Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2024.03.27 0 1 138

https://444.hu/2024/03/27/renner-erika-azt-ajanlotta-varga-juditnak-menjen-be-az-aldozatsegito-kozpontba-ott-kap-mindenben-segitseget

 

Renner Erika, aki maga is súlyos bántalmazás áldozata, gúnyos Facebook-posztban reagált arra, hogy Varga Judit kedden több bejegyzésében is azt állította, az exférje, Magyar Péter testileg és érzelmileg is bántalmazta őt.

 

„Kedves Judit! Szomorúan olvastam a facebook oldalán kiírtakat. Tudom, milyen egy zaklatás és milyen egy bántalmazás. Szeretném ajánlani hogy, menjen be az ASK-ba (Áldozatsegítő Központ – a szerk.), azok nagyon jók. Kap mindenben segítséget.

De ezt úgyis jobban tudja, hiszen ezeket Ön hozta létre és hirdette is őket. Ha pedig a volt férje megjelenne a lakásán, és ez Önben félelmet keltene, akkor elmehet a rendőrségre és feljelentést tehet, ahogyan azt nekem is ajánlotta nemrégiben a BVOP szóvívője Makula György” – írja bejegyzésében Renner Erika.

 

 

 

„Szerettem volna ezt Önnek személyesen is megírni, a facebook oldalára is, csak sajnos le vagyok onnan tiltva. Gondolom a múltkori nőnap miatt, amikor odaírták a nevemet, Ön pedig ezeket a kommenteket törölte (vagy töröltette) az oldaláról. Lehet még a NANE-hoz is fordulni, bár szerintük a »celeb áldozatoknak« minden sokkal könnyebb. Kitartás és kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.”

Spy der Man Creative Commons License 2023.03.20 0 0 137

Katalin asszonyság aki papol a nők és családvédelméről kitünteti az ilyet!   Hiaba na, Orban vezer szavav mindenek elott, gerinc meg a bevásárló szatyorban...Különben nem tudna a gyerekkel hétvégére Barcelonába kiruccanni es dicsekedni róla  a pornepnek

 

 

 

https://propeller.hu/itthon/3910302-novak-katalin-lovagkeresztet-adott-lugos-orvost-mentegeto-szakertonek

 

 

Novák Katalin lovagkeresztet adott a lúgos orvost mentegető szakértőnek

Propeller access_timemárcius 15., 17:30 comment9 hozzászólás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pici mici a pók Creative Commons License 2022.06.27 0 0 136

https://index.hu/belfold/2022/06/27/renner-erika-interju-lugos-orvos-bantalmazas-nok-elleni-eroszak/

 

Renner Erika arról is beszámolt, hogy bár az ellene elkövetett bántalmazási bűnügy lezárult, más esetekkel kapcsolatban még a mai napig zajlik az eljárás. „Legutóbb másfél hete voltunk tárgyaláson, és november 11-én lesz a következő. Van egy férfi, aki három éve zaklatott ugyanebből az ügyből kifolyólag, az utóbbi időben nagyon súlyosan.”

 

Őt három hete letartóztatták, nem miattam, hanem mert életveszélyesen megfenyegetett egy ügyészt is. De az elkövető családja például a mai napig zaklat, ráadásul egyszer szabadulni is fog

 

– mondta, hozzátéve: szerinte „a magyar jogrendszer önmaga paródiája, úgyhogy igenis nevetni kell – már sírni nem tudok –, mert borzasztó, ami az igazságszolgáltatásban zajlik”.

20-25 év börtön járt volna ezért bármely európai országban

Arról, hogy az elkövető két év múlva szabadulhat a börtönből, Renner Erika azt mondta: „Az általa elkövetett bűncselekmény esetében a büntetés húsz-huszonöt évtől kezdődik, mivel ez egy életellenes bűncselekmény volt. Életveszélyben voltam, ezt kimondták az igazságügyi orvosszakértők” – mondta, hozzátéve: ugyanez Európa minden más országában életellenes bűncselekmény lenne.

