Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.05.07 -1 0 14

Ki készítene el és tálalna fel az asztalán?Írj emailt

akineknemmegy Creative Commons License 2016.05.04 0 0 13

Szerinted annyira debil vagyok, hogy ezzel nem próbálkoztam?:-)

 

Egyébként mostanra úgy vagyok vele, hohy másodjára már fel sem áll - illetve az idő lejárta után csak. Több órás szolgáltatást meg nem tudok megengedni magamnak...

 

Arról nem is beszélve, hogy sok lány egy élvezést enged. Kb 5 éve volt az utolsó olyan lehetőségem, hogy az egy órában kétszer próbálkozzak - de ugyanúgy elmentem pillabatok alatt.:-)

 

Szóval ez nem jött be.:-)

Előzmény: hopeso (12)
hopeso Creative Commons License 2016.05.03 0 0 12

és ha elmentél mennyi idő múlva vagy újra akcióképes?

ha rögtön nekilátsz akkor is ilyen gyorsan vége?



akineknemmegy Creative Commons License 2016.05.03 0 0 11

És szerinted ezt nem próbáltam?:-)

Szerinted ez működött?:-)

Szerinted így jó a partneremnek?:-)

 

Na látod!

Előzmény: olegnagy (10)
olegnagy Creative Commons License 2016.05.03 0 0 10

Ha csak néhány lökést bírsz, akkor húzd el azt a néhány lökést. Nem kötelező úgy csinálni, mint a pornósok és varrógép-sebességgel tekerni... Centiről centire, milliméterről milliméterre lehet behatolni, bent megnyugodni, piciket mozogni, aztán megint lassan félig kihúzni, újra be, stb.

Előzmény: akineknemmegy (-)
Dyca Creative Commons License 2016.05.02 0 0 9

Nem tudom, honnan vetted ezeket a számokat, de totál el vagy tévedve. Inkább nézz körül. Persze hogy vannak 185-195 cm daliák körülötted, akire hasonlítani akarsz, meg 170 feletti manöken alkatú csajok (akikre meg én akarok hasonlítani :-)), de azért az átlag nem ők. Az általad leírt méretek teljesen jók. Az én párom 173 cm (Ok, rád vert 3 centit), és az intim mérete kb. mint a tiéd, az ágyban jól teljesít vele (szóval ezzel nem lehet gond). Nem tudom, honnan a méreteiddel való elégedetlenség, de felejtsd el. A baj nem azzal  van.

Előzmény: John0000 (6)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.05.02 0 0 8

Most lehet, kicsit durván fogok fogalmazni. De hidd el, neked akarok jót!

A maga módján neked nincsenek problémáid, velem ellentétben. Kiemelted két tulajdonságod, amelyek szerinted rosszabbak, mint másoké és önkéntesen vállaltad, hogy ezen attribútumaid elértéktelenítsenek.

Legalább prostituálthoz menj el! Nem leszel szűz, megtapasztalod, milyen egy nővel, valamennyi önbizalmad lesz - tovább léphetsz a barátnő témára, bár van egy sejtésem, hogy sokkal jobban fog tetszeni a kurvázás (érthető módon). :-)

Szóval kicsit objektíven hozzállva neked velem ellentétben nincs igazi gondod. Nem véletlen, hogy a fórumozók is kizárólag neked segítenek. Neked még lehet, ellentétben velem...

Gondolkodj el a helyzeteden! A lényeg: az objektivitás!

Előzmény: John0000 (6)
h_g Creative Commons License 2016.05.02 0 0 7

Azt teljesen rosszul tudod -- valami önbevalláson alapuló statisztikát nézhettél. Fehér embernek 14,5 pontosan átlagméret.

 

 

Előzmény: John0000 (6)
John0000 Creative Commons License 2016.05.02 -1 0 6

178 cm a férfi átlag, szóval jóval alatta vagyok.  Női átlagmagasság 168-170 cm.

 

Pénisz meg 16-17 cm. Szóval jóval alatta vagyok az én 14,5 cm-vel

 

Előzmény: Dyca (4)
John0000 Creative Commons License 2016.05.02 -1 0 5

Gondolkodtam rajta, de már életkedvem sincs hozzá...az biztos hogy ez a 2 méret meghatározza egy fiú életét.

Amúgy 14 éves korom óta ezek a méreteim.

Előzmény: akineknemmegy (3)
Dyca Creative Commons License 2016.05.01 0 0 4

Azért a 170 cm nem annyira alacsony, és a 14,5 cm sem annyira átlagon aluli, hogy oka legyen az elhúzódó szüzességnek.

