizsár

 

 

Egyedül ünnepel  a felesége nem ment vele, ....

wetalk Creative Commons License 2023.11.23 0 0 36

Egybillió forint: Mészáros Lőrinc a „tenderbajnok” a Transparency közbeszerzési sikerlistáján

 

Urfi Péter belföld november 23., 15:02

 

Másodszor tette közzé a legtöbb közpénzt elnyerő cégek és tulajdonosok listáját a magyar Transparency International. A korrupciókutató szervezet közbeszerzési adatokon alapuló, 2019 és 2021 közötti sikerlistája élén, kevéssé meglepő módon, a NER jól ismert szereplői állnak.

Az ún. „tenderbajnok” Mészáros Lőrinc lett, a magyar történelem leggyorsabban gazdagodó embere. A cégei 1140 milliárd forintot húztak be, és ezzel beelőzte a külügyminisztert jachtoztató Szíjj Lászlót.

 

A harmadik helyen a kevésbé ismert, egyebek mellett takarítási közbeszerzésekből gazdagodó Kis-Szölgyémi Ferenc áll, akinek korábban fideszes háttéremberek voltak a tulajdonostársai. Őt követi a 444-nek emlékezetes interjút adó Balásy Gyula, akinek a cégei a kormányzati propagandát bonyolítják. Nem sokkal maradt le tőle a Tiborcz István üzlettársaként elhíresült, de persze Mészárossal is együtt dolgozó Paár Attila céghálója.

 

Mészáros stróman a "tenderbajnok".

pásztorkutyaterel Creative Commons License 2023.11.06 0 0 35

Kell egy kikötő amibe befér a ladik !

Előzmény: questt (34)
questt Creative Commons License 2023.09.25 0 0 34

Így futott versenyt a százmilliárdokért Mészáros Lőrinc, Szíjj László és Orbán Viktor túravezetője

 

A 2010 és 2022 között legtöbb nyereséget termelő tizenöt építőipari cég közül négy Mészáros Lőrincé, de van két vállalat, amely külön-külön is 100 milliárd feletti összesített profitot hozott össze.

 

Muszáj volt, a hajókázásra is fontos volt a nyereség!

pásztorkutyaterel Creative Commons License 2023.09.24 -1 0 33

Csak ott ,hogy a mi adónkból megy ! No meg ha annyira sikeres csoportosítson át egy kis lóvét máshonnan .Elvégre az ország leggazdagabb emberének egy ilyen kis probléma nem okozhatna gondot nem ?!

Előzmény: graphite30 (29)
Spy der Man Creative Commons License 2023.09.23 0 0 32

Eljen a  NER gazdasági zsenije es feje.

 

 

 

 

Akár tíz év börtön is várhat Marine Le Pen-re

 

Privátbankár Ma 12:42Külföld

A párizsi ügyészség azt javasolja, hogy Marine Le Pent, valamint pártjának huszonhárom tagját idézzék bíróság elé az uniós forrásokkal való visszaélési ügyben. A Nemzeti Tömörülés tagadja a vádakat.

 

 

https://telex.hu/velemeny/2022/03/09/marine-le-pen-hitelezese-aligha-lehetett-piaci-tranzakcio-es-sulyos-kockazatot-jelent-magyarorszagnak

 

Miért lép olyat egy bank, hogy egy általa amúgy nem lefedett piacon, Franciaországban egy politikai szereplőnek ad 4 milliárd forint hitelt? Ez banki szempontból értelmezhetetlen. Ráadásul az ilyen lépések egyre inkább összehúzzák a Nyugat szemében Magyarországot a Marine Le Pen, Matteo Salvini jelképezte Putyin-barát világgal.

NoNickNo Creative Commons License 2023.08.25 0 0 31

Hiába épített 136 milliós vezetéket Solymárra a főváros, egy csepp víz sem folyik rajta, mert nincs megállapodás az állammal

Czinkóczi Sándor POLITIKA augusztus 25., 06:38

 

 

A tavalyi nagy aszályban Solymár egyes részein napokig nem volt vezetékes víz, mert a megnövekedett igényeket már nem bírta el a hálózat, amit nem igazítottak hozzá a lakosság megduplázódásához.

