Keresés

Részletes keresés

ghepard Creative Commons License 2016.04.12 0 0 56

A kalcium az kalcium - annak mindegy hogy hol van, kémiailag ugyanaz. De az embernek már nem mindegy. Inkább úgy kellett volna írnom, hogy van jó helyen lévő kalcium  és van rossz helyen lévő kalcium. Pontosan úgy, ahogy írod - a szintetikus már messze nem olyan jó, mint ahogyan a friss nyers gyümölcsökben, zöldségekben van. Jobb mint a semmi, az igaz, segít egy picit odábbítani a problémákat, de hogy hosszú távon nem oldja meg mondjuk a csontritkulást, meg idővel több lesz az ereken a lerakódás stb - mert ezekből csak kevés tud felszívódni a testnedvekbe és sok aztán valahol rakódik.

Előzmény: forgione1 (55)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.12 0 0 55

A szintetikus kalcium az nem olyan, ami a friss növényekben meg a friss gyümölcsökben van

 

 

Persze nyilván messze nem olyan jó, mint az eredeti természeti alkotás, de szó sincs róla, hogy az szervetlen kalcium lenne, minthogy próbáltad beállítani :-) De még mindig jobbak ezek a szintetikus úton előállított termékek mint a semmi vagyis hiányuk a szervezetben. 

 

Kalciumnál maradva ebből is van több féle laborban előállított készítmény. Pl. laktát, glukonát, foszfát és egyéb sókból előállított. Olyat kell keresni a patikában ami citrátból áll, ez szívódik fel a legkönnyebben.

Előzmény: ghepard (54)
ghepard Creative Commons License 2016.04.12 0 0 54

Rendben, marhaság, ha mondod. Az ember issza a forralt tehéntejet, tele van az is kalciummal - de ha felforralod, akkor már nem ugyanaz. Ha meg nem forralva iszod a tehéntejet, az lehet még rosszabb. Jól írtad, hogy az ember inkább kecsketejet igyon, ha már tejet akar inni.

 

A szintetikus kalcium az nem olyan, ami a friss növényekben meg a friss gyümölcsökben van. Ezt nem én találtam ki, de ha szerinted margaság.....

Előzmény: forgione1 (52)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.08 0 0 53

Figyelj csak Imi, van kedved velem beszélgetni magánba?

 

Ha igen akkor írok, címed tudom.

Előzmény: sziget30 (48)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.08 0 0 52

én még a szervetlen calciumot, magnéziumot, ... se  szedném.

 

Nem is beszélt itt senki szervetlen ásványi anyagokról! :-)

 

hőkezelt étel már gyakorlatilag szervetlen

 

Ez így egy nagy marhaság!

 

Tegyük már tisztába, hogy a szervetlen ásványokat más néven kövek az emberi szervezet nem képes hasznosítani vagy legalábbis nagyon elenyésző mértékben. Ide tartozik az ásványvizekben lévő oldott ásványok is melyek valójában semmi más mint kőpor. Ezt a szervezet jobb esetben kiüríti, rosszabb esetben lerakódik az érfalakra, ízületi porcokra, (meszesedés)  fogakra, vesébe májba stb.

 

A szervetlen ásványokat kizárólag a növények képesek hasznosítani és alakítják át immár számunka is hasznosítható szerves ásványokká.

 

Amit kálcium, magnézium stb. pótlásra kapsz azok szerves készítmények.

 

Hőkezeléssel csupán a C vitamin bomlik el, már 40 fokon, de az, hogy hevítéssel a szerves kálciumból szervetlen lesz az minden ostobaságon túllő....

Előzmény: ghepard (50)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.08 0 0 51

sajnos a kiváltó ok a fejemben van

 

A kiváltó ok nem a fejedben van hanem a lelkedben!!!!

 

A fejedben csupán elnyomni tudják a gyógyszerekkel (zombi módszer).

