Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.30 -2 0 194

Nagyon izgató történet és a képeid is azok:)

Előzmény: Biszextibor (161)
macipapa1717 Creative Commons License 2024.03.27 -2 1 193

Melegen.Elegen Vágyunk ------------------REÁ

 

macipapa1717 Creative Commons License 2024.03.27 -2 1 192

Hi.

Kb 17 lehetem nyári munka. Zuhanyzó.

velem szemben Zuzi becenév

kb 20centi volt

benned legyek? Szűz vagyok

nembaj

türelem vazelin

teljesen be fogattam 

ezért sokszor vissza járt

jó a férfi sex

 

 



Öszinte thomas Creative Commons License 2024.02.27 -1 5 191

Kb 1getig nem mentem nehogy feltúnest keltsek aztán egy délután el latogattam ,de ugy hogy nem a csajomtol hanem otthonrol egyenest kert alatt mentem. Cigiztem nem volt ott az öreg igy a multkorit elevenitetrem fel magamban es pihengettem mar majdnem elszunyokaltam mikor rám nyitott,hogy te itt? Igen...hianyoztál. válaszoltam. Te is nekem. Gyere fel a házba. 

Elindultunk fel es közben neztem h nehogy meg lasson vki. Szep rendvolt bent kissé régi bútorokkal,de tiszta és minden a helyén volt. Beszelgettúnk és ittunk egy pohár bort es levetköztúnk pucerra. Egyböl a seggemnek állt es nyalt mint ha kötelezólett volna. Rá fektetett a combjára és és a seggem a fejenél nyalt es nyalt neha ereztem h mélyre be nyal ,ujjaival turkalt és nyalt kb 10perc után szolt hogy kész. Nem ertettem de eletembe nem voltam ugy kitágitva mint akkor. Az öregem mar kókeményvolt kicsit szájba baszott es feláltunk álva terpeszbe vágott és alám roggyasztva ereztem a faszt ahogy könnyedén felcsuszik. Szónelkül baszott nagyon élveztem de ö is majd sokara kersezte meg hogy hova élvezzen. Kertem h a számba de akkor mar álni nem birtam. Gyere.ki huzta belölem  és le terdelve szoptam.

Ezaz szopjad szivjad

nyógött hangosan.

Most. Most! 

Es jöt és fojt és lövelt. Töbszőr bele rándulva  borult térdre én meg a számbol nem engedtem ki hanyat fekve a fóldön feküdt nekem a számba ö mefg simogatja a fejem.

Itt alszol?

Igen. 

Szereted a faszomat?

Nagyon. Szopjad még utanna kajalunk.  Kaja utan leszopott majd ujra meg kurt.

 

Öszinte thomas Creative Commons License 2024.02.27 -2 4 190

Hamar befejeztúk sajnos mert elkóltöztek. Nekem nem jótt össze senki kb 17 éves koromig. 17 voltam mikor udvaroltam egy lányhoz es tók jol elvoltunk igazi barátok voltumk jo sok szexel.neha ha eszembe jutott a farok iza akkor saját spermámat nyaltam ki a lánybol ami tetszett neki is :) egy tavaszi nap kertjüket rendezve hortam el a gazt a közeli égetöbe és vissza felé kb az égetö melett megalram pisilni es hugyozás közben parszor huzogattam a fitymát és neki áltam hokizni az akacosba. Vigyázz mert.meglatnak.! Szolt rám egy hang és gyorsan el raktam a mar állo faszt es forgolottam h ki az... a kertben egy bokorbol szolt egy idös foszer. Bocsánat.  Mondtam szégyelve... itt sokan járnak figyelj oda. A csaj nem ad semmit? Kérdezte mosojokmgva. De ad. Válaszoltam. Beszelgettúnk ott mondta h nem mondja senkinek de ha maskor ilyet akarok akkor kinyitotta a kaput és mondta hogy ott csinaljam es mitatott egy bunkerre amit régen ö csinált a gyerekeinek. Egyedúl lakik es néha jo beszélgetni,mesélte. Kb 180cm magas vekony nagy kezú ember volt. Mikor oda ertem nyujtotta a kezet h kezet fogjon de en mutattam a tenywrem h kb az elöbb akartam..nem baj csapj bele.  Erös fogasa volt. Nyitva hagyom a kaput itt senki nenmm lát. Mondta. Áh nem én nem. Hebegtem. És lenezve lattam h rajzolódik az öreg fasza ki a nadrágbol. Hany eves maga? Kérdeztem 81 valaszolta. De meg megbasznak akarkit mondta kissé feszúlve. Alltam ott és egyszer meg kerdeztem h biztos nem mondja el h mit csináltam? Szam.kiszáradt es rá izgultam az öregre. Neem persze. Magáé mekkora? Nezd meg! Válaszolta. Nem bujtunk be csak ott meg fogta a kezem és a nadragjahoztette. Gombold ki es nezdmeg kigonboltam és elövettem lankadtan is nagyobb volt mint nekem. Kb 14cm kokadva.uhhh ez oszt fasz na gyere be. Bementúnk a fahazba es le vette teljesen a gatyát is meg az enyemet is lehuzta es a seggem somogatva óhhh de szép hamvas vagy. Gyere csak hagy lassam a lukad es be dőltem ü meg szethuzva bele nyalt. Kb felperc alatt 22cm re dagadt. Én azonnal hatra rántva a bört bekaptam. Latom ertesz hozzá. Szopjad fiam kedvedre. Ugy bevadultam hogy at adtam magam neki es ra ültem fajt feszitett de kb 5perc utan élvezrwm én mar rég elelveztem mikir ö kerte h elvezzen a szamba. Nyeltem is vagy 6ot es ott megvartam.mig lekókad neki. Aligbirtam haza menni olyan lyuk volt bennem h kv 3ujjam siman befért

Öszinte thomas Creative Commons License 2024.02.25 -3 6 189

Masnap reggel 6kor már készen voltam és mentem a kocsijához beúlve már teljesen lazán beszélgettúnk. Kiverted ? Kérdezte. Igen 2x. Magára. Mondtam mosolyogva. Magának volt még este? Nem. Pedig megbasztam volna az asszonyt. Simogatott meg fogta a farkam kivette huzogattafeluton mar elóváladék csópögött. Be ertünk a fahazba levetköztetett és bekapta nekem. Össze gyüjtve a nedvem a szájába a segg lyulkamba kópte es aztal ujjazott nyaltkb féloran keresztúl majd elkapott és fejjel lefelé logatva szopott közbe kivetrem a faszát és szoptam baszta a számat volt h tövig eröltette. Aztán az agyba meg kiserelt meg dugni fájt de bennem maradt h táguljak. Aztán kerte h üljek bele es lovagoltam ugy már türhetöbb volt es birtam is majd mikor élvezett a szamba engette. Ő is leszopott és hagyta h pihenjem ki magamat. Kb del fele keltett fel hogy induljunk haza. Szet huzta a seggem megnezte annyitmondott hogy már óssze huzodott es adott bele egy nyelves csokot. Olyan jol esett hogy pillanatok alatt felállt a faszom. Ennyire jolesett? nevetett.  Fel terdeteltwtt az asztalra és melyebben nyalt. Én le másztam es kivettem a faszát 69be nyalta a seggwm én meg vadul szoptam. Rendesen meg akarlak baszni! Mondtam ok. Feküdtem az agyon megemeltw a csipöm és belém nyomta a farkát csokolozrunk es wlkezte eróteljesen verni. Kb 10perc es elvezett . Kicsuszott belölem es újra 69 en a segges faszt szoptam ó mwg a gecis seggem. 

