Keresés

Részletes keresés

[fidelio] mindegy Creative Commons License 2017.11.06 0 0 6476

Egy hír és egy hirdetés ütötte meg a fülemet, illetve a szememet:

 

A Fidelión olvastam, hogy X. Y.-t díjazta a Magyar Állami Operaház, aminek örülni kell, ha valami kimagasló teljesítményért kapja/kapta a díjat az illető. Esetleg pénzt is mellé. Javaslom, hogy ugyanezt közöljék, ha kellő indok nélkül elküldenek valakit pihenni: N. N.-t díjazta a..., azaz nyugdíjazta.

 

A tévén szinte csak sportot nézek, és keresgélése közben láttam meg az alábbi hirdetést a rendkívül biztonságos termékről::

 

 

 

Utána elképzeltem a következő hadarást: A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, óvszerészét!

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.11.29 0 0 6475

                                         no mas!

 

történelmek

                           tragikomikusak

                                                   zeneiek

                                                                fideliósak

                                                                                 boxosak

                                                                                                      hendrixesek

Miközben VB-monteverdi segítségével a közeli és nem annyira közeli múltban merülök el, lubickolok, meditálok, rátalálok egy cikkre ami szépen összefoglal két fontos meccset- az egyikben a ruszki nagy csalódásomra veszített, a másikban nagy örömöre ugyan, de furcsa körülmények között nyert: 

a topiknak megfelelően tragikomikus körülmények, események

"  

"Ambivalens érzésekkel telített hétvégéken vagyunk túl. Az ökölvívásban nehezen tudtunk volna két jelentősebb összecsapást mondani, mint amelyek létrejöttek Sergey Kovalev és Andre Ward, valamint Vasyl Lomachenko és Nicholas Walters között. Mindkettő elsőosztályú párosításnak számított, amelyre régóta szomjazott az ökölvívás világa.

Mindkettő tartogatott izgalmakat és szépségeket. Mindkettő tartogatott továbbá valamiféle lappangó kiábrándulást, amely nehezen akar elpárologni a szurkolók egy részéből.

Kovalev és Ward mérkőzésekor a pontozók összesített lapjai okoztak zendülést. Lomachenko és Walters összecsapásánál a befejezés körülményei robbantották a bombát.
Az ukrán címvédő mesteri ökölvívást mutatott be. Lábmunkája és hihetetlen koordinációs készsége szabályosan mattolta Nicholas Walterst. A kihívó csupán az első menetben volt egyenrangú táncpartnere ellenfelének. A második körtől Lomachenko már kontroll alá helyezte a jamaicait, és többé nem engedte vissza a meccsbe.

Egyoldalú menetek következtek, amelyek során egy művész tökéletes műalkotást hozott létre. A taktikai fölény az ötödik felvonástól egyre bátrabb és jelentősebb offenzív bunyóval párosult, így a hetedik körben a tanácstalan kihívó már bőven megízlelhette Lomachenko ütéseinek horderejét is.

A mérkőzésnek ekkor szakadt vége. Walters a nyolcadik menet kezdetén olyat mondott Tony Weeks mérkőzésvezetőnek, amilyet nagyon ritkán hallunk A kategóriás bunyós szájából.

"No Mas!"

Ez a rövid spanyol mondat az ökölvívásban egy szimbólum. A küzdelmet ignoráló kilépés szimbóluma, amely harminchat évvel és egy nappal a hétvégi szupermérkőzés előtt hangzott el először ebben a formájában. Roberto Duran és Ray Leonard visszavágó összecsapása a profi boksz akkori legfontosabb párosításának számított.

Leonard technikailag csúcsra járatott stílusával nem tudott mit kezdeni a panamai vadember, és a nyolcadik felvonás végén hátat fordított az egyenlőtlen küzdelemnek.

"No Mas!"

Duran pályafutását darabokra szaggatta ez a kijelentés. Edzője és promótere is elhagyta, ő maga pedig rövid időre visszavonult. Roberto elfordult az ökölvívástól, majd az ökölvívás fordult el tőle.