Előzmény: sziget30 (48)
ghepard Creative Commons License 2016.04.08 0 0 50

Szerintem a gyógyszerek nem szüntették meg a pánikrohamaid nagy részét, hanem lefedték azt - vagyis mintegy blokkolnak valamit az agyadban, hogy ne pánikolj. De ez nem az igazi megoldás, ha nem szeded, akkor már jön is. Ráadásul hosszú távon tönkretesz a sok gyógyszer. Forgione jó tippeket adott, de mondjuk én még a szervetlen calciumot, magnéziumot, meg a többi mesterségesen előállított cuccot se  szedném. Igaz a földekben már nincs annyi ásvány, mint régebben, de a friss nyers gyümölcsökben és a friss nyers zöldségekben ezek az elemek is megvannak és szerves formában. Tehát minél több friss nyers zöldség és gyümölcs és kevesebb hőkezelt eledel. A hőkezelt étel már gyakorlatilag szervetlen és így az ásványok feldolgozásához a testből kell meríteni sokat.

 

Sok Benned a lerakódás, gyógyszerekkel, szervetlen anyagokkal még több lesz. Légzéssel, túlnyomásos légzéssel, naponta kézenállással, naponta végzett lehajlásokkal sokkal jobban átjárhatóbbá teheted a fejed is és lassan kitisztulnának az ereid is és aztán nem annyira pánikolnál. Persze csak fokozatosan minden nap egy kicsit emelni a nyomást és az adagot, akkor számolhatsz azzal, hogy nagyon feljavulj. A sok mozgás, a jó kajálás jókor (napi kétszer, de max 3-szor - az utolsó ne legyen 17 óra után) és a hatásos légzés a kulcsa annak, hogy jobban érezd magad. Akkor alvási gondjaid se lesznek.  A légzés a legfontosabb, tanulj meg tudatosan lélegezni, akkor nem a pánikon fog járni az agyad. Ha ebben magas fokon leszel, akkor gyakorlatilag gyert ügyed van......

Előzmény: sziget30 (48)
érdeklődő 49 Creative Commons License 2016.04.07 0 0 49

"átmeneti impotenciát """ Valamilyen potencia növelőt nem próbáltál ??

Előzmény: sziget30 (48)
sziget30 Creative Commons License 2016.04.07 0 0 48

"Azt az elvet kövesd, hogy nem a tüneteket kell csillapítani vagy elfojtani hanem a kiváltó okot kell megszüntetni"

 

Én is ezt szoktam mondani mert attól ,hogy a tüneteket csillapitjuk attól még nem gyógyulunk meg de sajnos a kiváltó ok a fejemben van és sem természetes módszerekkel, sem pedig gyógyszerekkel nem sikerült 100% gyógyulást elérni

Az antiphszihotikum gyógyszerek a pánikrohamaim nagy részét megszüntették helyette viszont átmeneti impotenciát és még jelenlegi tartó inszomniát okoztak

Sajnos jobbat én se tudok és az orvosok sem kitalálni a gyógyszerezésen kivűl, ha meg nem szedek gyógyszereket akkor meg rohamaim tesznek tönkre

 

Előzmény: forgione1 (47)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.07 0 0 47

az idegrendszerem valószinűleg károsodott,

 

Inkább hozzászokott a gyógyszerekhez. És ez még a jobbik dolog, rosszabb az ha a gyógyszerek káros hatásai visszafordíthatatlanul roncsolták a májad, veséd stb.

 

Azt az elvet kövesd, hogy nem a tüneteket kell csillapítani vagy elfojtani hanem a kiváltó okot kell megszüntetni. Szóval ne a pirulákban lásd a megváltást!

 

Ha 30 körüli vagy akkor még nagyon fiatal, hogy így éld le az életed. 

Előzmény: sziget30 (44)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.07 0 0 46

te Istenhívő vagy forgione1?

 

Annál jóval több, apostol.

 

bemegyek a patikába, és kérek egy kiló sót?

 

Nem fogsz kapni, legfeljebb receptre 10 dekát.

Orbán már 2012-ben betiltotta mivel túl sokan jutottak így tiszta sóhoz.

 

Hogy mégis akkor honnan tudsz beszerezni patika sót hát google a barátod, hacsak nem utazol ki sógorékhoz Ausztriába ami ugye független ország és nem veszel az ottani patikák egyikében.

 

Sajnos nincs receptem tyúkhúrra, ha nekem szükségem lenne rá akkor úgy enném mint a rendes fejes salátát vagy csak simán tányérra szórnám az adott kaja tetejére.

