Keresés

Részletes keresés

Elhaym1 Creative Commons License 22 órája -1 1 2092

Nem hiszem, hogy ilyet elárulhatnak előre. Nagy spoiler lenne. Ők azért nem olyan figyelmetlenek, mint Bende és Blanca, akik tavasszal  interjút adtak egy Ázsiában élőnek, aki  feltette  a netre, így tudni lehet meddig lesznek játékban. 

Előzmény: forgoszel (2091)
forgoszel Creative Commons License 23 órája 0 0 2091

Láttam valahol egy riportot ahol elmesélik hogy feladták a versenyt. Ne kérdezd hogy hol.

Előzmény: Elhaym1 (2087)
Ildi Tarlukács Creative Commons License 24 órája -2 1 2090

Sáfrány Emese ügyesebb. mint az Exatlonban volt, bár oo más jellegű feladtok voltak és ott csak kakukktojás volt. Azóta tudom, hogy ő volt Aleska Diamind.

Elhaym1 Creative Commons License 24 órája -1 0 2089

Remélem így lesz. Ez azt is jelentené, hogy Krauszék, vagy Jollyék kiesnének. Stohlék jók lennének a párcserénél.

Előzmény: Ilhilla (2088)
Ilhilla Creative Commons License 26 órája -2 0 2088

Tajvant látniuk kell! Szerintem a többiek nem fognak rájuk szavazni és Tartalomgyártók is megússzák. Hajszázni fognak Krauszék, Jollyék és -végre- Seniorék. 

Előzmény: Elhaym1 (2087)
Elhaym1 Creative Commons License 27 órája -1 0 2087

Kizárt, hogy Krauszék megtudnák nyerni. A döntőben minden feladatnál hisztizne, feladná. Emeséék is simán legyőznék őket. 

 

Tilláéknál továbbra is azt érzem, hogy pénteken hazamennek. Vagy simán kiesnek hajszán, vagy feladják Stohl állapotára hivatkozva. A héten kétszer megsérült, a levegőt is nehezen veszi. 

Előzmény: Ilhilla (2085)
Mazsola0070 Creative Commons License 27 órája 0 3 2086

Negyedik hét második rész, a nagy köcsögös rész tartalmából:

 

Első feladatként mindenkinek egy-egy bazi nagy köcsögöt kell tartania, amit a többi pár tölt vízzel, az nyer aki a legtovább tudja tartani. A különböző súlyú köcsögöket Trilláék osztják szét, a legnehezebbet Seniorék kapják, Senior igen gyorsan le is teszi, előbb, mint Aleska.

 

Trilla is leteszi, de a többiek nem, megtelnek a köcsögök, és várnak, ki bírja tovább, Joliné Főséf kezére is önt vizet, hogy a köcsög jobban csússzon.

 

Főséf nagyon berág emiatt Jolinéra, aljasnak minősíti, amit tett.

 

Utána az obligát stoppolás, majd szálláskeresés, ezzel el is megy az egész nap.

 

Főséf továbbra is baromi elborult képpel, úgy tűnik nem tudja megemészteni Joliné aljasságát. (Ami szerintem csak poén akart lenni, illetve a játék része volt, de Főséf nem ennek értékelte.)

 

Szálláskeresés közben Senior és Blanka csúnyán összevesznek, üvöltöznek egymással, Blanka szerint Senior cserben hagyta, Senior közli, hogy akkor menjenek haza és hogy Blanka egy „beteg állat” (ilyet azért Muci sem engedett meg magának, de szerintem még Alekosz sem).

 

Senior előadja, hogy nem akar Blankával lenni (vagy itt lenni, ez nem egyértelmű), Blanka szerint Senior 9-kor már elfárad, a végén Senior közli, hogy akkor ebből elég, fejezzék be ezt a játékot, mert erre ki kíváncsi.

 

A végén elnézést kérnek egymástól, hogy ez mennyire őszinte, azt nem tudom. Másnap Blanka előadja, hogy ők otthon is így élnek..

 

Másnap reggel kiderül, hogy Bendő belesett egy aknába, szétnyílt a lába, Nyafkácska meg éjjel nagyon rosszul lett, orvost kellett hívni hozzá, infúziót kapott, de reggelre jobban lett és tovább tudott menni.

 

A másnapi feladat: stoppolás, majd köcsögkészítés az úticélban lévő fazekasműhelyben.

 

Tartalomgyártóékat és Szíveméket egy sofőr elviszi egy ismeretlen helyre (ami ugyanolyan nevű mint az úti cél, csak éppen nem ide kellett volna menni), a nap végére kerülnek elő.

