Keresés

Részletes keresés

jolgitarozom Creative Commons License 2018.01.12 0 0 4

Gitároktatás Budapesten, a IX. kerület környékén (Kálvin, Boráros és környéke, vagy megbeszélés szerint a Budafoki úton)

 

06 30 846 6477, keresd bátran Balázst!

 

Hívj bátran, ha szeretnéd megtanulni kedvenced dalait.

Stresszmentes gyakorlat és egyszerű elmélet, dalokon keresztül.

Riffek, lickek, szólók.

Akusztikus és elektromos gitáron.

Improvizáció (hogyan szólózz hangnemben), kreativitás (dalírás), a zene öröme (játékok), technikai háttérhez tippek (effektek, hangcuccok), hangszervásárlási tanácsok (Gibson vagy Fender?).

Stone Temple Pilots, Audioslave, Soundgarden, Alice In Chains, Pearl Jam, Lenny Kravitz, Johnny Cash, A Perfect Circle, Guns N' Roses, Rolling Stones, Beatles, Dylan, vagy amiket te szeretsz...

godofthetemple Creative Commons License 2016.12.04 0 0 3

Nyugodt, kedves, garantáltan stresszmentes órák.

Emberközeli zeneelmélet, ritmus és pengetési gyakorlatok, akkordozás, szólózás alapjai kezdőknek és haladóknak. Kortárs poptól kezdve (The Black Eyed Peas, Miley Cyrus, Beyoncé, One Direction, Avril Lavigne, Iggy Azalea, Pink,  stb), klasszikus popon (The Bangles, SEAL, Michael Jackson, Marvalettes, Temptation, Hungária, Neoton, Abba), régi magyarokon (Bikini, Illés, Tankcsapda, Kispál, Rúzsa Magdi, LGT, Cseh Tamás, Hiperkarma, Quimby, stb) és régi külföldi rockon (Beatles, Rolling Stones, Elvis, Black Sabbath, AC/DC, Bon Jovi, stb) át kortárs rockzenekarokig (Pearl Jam, Mcfly, Guns N' Roses, Metallica, Rage Against The Machine, Ed Sheeran, Queens of the Stone Age, The Black keys, White Stripes, stb) bármilyen dalt szívesen tanítok. Gitáron és basszusgitáron egyaránt.

Igény szerint házhoz megyek, de a XI. kerületi otthonomban (Fehérvári út eleje, Allee-nál) fogadok is tanítványokat.

Email: andrastoroczkay@gmail.com
Tel.: 06-30-329-0991

[fidelio] Elias Creative Commons License 2007.05.13 0 0 2
Köszönöm a tippet!
[fidelio] moor Creative Commons License 2007.05.05 0 0 1

Javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot a www.oroszlanbarlang.hu -val. Régi, megbízható szakemberek, zeneileg mindenevők, segítenek, ha ilyesmit kérdezel tőlük.

[fidelio] Elias Creative Commons License 2007.05.05 0 0 0
Az átlag alatt "Csapzott Józsit" értem, aki a garázsbandája mellett elvállal pár tanítványt(ez lenne a tanárok nagy része). Nyílván tőle nem várhatja el az ember, hogy zeneelméletet tanítson és amikor lehetősége van rá komolyzenei párhuzamokkal éljen.
[fidelio] Elias Creative Commons License 2007.05.05 0 0 topiknyitó
Sziasztok

Tudnátok ajánlani olyan gitártanárt, aki személyiségében és hozzáállásában is kiemelkedik az átlag közül? Szeretnék én is olyan zenei látásmódot kapni a tanáromtól, mint az itteniek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!