Előzmény: otthonülő (43)
sziget30 Creative Commons License 2016.04.07 0 0 45

"a bátyám 8 évig volt lebénulva tiszta aggyal. ( Borzalom )"

Hát ez tényleg borzalom, elképzelhetetlen lelki kinokat élhetett át :(

Előzmény: érdeklődő 49 (37)
sziget30 Creative Commons License 2016.04.07 0 0 44

ha meg nem veszem be a gyógyszereket akkor meg a betegségem fog hazavágni pár éven belül szóval addig is legalább jól érzem magam hülyére beállva haha

Viccen kivűl próbálom a minimumra csökkenteni a gyógyszeradagolást de sajnos az idegrendszerem valószinűleg károsodott, itt nem egy szimpla idegességről van szó hanem vaószinűleg többszörös sokkról és extra erős pánikrohamokról amik egy része már elmúlt de azért még néha kerülget az ördög

 

Előzmény: forgione1 (32)
otthonülő Creative Commons License 2016.04.07 0 0 43

OFF! te Istenhívő vagy forgione1?

 

azt tudtam, hogy aszkorbinsavat gyógyszertárban kapok, de a sót nem. köszi!  bemegyek a patikába, és kérek egy kiló sót?

izzadással nincs gondom. bár az is igaz, hogy vízmérgezésről sem hallottam még.. vizesedésről igen, ami terheli a szívet, lábakat, stb.

 

tyúkhúrra van valami jó saláta, tea recepted?

tudom, google a barátom.:)  de hátha van valami tuti a tarsolyodba.

Előzmény: forgione1 (41)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.07 0 0 42

Szívesen!

 

Én azt mondom, hogy egyél és igyál ami csak jól esik és kíván a szervezeted, mert az sokkal okosabb mint az egész WHO együttvéve:-)

 

Ha magas a vérnyomásod mehet nyugodtan a napi 1 kupica házi pálinka.

Ha alacsony, akkor pedig a napi 1 pohár vörösbor.

 

Az esti sör pedig mindkét esetben:-)

 

Az érrendszer rendben tartására, hogy ne legyen agyvérzés, vérrög pedig a szinte mindenhol termű tyúkhúrt ajánlom akár tea vagy saláta formájában. Egész évben szünet beiktatása nélkül fogyasztható. 

 

Kiegészítve galagonya virágos ágvég teával, ami minden gyógynövényes boltban kapható.

 

A gyógyszereket pedig hacsak nem valami életmentő akkor mellőzni kell. Azzal az orvossal az élen, aki 2-3 fajtánál többet felír. Mert az nem orvos, hanem sintér kókler! Más néven a gyógyszergyártók csicskája.

 

Sajnos ez van, az egészségért csakis maga az egyén tehet saját magának, okosan, tudatosan, mert a központi cél nem az, hogy túlszaporodjon az emberiség és hogy sokáig kelljen nyugdíjat fizetni.......

Előzmény: érdeklődő 49 (40)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.07 0 0 41

hogy a pap feladja az utolsó kenetet?

 

 

Azt is megteheti, ha kívánod és megvallod, megbánod bűneid.

De inkább csak egy beszélgetésre gondoltam.

 

Most lehet számodra durvát mondok, ami itt OFF is, de az a valóság, hogy az ilyen pánikos, halálfélelmes, depis, agyalós nem tudok aludni hajnalban már fenn vagyok dolgokat az esetek 90%-ban sátáni erők befolyásoltságai okozzák.

 

Az, hogy ezekre gyógyszert kapsz és "cserébe" a démon átmenetileg lazít a gyötréseden csak neki jó, hiszen ezekkel a szerekkel most mást már a valóságban is tönkre vágja a szervezeted, tested.

 

Sajnos boltban nem kapsz tiszta sót, legyen az tengeri vagy Himalája vagy bármi átverés.

Ma jelenleg egyedül a patika só ami tiszta, kálium mentes.

 

Az jó ha napi 2 liter vizet megtudsz inni erőltetés nélkül.

Ha valaki kellő mennyiségű tiszta sót fogyaszt és mellette végez olyan tevékenységet amiben megizzad akkor simán elmegy ennyi víz vagy még több is.