Öszinte thomas Creative Commons License 2024.02.25 -2 7 188

1996 nyara. Unoka tesom mar nős aki gyakorlatilag beavatott a szopás rejtelmeibe,én pedig 14 éves vagyok es túlvagyok a hetero szexen is. Kivánom a faszt ,de unoka tesom mar nem is veszi a jelzéseimet,igy probálkozom mas utakon. Volt akkoriban egy kus horgasz barátom és rá hajtottam de de nehéz eset volt szégyellös és minden buzis volt épp hogy néha egymasnak háttal hokiztunk. Pont egy ilyen hokis napot tartva már majdnem wlelvezek mikor meg pillantottam a szomszedot hogy figyelt

 Gyorsan fasz elrak,mindenki megy a dolgára. Kb aznap keritéshez hivtam a fiát fiatalabb volt nállam 1ével és probáltam kipuhatolni mit mondott az apja. De semmi. Kb 2-3 nap mikor a faterral bwszélgettek és szolt a faterom h menjek segiteni Pista bácsinak /ő a szomszéd/ a megyesébe keritést javitani. Eleg szotlan voltam oda fele a fia is jött ,de nem nagyon beszélgettünk. Nagy a csend. Szólt Pista bá mikor ketten javitottunk hátul a fia meg bent  a faházban szörpöt csinált. Nyugi nem mondtam senkinek. Mondta maga biztosan. En elvörösödtem. Elárulok egy titkot. Mondta kicsit zavartan. En is csinaltam mar ugy mint ti. Es mosolygott. Én felnéztem mert pont kötöztem a drótot. Meg se gondoltam volna. Mondtam. Meg beszeltúk h ez a mi titkunk. Az nap hamarabb végeztúnk mert volt meg otthon dolga én mielött indultunk elmentem pisilni epp befejeztem mikor mellém állt Pista bá es pisilt ö is. Hokiznál velem is? Neztem össze vossza hogy a fia.. bent úl a kocsiba nyugi. Rá pillantotram a farkara es hatalmas volt nagyobb mint az uncsimé. Na hokiznál? Igen. Tetszik? Nem szoltam semmit. Fogd meg es a kezembe tette. Nyugi ugysem jön. és mosolygott. Fogtam neki es kerdeztem mekkora. Allitsd fel. Huzogatram kicsit neki azran ki figyeltem a fiára ott ült a kocsiba,kb 100méterre lent az aljba. Na tetszik? Kezdett vastagodni ahogy huzogatta magának. Igen szep . Kapjam be? Hu..komolyan kerdezed? Gyere szopjad. Szoptam neki kb 21cm volt cuppigott a számba  ezaz szopjad. Mondogatta. Varj . Kinezett a ház mögúl es verte gyorsan kb 1perc volt es kerte h menjek letérdeltem és hagytam h a szamva engedje. Lenyeltem es még szoptam kózbe neztw a fiat nem e jón. Latom tetszik. Holnap 2en jövúnk es kacsintott.

Öszinte thomas Creative Commons License 2024.02.24 -6 7 187

Nekem 12evesen volt unoka tesommal aludtam nyáriszúnetben ,ő egy 16eves srac volt. Biztam benne jofej volt erös vaskos kissé izmosabb srác. Egy ejjel meg simitott h szeretne meg szopatni. En azt se tudtam mi az majd porno újságbol mutatta es elö vette a 17cm faszt. Na leszopod? Nem tudja meg senki.. neztem a vaskos makkot es ott feküdtem ,ö meg a fejemnél huzogatta. Na kapd már be! Ketszer a szamra vágott a makkal és nevetett. Én is el mosolyogtam magam es mego fogtam bekaptam. Ez a beszéd gyere. Lefeküdz és a laba kizté tette a fejem ahogy hason feküdtem es a fejem emelgetve szopatott . Az nap 3x

ötvenes sportos Creative Commons License 2024.02.14 -6 3 186

Sziasztok, én is elmesélek egy történetet. Lehettem vagy 18-19 éves nem emlékszem pontosan. Estefelé 10 h körül vártam a távolsági buszra, de nagyon kellett pisilnem és úgy gondoltam van még annyi időm, hogy a Margithíd budai hídfőjénél lévő nyilvános WC-be ezt megoldhatom. Be is mentem elövettem a farkamat és elkezdtem pisilni. Már majdnem kész voltam, mikor az egyik fülke ajtaja kinyílik és előjön egy kb 30 körüli pasi, azán kisvártatva egy másik fülke ajtaja is kinyílik ahonnam egy másik hasonló korú pasi lépett ki.

Láthatóan nem "vendégek " voltak, hanem kifejezetten vadásztak egy kis prédára. Az egyik odalépett a bejárathoz és elállta az utat a másik pedig csak annyit mondott pisilj csak ne zavartasd magad, majd mögém lépett és megfogta a farkam és azt mondta folytassam. Nagyon megijedtem kértem, hogy hagyjon békén, mert sietek. Azt monta rajtam úlik.

A sírás környékezett, nagyon féltem mert egyrész erősebbek voltak és ráadásul ketten.

Vékony lányos arcú srác voltam kevés izommal és a farkam is még fejődőben volt.

Azt mondták , ha hagyom amgam hamarabb szabadulok.

nem tehettem mást, mint hagytam magyam. Akkor aki a hátam mögött volt kioldotta a nadrágszíjam kigombolta a nadrágom majd a deekamnál megfogott megemelt, a másik pedig levette rólam a nadrágot. Akkor a hátam mögött álló hátrafeszítette a karom , a másik pedig elkezedett fogdosni húzogatta a fitymámat a herémet morzsolta majd megnyálazott ujjal belém nyúlt, fájt feszített mert szűk volt a végbelem. Mindazon által, hogy nem volt a kedvemre a dolog elkezdtem merevedni, ami beindította őket. Azt mondták, hogy most le fognak szopni mindketten, hogy tudjam hogy kell és akkor őket is szopjam le.

Az egyik bevette és szopott aztán a másik is.

Aztán jöttek és betolták a számba. Nagyon megalázó volt és erőszakos. Nem akartam csinálni, de akkor azt mondták meg fognak dugni. Nem akartam szopni ennek ellenére sem. Akkor még erőszakosabbá váltak majd az aki a hátam mögött volt benyálazta a seggem megujjazott és betolta a farkát.  Üvültöttem, de hiába. A másiknak bedig be kellett venni a farkát. Sírtan jajgattam, de néhány húzás után éreztem, hogy melegség tölti el a popsimat, s nem sollal később a szám is teleszaladt. Aztán pillanatok alatt összekapták magukat és otthagytak. Ott álltam teleélvezett popsival és gecis szájjal. Kiöblítettem a szám a WC büdös csapvizével felöltöztem aztán elindultam a buszhoz. Szerencsére még az utolső járatot elértem. Nagyon fura élmény volt, félelemmel és rettegéssel teli, da valahol mégis izgató

Félénkszüzbi Creative Commons License 2024.02.13 -1 0 185

Email pub

melegitosfiu911 Creative Commons License 2023.12.03 -2 0 181

Nem jo emailt adtal meg

Előzmény: tantien1962 (163)
Molnar12 Creative Commons License 2023.12.02 -1 0 180

Izgalmas lehetett....nekem most ment tönkre a lámpám .....

Előzmény: bencev (176)
Heikki555Új Creative Commons License 2023.11.28 0 0 179

Szia, próbáltam levelet küldeni de nem ment át. Érdekelne amit írtál.