 

A köcsögkészítés után a célba gólyalábakon kell beérni, mindenki szenved vele, elsőnek Trilla ér be, de hiába, mert Stohlnak nem megy, megsérül a keze, Seniorék el sem indulnak, Trilla úgy biztatja Stohlt, hogy „ne legyél Junior”.

 

Végül is Aleskáék érnek be mind a ketten elsőnek, ők nyernek, így ők lesznek a védettek.

 

Illetve nem biztos, mert kiderül, hogy Trilláéknak olyan jokere van, hogy bármely párossal helyet cserélhetnek, így a védettséget nyerő párossal is.

 

De ők persze olyan jó fejek, hogy nem cserélnek helyet Aleskáékkal, így tényleg ők lesznek a védettek, így a jövő héten ők már biztosan mennek Tajvanra. Trilláék viszont a mennybe mennek, hülyére dícsérik őket.

 

Az előzetes szerint Főséf megint bedurcizik, valami kareokés feladatra mondja, hogy ő nem csinálja ezt a hülyeséget.

Ilhilla Creative Commons License 29 órája -5 3 2085

A lányok ügyesen voltak, megérdemlik a pihenést! Tartottam tőle, hogy Stohlék elveszik tőlük a vdettséget, de aztán lovagiasak és sportszerűek voltak. 

 

Krausz kiakadása megint érthetetlen, mert -bár Barbi valóban lelocsolta a kezét- az ő Annácskája viszont többször is színig töltötte Jolly köcsögét, a víz neki is lefolyt a kezére! Úgy viselkedik ez a férfi, mint egy hisztis nő, akinek éppen tartanak a "nehéz napok"! Bírja már ki, ameddig megnyeretik velük! (Remélem nem így lesz és nem nyerik meg ezt is!)

Ilhilla Creative Commons License 1 napja -4 2 2084

Nekem kezd ellenszenvessé válni ez a Krausz: hisztizik, vagdalkozik, szitkozódik...Anna meg csak mosolyog? 

 

Barbi és Jolly még "vert helyzetben" is csinálták a feladatot, igaz ők is sokat vitáznak, de mindig teljes erőbedobással hajtanak. Egyértelmű volt, hogy ez a medál Stohlék nyakába kerül, Tilla szombaton elspoilerezte a dolgot. 

Előzmény: Mazsola0070 (2083)
Mazsola0070 Creative Commons License 2 napja 0 3 2083

Negyedik hét első rész, a nagy virágszedős rész tartalmából (az előzetesek ellenére ebben a részben nem történik semmi különös, na de majd holnap):

 

A nap újra csak filippínó táncosok megtekintésével indul (ilyen mintha lett volna már), majd a táncot bemutató helyi törzs szokásaival kell ismerkedniük.

 

Először kibogozós feladat, Főséfnek megint elgurul a gyógyszere és letépi magáról a kötözőzsineget, mert hogy ő nem az a bogozós fajta, aztán mégis bogoznak, de utolsók Aleskáékkal.

 

Ezután virágokat kell szerezniük egy virágfarmon, melyből csokrot kell készíteniük a törzs elhunytjainak. Ehhez a pár egyik tagja walkie talkie-n irányítja a másikat, hogy olyan virágot gyűjtsön, ami egy képen van.

 

Trilláék, mint első beérkezők Főséféknek osztják ki a legnehezebb feladatot, Főséf lakonikusan közli, hogy ő nem siet sehová.

 

Buci virággyűjtés közben baromi nagyot taknyol, megüti a térdét, a végén vörös a feje, izzadt, mint állat és nem kap levegőt (nem a taknyolástól, hanem a sok futkározástól, mert a virágfarm egy helyoldalban van és le-fel kell futkározni lépcsőn).

 

A faluban olyan filippínót kell keresniük, aki a kertjében temeti el halottait (ide is lépcsőzni kell), ahol egy szertartáson kell részt venniük.

 

A szertartás része, hogy rizsbort is kell inni, kiderül, hogy Trilla függő alkoholista volt, így már 8 éve nem iszik semmit, de itt azért iszik a borból, mert szerinte már van olyan állapotban, hogy megteheti.

 

A feladat után egy kis stoppolás, és már ott is vannak az üde, kipihent, új ruhában lévő Ördöglánynál, elsők Trilláék, másodikok Szívemék, harmadikok az előzmények ellenére Főséfék (ezen ők lepődnek meg a legjobban).

 

A jokerjátékban egy káposztaföldön káposztákat kell gyűjteniük, amit más zöldségekre kell becserélni és ebből kell zöldségesállványt készíteniük. Mindezt úgy, hogy a zöldségeskosarat két bambuszrúd közé beszorítva kell vinni, így a kosár rendszeresen leesik. (Ezt is hegyoldalban le-fel.)