 

Viszont ha kevés tiszta sót visz be, nem izzad és csak erőltetve megy le a napi 2 liter akkor akár vízmérgezést is kaphat. 

 

Az izzadás is nagyon fontos, hiszen számos méreganyag csak így tud kiürülni a szervezetből. Az északi népek nem hiába szaunáznak:-)

 

Persze jobb ezt sportolással elérni, mert hiába az egészséges táplálkozás és vitaminok garmadája, ha nincs mellé mozgás akkor nem ér semmit.

Előzmény: otthonülő (39)
érdeklődő 49 Creative Commons License 2016.04.07 0 0 40

Nagyon köszönöm , és megfogadom a tanácsaidat .

Előzmény: forgione1 (38)
otthonülő Creative Commons License 2016.04.07 0 0 39

éjszakai ügyeletre azért kellett mennem, mert - akkor még - a pánikroham győzött, és azt hittem meghalok, olyan tüneteim voltak. mint írtam is, ezt már tudom kezelni, és szerencsére egyre ritkább.

hogy a pap feladja az utolsó kenetet?

 

évek óta napi két, két és fél liter vizet simán megiszom. sokáig jódozott sót használtam, jelenleg tengeri sót.

tudom, hogy a vérhígítót patkányokon kísérletezték ki. nem syncomárt szedek, hanem zylltet. ezt azért, hogy ne kapjak több agyvérzést, ne keletkezzenek vérrögök.

 

a szelén eddig kimaradt, szedni fogom.

 

igyekszem a családnak egészséges táplálkozást biztosítani. 

Előzmény: forgione1 (30)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.06 0 0 38

Külön-külön vegyél B és minden más vitamint.

A komplexek olyan kis adagokat tartalmaznak, hogy még egy 8 dekás egérnek is kevés lenne. 

 

A Himalája só 60%-a kálium, pont úgy mint a bolti bármelyik sóé. Ezzel csak a pénztárcádat apasszák.

 

A C 500 kevés. 3000 mg kell minimálisan. Aszkorbinsav, nem tabletta formájában!!!

 

Cinket betudod vinni változatos táplálkozással is.

Előzmény: érdeklődő 49 (36)
érdeklődő 49 Creative Commons License 2016.04.06 0 0 37

  Ja , az lemaradt hogy 66 éves vagyok , az apám és a bátyám is agyvérzésben halt meg ,

a bátyám 8 évig volt lebénulva tiszta aggyal. ( Borzalom )

Előzmény: érdeklődő 49 (36)
érdeklődő 49 Creative Commons License 2016.04.06 0 0 36

Köszi :

Én szedek " B komplexet " heti 2x E 400 , cinket , C 500-at , néha Magnéziumot , naponta 2dl házi tehén tej .  Ritkán Vasat . És Himalája sót használunk .

 

         Majd még veszek szelént .

Előzmény: forgione1 (35)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.06 0 1 35

Ha konkrétan leírnád hogy miket, sokunknak segítenél .

 

Legfontosabbal kezdem amiből biztosan hiányt szenvedtek az a Szelén!

Ugyanis Európa területén már 1960 óta nem tartalmaz szelént a műtrágyázásoknak "hála". Vagyis hiába eszel olyan élelmiszert ami elvileg tartalmazna szelént, nem tartalmaz, mivel nincs a földben így nem is tudja felvenni sem növény, sem állat. 

 

Másik nagyon fontos ideg és izom működéshez a Magnézium.

 

Szívre E vitamin. Elsődleges és legfontosabb!!

 

C vitamin, de nem tabletta formában, mert az alig tartalmaz hatóanyagot ellenben annál több színező, és egyéb mesterséges szemetet! Aszkorbinsav formában kell vásárolni és napi teáskanálnyit feloldani HIDEG vízben, gyümölcslében stb. 

 

B1, B3, B6 B12 vitaminok

 

A króm hasonló a szelénhez, de csak hébe hóba kel szedni. 

 

Kálcium

 

Télen D3 vitamin.

 

Hirtelen ennyi ami az alap és nem kerül sokba.