Előzmény: tantien1962 (163)
purgatorial Creative Commons License 2023.11.25 0 0 178

-DDDD

Előzmény: bence52 (177)
bence52 Creative Commons License 2023.11.25 0 4 177

Jó, de a lámpát elvitted? :) 

Előzmény: bencev (176)
bencev Creative Commons License 2023.11.25 -1 7 176

30-as srác vagyok, a jófogáson találtam egy lámpát, amit egy idősebb úr árult a 14. kerületben. Egy sarkon találkoztunk, majd követtem, mondta, hogy a lámpa a garázsában van. Ez egy tipikus külvárosi, kisforgalomú garázssor volt, kb középtájon volt az övé. Betessékelt, a lámpa már ki volt készítve. "Kipróbáljuk?" és már csukta is be a vasajtót ajtót, teljesen sötét lett. Felkapcsolta a lámpát, gyenge, de kellemes hangulatfényt adott. Közben lettem figyelmes, hogy a falakon pornó képek vannak, a polcokon dildók.. Szerintem látta rajtam, hogy nem tudom hova tenni ezt, megszólalt, hogy oldja a feszültséget gondolom: "Ez az én kis bűnbarlangom. Tetszik?" Fogalmam sem volt mit gondoljak, csak annyit nyögtem ki zavaromban, hogy igen. "Igeen? Örülök! Neked is vannak ilyen szép dildóid?" és a polchoz tessékelt, ami tele volt különböző méretű és színű dildókkal. "Áhh, nekem nincs ilyenem" - mondtam, és néztem őket mostmár közelről. "Pedig nagy élvezetet tudnak nyújtani.. " hirtelen megéreztem a kezét a seggemen, teljesen lefagytam. Itt vagyok egy ismeretlen idősebb férfi garázsában, rengeteg dildó az arcom előtt, keze pedig a seggemet markolássza. "Én úgy érzem, te ezeket ki akarod próbálni igaz?" Mielőtt kimondhattam volna, hogy "nem, dehogy is!", másik keze a rövidnadrágomba nyúlt és már a keményedő farkamat fogta. Nem jöttek ki szavak a számon, le voltam fagyva és valamiért felizgatott ez a kiszolgáltatott helyzet. Érezte ő is, felbátorodott. Keze lecsúszott a zacsimig, belemarkolt a golyóimba és maga felé húzta erősen. "Kitágítjuk szépen a segglyukacskádat, jó?" Csak hümmögni tudtam és bólogatni. Elengedte a farkamat, rádöntött egy asztalra, letolta a nadrágomat, és síkosítós kézzel kezdte el masszírozni a farkam, golyóim és a segglyukam. Féltem, hogy mi fog velem történni, de nagyon élveztem is amit csinált velem. Feldugta az egyik ujját, finoman mozgatta bennem, majd egy másikat is. "Jól tágulsz, ügyes vagy. kipróbálunk egy kisebbet először, jó?" Persze a válaszomat nem várta meg, már csúszott is a fenekembe a dildó. Nagyon kellemes érzés volt, farkam szerintem még sosem volt ennyire kemény. Finoman mozgatta bennem ki-be. Élvezetemnek már hangot is adtam kéjes nyögések formájában. "Úgy érzem, te már kész vagy arra, hogy a ribancom legyél, ugye?" Nem akartam, hogy abbahagyja, úgyhogy hümmögtem, hogy igen. "A szexuális játékszerem akarsz lenni ugye?" Üh-hmmm.. "Egy kis kurva vagy, aki csak azt akarja, hogy szétbasszák, igaz?" Izgatóan hatottak rám ezek a vulgáris mondatok és persze az anális izgatás közben, igennel válaszoltam bármit is kérdezett. "Na jól van, gyere, mostmár elélvezhetsz akkor, de csak úgy ahogy mondom." Persze nem mondta, hanem csinálta. Kezeimet hátra erősítette valamilyen bilincsszerű eszközzel, a szemeimre pedig egy szemfedőt tett, nem láttam semmit. Arrébb tolt a garázs másik oldala felé, majd elkezdett lenyomni - gondoltam, hogy üljek le. Hirtelen megéreztem a seggemnél ismét egy dildót. A segglyukamhoz tette, és lefelé nyomott, beleültetett. Csúszott belém a dildó, tágított rendesen, ez sokkal nagyobb volt mint az eddigiek. Szerintem már tövig bennem volt, amikor éreztem, hogy egy ruganyos párnára érkeztem. "Lovagolj, élvezkedj, mutasd meg milyen kis kurva vagy!" Elkezdtem föl-le mozogni a dildón, nagyon kellemes magasságban volt, a ruganyos párna is megkönnyítette a mozdulatokat. Hirtelen az arcomhoz ért.. és megcsapta az orromat a faszszag. Bár a szemfedő miatt nem láttam semmit, de tudtam, hogy a farka van az arcomnál. "Te. csak élvezkedj a segglyukaddal, én addig teleélvezem a szádat, jó?" Hozzányomta az ajkaimhoz a farkát, én önkénytelenül utat engedtem neki, és az egész makkja a számban volt másodperceken belül.  Szétáradt a számban a farka íze, amit meglepően finomnak éreztem. Nagyon izgató volt ez a helyzet, fasz a a számban miközben egy dildót lovaglok. Gondolom neki is, mert pár percen belül a számba is lövelt. "Ügyes kis ribanc vagy! Mostmár tényleg elélvezhetsz. De addig nem nyelheted le a spermámat, és továbbra is lovagolnod kell! Eloldozta a kezeimet és levette a szemfedőt is. Farka továbbra is az arcom előtt volt félkeményen, és nézte amit csinálok. Megmarkoltam az ágaskodó faszomat, és őrületes iramban verni kezdtem, lovagolva, gecivel a számban, előttem egy idegen faszával. Szerintem 10mp-en belül egy óriásit élveztem én is. Az elélvezés közben önkénytelenül is lenyeltem az összes gecit, a dildó pedig tövig bennem feszült. "Na szép kis mutatvány volt ez.. Le se tagadhatod, hogy imádod a faszt. Várlak holnap is, mondjuk 10-re, szerintem jól fogunk szórakozni egész nap" Csak bólogatni tudtam, szótlanul felöltöztem, és kitágult segglyukkal, egy idegen férfi gecijével a hasamban elindultam haza..  És persze másnap ott voltam 10-re..

Napimádó69 Creative Commons License 2023.11.23 0 1 175

Nekem is ez a vágyam!  ;)

Előzmény: joy.biker (168)
Odado81 Creative Commons License 2023.11.22 0 1 174

Miért futamodik meg mindenki a tali elött!!??addig mindenki szájhös ,utánna eltünik!!😞😡

Fasom11 Creative Commons License 2023.11.21 0 0 173

Szia 22 éves srác vagyok mindent bevallaok kep videó ! Instan írj : fasom111 ( valamit valamiért ) 

abdul71 Creative Commons License 2023.11.11 -1 2 172

Budapesti,hellyel rendelkező 30-50 közötti vékonyabb pasival próbálnék ki egy két dolgot,diszkréten,ha lehet.

Én 52 vagyok,és kissé macis,és szét műtve.Elég rövinek gondolom az életet,hogy ne próbájak meg kielégíteni egy

férfit,ha szeretné,természetesen harisnyában,és esetleg tangában.Az emailem nem titkos. Kép csere lenne a kezdés.

Szép estét !

karsiati Creative Commons License 2023.09.16 0 10 171

Az igazság az, hogy nagyon meglepnek az ilyen mondatok, hogy "A farkunk egymásnak nyomódott, éreztem, hogy keményedik." főleg az után, hogy előtte már gatyára vetkőztek.