 

Szívemék újra elkezdenek üvöltözni egymással, mind a kettő a másikat okolja, hogy nem megy a dolog, Joliné leidegbetegezi Jolit. Jolinak elege lesz az egészből, közli, hogy ő nem megy fel még egyszer a hegyre, és feladják.

 

A végén Trilléák nyerik a versenyt (Buci megint izzadt, mint állat), medált kapnak és jokert.

 

Ez előzetes szerint Főséf nagyon berág valakire, Seniorék csúnyán összevesznek (Blanka közli, hogy nem akar Seniorral lenni, ő meg, hogy akkor befejezik ezt a játékot és kész), Nyafkácska pedig infúzión.

 

Elhaym1 Creative Commons License 2 napja -1 0 2082

Ha fel kell adnia, akkor vajon Bende párja Zsuzsi lesz, vagy a heti kiesőből a páros egyik tagja maradhat?  A földrengésnek is a héten kell lennie.

Előzmény: Ilhilla (2081)
Ilhilla Creative Commons License 3 napja -2 0 2081

Ó, láttam, hogy tartalogyártó-lány kifeküdt, valami baja lehet, talán fel is kell adnia? 

Elhaym1 Creative Commons License 3 napja 0 0 2080

Minden évadban visszatért az első két kiesett. Ha Bendéék akkor elmentek volna, hétfőn jöhettek is volna vissza. A 3. hétre ugyanis 7 páros kell és Cserpesék, Zámbóék nem tudtak volna visszajönni. 

Előzmény: Andras Torteli (2079)
Andras Torteli Creative Commons License 3 napja 0 1 2079

SZERINTEM CSALASNAK MINŐSUL A TŐBBIEKEL SZEMBE  ANGI  ES BENDE  TOVAB ENGEDESE  AKI EGYSZER KIASIK ANNAK MERT ADNAK MEGEGY ESELYT  ENYI ERŐVEL  BARMELYIK KIESET PAROST VISZAKELLENE ENGEDNI  SZERINTEM IGASAGTALAN A TŐBBIEKEL SZEMBE

Elhaym1 Creative Commons License 3 napja 0 0 2078

Igen. Lehet 4 hétre szólt a szerződésük, így nem eshettek ki hamarabb. Ajánló szerint is ők lesznek a főszerepben a jövőhéten. Gondolom a videóban lévő pucérkodás egy hátráltatás lesz. 

 

Azért jó  lenne, ha nem most mennének haza. Megnézném őket a párcserês héten. 

Előzmény: Ilhilla (2075)
Elhaym1 Creative Commons License 3 napja 0 0 2077

Pamela a 3. héten jött vissza. Pont akkor amikor most Junior, vagy a korábbi évadokban a kiesettek. 

Előzmény: Ilhilla (2076)
Ilhilla Creative Commons License 3 napja -2 0 2076

Anno Hódi Pamela visszatérésére sem számított senki, "jó sokára" tették vissza! Zsuzsit nem tudnák sem Cserpes Laurával, sem Zámbó Krisztiánnal összetenni, tehát valóban egy "új" kieső/játékot feladni kényszerülő lehetne csak az új párja. Gusztit megismerve: tuti nem engedné neki, hogy maradjon!

Előzmény: Elhaym1 (2074)
Ilhilla Creative Commons License 3 napja -2 1 2075

Trilla és Stohl "seggét" nem kicsit feltűnő módon védte be a csatorna! Méghogy Seniorék táskájában volt egy infó, amiről ők sem tudtak (ha-ha) és az egy védettség volt, aminek a sorsáról ők döntöttek? Az indokolása is nagyon fura volt, Jolly meg is jegyezte, hogy azért adja "mert régről ismeri őket"? Nem régebbről, mint a kollégáját (Jollyt), de mindenképpen a két "öregembert" kellett pihentetni, hogy részt tudjanak venni a tajvai szereplésért folyó jövő heti csatában!

Trilla pedig élő adásban szóta el magát tegnap: milyen jól lesznek a jövő héten! :D

Előzmény: Mazsola0070 (2073)
Elhaym1 Creative Commons License 4 napja 0 0 2074

Zsuzsi csak akkor tudna visszajönni, ha az egyik szereplővel a hét közepén történne valami. Pl. ha az orvosi stáb úgy dönt, hogy Angi egészségi okokból nem folytathatja. 39 kilóra fogyni nem egészséges.

 

https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/zsigmond-angi-fogyas-kilok-azsia-expressz/jql22v8

 

 

Előzmény: Mazsola0070 (2073)
Mazsola0070 Creative Commons License 4 napja 0 0 2073

Őszintén szólva én a héten több esetben is kellemesen csalódtam Szívemékben, néha már azon kaptam magam, hogy nekik drukkolok. Csak ne lenne Joliné ennyire erőszakos és ilyen baromi harsány (Mucival ellentétben engem az nem zavar, hogy szereti a rózsaszínt), de aztán lehet, hogy pont ezzel nyernek, mert úgy látom, ez a csaj mindent elér, amit szeretne (és szerintem nem csak itt).