Előzmény: John0000 (1)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.05.01 0 0 3

Prostituáltakon nem gondolkoztál még? 

Előzmény: John0000 (1)
akineknemmegy Creative Commons License 2016.05.01 0 0 2

Szerintem tök egyértelmű, le is írtam. Bár mea culpa, egy kérdőjel lemaradt. Ismétlésként: vannak-e még mások, akiknek hozzám hasonlóan nem megy? Valamint: miért én(mi)?

Előzmény: Városliget Fényőre (0)
John0000 Creative Commons License 2016.05.01 -1 0 1

most mit szóljon olyan aki 29 éves létére még szűz ? nem volt 1 barátnője se ?

mivel alacsony 170 cm és 14,5 cm hosszú a pénisze ?

 

 

Városliget Fényőre Creative Commons License 2016.05.01 0 0 0

Egyszerűbben, rövid mondatokkal. Mi a kérdés?

akineknemmegy Creative Commons License 2016.05.01 -1 0 topiknyitó

Üdvözlet!
27 éves férfi ("férfi", muhahaha!) vagyok, a sok-sok engem érintő probléma közül van egy-kettő, ami kiemelet hangsúlyt kap az életemben. Tudom, másoknak nincs mit enni, túl sokan rákosak, egyesek elvesztették gyermeküket, mégis fenntartom azt a nemesi előjogom, hogy jelentős keresztemmé nevezzem ki azt a tényt, hogy: nem tudok szexelni.
Az alap problémám az, hogy nagyon hamar elmegyek. Tényleg. Csak néhány lökés (APPLAUSE!). A túl optimisták, akikkel beszéltem erről találtak kifogásokat. Eme okosok azt mondják mentségként, hogy ezt egyrészt az okozza, hogy a 8 év alatt megtapasztalt kb 40 menet nem nevezhető soknak - én ezzel nem értek egyet, szerintem már nem vagyok baka. (Ezzel most feldobtam egy magas labdát, kíváncsi vagyok, jelentkezik-e egy Harold...) Mindegy, második kapaszkodóként felhozzák, hogy mégis, hogy lehetnék jó a szexben, ha csak prostituáltakkal voltam eddig. (Ja, igen, tényleg: prostituáltakkal voltam eddig és csak velük leszek.) Rendszerint erre pöccenek be (az én kis szelíd módomon): ne akarja megmagyarázni nekem senki, hogy a lakáson hirdető,vendégeiket megválogató, igényes lányok nem élvezhetik a szexet klienseikkel - természetesen nem 100%-os arányról beszélek (hiszen minimum ott vagyok én, fekete bárányként), de az biztos, hogy nagyon sok lány van, akiknél az élmények jelentősebb hányada rózsaszín. De mindegy is, elkanyarodtunk. Még mindig nem tudok szexelni.
Kezdődött a korai magömléssel, amiből járulékos teherként megszületettek a merevedési gondjaim (oké, ez nem mindig jön elő, bár lehet, lekellene kopognom), önbizalomhiányom (alapból nem volt sok),frusztrációm (távolodok a "normális", szociális élettől), stb .. Pedig nem akartam/akarok sokat: pusztán csak örömet okozni a partnereimnek. Úgy igazából. A már említett okosok ekkor lövik el az "orális szex is létezik!" frázist, amit állítólag "jól" csinálok (szerintem inkább csak sokáig, és az eredményezi azt(?), amit), de most komolyan, hölgyeim: elég lenne a csak nyalás? Na ugye!
Voltam urológusnál, pszichológusnál, szedtem gyógyszereket. Lehet tippelni, milyen eredménnyel...
Szóval így, jelenlegi helyzetemben, lassan 30 évesen még mindig azt mondhatom magamról, hogy (igazán) soha nem élveztem a szexet. De nem is ez a legfontosabb, hanem, hogy soha nem is FOGOM élvezni. Az a rengeteg csalódás, kisebb trauma (jó, ez a szó lehet, hogy túlzás), töménytelen frusztráció, amit a csodálatos, gyönyörű, isteni nemiségtől kaptam valószínűleg örökké rányomja a bélyegét életemre.
Azért nyitottam ezt a topicot, hogy kiderítsem: vannak-e még mások - ilyen rosszak tuti nincsenek, mint én, de hé, emberek legalább nektek jó lesz látni, hogy mindig van lejjebb...:) Másrészt hátha valaki utat mutat nekem: miért én? Miért nekem nem megy, mit tettem, hogy ezt érdemlem? Valaki? Hahó, itt vagyok!
Tanácsokkal szerintem ne fárasszátok magatokat, falra hányt borsó.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!