Nem hiszem, hogy csak én működök másként, vagy lehet mégis, adott esetben én már akkor kemény vagyok, lennék amikor elindulok otthonról, mert tudom, hogy valami kalandban lehet részem.

Majdnem pont így történt az első alkalommal is.

Elsőéves egyetemista voltam, és letévedtem egy nyilvános wcbe. Céllal persze, pisilnem kellett. 

Nem ilyen piszoáros, hanem falrapisilős volt a hely, és fel se tünt annyira, hogy egy srác is ott pisil. 

Óvatosan persze, felé sandítottam és kisebb áramütés ért mikor észrevettem, hogy a farka keményen meredezik.

Rám mosoléygott, én meg megrémültem.

Gyorsan elfordította a fejem, fél perc alatt befejeztem a dolgom és menekülktem kifelé.

Annyira megijedtem, hogy szinte rohantam a villamos megállóhoz, ahova rövid idő mulva befutott a villamos,és feugrottam.

Alig nyugodtam meg, mikor észrevettem, hogy nem csak én lehettem fürge, a srác a wc-ből is elérte a járművet és a másik peronró rámmosolygott. Jött felém.

Nem tudtam mit tegyek, menekülni nem tudtam botrányt okozni nem akartam, bár csak néhány ember utazott velünk.

Helyes fiú volt, és egyáltalán nem szemtelen, viszonylag közel hozzám megkapaszkodott és azt mondta

-Hirtelen elfutottál.

Kínosan mosolyogtam. Látta, érezte bizonytalanságomat, de meg is nyugodhatott, hogy nem ordítottam le a fejét,

- Megijedtél a látványtól?

- Hát meglepett. Nyögtem ki szinte suttogó rekedt hangon.

- Nincs ebben semmi, egyszerűen felállta  a farkam és én szeretem az érzést. Ilyenkor hagyom és nem baj ha más is látja.

- Nekem meglepő volt.

- Ne hülyéskedj már, neked is biztosan merevedésed lesz ha valami izgató dologra gondolsz.

- Hát, lesz az biztos...

Szó szót követett, kicsit feloldódtam, mikor a srác azt mondta:

- Le kell szállnom, itt lakom a környéken, nincs kedved feljönni hozzánk? Most egyedül vagyok, folytathatjuk a dumálást.

Nem tudom honnan vettem a bátorságot, mért éreztem bizalmat, de követtem. Viszonlag új lakótelepi ház lépcsőházába léptünk és lifttel mentünk a negyedikre.

Az egyok ajtóba illesztette a kulcsot és beléptünk. tiszta, rendes előszoba, onnan a nappaliba,

-Ülj le, hozok valamit inni, ha jó a sör, akkor bontok egy üveggel.

Bár nem a kedvencem, de ijedtemben, zavaromban, tehetetlenségemben bólintottam. Leültem egy kanapéra és akkor döbbentem rá milyen szituációba keveredtem. és ez ha akartam, ha nem felizgatott. De annyira, hogy mire a velem kb egykorúnak tűnő fiú visszatért, már kökemény volt a farkam.

Pedig esküszöm nem akartam, amennyire tudtam lepleztem is. Kiöntötte a sört, emeltük a poharat és leült a kanapéra ő is. Témyleg kínos volt a csend egy percig, vagy csak én éreztem annak, és szivem szerint menekültem volna, de nem tudtam hogyan és milyen indokkal menjek el. Belekortyoltam a sörbe, szarul esett, hogy csinálja valamit vissza tettem az asztalra, a srác nagyot húzott a poharából felállt, a poharát ő is a kisasztalra tette, és visszadöccent a knapéra, nagyon, nagyon közel hozzám.

És megint hallgattunk egy percet.

Megérezte, hogy kezdeményeznie kell, ha előre akar jutni, vagy lehet észrevette a dudort a nadrágomon, mert se szó se beszéd szájoncsókolt.

Én lepőrtem meg a legjobban, hogy visszacsókolom. Korábbi ábrándozásaim során, csak más kemény farkának a látványáig jutottam legfeljebb közösen hokiztunk, amit később a valóságban is megtettünk a barátommal, és gondolatban mindig megállapítottam, el nem tudnám képzelni, hogy bárki pasival együtt lakjak, a középiskolás hokizós kalandom a barátommal miután leérettségiztün magától megszünt, de mindig azt gondoltam, hogy egy sráccal biztosan nem fogok csókolózni.  

 

Ez, most jól esett.

A keze a combomon, egyre közelebb került a farkamhoz, szörnyen erotikus, kívánatos volt minden ami történt és történni fog, megadtam magam és felbátorodtam. rámarkolta a betonkemény farokra és élveztem, hogy ő is ugyanolyan izgatott mint én.

Fel kellett állnunk, hogy levetköztessük egymást és nem sok időnek kellett eltelni, meztelenül csókolóztunk tovább. 

- Gyere, menjünk zuhanyozni! És a zuhany ránspriccelő vízsugara alatt csókolóztunk vadul.

A farka az én betonrudamhoz simul, a hasunk összeért, a szája egyre lejjebb csüszott, lassak a mellkasomom araszolva a köldökömig, és egysre lejjebb, az álla a farkam végéhez feszült, a szája eltávolodott a hasamtól, és a nyelve a fékem érintette.

Szinte megvadultam a lappangó, előtörni akaró  kéjtől mikor az ajkai szorosan körbefogták a makkom és a szerszámom elsűlyedt a meleg szájába.

Hangosan kapkodtam a levegőt, nagyokat sóaelytottam, nem tudtam felfogni mi történik amikor nem bírtam tovább és szinte mégállathatatlannak tűnően tört elő belőlem az ondó, a lábaim még jobban  rmegtek, a hasam ősanyag, kiköpte és a fehér ragacsot elragadta a zuhany padlón keltett vízörvény.  

A szájába engedte a zuhanyvizet, öblített, és megcsókolt.

Ez volt az első igazi fiús élményem kezdete, álltunk összefonódva a zuhany alatt és a farka a hasamnak és lassan erejét vesztő farkamnak feszül.

Éreztem, tudtam nekem kell folytatnom.

 

 

 

 

 

 

 

dtek,

 

Előzmény: counter fikanick (130)
Nandi47 Creative Commons License 2023.09.16 -1 3 170

Sziasztok
Tudom, hogy ez az oldal nem a ismerkedők részlege, de azért ide is írok hátha valakinek lenne kedve velem ismerkedni.
Budapesti 175cm magas átlagos testalkatú, szőke hajú , kék szemű 47 éves a koromnál fiatalosabb kinézetű meleg pasiként ismerkednék. Akár egy jó sétára is vagy közös programokra barátságra, esetleg többre, persze ez rajtunk múlik írj és meglátjuk.
Email: 76.nandi.47@gmail.com

oktortenet Creative Commons License 2023.08.16 0 1 169

Kanot1953: el tetszik hinni ezt a marhaságot amit leír? Fantáziának gagyi, de ha komolyan gondolja akkor brutál önbecsapás.

a férfi aki már gyerekként más faszával játszott de nem tudta hogy meleg, aztán a fürdőben bi lett…

hát tessék szakemberhez fordulni ilyen lelki beállítódással!

Előzmény: kanot1953 (165)
joy.biker Creative Commons License 2023.07.30 0 10 168

Tegnap este egy bevállalós házaspárhoz szálltam be harmadiknak. Régi vágyam teljesült a bakancslistámról :)
Először kölcsönösen izgattuk egy mást, a nővel felváltva szoptuk a srác farkát, aztán ők engem ugyanígy.
Utána a nő hanyatt feküdt előttem és úgy nyaltam, miközben a srác hátulról dugott engem.