 

Csütörtök este a Fővárosi Vízművek bejelentette, hogy 136 millió forintból elkészült a Solymár vízellátását segítő fővárosi vezeték. Közben a DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. pedig megépítette a saját szakaszát a főváros határáig. A felcsúti Mészáros és Mészáros Zrt. kapott is erre egy 17 milliárdos megbízást.

 

A 17 milliárdot jórészt már Mészáros stróman átadta a gazdájának, kell a nyaralásra!

A solymáriak meg meg szívjanak a solymári forrásból!

NoNickNo Creative Commons License 2023.08.16 0 0 30

2023. augusztus. 16. 12:41 2023. augusztus. 16. 12:53 Itthon

 

Orbán Viktor még mindig nem ment el nyaralni

szerző: hvg.hu 24   politika

 

Pedig nagyon várták, aztán értesítés kaptak, hogy nem jön!

graphite30 Creative Commons License 2023.08.03 0 0 29

Ne csak a bankokat mentsék 1000 milliárdokból, kis aprópénz jusson a gyáraknak is. Hol a gond?

Előzmény: NoNickNo (27)
NoNickNo Creative Commons License 2023.08.02 0 0 28

Ez hogy lehet? Kigúnyolták Várkonyi Andreát és Mészáros Lőrincet – videó

 

2023. júl 28. 19:23

Blikk-információ

 

Egy fiatal rapper ment neki a Mészáros–Várkonyi házaspárnak / Fotó: Zsolnai Péter

A gazdag és sikeres emberek gyakran válnak az irigység és a gúnyolódás céltábláivá a közbeszédben. Így járt most Mészáros Lőrinc és felesége is.

 

És most nem a Bödőcs-féle, kulturált, intelligens humorra utalunk, amin talán még maga az élcelődés célpontja is elmosolyodik, netán elgondolkodik, hanem egy kőkemény, övön aluli ütésről.

 

A vajdasági születésű Bongornak (Berta Csongor) a napokban Lölő címmel jelent meg a legújabb dala, amelyben – ahogy arra a címből is következtetni lehet – meglehetősen keményen oltogatja a Mészáros–Várkonyi házaspárt is. A rap persze, kemény műfaj, ám kérdés, mindez még belefér-e?

 

A fiatal rapper egyáltalán nem finomkodik a jelzőkkel a dalban, és nem csak Mészáros Lőrincet, de annak feleségét, Várkonyi Andreát sem kíméli.

 

má’ nem azér’ Lölő

ez nem a szar Coop-os szőlő

mert a magamfajta purdé

nem evett még ilyen gourmét

bárányborda, guacamole

magyarrr avokádó, ollé!”

 

– szólnak a még nyomdafestéket tűrő sorok.

NoNickNo Creative Commons License 2023.07.22 0 0 27

Mészáros Lőrinc újabb veszteséges vállalkozását fizeti ki a kormány

 

 

A nagy Gyármentő Program több milliárdosnak is a hóna alá nyúl, nem veszteséges üzemeket is megtámogatnak – közpénzből.

2023. július 22., 17:28

Szerző: 168

Mészáros Lőrinc veszteséges kukoricafeldolgozóját is megmenti az Orbán-kormány a tavaly ősszel bejelentett, 27,5 milliárd forintot szétosztó Gyármentő Programmal – írja az mfor.hu.

 

 

A portál szerint a Mészáros érdekeltségébe tartozó, Szolnok melletti Tiszapüspökiben működő Kall Ingredients Kft. az egyike annak a 25 cégnek, amelyek közel egymilliárd forintot kaptak energiahatékonyságot növelő beruházásokhoz a Külgazdasági és Külügyminisztérium szerdai bejelentése alapján.

