Keresés

Részletes keresés

híg ember Creative Commons License 2022.10.08 0 0 139

Ráadásul akkor már tudták, hogy Jézus Önmagát fogja áldozni az emberért

 

Miért? Bűnösnek lett teremtve Ádám...?

Előzmény: forgione1 (40)
híg ember Creative Commons License 2022.10.08 0 0 138

Azt hiszem, itt az ideje, hogy antinatalista legyél (ha ugyan mán nem vagy az): https://youtu.be/_IHGWrdCTq8 ...

👶🏻❌

Előzmény: morcos csodagyerek (137)
morcos csodagyerek Creative Commons License 2019.05.21 0 0 137

Való igaz, a múltam kudarcain való rágódás igencsak jellemző rám, és ehhez társul még a jövőm miatti aggódás is. Az is igaz, hogy biztosan megvan mindenkinek a maga baja, dehát magunkat és a bajainkat is csak a másokkal való összehasonlítás alapján tudjuk meghatározni. Én is sokszor gondolok arra, hogy mennyien vannak nálam rosszabb helyzetben, de nekem is csak előre tekint a fejem a szememmel, azaz azt látom meg leginkább, ami és aki jobb helyzetű nálam.

Akik nálam rosszabb helyzetben vannak, azok biztosan az én gondjaimat irigyelnék, én meg azokat irigylem, akik gazdagok meg az a problémájuk, hogy akkor azt a szőke vagy a barna vagy a fekete fotómodellt tegyék magukévá.

De nekem olyan kevés adottság jutott, hogy ezzel a semmivel tényleg nem tudok előrébb jutni az életben. Vagy vegyem el másoktól a vagyonát, nőjét? De az meg büntetendő cselekmény.

Arra gondolok, a legjobb lenne elköltözni egy ingerszegény helyre, mondjuk egy tanyára, ahol tényleg én tudom szabályozni, hogy mi kerül az érzékszerveim elé. Tehát nincsenek más emberek, nők, gazdagság, szegénység, autók, hanem csak én meg a szép természet. De ott meg félnék, hogy megtámadnak, meg nincs orvosi ellátás, meg az elszigeteltség sem egészséges. Igazán nem tudom hogy mi lenne a jó nekem, de a mostani állapotból már nagyon elegem van. Ha lenne egy gomb, amivel fel lehetne robbantani az egész világot, akkor én lennék az első, aki ezt örömmel megnyomná.

Előzmény: Kabale (133)
No-religion Creative Commons License 2019.04.16 0 0 136

Most, hogy munkaszüneti nap lett biztosan többen szeretnék.... :-)

rhénai Creative Commons License 2019.03.28 0 0 135

Megfizetek kinek kinek cselekedetei szerint.Én vagyok az IGAZSÁG.

Isten tehát büntető jutalmazó igazságszolgáltatás.Ártatlanul nem szenvedhet senki legfeljebb nem emlékezik előző életeiben miben vétkezett.

K A R M A indiai fogalom erről szól.Vagy egy számlánk váromány jutalomra meg fenyitésre.

rhénai Creative Commons License 2019.03.28 0 0 134

Hivő katolikus vagyok

de nem böjtölök mert el nem tudom képzelni mire jó miféle hozama van annak ha az ember nem eszik ? Azt sem értem a TESTI szüzesség tetszik-e istennek vagy talán az ETIKAI szüzességre gondol / bün nélküli élet / ?

Hivő vagyok de a  böszme naiv hiszékenységet próbálom elkerülni !

Kabale Creative Commons License 2019.03.27 0 0 133

Akárhogy is, azért csak tüskét hagy bennem hogy mennyit kell szarakodnom az élettel, mások pedig megkapnak minden jót. Ezért gyűlölöm a MÁSOKat.

És ez a fő bajod. Állandóan magaddal és a problémáiddal vagy elfoglalva, azt leltározod, hogy mi minden nem jó az életedben, és eközben valszeg elmentél a jó dolgok, a szép pillanatok mellett...

Milliók élnek tartós betegségekkel, vakon, tolószékben, koldusszegényen, vagy ami a legborzasztóbb: állandó rettegésben, hogy mi lesz a súlyosan fogyatékos, önálló életre, önellátásra képtelen gyermekükkel, ha ők már nem lesznek. Ismerek egy fiatal anyát, aki így él, és mégis él, egyedül neveli a gyönyörű, de súlyosan autista nyolcéves gyermekét, küzd a környezete értetlenségével, közönyével, mégis tud szeretni, megkeresi és megtalálja az apró örömöket, a barátokat, akik ha megoldani nem is, de enyhíteni tudják a mindennapi kínlódásait. És mi szeretjük, mert örömmel segít, ha valami nyiff-nyaffal hozzá fordulunk, okos és derűs, és nem méregeti a problémáinkat, hogy mi ez az övéhez képest.