Miután jól kinyaltam a nőt, rátolatott a farkamra és így dugtunk szendicsben, én a csajt, a pasi meg engem.

A következő körben egymással szeretkeztek, a nő élvezésig lovagolt a férjén, miközben felváltva szoptak.

Fantasztikus élmény volt!

Zsolti631202 Creative Commons License 2023.07.30 0 2 167

Nagyon tetszik, ha van kedved levelezhetnénk. Imádok titokban lányruhákat, bugyit, harisnyanadrágot hordani és ilyenkor nagyon örülnék, egy ilyen gondoskodó, kedves, tapasztalt, diszkrét barátnak.

Előzmény: kanot1953 (165)
kanot1953 Creative Commons License 2023.07.27 -2 4 165

AHOGY ELKEZDÖDÖTT

(elnézést, hogy nincsenek ékezetek bizonyos hosszú magánhangzókon!)

Nos, igen, van úgy, hogy egy bizonyos kort elérve az ember elérkezik egyfajta válaszúthoz. Az én esetemben ez a szexuális érdeklödés kibövülése. Van, akinél a személyiség kialakulásával sokkal korábban következik be a felismerés, hogy a saját neméhez vonzódik szexuálisan. A tartósan heteró személyek különbözö életkorokban és különbözö okokból jutnak el a szexuális érdeklödés kiterjedésének a küszöbéig. Véleményem szerint, anélkül, hogy az okokat kutatnám, ez egy természetes folyamat. Még akkor is, ha valaki soha nem kerül fizikailag szexuális kapcsolatba a saját
nemével, szinte kizárt, hogy gondolatban ne képzelte volna el, milyen egy másik ember hasonló nemiszervét megnézni, megérinteni. A töprengésnek, hogy tegyen-e határozott lépéseket a kiváncsiság
kielégítésére, avagy sem, véleményem szerint a illetö, valamint a környezet erkölcsi felfogása, hozzáállása az oka. Az erkölcsi rámák, normák a vallásos felfogásban gyökereznek, még akkor is, ha az illetö nem hívö személy. Én többek között ez okból is vagyok vallásgyülölö és -tagadó.
Figyelem! nem keverendö össze az isten-hittel. Ha valaki hisz Istenben, elfogadom, tiszteletben tartom. Szerintem ebben a témábannem lehet vitatkozni: ha valaki hisz, vagy nem hisz - nem lehet meggyözni az ellenkezöjéröl. De a vallásban gyökerezö erkölcs nem ritkán megnyomorít lelkeket.

Én szinte egy bigottságig vallásos családból származom, katolikus felfogásban nevelkedtem. A szexuális örömöket hamar észrevettem én is és sokat maszturbáltam gyerekként. Az anuszomat is hamar felfedeztem, mint örömszerzöt. Gyerekkori masztizások alkalmával gyakran dugtam fel magamnak különbözö tárgyakat. Stearin gyertya, még faragatlan (tehát nem használt) grafitceruza. Ez utóbbinak a hatszögletü formája adott érdekes érzést, ha bedugás után sodorgattam. Ezek ártatlan és ártalmatlan játékok voltak. A test felfedezése, az örömlehetöségek kikutatása.

Késöbb a szüleim rendszeresen küldtek nyári táborba a Balatonra. A szervezet, melynek a papám volt a tagja, egy országos nagy intézmény volt és a gyerekek is az ország minden részéböl érkeztek.
Tizenkét-három éves lehettem. Több gyerekkel megbarátkoztam, akiket ezen a táborozáson/üdülésen rendszeresen viszontláttam. Itt már voltak közös masztizások. Az üdülö hatalmas területén sok rejtett hely volt, ahová el tudtunk bújni, ha fütyizni akartunk. Az egyik fiú pl. felvetette, hogy dugjuk be egymás fenekébe a fütyinket. Szégyenérzet nélkül kipróbáltuk. Azt hamar észrevettük, hogy szárazon nagyon nehéz behatolni a popsiba. Síkosítóként fogkrémet használtunk. Én talán valamivel gyakorlottabb voltam, hiszen rendszeresen kényeztettem magam ott hátul is, ezért könnyebben el tudtam lazulni és engem könnyebben meg tudtak dugni. Amit perszen nagyon élveztem, de meg sem fordult a fejemben, hogy ez valami természetellenes cselekedet lenne. Ha ránk jött a huncutkodás, a vágy, "Jössz? Bebújunk a kissátorba?" és már mentünk is. Huzogattuk egymásnak, aztán én hamar letoltam a nadrágomat és négykézlábra állva örömmel hagytam, hogy dugjon/-anak. De közben a
lányokról fantáziáltunk és nem egymás meztelensége vagy fütyije volt az izgató.

Volt egy, legalább 3, ha nem több, évvel idösebb fiú, aki nagyon lebilincselöen tudott mesélni rögtönzött történeteket. Az esti lámpaoltás után összegyültünk az egyik ágyon és a sötétben szájtátva hallgattuk az izgalmas kalandokat. Engem ért az a "megtiszteltetés", hogy a mesélés közben maszturbálhattam neki. Kérte, hogy közben fogdossam, huzogassam a faszát, mert "olyankor egy nö pinájában érzi". Bár nem tudom, volt-e akkor már növel, hiszen talán 16-17 éves lehetett. Ekkor, illetve a fasza fogdosásakor már éreztem kis szexuális izgalmat. Neki már szörösödött és igyekeztem a tövénél markolni a faszát, hogy érezzem a szörét. Szóval, már ekkor elöfordultak komolyabbnak tünö aktusok, amelyek megágyazhattak a késöbbi homo- vagy biszexuális vonalam elfogadásának. De ekkor még, mint mondtam, ezek ártatlan, hagyományos fiús játékok voltak. A táborban voltak lányok is, nem is kevesen, de a két nemet különálló pavilonokban helyezték el. Néha leselkedtünk esténként, hátha látjuk, amint a csajok vetköznek. Igazából azért az izgatta a fantáziánkat.

Késöbb a homoszexualítástól ha nem is undorodtam, de a buzikat gúnyoltam, pont mint mások a környezetemben (szakmunkásképzö, sportegyesület, templom). Ezért volt megrázó a pálfordulásom, mikor egy kora hajnalon az egyik budai törökfürdöben átestem a "tüzkeresztségen", a beavattatáson.

Asszem 24 éves lehettem, aktiv kajakversenyzö, jó alakú, látványos, kidolgozott izomzattal. A hajnali edzés után én, mint mindig, még maradtam, de a többiek felöltöztek és mindenki ment a dolgára. Én
késöbb kezdtem dolgozni. Bementem a nedves-göz terembe. Ezen a hajnali órán talán ketten tartózkodtak benn, elveszve a sürü gözben. A kakasülö-padoktól távolabb álltam meg és csak nekitámaszkodtam a vizes falnak és lélegeztem be a nedves, párás levegöt. Váratlanul egy férfi

bukkant fel a ködböl és egészen közel hozzám, tulajdonképpen mellettem, leguggolt a földre. Furcsállottam, mert a nagy terem szinte üres volt, böven lett volna hely másutt letelepednie; ezzel szinte átlépte azt a meg nem húzott revírhatárt. Amikor késöbb a nedves lábfejével megérintett, még bosszankodtam is, hogy miért van ennyire közel hozzám, hogy a börünk összeér. De mivel én voltam ott elöbb, úgy gondoltam, hogy neki kéne odébb mennie. Így tehát nem mozdultam, csak irritálva lenéztem rá és kissé odébb húztam a lábfejem. Szokás szerint csak egy kis elökötényke volt rajtam is. Kisvártatva megint azt éreztem, hogy a lába hozzám ért. Ekkor már kifejezetten mérges voltam. Haragosan rápillantottam és odébb húztam a lábam. Mikor harmadszorra hozzám ért azt láttam, hogy a lábfeje az én lábfejem fölött van és kérdön nézett rám. Én nem értettem ezt a furcsa pillantást, meg
irritált is az indokolatlan intim közelségével. Miért nem megy odébb a büdös francba? De talán csak egypillanatig néztünk farkasszemet egymással, mert ö, látva határozatlanságomat/értetlenségemet, vagy mindezt félretolmácsolta, egy hirtelen mozdulattal félrerántotta a kis köténykémet és még mielött bármit tudtam volna tenni, tövig bevette a szájába a farkamat és szenvedéllyel szopni kezdte.

