A tavasszal még 200 forint alatt tengődő kispapír árfolyama októberben emelkedett 400 forintra.
Épp egy hónapja érte el az 500 forintos lélektani szintet.
Majd az elmúlt hetekben 1100 forintig kúszott. És innen pattant ma 3 kötéssel, közel félmilliós forgalommal, 2420 forintra, majd egészen 3100 forintig menetelt, további 300 ezer forintos forgalom nyomán.
3 kötéssel fél milliárd forgalommal nagyot pattant borzasztóan likvid lehet ......
új nap megint hati alap letétt csökkentés Ismét csökkentés 59180 x 2 az új letét szinte észre sem vehető mert tegnap még 59740volt 560 ponttal kevesebb,,
Én is pont ezt szoktam mondani:) Ezeken a szinteken semmi, de mondjuk számomra használható felület továbbra sincs:( OPT mindenki a végtelenbe látja, döbbenetes az egész...
És tegnap is csak kilátás rontás volt leminősitás nem ,ez nem fog kihatni a Bétre. Igaza van a Nyilasinak ez fentarthatalan mármint ekkora emlkedések minden évben.....
Tájékoztatjuk, hogy megkeresése alapján Társaságunk xxx. azonosítóval panaszkezelési vizsgálatot indított. A vizsgálat lefolytatására Társaságunknak 30 nap áll rendelkezésére, ezt követően annak eredményéről elektronikus úton nyújtunk tájékoztatást.
ezt küldtem az erstének: El kellett adnom poziticot mert likvidáltak volna amit nem kellett volna mert előtte és azóta is többet számol fel a szar rendszerül fedezetnek ami jogatlana kártalanitást kérek!!!!!!!!