Nicholas Walters ugyanezt tette. Más sportágban talán nem számít főbenjáró bűnnek, ha egy versenyző felad egy kilátástalannak tűnő küzdelmet. Látunk tenisz meccseket, amelyen a vesztésre álló játékos asszisztál a záró szervákban ellenfele győzelméhez. Látunk futball mérkőzéseket, ahol nem bírja a nyomást egy csapat, és végül megadja magát.

A profi ökölvívás azonban jelentősen különbözik az imént felsorolt sportágaktól. A boksz lelke a küzdelem maga. Ha nincs küzdelem, akkor a sport létjogosultsága kérdőjeleződik meg. Lélek nélkül nincs élet...

Vasyl Lomachenko pályafutása egyik legtökéletesebb teljesítményét követően meredeken szárnyal felfelé. Nicholas Walters pályafutása egyik legszélsőségesebb döntését követően meredeken zuhan a kilátástalanságba.

Az ökölvívásban lehet gyengén teljesíteni, vereségeket szenvedni. De ignorálni a küzdelmet nem lehet. Az ellene megy a sportág természetének..."

 

Ray Sugar Leonard humiliates Roberto Duran  

https://www.youtube.com/watch?v=U_gmZn9YlXs

 

vanda62 Creative Commons License 2016.11.24 0 0 6474

Máig emlékszem, hogy ötven évvel ezelőtt az óvodában volt egy ilyen mesekönyv: 

 

 

Amiben -mint látható- a szakács és a kukta fagytak bele abba a pózba, amibe Almaviva gróf és Cherubino. 

Előzmény: vanda62 (6473)
vanda62 Creative Commons License 2016.11.23 0 0 6473

Bajor Állami Operaház és próbabábú kihívás

 

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.11.20 0 0 6472

éjjel lesz a box wagnerének (Kovaljev) és Verdijének (Ward) összecsapása - az ütősebb és kevésbé lesz vicces

-hajrá wagner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=HSnMnI7jwXo

vanda62 Creative Commons License 2016.11.19 0 0 6471

mofeco007 Creative Commons License 2016.11.12 0 1 6470

nagyon jopofa nézzétek meg :) demox Creative Commons License 2016.10.14 0 0 6469

A kedven vicces átverős videóm.

 

Érdemes megnézni, jókat lehet nevetni rajta.

 

http://www.fckuk.com/extra-scary-pranks/

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.06.25 0 0 6468

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.06.08 0 0 6467

rákosi pajtás szellentésének üdvözítő szele a XXI. században: fociőrület és centralizáció a végtelenségig.

" Megszűnik a kórházak gazdálkodási önállósága, jogilag pedig beolvadnak a tervezett kancelláriákba, ha a kormány az egészségügyi államtitkárság által javasolt változatot fogadja el szerdai ülésén

A tervek szerint 2017-től felálló kancellária-rendszertől tízmilliárd forintos megtakarítást várnak az egészségügyben - derül ki a Magyar Idők birtokába került kormány-előterjesztésből.

A cikk szerint az egészségügyi államtitkárság által kidolgozott három változat bármelyikét fogadja is el a kabinet, jelentősen

csökken a kórházi főigazgatók önállósága, "helyi érdekérvényesítő képessége","

 

 

csak néhány apró különbség:

1, rákosi pajtás bizony keményen megszenvedett az elveiért mielőtt országbitorlóvá vált - a mai pajtás meg soros és egyéb ösztöndíjak során szocializálta be magát az őrült hatalmi tébolyba

2, rákosi pajtás épített, országot épített, a mai pajtás meg csak stadionokat és a felcsúti csodavonalat építi

a lényeges különbség szimbóluma: rákosinak puskása volt, a mainak meg bödéje. a különbséget még liszt erenc se tudná elzonmgorázni

--------------nevessetek tehát és sírjatok is!

kacagj bajazzó pista! ó te lüke magyar

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.06.02 0 0 6466

kisgyerekkoromban röhögtünk olyasmiken ,  hogy "összekeverik a szazont a fazonnal" meg azon, hogy " nem mindegy, hogy szarra csapni vagy csapra szarni" - hát a gyerekek már ilyenek. Ostobaságokon, parlagi dolgokon röhögcsélnek.