Te csak azokat látod, akiket irigyelsz, mert úgy tűnik, gondtalan az életük. Pedig lehet, hogy nem is az, csak nem a lottóötösre ácsingóznak, hanem élik az életüket a meglévő lehetőségeik között. A manöken alkatú, szép, fiatal lány is, aki tízéves kora óta súlyos cukorbeteg, injekcióznia kell magát, szigorú életmódján nem lazíthat, de megtanulta ezt, és teljes életet él. 

Vedd észre magad körül ezeket az embereket, szólj a hajléktalan koldushoz egy jó szót, tanulj meg nevetni a pénzvilág fontoskodásán, lásd meg a smink mögött az elegáns nők üres tekintetét és férjre vadászó mohóságát, a kigyúrt izompacsirták bamba gőgjét, és mindjárt nem fogod irigyelni őket. 

Menj ki hajnalban a ház elé, ahonnan láthatod a felkelő napot, menj az ébredező, tavaszi erdőbe, fotózd le a fúszálakon, rügyeken, virágokon megcsillanó harmatcseppet, és vedd elő ezeket, amikor erőt vesz rajtad a csüggedés, és mondd azt magadnak: sok szépség van a világban, és én láthatom, hallhatom, belélegezhetem az illatát... Az öröm tanulható, és gyógyít. Kezdd el tanulni!

Előzmény: morcos csodagyerek (125)
morcos csodagyerek Creative Commons License 2019.03.26 0 0 132

Elkezdtem szelént szedni, naponta 1 tabletta 15 grammos SelenoPrecise-t. A 60 darabból már 30-at elfogyasztottam az elmúlt hetekben, de még mindig nem érzek semmi különöset. Biztos, hogy jó szert szedetsz te velem? Mert ez a leírása szerint haj, köröm, immunrendszer, pajzsmirigy normál működéséhez kell, meg a sejtek oxidatív stresszel szembeni működéséhez. A bőrhöz szerintem más kéne. Az is a baj, hogy nekem nagyon vékony a bőröm.

Előzmény: forgione1 (124)
morcos csodagyerek Creative Commons License 2018.05.11 0 0 130

Milyen helytelen életmód? Régen sokat voltam napon, most meg maximális fényvédelem van előírva számomra. Bárcsak olyan egyszerűen megoldhatók, orvosolhatók lennének a dolgok, mint ahogy írod. De azért a szelénszedést majd elkezdem. Mit veszíthetek? Legfeljebb azt a bő 2000 forintot, amennyibe egy dobozzal kerül.

Előzmény: forgione1 (129)
forgione1 Creative Commons License 2018.04.16 0 0 129

D vitamin önmagában kevés :-)

 

Viszont jól gondoltam, hogy mindez családi vonás. Nem genetika, meg semmi ilyesmi, csupán helytelen életmód.....

Előzmény: morcos csodagyerek (128)
morcos csodagyerek Creative Commons License 2018.04.16 0 0 128

Éppen úton vagyok Hawaii felé, mert nyertem a lottón... De aztán felébredtem és tegnap kiderült, hogy megint más vitte el a több mint egymilliárd forintot. Persze egymagában az összeset. Ebből is látszik, hogy nincs igazság és boldogság ezen a tetves rohadt világon. Pedig lehetne jobban élni, boldogabban, elégedettebben, de ez a tetves isten vagy a sors vagy a véletlen vagy mittudomén mi, mindig kicseszik velem.

Távgyógyászatra meg inkább ne add a fejed, mert D vitamint minden nap szedek, hogy nehogy olyan legyek, mint anyukám, akinek súlyos csontritkulása van, holott ő soha életében nem kerülte a napfényt. Neki is van éppen elég baja, több is, mint amennyi kellene. Nekünk ilyen a sorsunk, jobb is, hogy nem lesz gyerekem, mert nem akarom hogy ezek a nyavalyák öröklődjenek, amiket én is kaptam.

Előzmény: forgione1 (127)
forgione1 Creative Commons License 2018.04.13 0 0 127

Nagyon elvesztél morcika :-)

 

Merre duzzogsz? Nyomatod már a szelént? Én is innám már a sört :-)))

 

Nézzük a fogaidat. Nem mondtad mi a baj velük. Maguktól szuvasodnak? Vagy kereszt rágásod van? Ha kereszt rágásod van ami által mindig egymást csiszolják a fogak akkor fogszabályozás.

 

Ha csak simán rohadnak akkor több, együttes hatást kell megoldani.

Valszeg sűrű a nyálad, mert kevés folyadékot iszol. Kevés folyadékot pedig azért iszol, mert nem sózod eléggé ételeid és nem izzadsz bőröd féltve.