 

 

wetalk Creative Commons License 2023.07.18 0 0 26

 

Tovább terjeszkedik Mészáros Lőrinc szuperbankja

Hamarosan lenyomhatják az OTP-t is.

 

Kékes Viktória

2023. július 18. 11:58

Miután a Magyar Nemzeti Bank is áldását adta, április végén az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. összeolvadásából létrejött az új NER-szuperbank.   

 

A Magyar Bankholding közel 11 ezer milliárd forintos mérlegfőösszege alapján rögtön az ország második legnagyobb pénzintézete lett az OTP után.

 

A Mészáros Lőrinchez, Vida Józsefhez és Száraz Istvánhoz köthető pénzintézetet azért hozták létre, hogy Csányi Sándor riválisa legyen. A kitűzött cél elérésében újabb fontos lépéshez érkeztek: az MTI-nek kiküldött közleményük szerint megvásárolják a Duna Takarék Bank Zrt. 98,46 százalékos részesedését a Danube Magántőkealaptól. 

 

 

questt Creative Commons License 2023.07.15 0 0 25
  1. Belföld
  2. Mészáros Lőrinc cégének munkásai „nőket inzultáltak” és hárommilliós kárt okoztak az Alkotás úti fasorban

Mészáros Lőrinc cégének munkásai „nőket inzultáltak” és hárommilliós kárt okoztak az Alkotás úti fasorban

 

A lakók arra is panaszkodtak, hogy az építkezés során koszt hagynak maguk után és nem tartják be a zajrendeletet.

Bottyán Róbert 2023. július 13., 23:35

csórhatpuszta Creative Commons License 2023.07.04 0 0 24

Mészáros Lőrinc cége leállította a Szeged-Röszke vasútvonal felújítását

  • narancs.hu
  • 2023. július 4.

Belpol

Műszaki és technikai problémákra hivatkozva.

 

Június 30-tól határozatlan időre felfüggesztette a V-Híd a Szeged–Röszke vasútvonal felújítási munkálatait – értesült a Szabad Európa. Mészáros Lőrinc cége kivitelező fővállalkozóként vesz részt a felújításban,

most minden alvállalkozójuknak levelet küldtek, amelyben azt írják: 

 

„A kivitelezés során felmerült műszaki és technikai problémák” 

miatt kell abbahagyni a munkát.

Az alvállalkozókat a levélben arra utasították, hogy tegyék meg július 3-án 24.00 óráig „a szükséges állagmegóvó, vagyonvédelmi, valamint balesetvédelmi és biztonságtechnikai intézkedéseket”, ezt követően teljesen levonulnak a munkaterületről.

A lap megemlíti, hogy Mészáros egyik másik cége, az R-KORD Kft. kivitelezésében zajló GSM-R nevű vasúti fejlesztés során voltak komoly bírálatok a MÁV részéről a munka minőségét illetően. Ebben a beruházásban az alvállalkozók egy jelentős csoportját sem fizette ki rendben az R-KORD.

questt Creative Commons License 2023.06.21 0 0 23

Mészáros Lőrinc 35 millió forinttal támogatta tavaly a Fidelitast

 

Molnár Kristóf belföld június 20., 18:52

 

35,4 millió forinttal támogatta a Fidelitast 2022-ben a Mészáros Lőrinc-féle V-Híd Építő Zrt. – írta meg a Facebookon a K-Monitor.

A 100 milliárdos árbevételű céghez jelentős állami infrastrukturális beruházások kötődnek. Ők építik többek között a déli körvasutat, a debreceni BMW-gyár síneit és az ország legdrágább vasúti szakaszát, a Kétegyháza és Lőkösháza közötti, kilométerenként csaknem 5 milliárd forintba kerülő 30 kilométernyi pályát.

 

A stróman valamelyik bankbetéte kamatát fordította erre, persze gazdája javaslatára!