Az én agyamat elöntötte az undor, a felháborodás, felemeltem az izmos karomat, hogy most agyonütöm, szétverem, megölöm, kiloccsantom azt a buzi agyát; hát ez az amit buziságnak hívnak; hát erröl röhögtünk evezés után a közös zuhanyozás közben: ez itt egy rohad buzi.........és már lecsapni készültem, amikor valami hihetetlen, mindent, haragot, felháborodást, undort elsöprö, földöntúli gyönyörérzés öntötte el a testemet, az elmémet... a karom lehanyatlott és ellenállás nélkül adtam át magam az ismeretlen szeretömnek. Hagytam, tegyen velem bármit, mert nem volt eröm ellene
tenni. Valami isteni kellemes érzés volt, ... gyönyör, amiböl még többet kívántam. Még jobban kidomborítottam az ágyékom, hogy jól hozzám férjen. A lágy, meleg, síkos száj szenvedéllyel szopta a kökemény farkam, a puha, síkos nyelve szinte pörgött a farkamon, ahogy paskolta, nyalta a makom. Az agyamban kavarogtak, viharzottak a gondolatok: az undor, az öröm fokozás iránti vágy, harag, isten, buzi-fóbia... Mi ez, mi ez, ami történik velem? Egy férfi szopja a FASZOMAT?! Egy férfi?!!!! Bevette a
SZÁJÁBA!!!!! Egy rohadt buzi..., de hát ez nem rossz! De, undorító, ocsmány, fúj....természetellenes... de, de... de hiszen ez valami csodálatos, valami soha nem érzett kéj, gyönyör... Pe bünös, megvetendö dolog!!!! De hogy lehetséges, hogy mégis olyan jó, olyan csodás.... Hát, ha ez ilyen gyönyör, akkor ez miért lenne bün?

Miközben szeretöm teljes intenzitással kényeztetett, szopott, ahogy még barátnö nem szopott, mélyen bekapva, letorkozva, markolászva, nyelvével csiklandozva, kiengedve, újra rábukva és mélyen bekapva,
miközben a testem addig át nem élt gyönyörök hullámjában vergödött, az elmémben egy addig stabilnak hitt világ omlott össze. Rádöbbentem, hogy becsaptak, hazudtak, félrevezettek: ez a fajta gyönyörszerzés nem undorító, nem üldöznivaló, ez nem káros.... Ezt én élvezem! Döbbenten,
hitetlenkedve néztem a mohó ismeretlent, amint lehúnyt szemmel, felizgulva, a gyönyörtöl megrészegülten szopta, szívta, csókolta a farkamat, markolászott, harapdált gyengéden, szerelmesen, és én megbüvölten csak néztem, söt! fejét gyengén megfogva még húztam is
magamhoz, szinte azt kívánva, hogy nyeljen el teljesen. Felkínáltam magam neki, mint egy nö... akartam, hogy az övé legyek, engedtem, kívántam, hogy tegyen velem bármit, mert ami neki gyönyört okoz, az nekem is kéj... Mintha soha mást nem csináltam volna, a legtermészetesebb módon megkönnyebbülve adtam át magam a kényeztetésének. Szégyen nélkül neki adtam magam... Mintha sok-sok év elvesztegetett szeretkezéseit, kéjelgéseit akartam volna most bepótolni... nem volt elég... még, még, még...csodás volt meztelennek lenni testileg és talán lelkileg is. Tiszta voltam, minden
értelemeben, tiszta, nyitott, elöítéletmentes a benyomásokra, élményekre, gyönyörre, bármilyenek legyenek is azok.

De a zavar még nem állt teljesen helyre az elmémben, tántorogva, megrészegülten kimentem a gözböl és belemerültem a hidegvizes medence hüs vízébe, hogy a testemet is, az gondolataimat is lehütsem.
Szerelmesem persze ragaszkodón jött utánam a hideg vízbe és ölelgetett, markolászott a víz alatt, hozzám simult. Suttogva, pajkosan hívott vissza a gözbe, hogy tovább élvezze a testem és eljuttasson a csúcsra. Kérte, hogy élvezzek a szájába, kívánja a gecim, nyelni akarja, kiszívni...
Én megbabonázva engedelmesen követtem öt vissza a jótékonyan mindent eltakaró, sürü ködbe, ahol tovább folytatta a kényeztetésem. Kívántam az érintését, kívántam a szája melegét, a szája síkosságát, akartam öt a lábam között érezni, akartam öt ölelni, csókolni, érezni a száján a farkam síkosságát, a farkam ízét. Érdekes egyébként, hogy sokáig visszatartottam magam, nem akartam elélvezni, mintha azzal végérvényesen buzivá váltam volna. De az is lehet, hogy csak minél hosszabbra akartam kinyújtani a gyönyörök idejét. Ö minden praktikát bevetett, hogy a mézemet kicsalja. Aztán eljött a pillanat, amikor nem bírtam tovább ellenállni és hihetetlen erövel, hatalmas löketekben buggyant bele a szájába a tiszta, egészséges, édes, selymesen meleg spermám. Nem engedte ki a szájából a farkamat, szopott szenvedéllyel, gyönyörrel, szomjasan nyelve mindet, ami belölem kijött. Ezekben a pillanatokban elsötétült elöttem minden, lehúnyt szemmel adtam át magam az eseményeknek. Biztosan csöndben sem voltam, de nem törödtem vele, hogy mások meghallhatják, mit müvelünk. Asszem, a jelenlevök, akik talán 2-3-an voltak, nagyon is megértöek voltak.

Amikor kezdtem a földöntúli gyönyörökböl magamhoz térni, kedvesem még mindig kitartóan szopott. Csodálatos érzés volt sokáig a szájában lenni, amikor már a varázslat el múlt akkor is és élveztem a szája puhaságát, síkosságát, a karja ölelését, ahogy magához szorított, ahogy a fenekemet markolászta, az anuszomat simogatta, az újját vagy talán újjait ki-bedugta. Nagyon szerettem volna a passzív szerepböl átlépni az aktívba, a gátlásaimtól megszabadulva szerettem volna mindazt neki visszaadni, amit töle kaptam: végre számban érezni egy férfi kemény, merev FASZÁT, szopni, csókolni, nyalni, harapni, markolni, szívni, kiszívni....mmmm... érezni azt, hogy ö is élvezi, örömet, gyönyört, kéjt okozni neki, ..... és érezni, kóstolni, nyelni a cseppfolyós kielégülését... De nem került rá sor. Ö kényeztetett, ö "udvarolt".