 

Ha beállt egy szint akkor már nem kell naponta szedni, elég ha eszedbe jut, mondjuk hetente egyszer, hol ezt hol azt.

 

Aki először szed Szelént az este lefekvéskor vegye be, mert úgy felpörgeti a le és elfásult szervezetet, hogy egész nap pörögni fog tőle. Ha délbe veszi be még hajnalban is futna, úgy rendbe rakja a kiürült szervezetet :-) 

Előzmény: érdeklődő 49 (33)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.06 0 0 34

nem tudom minek gyártanak ilyen gyógyszereket, hogy impotens és inszomniás zombikat csináljanak emberekből?

 

Mert ez a cél.... és ezt elérik nagyon sok mással is. Sokan vagyunk, 7 milliárd ember ezen a bolygón és csak szaporodnak.....

 

pl. a már általam említett káliumos só. 50-es években Nóbel díjjal jutalmazták azt a felismerést, hogy a patkányokon végzett kísérletekben csökkentett nátrium (konyhasó) és emelt kálium bevitel mellett 4. generációra sterilek lettek a hímek.

 

Most mi van? jaj ne együnk nátriumot, minden szinten csökkentve van, valóságos közellenséggé van kikiáltva, miközben káliummal van dúsítva (60%-ban!!!!!!) a bolti só.

 

Közben pedig "tudósok" rájöttek, hogy 20 év múlva sterilek lesznek a férfiak. Persze ők erre hamis okokat hoznak fel :-)

 

Mindeközben a magyar sperma bankot nem azért zárták be és szüntették meg mert külföldről hozott be anyagot, hanem mert már most 130 mintából csupán 5-öt találtak életképesnek. Persze, hogy külföldről hoztak be, hiszen itthon már nem találtak megfelelőt.

 

Olvasgasd Tejfalussy András oldalait, írásait a témában....

Előzmény: sziget30 (24)
érdeklődő 49 Creative Commons License 2016.04.06 0 0 33

Ha konkrétan leírnád hogy miket, sokunknak segítenél .

   Köszi : István

Előzmény: forgione1 (31)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.06 0 0 32

már egy rakás gyógyszert szedek

 

Ha nem dobod ki, megfognak ölni pár éven belül, max!

 

Nézd meg Dr. Lenkei videóit a témában.... viszont a vitaminkészítményeit NEM ajánlom.

De a gyógyszerekről megfelelően tájékoztat.

Előzmény: sziget30 (21)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.06 0 1 31

Vitaminból két doboz Supradynt egymás után (20 db) beküldök egy évben aztán ennyi.

 

 

Supradyn erősen felejtős!!!

Inkább vitaminonként, nyomelemenként érdemes bevásárolni és egész évben szedni tudatosan, táplálkozástól függően.

Előzmény: sziget30 (19)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.06 0 1 30

rengetegszer voltam éjszakai ügyeleten

 

Inkább paphoz mentél volna, aki ért is hozzá....

 

 

vérhígítót naponta szedem.

 

Inkább igyál sok tiszta vizet, persze ezt csak akkor tudod megtenni ha tiszta sót eszel, nem a bolti káliummal mérgezettet. Rögtön le is teheted a vérhígítót, amiből hosszú távon nem jössz ki jól.....

Előzmény: otthonülő (15)
forgione1 Creative Commons License 2016.04.06 0 0 29

sok tejet iszom például és évi egy vitaminkúrát beküldök eldöntöttem tavaly

 

 

Remélem házi kecsketejet iszol és nem bolti tehén féle löttyöt.

 

Vitamint évente? :-) Most viccelsz? Levegőt is évente veszel? Vitamin naponta kell!!!

Előzmény: sziget30 (12)
sziget30 Creative Commons License 2016.04.06 0 0 28

köszönöm, akkor majd beaktualizálok egy koponyct-t mert a derékszögben végzett téglapakolás utáni másnapi orrvérzésem azt a gyanúmat támasztja alá, hogy a fejemben (és a szivemben) megnövekedett a nyomás és ezáltal elpattant egy ér az orromban

Kérdés az, hogy a fejemben és a szivemben milyen állapotban lehetnek az erek

otthonülő Creative Commons License 2016.04.06 0 0 27

igen.

Előzmény: sziget30 (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!