 

Trillát és Bucit meg folyamatosan baromi szimpatikusnak állítják be (azért a készítőkön nagyon sok múlik, hogy kiről mit vágnak be a műsorba, na meg ők nem a párjukkal vannak, akikkel lehetne veszekedni), ők mindíg jófejek, szimpatikusak, jókat mondanak, maradni meg nyilván addig maradnak, amíg maradniuk kell, szerintem megnyeretni azért nem fogják velük.

 

Stohl tegnap is megaszonta a tutit, nyilván ekkorra már igencsak tele lehetett a töke a többieknek és a stábnak az örökké búvalbaszott képű, morgolódó Mucival, én továbbra is arra tippelek, hogy Muciné még vissza fog térni:

  

"Nem tudom, mondtak-e már ilyet ebben a műsorban: nekem tökéletesen mindegy, ki jön vissza. Nem azért, mert mindenkit szeretek. Egyiket sem várom vissza! Nem tudom már őszinte szívvel egyik párosra sem azt mondani, hogy őt várom vissza szívesen....

Guszti saját magával küzd, láthatóan nagyon mérges magára mindig. Mi mindannyian hülye kis pincsikutyákként rohangálunk körülötte, hogy Guszti bácsi, legyen már jó kedved! Hát, ne legyen jó kedve! Ha nincs jó kedve, menjen haza!"

 

Előzmény: Ilhilla (2062)
forgoszel Creative Commons License 4 napja -1 2 2072

Nem csodálom hogy nem népszerű a Dietz-Laky páros. Dietz egy f@szkalap, Laky meg a vélt felsőbbrendűségétől azt se tudja hány merre mennyi. Pont úgy járt mint az ásványvizkirály, a farmmal beleszippantott a celebségbe meg a könnyű pénzkeresetbe. Biztos vagyok benne, hogy látjuk még a párost a többi celebfuttató műsorban.

Előzmény: Y. eridani (2057)
Elhaym1 Creative Commons License 4 napja 0 0 2071

Én is azt hittem, bár nem tudjuk, hogy az óra mutat-e időt verseny közben.

Előzmény: Ilhilla (2069)
vanda62 Creative Commons License 5 napja -4 0 2070

Nekem tetszett Shu átirata. Bár az egy pillanatra felmerült bennem, hogy mennyire engedi a szarkazmust a rekviem műfaja, de mivel vallástalan vagyok, végül is nem zavar. 

https://youtu.be/X6cogix3cwQ?feature=shared

Előzmény: Y. eridani (2060)
Ilhilla Creative Commons License 5 napja -4 0 2069

Ez elkerülte a figyelmemet!

Én azt hittem, óra sem lehet náluk, ezért "rugózom" még mindig rajta! :D

Előzmény: Elhaym1 (2067)
Ilhilla Creative Commons License 5 napja -3 0 2068
Elhaym1 Creative Commons License 5 napja 0 0 2067

Mondták, hogy csak Anna óráját adták oda, emiatt kerültek hátrább a halas listán és lettek döntetlenek Juniorral.

 

Igen, van amikor bevédik, akiknél nem akarnak kiesést. Tavaly ilyen volt Alekosz a sassal. Ezzel Juniort is bevédték. Meg szerintem a stáb már szabadulni akart Gusztitól. Nehéz a többieknek élvezni a versenyt, ha van valaki, aki állandóan morog és utálja az egészet.

 

Jövőhéten lesz pár történés.

https://tv2play.hu/azsia_expressz/oriasi_a_tet_sorsfordito_merfoldkohoz_erkezett_az_azsia_expressz

 

 

Előzmény: Ilhilla (2062)
Elhaym1 Creative Commons License 5 napja 0 2 2066

Egy részt sem látott belőle, azt sem tudta mire mond igent. Zsuzsi azt mondta neki ez egy izgalmas verseny, jó lesz, így miatta igent mondott.

Előzmény: gombóc63 (2063)
egybe Creative Commons License 5 napja 0 2 2065

Bocs, elütöttem, az előző hozzászóláshoz írtam, Ilhillának szántam.

Előzmény: egybe (2064)
egybe Creative Commons License 5 napja 0 3 2064

Anna adta oda az óráját

Előzmény: gombóc63 (2063)
gombóc63 Creative Commons License 5 napja -3 1 2063

Vajon Guszti mi a fenének vállalta el ezt a játékot, mindenen morog, tényleg fapofa és Zsuzsi issza meg a levét. Tudta mire vállalkozik, vagy itt is volt az a pénz...?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!