 

Andika eltűnt, a Fidelitast felkérte keressék meg cserében?!

questt Creative Commons License 2023.06.03 0 0 22

Az úttestig lóg a gaz a Mészáros Lőrincék kezelésébe került autópályán

Belpol

Embermagasságú gyomok hajlonganak az M3 autópálya elválasztósávjában. Egyes szakaszait hetek óta nem nyírta a Mészáros Lőrinc és Szíjj László érdekeltsége által átvett autópálya-kezelő cég, amely tavaly 43 milliárd forint koncessziós díjat kapott az államtól.

    Embermagasságot meghaladó gazok sokasodnak az M3 autópálya több szakaszán az elválasztó sávban. A burjánzó növények a kaszálás híján akkorára nőttek, hogy többet saját súlya húzza le az aszfalt felé. Vannak olyan szakaszok a Nyíregyháza felé tartó részen, ahol a belső sáv szélét jelző záróvonalig lógnak be, de sok példány már sárgulóban van, csak azért kezd összeereszkedni, mert elszáradóban van. Mindkét irányban, így a Budapest felé is hasonló a helyzet hetek óta. Kedden Nyíregyháza felé Gyöngyös-Emőd között, hozzávetőleg a 90-130. kilométer határolta szakaszon látni a gondozatlan elválasztó zöld sávot – nem csak a gazok nőttek meg másfél-két méteresre, a növénysáv sem rendezett.

     

    Mészáros stróman bűszkesége!

    Spy der Man Creative Commons License 2023.05.19 0 0 21

    https://index.hu/belfold/2023/05/19/meszaros-lorinc-vasut-mav-demokratikus-koalicio-vasutepites/

     

    Feljelentést tesz a DK, miután a MÁV kiakadt Mészáros Lőrinc cégére - kmb - követés 2023.05.19. 17:15

    Kövesse az Indexet Facebookon is!

    Követem! További Belföld cikkek

    Tovább a rovatra Sok esetben kihagyták a vasat a vasbetonból az R-KORD Kft. által végzett GSM-R vasúti fejlesztés során, értesült a Szabad Európa Rádió. A SZER birtokába jutott dokumentumok szerint a MÁV 19 pontban sorolja műszaki és minőségi kifogásait Mészáros Lőrinc cégével szemben. Az ügy miatt a Demokratikus Koalíció feljelentést tesz.

    Előzmény: kontroill (20)
    kontroill Creative Commons License 2023.04.07 0 0 20

    Több vasúti munkánál is tartozik alvállalkozóinak Mészáros Lőrinc cége, van, akinek fél éve 2023. március 24.

    Megosztás

     

    Nem csak a GSM-R program kivitelezői nem jutnak pénzükhöz Mészáros Lőrinc cégeitől, de a Püspökladány–Biharkeresztes és a Békéscsaba–Lőkösháza vasútvonal felújításán dolgozó kisvállalkozások közül sem fizettek ki mindenkit, van, aki fél éve vár számlája kiegyenlítésére, másnak összesen több mint 500 millió forintnyi elvégzett munkáról nem állítanak ki teljesítési igazolást – tudta meg a Szabad Európa. Az Építési és Közlekedési Minisztérium szerint részükről már folyamatosak a kifizetések, bár korábban előfordulhatott "lassulás".

     

    A stróman O1G engedélye nélkül nem fizethet, O1G-t pedig nem érdekli, hogy az emberek és családok tönkremennek!

     

     

     

    questt Creative Commons License 2023.04.05 0 0 19

    Megduplázta, így 34 milliárd forint nyereséget termelt tavaly a Mészáros Lőrinc-féle OPUS Botos Tamás gazdaság április 05., 19:02

     

     

    Kirobbanó formában a Mészáros Lőrinc érdekeltségi körébe tartozó Opus Global Nyrt., derült ki a cég által közzétett tőzsdei jelentésből. A beszámoló szerint

    a cégcsoport a „2022. évben átlépte az 1000 milliárd forintos mérlegfőösszeget, jelentősen növelte árbevételét, és az energiaválság sújtotta világpiaci környezetben csaknem megduplázta nettó árbevételét és üzemi eredményét, konszolidált mérlegfőösszege pedig csaknem ötödével nőtt.”