R_Laci Creative Commons License 2020.08.12 0 0 135

Hazudott a Kúria öttagú tanácsa az úgynevezett "lúgos orvos" ügyben: a Kúria, mint harmadfokú bíróság a tényállás megalapozottságának vizsgálatát valójában teljes egészében elvégezte

A Kúria elnökhelyettese, az alkalmatlan Kónya István kollégiumvezető bíró kezében a büntetőjogi bíráskodás. Darák Péter fel se fogja, mi folyik a bíróságon.

https://three.blog.hu/2020/08/08/kez_kezet_mos_a_kuria_megallapitotta_a_kuria_mint_harmadfoku_birosag_a_tenyallas_megalapozottsaganak

 

 

Break Break béka Creative Commons License 2020.07.31 0 0 134

https://index.hu/belfold/2020/07/30/lugos_orvos_kuria_dontes_11_ev_szabadsagvesztes/

 

Kúria: Le kell töltenie jogerős büntetését a lúgos orvosnak

A Kúria 2018-ban életveszélyt okozó testi sértés miatt jogerősen tizenegy évre ítélte Benét, és az orvosi szakmától örökre eltiltotta.

Azóta hamis tanúzás miatt egyébként a volt kórházigazgató titkárnője ellen is vádat emeltek, ugyanis a nő igazolt alibit akkori főnökének. A bíróság őt végül idén májusban 200 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2020.07.02 -1 0 133

És ott vezetőszáron?????

Előzmény: Break Break béka (132)
Break Break béka Creative Commons License 2020.07.02 -1 0 132

igazad van minden bűnöző jogait, érdekeit ennyire védi az Orbán rezsim, ugye? 

 

 

  • No jó, de hol van Mikola?????

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9199157&la=116820278

Előzmény: nagyanyo5:0 (131)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2020.07.02 -1 0 131

No jó, de hol van Mikola?????

Break Break béka Creative Commons License 2020.07.02 -1 0 130

na vajon miert is?

 

 

 

https://index.hu/belfold/2020/07/01/nem_helyezi_hatalyon_kivul_a_kuria_a_lugos_orvos_iteletet/

 

Mérce szerint az ügy sértettje, Renner Erika és ügyvédje, Gál András most a Facebookon tett közzé egy nyilatkozatot, hogy a Kúria öt tanácselnökből álló felülvizsgálati tanácsa a korábbi jogerős ítéletet tartotta hatályában. Tehát Bene Krisztián le fogja tölteni tizenegy éves büntetését, jó magaviselet esetén pedig hét és felet.

Gál András a Mércének megerősítette, hogy június 29-én kapták kézhez a Kúria írásos döntését az ítéletről.

Kevés olyan bűnelkövető van, akinek a jogrendszer ennyire kényesen szem előtt tartotta a jogait, mindeközben az áldozatának ennek a töredékét sem biztosította. Az összes jogi fórum most már egyértelműen bizonyította a bűnösségét. Vége. Itt az ideje, hogy több, mint hét év után a jogrendszer a bűncselekmény által elszenvedett károkkal is foglalkozzon!

– írja Renner és Gál a nyilatkozatban.

Break Break béka Creative Commons License 2020.05.14 -1 0 129

https://index.hu/belfold/2020/05/14/lugos_orvos_titkarno_hamis_tanuzas_buntetes_itelet/

 

Kétszázezer forintra büntették a lúgos orvos hamisan tanúskodó titkárnőjét

Előzmény: Break Break béka (128)
Break Break béka Creative Commons License 2020.02.06 -1 0 128

https://index.hu/belfold/2020/02/05/hamis_tanuzas_miatt_emeltek_vadat_a_lugos_orvos_titkarnoje_ellen_aki_alibit_igazolt_benenek/

 

Hivatalból egyetlen hatóság sem tett feljelentést, pedig a lúgos orvos áldozata és ügyvédje már a nyomozás lezárása után jelezték, hogy Bene Krisztián és a kórház ápolási igazgatójának titkárnője sem mondott igazat. Az ügyészség ráadásul annak idején többek között a két nő vallomása miatt akarta megszüntetni a nyomozást.

A két titkárnőt 2015-ben a lúgos támadásként elhíresült ügy áldozata, Renner Erika és jogi képviselője azután jelentették fel, hogy az iratismertetésen elolvasták a vallomásokat. A támadás óta hét év telt el, az ügyben két éve jogerős ítélet született, de a Fővárosi Nyomozó Ügyészség csak idén januárban

EMELT VÁDAT HAMIS TANÚZÁS MIATT AZ ELLEN TITKÁRNŐ ELLEN, AKI ALIBIT IGAZOLT A VOLT FŐIGAZGATÓNAK, AZ ORVOS MÁSIK KOLLÉGANŐJÉVEL SZEMBEN PEDIG MEGROVÁST ALKALMAZOTT. 

 

Break Break béka Creative Commons License 2020.01.19 -1 0 127

Orban   „Az egész európai kultúra a nők egyenjogúságára épül, ez a sarokköve” - mondta Orbán. És mindig megadjuk a nőknek kijáró tiszteletet, "sőt, többet is, mint ami kijár."