 

De van itt más gond is. Lehet, hogy elég Kalciumhoz jutsz, viszont erősen K2 vitamin hiányos vagy, mint szinte mindenki. Így a Kalcium nem tud beépülni ahová kellene (csontok, fogak). Sajnos a Kalcium nem ürül ki, hanem beépül, csak éppen rossz helyekre. Pl. epe, vese kő, lágy részekbe pl. érfalakba. Ízületekbe ahol valóságos dörzsanyagként funkcionál és idővel okozza a kopást.

 

Igen ám, de hiába szedsz K1 és K2 vitamint ha nincs mellé D3. Mert D3 nélkül, meg a K vitamin nem épül be, ahogyan a Kalcium sem a jó helyre. 

 

És mivel kerülöd a napsütést, szintén borítékolható a D3 vitamin hiányod.

 

Ez eddig 2 láda sör :-)))

forgione1 Creative Commons License 2018.04.09 0 0 126

Azokat hiába kérdezed, nem része a képzésüknek.

Ha mégis tudják akkor önszorgalomból természetgyógyászatot is tanultak.

Előzmény: morcos csodagyerek (125)
morcos csodagyerek Creative Commons License 2018.04.09 0 0 125

Ezt a szelénes dolgot még nem hallottam, de megkérdezem a háziorvosomat és a bőrgyógyászt róla. Lehet, hogy valamiért nyomelem hiányom van?

Akárhogy is, azért csak tüskét hagy bennem hogy mennyit kell szarakodnom az élettel, mások pedig megkapnak minden jót. Ezért gyűlölöm a MÁSOKat.

Előzmény: forgione1 (124)
forgione1 Creative Commons License 2018.04.07 0 0 124

Csináltatható fogsor, csak éppen csillagászati összegekért, és az már úgysem lesz olyan jó, mint az eredeti

 

Kivehető fogsort 1 nap alatt megcsinálják és nem drága szerintem.

Nyilván nem implantátum minőség aminek darabja 160 ezernél kezdődik, de az olcsó is jó egy randi erejéig.

 

anyajegyes bőrrel sem lehet sokmindent kezdeni,

 

Mondod te :-)

 

Első körben kezdj el napi két szem(vagy kapszula) Szelént szedni.

Két hét után, napi 1 szemet.

 

Ha megállnak az anya jegyek jössz egy láda sörrel :-)

 

Jah, első pár napban, ne este vedd be, hanem reggel, mert nem fogsz tudni aludni úgy felpörget.  Nyilvánvaló, hogy totál kivan ürülve a szervezeted. Ha újra Szelénhez jut örömtánc lesz neki :-)

Ha feltöltődik, bőröd is rendbe jön.

 

 

Előzmény: morcos csodagyerek (120)
forgione1 Creative Commons License 2018.04.07 0 0 123

Nem veled vitázom, miért veszed magadra?

 

Morcost védem vele, nehogy rábeszéljétek valami dagadt nőre, aki nem is tetszik neki :-)

Előzmény: tuktikka (119)
tuktikka Creative Commons License 2018.04.06 0 0 122

Vagy azért , mert jók a fogaik és szép a bőrük?

Mindenki válogathat, de aki igazán akar párt az leengedi a szintet.

Te még nem jutottál el odáig. Oké, tudomásul veszem.

Előzmény: morcos csodagyerek (121)
morcos csodagyerek Creative Commons License 2018.04.06 0 0 121

Miért, talán elő van írva hogy én nem lehetek válogstós meg igényes a páromra? Mások bezzeg megtehetik, csak azért mert gazdagok?

Előzmény: tuktikka (119)
morcos csodagyerek Creative Commons License 2018.04.06 0 0 120

Csináltatható fogsor, csak éppen csillagászati összegekért, és az már úgysem lesz olyan jó, mint az eredeti. De reménykedem abban hogy sikerül a tudománynak mihamarabb megtalálnia a módot új fogak növesztésére. A fényérzékeny, anyajegyes bőrrel sem lehet sokmindent kezdeni, csak műtik, műtik le sorban ezeket, de csak nem akarnak elfogyni. Edzeni edzem magam: súlyzózás, fekvőtámasz, torna. Szóval nem hagytam még el magam teljesen. De már inkább magamért csinálom semmint nőkért. A saját egészségem rendbentartásáért. Lottót is azért veszek, mert reménykedem még abban hogy én is gazdag lehetek. Csak ne túl későn.

Előzmény: forgione1 (113)
tuktikka Creative Commons License 2018.04.06 0 0 119

Aki válogatós ne nyavajogjon , ha magányos.

Nem veled vitázom, miért veszed magadra? 

Előzmény: forgione1 (118)
forgione1 Creative Commons License 2018.04.06 0 0 118

Az első kapcsolatból mindjárt frigy legyen és utódok?

 

Ezt sikerült kihámoznod?