     

    Örülhet Mészáros stróman gazdája!

     

    Maradjon is csendben a stróman mert még ő névleg a leggazdagabb, de úgy járhat ha nem vigyázz mint volt felesége Kelemen Beatrix.

     

    Nem kerülhet a leggazdagabb emberek listájának még legaljára sem!

    NoNickNo Creative Commons License 2023.03.29 0 0 18

    Mészáros még akkor is kap 630 milliót napelemparkra, amikor más még engedélyhez se jut, hogy ilyet építsen

     

    Hírszerkesztő|2023.03.28 Mészáros LőrincKözpénzLMP+ 2 címke

     

    Stróman Lőrinc az állami pályázatok Chuck Norris-sza.

     

    Miközben jelenleg Magyarországon se szélerőművet, se naperőművet vagy háztartási napelemes rendszert nem lehet építeni, addig Mészáros Lőrinc cége több, mint 600 millió forint állami támogatást kapott naperőmű-park telepítésére - írja a 24.hu.

     

    A cég 20 megawatt teljesítményű naperőmű Halmajugra határában működik.

    kontroill Creative Commons License 2023.03.03 0 0 17

    Mészáros Lőrinc kitette veje, Homlok Zsolt cégét két vasúti beruházásból

     

    Tóth-Szenesi Attila belföld március 03., 18:01

     

     

    Mészáros Lőrinc fővállalkozó cége, az R-Kord indoklás nélkül, a teljesítés utolsó fázisában tette ki a Homlok Zsolthoz köthető VASÚTVILL Kft.-t két fontos vasúti beruházásból, írja a Szabad Európa.

    Az egyik beruházás a Püspökladány–Biharkeresztes vasútvonal villamosítása, a másik a váci vasútállomás villamos felújítása. Mindkét beruházás már így is csúszásban van, de a háttérben olyan komoly dolgok vannak, amit a vasútvillamosításra váró utazóközönség is meg kell, hogy értsen.

     

    Biztos csúnyán beszélt  O1G gazdáról!

    selekt Creative Commons License 2023.02.09 0 0 16

    2023. február. 09. 14:34 Élet+Stílus

     

    Várkonyi Andrea több mint egymillió forintos Louis Vuitton-ruhában látogatott ki a Hungexpóra

     

    szerző: hvg.hu Szólj hozzá! színes

    Egy selyemből készült klasszikusan elegáns darabbal ment biztosra Mészáros Lőrinc felesége.

     

    Amit ki kell bírnia, azért kaphat ilyen ruhát... sőt többet is!

    NoNickNo Creative Commons License 2022.12.16 0 0 15

    Mészáros Lőrinc egyik legnagyobb cége áttörte az 1000 milliárdos álomhatárt

     

    HírKlikk | 2022. december 16. 10:30

     

    Az OPUS-nak összejött az 1000 milliárd forintos mérlegfőösszeg. Az első három negyedévben azonban az adózott eredmény „csak” 13,9 milliárd forint volt.

    Az OPUS csoport most először lépte át az 1000 milliárd forintos mérlegfőösszeget – írta közleményében az OPUS GLOBAL Nyrt. a cég idei harmadik negyedéves jelentése után. A közlemény szerint a vállalatcsoport 2022-es háromnegyedéves konszolidált eredménye 14,7 milliárd forint lett.

    Bár maga a közlemény az MTI-ben jelent meg, a közmédia valahogy elfelejtette odaírni, hogy az OPUS Mészáros Lőrincnek, Orbán Viktor gyermekkori barátjának és az ország egyik leggazdagabb emberének az érdekeltsége – írja a hvg.hu.

     

    Nyolc általánossal, ügyes stróman tevekénység! 