A sürü gözben kitapogattam a legközelebbi padot és leültem. Ö is mellém ült és szerelmesen megcsókolt. Nyelvén éreztem a mézem csodás ízét, amit a maszturbálások során már sokszor megkóstoltam és élveztem. Nyelveink huncutkodtak, kergetöztek egy darabig, szoptuk egymás nyelvét... Tiszta, üde volt a csókja, ápolt szája semmi undort nem keltett bennem. Élveztem a tudatot, hogy részem volt ebben az élményben és boldogan könyveltem el, hogy tudom ezt élvezni, és nem
lett töle két fejem, és szarvaim, meg patáim. Hogy a heteroszex mellett ez is gyönyört és csodás kielégülést tud okozni! Akkor tehát biszex vagyok. Vagy nem is tudom. Akkor, ott a gözben, csak a férfit
kívántam (érdekes, nem kívánta, hogy én is kielégítsem orálisan, pedig nagyon szerettem volna). Kicsit csalódott voltam. Kimondhatatlanul szerettem volna kényeztetni öt. Végre itt van egy igazi, hús-vér buzi, végre kiélhetném az új vágyaimat, de ö nem kívánta. És én, mivel abszolut tapasztalatlan voltam, nem tudtam, hogyan bírhatnám rá, hogy szophassam. Nem mertem semmit kezdeményezni. Az élvezet ellenére, vagy pont amiatt nagyon meg voltam zavarodva.

Emlékszem, annyira az élmény alatt voltam órákig, hogy fürdö után elmentem egy délelött is játszó moziba és a legutolsó sorban ülve többször is maszturbáltam a nedves törölözömbe, az emlékeket visszaidézve. Megelégedve konstatáltam, hogy de jó, hogy valaki átsegített ezen a ponton. Attól kezdve kíváncsian lestem a srácokat, férfiakat. A fürdöben figyeltem a farkukat. Szerettem volna újra és újra végigélni a gözbeli kalandot, de nem tudtam, hogyan kellene partnert találnom. Tapasztalatlan voltam. Tele voltam szexuális vággyal, érzékiséggel, gátlások nélkül... és nem tudtam senkinek sem adni a szerelmet.

Ez még böven a 70-es években volt. Az ilyen jellegü vágyakat meglehetösen nehezen lehetett kielégíteni. Nem volt partnerkeresés, legalább is én nem tudtam, hogy hol kéne ilyen kapcsolatot keresnem, nem volt internet, nem ismertem "meleg" helyeket. A lányokkal a szex változatlanul jó volt, de a korombeli lányok meglehetösen tapasztalatlanok voltak. Közel nem okoztak olyan kielégülést, mint a gözbeli férfi. Maradt gözfürdö, mint kapcsolat- és élménykeresés. Minden második nap ott voltam a fürdöben, amikor férfi-nap volt, de övele sajnos nem találkoztam többet. Mellesleg egy ismert
szinházrendezö volt. Sok évvel késöbb, amikor már elhagytam az országot, és amikor már a technika is fejlödött, akkor tudtam csak igazán, nagyobb eséllyel partnert keresni. Azóta is bánom, hogy azok a
fiatal évek a homoszex szempontjából kiestek számomra. Tapasztalatlan voltam, nem tudtam mit kezdeni a megnövekedett ismereteimmel, vágyaimmal. A vallásommal pedig szakítottam.

Aztán a szexualításom kezdett kialakulni. Mivel erös vagyok, nem csak az életben, de a szexben sem szeretem az eröszakot. Nem vagyok domináns típus. Kifejezetten gyengéd, figyelmes, lágy vagyok a
szexben. Amikor Pesten járok és nincs elöre lelevelezett találkám, akkor a MAGNUM szaunába szoktam elmenni. Azt írják ugyan, hogy hetero, homo, bi beállítottságúak részére van kitalálva a hely, de túlnyomó részt az anonim szexért mennek oda az érdeklödök. Nekem nagyon pozitiv benyomásom alakult ki róla. Nagyon kultúrált intézmény. Föleg a felnött korosztály látogatja. Nem ritkán nagyon kellemes, tartalmas, értelmes emberekkel ismerkedtem ott meg. De anonim szexben is volt részem.


Hát, kedves ismeretlen, ez az én történetem. Legalább is "ahogy elkezdödött". Most 69 vagyok. 12 éve elváltam. Bár van barátnöm, de aktivan keresek homoszexuális partnereket. Söt! mostanában a szexnek föleg ezt a fajtáját kedvelem. Föleg fiatal, szinte unokának is beillö érdeklödök ostromolnak, de nem mindenkit engedek az ágyamba. Még mindig látványosan kidolgozott testem van, rendkívül fejlett mellizmokkal és a fiatal kis szeretöim számára ez is egy rendkívül izgató tulajdonság. Imádják szopni a melleimet, a mellbimbóimat! Néhányuknak apuci vagyok. Azt képzelik, hogy apa-fia szexet élnek át. Néhány más pedig a fütyis kislányom. Ők kislánynak érzik magukat. Én mindezekben a szerepjátékokban 100 %-os partner vagyok. Gyöngéd, érzelemgazdag erotikus játékok ezek.

Ezek mind csak gazdagítottak és türelmesebbé, megértőbbé, elfogadóbbá tettek az évek alatt.

kisalbi Creative Commons License 2023.07.09 -1 0 164

Szia 

Írj az emailt .

Előzmény: homoruháp (147)
tantien1962 Creative Commons License 2023.07.08 -2 2 163

Szia!

Megfogalmaztam a vágyamat :)

Porno film nézés közben, egymás mellett önkielégíteni, egy másik férfival.

Nekem ennyi a vágyam.

Bp. 17. ker.

Napközben érek rá.

tantien1962x@gmail.com

gayman_szeged Creative Commons License 2023.06.21 -1 1 162

Helló Peti!
Szívesen válaszolok a kérdéseidre! Remélem, mindegyikre tudok.
Lassan 66 éves, full meleg pasi vagyok. Az e-mail címem: boyschwanz@yahoo.com 

Előzmény: Tot Peti (159)
Biszextibor Creative Commons License 2023.06.20 -2 3 161