 

 

Igen latjuk...

 

  • Egy fillér kártérítést sem kapott a lúgos támadás áldozata a tavaly júliusi jogerős bírósági ítélet óta, az elkövetőnek viszont 591 ezres kártérítést ítéltek meg a rossz börtönkörülmények miatt.
  • Tavaly júliusban ítélték jogerősen tizenegy év börtönbüntetésre a lúgos támadásként elhíresült ügyben Bene Krisztiánt, azt az orvost, aki az ítélet szerint 2013 márciusában maró lúggal öntötte le volt barátnője, Renner Erika nemi szervét és altestét, miután a nő pár hónappal korábban szakított vele.
  • A Kúria hozta a végleges ítéletet az öt évig húzódó ügyben, és az áldozatnak különféle jogcímeken - a Bene által ellopott laptop és telefon miatt, valamint az évekig szóló tárgyalásokkal összefüggő egyéb költségek megtérítésére – 739 ezer forint kártérítést ítélt meg a bíróság.
  • Renner Erika és a neki járó, különböző jogcímű – így kártérítés, vagy akár bűnügyi költség miatt járó – összegek tehát a kormány kezében vannak.
Előzmény: Break Break béka (125)
Break Break béka Creative Commons License 2020.01.12 0 0 126

valahogy itt nem akarja beirni...

 

 

fák, juh, madár2 2 perce

 

A rossz börtönkörülményektől még nem lesz bűnöző áldozat.

Ne kavarj.

Break Break béka Creative Commons License 2020.01.12 0 0 125

https://index.hu/belfold/2019/05/29/lugos_tamadas_az_elkovetonek_iteltek_karteritest_az_aldozat_nem_kapott/

 

egyesek hogy merik ketsegbe vonni?

 

 

fák, juh, madár2 10 perce

 

A börtönben lévők már áldozatok lettek? Nebassz.

Break Break béka Creative Commons License 2019.11.05 0 0 124

Kerepessy Rezső 2017.12.03

Nagyon helyes.

 Teszi a dolgát a Polt-féle ügyészség.

 

Sajnos még mindig enyhék a törvények, és libelális a bírói kar alaphangja is. Az ilyen lúgozós kreténeket karóba kellene húzni, nem pedig 2-3 év után kiengedni, miután tönkretették egy ember vagy egy család életét.

 

 

Igy gondolod most is ?

 

https://index.hu/belfold/2019/11/04/szabadlabra_helyezhetik_a_lugos_orvost/

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Kerepessy Rezső (108)
Break Break béka Creative Commons License 2019.11.03 0 0 123

Abszurdisztan :-0(

 

Testileg tonkretesz egy mot borzalmas fizikai sérüléssel és akkor itt sír hogy jaj a szegény lelket bancsa a magyar bíróság, magyar rendőrség ?

 

 

 

Fel sem mérhető mentális károk

 

https://index.hu/belfold/2019/10/31/alkotmanybirosaghoz_fordult_a_11_evre_itelt_lugos_tamado/

Az öt éve húzódó ügy végére 2018-ban került pont, amikor a Kúria 11 év börtönbüntetésre ítélte a férfit, miután a bíró szerint előre eltervelten, orvosi esküjét semmibe véve, különös kegyetlenséggel megtámadta volt barátnőjét.

 

 

 

medve talp Creative Commons License 2018.07.15 0 0 122

Tizenegy év börtönbüntetésre ítélte a lúgos támadással vádolt B. Krisztiánt a Kúria. Fellebbezésnek helye nincs. Az öt éve húzódó ügyben a vádlottat korábban már háromszor elítélték. B. Krisztián az utolsó szó jogán újra ártatlannak vallotta magát. Szerinte a rendőrségnek egyszerűen nem volt jobb ötlete, és a kabátot varrták a gombhoz. A Kúria döntése jogerős.

 

https://index.hu/belfold/2018/07/12/megismetelt_harmadfok_lugos_targyalas_per_renner_erika/

jahusos Creative Commons License 2018.02.19 -1 0 121

hova vezettek vezetoszaron ? hova tunt mikola ?

medve talp Creative Commons License 2018.02.17 0 0 120

Komolyan ez lenne egy diplomás értelmiségi orvos aki ilyen ordenáré érveléssel védekezik?

 

Meg hogy "Életszerűtlen képtelenség hogy valaki fényes nappal megtámadjon valakit, akit gyerekkora óta ismer".