    Fiqueira Creative Commons License 2022.08.06 0 0 14

    Mészáros Lőrinc pizzériája is megemelte a kiszállítási díjakat

    • narancs.hu
    • 2022. augusztus 5.

    Gazdaság

    Az alcsúti Mészáros Pub & Pizzéria pénteken sajnálattal tudatta az áremelést.

      Senkit sem kímél az energiaárak elszabadulása, a 444.hu a Facebookon szúrta ki, hogy az alcsúti Mészáros Pub & Pizzéria pénteken sajnálattal tudatta:

      a megemelkedett üzemanyagárak miatt kénytelenek ők is megemelni kiszállítási díjaikat.

      Ugyanakkor az étlap változatlan marad.

       

       

       

      questt Creative Commons License 2022.06.21 0 0 13

      Repülőrajtot vettek Várkonyi Andrea céges érdekeltségei: médiavállalkozásával százmilliókat kaszált, férjével, Mészáros Lőrinccel közös cége pedig egy XII. kerületi luxusvillát birtokol. Utóbbi lehet az ország leggazdagabb párjának otthona.

      Az EKHO Belvedere Kft. megszerzésével Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tulajdonába került az a XII. kerületi luxusvilla, amelyet a hírek szerint a párnak kezdtek el felújítani a Széchenyi-hegyen – tudta meg az rtl.hu.

       

       

      A sok izgalomban ritkult Várkonyi haja, póthaj kell már neki!

      Rendes fodrász is kellene aki nem ilyen feltűnően rakná fel, minden fotóján látszik!

      Bár újgazdagéknál és a celebeknél most ez a divat!

       

       

      questt Creative Commons License 2022.06.02 0 0 12

       

      A főnök nem engedte a strómannak kifizetni?!

      Az aprópénz is fontos neki!

       

       

      Mészáros Lőrinc 61 ezer forinttal tartozik az egyik MSZP-s képviselőnek – legalábbis a vagyonnyilatkozata szerint HírKlikk | 2022. június 2. 09:26

      NoNickNo Creative Commons License 2022.05.16 -1 0 11

      Micsoda boldogság! Csókkal ünnepelte a parlamentben Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc Orbán beiktatását + exkluzív fotók! 13 perce

      Blikk-információ

      Le sem tagadhatnák a boldogságot: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc a parlament vendégpáholyában /Fotó: Varga Imre

      Ha létezik boldogság, hát ez tényleg az: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc a parlamentben sem titkolták, mennyire erős a köztük lévő kapocs!

      wetalk Creative Commons License 2022.05.12 0 0 10

      Mészáros Lőrinc-ösztöndíjat hirdetett az egyik minisztérium

       

      Freud-i elgépelés áldozatává vált az ELTE munkatársa, aki az egyetem hallgatói számára meghirdetett HM-ösztöndíjról szóló anyagot töltötte fel a honlapra. 

       

      2022. május 12., 15:55

      Szerző: 168

      Ösztöndíjat hirdetett az ELTE-n a Honvédelmi Minisztérium. Az egyetem honlapjára feltett hirdetésben azonban az 1848-49-es szabadságharc honvédelmi minisztere helyett az ország leggazdagabb emberének neve került - írja az RTL Kub.

       

      Mészáros_Lőrinc_ösztöndíj

      "Mészáros Lőrinc ösztöndíj" az ELTE honlapján, 2022.02.12.

       

      A hibát azóta kijavították, de a Google tárolójában még elérhető a honlap régebbi verziója, amelynek szövegében Mészáros Lőrinc kormányközeli vállalkozó neve szerepel.

      Snakke Creative Commons License 2021.12.29 0 0 9

      Elkészült a lista Magyarország milliárdosairól

       

      Idén is a felcsúti milliárdos lett az aranyérmes. 

       

      2021. december 29., 13:16

      Szerző: 168

       

      A stróman gyűjti a vagyont a gazdának!

      Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!