Első kalandom pasival a munkahelyemen volt.Itt hírdetem és egy korban hozzám illő meleg pasi jelentkezett.Az ismerkedés a kérésére kocsiban kezdtük egy kis beszélgetés lett belőle kb öt perc majd meg csókoltam és ő vissza.Aztán a nadrágján keresztül a farkát izgatam miközben smároltunk.Amint éreztem hogy kemény a fasza elkezdtem leszedni róla a nadrágot és ő vette a lapot és letolta boxeral együtt A szép fasza ott ágaskodott előttem én pedig már anyira vágytam rá hogy ne egy vibri vagy egy dildó után rendes faszt szopjak,hogy gondolkodás nélkül bekaptam a makját.Majd elkezdtem érzékien szopni .Elég jó lehetett mert hagyta jó sokáig csinálni.Majd szóltam neki,hogy menjünk be az irodára és ott fojtasuk.Viszont ő még szerette volna látni a faszomat így letoltam neki a nadrágomat.Keményen állt és ő is bekapta és szopta.Mivel én szeretem az ilyet kényelmesen élvezni így egy kis idő után újra mondtam neki,hogy menjünk be.Elindultunk amint be értünk az ajtón belülre megfogta a faszomat a nadrágon keresztül és lesmárolt újra.Ekkor már nekem is könyebb volt a dolgom mert a szíjat nem kapcsolta be és csak a gombot kipatintva már ment is le a nadrágja.A boxeron keresztül markoltam meg és felváltva a faszát és a heréjét izgattam.Mivel rajtam csak egy vékony melegítő volt így gyorsan kitudta venni a szerszámomat és lassan húzgálta rajta a fitymát.Ekkora már nagyon be voltam idulva és a nyelvemmel a szájpadlását izgattam volt amikor szopta a nyelvemet.Leültettem a kanapéra és elébe térdeltem majd kivettem a szerszámját ami keményen állta az izgatást.Bekaptam a makját és körbe a nyelvemmel izgatni kezdtem a makja alsó peremét,közben a heréket óvatosan mozgattam az újjaimmal.Kezdett remegni a lába és én peddig nagyon felhúzva éreztem ,hogy most jöhet egy adag geci mert kívánom.Az enyémet már kostoltam így tudtam milyen lehet.Ekkor benyeltem teljesen a 15 centis faszát és az újammal a popsiját izgatni kezdtem.Közben a számat le fell moszgatva a makjátol a fasza tövéig nyelve szoptam.Az újamat igyekeztem bejuttatni a lyukába így volt nyálazás is közben.Elkezdte mozgatni a csípőjét mint egy ribanc kis köröket leírva.Gondolom szerette volna ha behatol az újam.Amint szopom tovább az egyik újjam elkezdett befele menetelni.Nem erőltettem csak ahogy ő szerette így magát húzta rá az újamra.Lassan de egyszercsak bejutott és ekkor meg állt a csipője és éreztem a faszát megfeszülni.Ekkor tudtam mindjárt itt a geci a nyelvemet a makja tetejére raktam és az újamat kicsi mozgatással ki be húzogatni kezdtem.Nem kellet sok és elsült bele a számba teljesen elöntötte a geci a számat hírtelen.Számítottam rá még is meglepett az adag így egy nyeléssel elintéztem.Majd jött a másik kissebb adag amit már elbirtam tartani a számba.Közben ő nagyokat hörgött és vonaglott.Majd amikor már éreztem hogy nem fog többet lőni kivettem a faszát a számból és éreztem hogy elkezd csurogni a számon a le nem nyelt nedűje.Ekkor lesmárolt és így pihegte ki magát.Elkezdtük simogatni egymást és beszélgetni egymással.Megtudtam hogy elsőre nagyon jól csinálom és nagyon élvezte persze az is hozzá játszott hogy fél éve nem volt senkivel.Bóknak vettem hisz ez volt az első valódi fasz a számba.Elmondtam neki hogy meglepett a menyisége és az íze is mert az enyém lenyalva másról egészen más ízű.Nincs olyan intenzív mint így egyből a szájba kapva de egészen jó élmény volt.Majd ahogy beszélgetünk újra elkezdett ágaskodni a szerszámunk .De most én jövök majd én kielégítelek mondta és anyit mondott még hogy fell az asztalra.Fel ültem és ő a lábaim közé állt majd a  csípőmet magához húzta egészen addig amíg a fasza a fenekemhez nem ért.Ezután megmarkolta a faszomat majd elkezdte huzogatni.Közben a farkát a fenekemhez dörzsölgwtte néha a lyukamhoz ért.Mivel tudta,hogy használok majd minden nap dildót vagy gésa golyót így azt is tudta hogy hamar tágulok.Elkezdtünk smárolni és ő töretlenül izgatta a lyukamat ami kezdett elernyedni és néha már majdnem be is hatolt.Majd elkezdett szopni és elkezdte nyállal besikositani a lyukamat.Lecsurgatta a faszomon le a heréimen majd az újjával beljebb segítette.Éreztem,hogy egyre nedvesebb vagyok már nem is éreztem amikor az úját bedugta.Újra feljött és feltérdelt az asztalra majd be adta a számba a faszát.Én már ekkor nagyon kívántam hogy megbasszon.Elkezdtem szopni lassan erre ő elkezdte baszni a számat nem nagyon de rendesen rövid mozdulatokkal baszta.Nagyon ízletes volt és még jobban felizgatot.Egyszercsak le ment az asztalról és a lábamat az égnek emelte majd berakta a szerszámját a lyukamba.Éreztem ahogy belém hatol és könyen csúszkál benem.Kérdezte hogy fáj e én mondtam neki hogy nyugodtan baszon mert nagyon jó amit csinál.Elkezdet baszni lassan végig moszgatva benem a 15 centis faszát egészen a herékig amik csattogtak a seggemen.Nagyon élveztem és ahogy egyre jobban gyorsított annál jobban kívántam hogy baszon.Kb öt perc után kezdet le állogatni és újra dugni,mondtam neki, hogy nyugodtan élvezzen el mert szeretném.Erre ő nincs rajtam gumi,tudod mit akkor is szeretném lőd belém érezem a gecidet benem.Ekkor neki lódult és tolta tövig megint addig amíg egyszercsak meg rándult és hangosan elélvezett.Éreztem hogy ezt jobban élvezi és éreztem ahogy benem csorog a geci.Majd amikor elélvezett megköszönte hogy így élvezehett el.Ekkor le smároltam és amíg nem lankadt le a fasza addig csókolóztunk.Majd leültünk a kanapéra és elkezdte izgatni a farkamat és a fenekemet.Amint igy izgat rá jött hogy a gecije meg keveredve minden más nedvel elkezdett lassan kicsurogni .Elkezdte rá kenni a faszomra és közben néha szopnta is.Egészen plusz izgalmat adott az hogy ezt csinálja így hamar el is élveztem .Egyenesen a mellkasomra lőttem.Elkezdte lenyalni rólam és amikor végzett újra csókolóztunk.Ekkora már ki voltunk elégülve mind a ketten.Viszont még csevegtünk és közben persze simogatuk egymást.Kiváncsi voltam,hogy most így ezek után milyen a lyuka így oda nyúltam és ő elkezdte élvezni.Lefküdtem a földre egy plédre és mondtam neki ,hogy gyere lovagolni.Felém ült és kereste a faszomat hogy bedugja én peddig elvettem amikor oda ért.Így játszotunk egy kis ideig majd az arcom felé húztam és elkezdtem nyalni a lyukát és dugni a nyelvemmel.Majd a heréit bekapva kezdtem újazni közben egyre több nyálat bevini a lyukába.Amikor már teljesen nedves volt mondtam neki,ülj bele lassan.Egyből tudta hova kell raknia a lyukat a makját az első mozdulatra betolta majd kis mozdulatokkal egyre beljebb nyelette a segével.Rendesen lovagolni kezdett mint egy ribanc a csípőjét körkörös mozdulatokkal baszta a faszom.Hangosan élvezett egyszercsak kiszált belőle és gyors mozdulattal bekapta és szopta.Kajd újra beleült gyorsan .Na ezt már nem nagyon bírtam így amikor másodjára megcsinálta elélveztem.Persze szóltam előtte így ő kiszállt és elkezdtem rázni magamnak majd amikor mondtam hogy most akkor bekapta és teli élveztem a száját .Nem nyelte le inkább kicsorgatta a szája szélén és én peddig elkezdtem nyalni róla.Ezután egymás mellé fekve ocsúdtunk.Majd még párszor találkztunk amíg el nem költözött más országba .

Nekem ilyen volt az első élményem kettesben pasival.Persze azóta voltam pasival ugyan itt a mellóhelyemen de azok alkalmiak voltak.Tudjátok egy tartós szex kapcsolat jobb és élvezetesebb mert teljesen el tudsz lazulni.Tényleg ha már itt vagyunk akkor keres meg emailen szopizniakarok@gmail.com vagy viberen 06305745048 ra írj.Nem sms csak írás viberen.Nem veszem fell az idegen számokat.És Hajdúbihar , Berekböszörmény itt van a helyem.A képeken én vagyok teljes valómban.Puszantalak beneteket.A helyesírás hibákért peddig bocsi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!