 

A gyilkosságok döntő többsége családi, ismeretségi korban tortenik, ez köztudott a kriminológiában minden országban!

80-of-victims-know-their-killers

 

 

 

 

 

https://index.hu/belfold/2018/02/16/lugos_tamadas_megismetelt_masodfok_vedobeszed/

 

 

Csiha Gábor ügyész válaszolt a védőbeszédre, csúsztatónak nevezte a védő több állítását, és hosszan érvelt amellett, hogy van egy fontos szemtanú, aki az első pillanattól kezdve következetesen állítja, hogy a támadás idején találkozott Renner Erika lépcsőházában B. Krisztiánnal. Ez a tanú többször is beazonosította B. Krisztiánt, több személy közül is kiválasztotta a férfit a „tekintete alapján”. 

 

A védőbeszéd és az ügyész kommentárja után B. Krisztián beszélt az utolsó jogán. 

Azt kérem a bíróságtól, hogy mentsen fel, mert a bűncselekményt nem követtem el. Más a személyiségem, más a morálom, más a konfliktuskezelési rendszerem

- kezdte mondandóját, és a tárgyalássorozaton végig rendkívül aktív vádlott újra elmondta, hogy semmi köze a Renner Erikával történt bűncselekményhez. Életszerűtlen képtelenségnek nevezte a cselekményt, hogy valaki fényes nappal megtámadjon valakit, akit gyerekkora óta ismer (általános iskolai osztálytársak voltak), és hat évig szeretői viszonyt ápoltak.

Marvinka Creative Commons License 2017.12.12 -1 0 119

sz.tem kezelik valahol fityesz/orbánfóbiával

Előzmény: erdfvb7 (118)
erdfvb7 Creative Commons License 2017.12.09 0 0 118

valami tortent jenobatyoval mert szeptember 10 ota nem kommentelt    vagy uj nicken irja beteg hazugsagait

Előzmény: erdfvb7 (117)
erdfvb7 Creative Commons License 2017.12.09 0 0 117

ez a jeno batyo huje   mikola sose volt vezetoszaron   nyilvan bolond beteg agya szeretne csak ezt 

Marvinka Creative Commons License 2017.12.09 -1 0 116

eccer teszi, másszor meg nem teszi

 

-medwe és biboldó????

Előzmény: medve talp (112)
erdfvb7 Creative Commons License 2017.12.09 0 0 115

vegyel peldat kerepessy urrol aki tud aludni es nem idegbetegen hazudik mint egyesek hajnalban 4 ora elott

Előzmény: medve talp (112)
medve talp Creative Commons License 2017.12.09 0 0 114

Oh essy nem.. csak üdvözölte azt amit te itt hazugsagnak nevezel :-)))

Előzmény: erdfvb7 (113)
erdfvb7 Creative Commons License 2017.12.09 0 0 113

nekem 2 keresztnevem van az elso jozsef   a masodik dezso IRL      semmi kozom Kerepessy urhoz de tsztelem mert nem idegbeteg mint te es nem hazudik mint te

Előzmény: medve talp (112)
medve talp Creative Commons License 2017.12.09 0 0 112

az egyik geci hazug media kitalalja a hazugsagot   a masodik atveszi   a harmadik a medve talp aki  meg terjeszti a geci hazugsagot

 

mondjad onmagadnak is frissen gyartott essy nick!

 

Kerepessy Rezső 5 napja

Nagyon helyes.

 

Teszi a dolgát a Polt-féle ügyészség.

 

Előzmény: erdfvb7 (110)
erdfvb7 Creative Commons License 2017.12.09 0 0 111

batyoka  terjeszd a geci hazugsagokat a kulonbozo forumokon

Előzmény: Jenő bátyó (-)
erdfvb7 Creative Commons License 2017.12.09 0 0 110

ez van                az egyik geci hazug media kitalalja a hazugsagot   a masodik atveszi   a harmadik a medve talp aki  meg terjeszti a geci hazugsagot   vajon miert es mennyiert terjeszted

Előzmény: medve talp (109)
medve talp Creative Commons License 2017.12.09 0 0 109

erdfvb7 10 perce

 

azt tegyuk hozza a hazug kommentedhez hogy nem tortent gyilkossag   onmagat savazta le a no       mikola ugyan volt vagy van is fidesz de a megvadolt orvosnak semmi koze a fideszhez    sose volt fidesz tag   dehat rolad tudom hogy minden nap tucatnyi hazug geci linket terjesztessz itt 

Előzmény: medve talp (107)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!