 

A szex számomra is szimpatikus párral lesz jó.

Egy kövér, szájszagos nővel még részegen se esne jól.

 

Tehát eleve egészséges, jófej csaj jöhet csak számításba. Miközben lehet hogy egy rém ronda bunkó csajnak is ugyanúgy szorítana a vaginája. Csakhogy tudat alatt már eleve az játszik a szimpatikusságba, hogy képes lenne e genetikailag egészséges utódokat szülni.

 

Idős, kopasz, kövér pasi & fiatal dögös nő. Felállhat a páros ha a pasinak szemtelenül sok pénze van.

De azért nézzük már meg, egy manöken se kukázott még ki magának öreg és beteg hajléktalant a hálószobai ágyába.

 

Viszont pénzes zsírdisznót szinte mindegyik..... az más dolog, hogy vele csak tettei szexet, még fiatal kannal jól ki is élvezi :-)

 

 

Előzmény: tuktikka (117)
tuktikka Creative Commons License 2018.04.06 0 0 117

Érdekes vagy. Az első kapcsolatból mindjárt frigy legyen és utódok?

 

Előzmény: forgione1 (116)
forgione1 Creative Commons License 2018.04.06 0 0 116

Aki szintén rossz fogú, csúnya bőrű azt észreveszed?

 

Természet törvényei.

Zsák a foltját.

Alkoholistával csak alkoholista áll össze.

 

Na de milyen utódok lesznek abból a frigyből?

 

Erősebb kutya **** izé párosodik :-)

Az állatvilágban is "megküzdenek" udvarolnak. Pont azért, hogy a lehető legjobb génállomány öröklődjön tovább.

 

Tehát morcos barátunk joggal várja el, hogy a nő szép legyen és egészséges :-)

Előzmény: tuktikka (114)
tuktikka Creative Commons License 2018.04.06 0 0 115

Erről van szó. Igények, elvárások vannak. De akkor nem jogos a nyavajgás, hogy őt soha senki nem vette észre.

Előzmény: forgione1 (111)
tuktikka Creative Commons License 2018.04.06 0 0 114

Milyen nőket nézel meg? Aki szintén rossz fogú, csúnya bőrű azt észreveszed?

 

Előzmény: morcos csodagyerek (105)
forgione1 Creative Commons License 2018.04.05 0 0 113

Nem egészen ez volt a kérdés.

 

Szerintem a fényérzékenységre van megoldás.

Fogsor ma már megcsináltatható.

Izomzathoz átgondolt edzés és étrend kell.

 

A nők elsősorban nem a külsőre buknak. 16 éves csitrik igen, de ők még nem nők.

 

Kesergés és depi helyett felkell venned a férfi szerepet.

 

Fogsort kivéve ezekben tudok segíteni.

 

Ez itt most a választó vonal. Mert nyilván ha nem kérsz belőle, nincs benned elszántság, akkor én hiába rugózók.

Nem te leszel az első itteni user akit faképnél hagyok, mert számára csak a panaszkodás élet, de tenni semmit nem akar, hogy párja legyen.

Előzmény: morcos csodagyerek (112)
morcos csodagyerek Creative Commons License 2018.04.05 0 0 112

Bizonyára azért nincs nőm, mert nem vagyok egy kifejezett brettypitty (bár nem is akarok az lenni mert én önmagam akarok lenni, csak egészséges bőrrel, fogsorral s némi extra izomzattal), de főleg mert nincs elég sok pénzem. De azért még lottózok, de ha netán nyernék, azt szerintem már úgyse magamra hanem a rokonaimra költeném.

Előzmény: forgione1 (110)
forgione1 Creative Commons License 2018.04.05 0 0 111

nem teccett mert duci volt.

 

Ha nem tetszik neki zsírmangalica akkor azzal ne is, csak azért mert nincs más....

Dagi lányoknak egyébként tényleg mindegy kivel, mert örülnek ha valaki rájuk néz :-)

 

Legyünk már férfiak és aki nem tetszik azzal akkor sem ha a lakatlan szigeten nincs más :-)

Max kaját eldugni és napi 12 órát kergetni egy bottal, hogy lefogyjon :-)

 

Aztán ha lefogyott, akkor utolérni :-)))

Előzmény: tuktikka (104)
forgione1 Creative Commons License 2018.04.05 0 0 110

Miért nincs nőd?

 

Hány éves vagy?

 

Ha nem vagy végtelenül kamus, akkor feltudlak építeni egy csajozó géppé :-)

 

Előzmény: morcos csodagyerek (102)
forgione1 Creative Commons License 2018.04.05 0 0 109

Ez nem hit vita topik :-)

 

Ne rombold a topikot szektás elképzeléseiddel, főleg miután minden mozzanatodat az Igével cáfoltam :-)

Előzmény: Törölt nick (99)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!