Nos nem mindegy , hogy felcsúton épít-e ember vasutat vagy a Gotthardtnál egy közel hatvan kilóméteres talpalagutat . Nagyon nem mindegy.  

 

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.05.14 0 0 6465

 

TV híradó: a magyar közlekedés és a magyar ipar és a magyar kereszténység és minden legnagyobb sikerének szimboluma a mai napon átadott vasút, mely  technikailag megfelel a japán csodagyors vasutaknak és a shuttle csodának is, de ez annál több, mert ez az évszázadok óta darabokra tépett nemzet egységét mutatja, iletve azt, hogy az egymástól szana széjjel széttépett vérző sebeket a patakok mentén össze lehet kötni, gyógyítani, és a magyar név ismét szép lesz, arccal a vasút felé, mint ahogy nem is olyan régen Rákosi pajtás magyarázta Viktor kispajtásnak.

 

 

Népszabadság:   Az első vonat teljesen üresen érkezett meg az Arborétumhoz, ahol egy másik újságíró kollégával már négyre egészítettük ki az utazóközönséget az Akadémiáig. Mi menettértit utaztunk, a másik két utas viszont csak egy irányra vett jegyet, így a visszaúton már csak ketten maradtunk. És még két kalauz és két ember a mozdonyon. Munkában volt még egy forgalmi szolgálattevő Alcsút-Felcsút állomáson és a biztonsági őr a járműtelepen. Ja és a büfés lány, aki a jegyeket is eladja. Az enyém a 285-ös sorszámú – ha ebből visszaszámoljuk, kijön a napi átlag 30 eladott jegy. Az Arborétumnál leszállva sajnos megint csak nem láttunk más utasokat, a két kocsiból álló szerelvény csak a személyzettel indult vissza a következő körre”

– írja le úti kalandjait Vörös Attila.

 

 

Spinoza-Kispipa sarok pult, tocsogó sörös foltok:

S megvagyon az írva, hogy nevessetek és sírjatok is,  mert Patyomkin falva után megépült Orbán kisvasútja is. Nevessetek hát és sírjatok is mert hol sírjaitok domborulnak vidáman pöfögnek az illúziók világának illúziós gőzvasútjai. És nevessetek és sírjatok is, mert miközben a harmadik legnagyobb magyar városnak muszlim polgármestere lett, addig itthon büszkélkednek kardkirántva, kardforgatva, hogy menekülteket pedig be nem fogadunk és nevetünk is meg sírunk is, mert a menekültek jókora része éppen magyar, kik szertefutának az nagyvilágban , és ők a mi gyerekeink, unokáink  és miközben ők keresik magukat San Franciskótól Ludwigshafenig, addig nagyapjuk, anyjuk sírja fölött gőzmozdonyok járják tébolyult táncaik.

 

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.05.09 0 0 6464

A nemzet legnagyobb színésznője teljesen belefelejtkezett Bony gróf tollas kacsa vermutjának hallgatásába. Észre sem vette és a vajas kiflijére egy tized miliméterrel vastagabban kente a vajat. Ettől persze a másnap reggeli cholsterin szintje O,1 százalékkal magasabb lett. A nemzet legnagyobb színésze a Kossuth-Orbán adó breaking newsában megrendült hangon szólt az egész magyar néphez, hogy imádkozzanak. Ekkor született meg a cholesterin szintet csökkentő könyörgés. MIvel az egész nemzetközi filmvilágot megrendítő hírről volt szó, a tragikus-drámai szavakat átvette a hollywood szócsövének számító TV2 és a sajnos csak a világ kevés helyén fogható CNN is. Pont a CNN alacsony nézettségi rátájára hivatkozva a hollywoodi szó cső 123 milliárd azonnali és soha vissza nem térítendő kölcsönt kapott, hogy a himalája legmélyebb völgyében és a legmagasabb Hold kráter csúcsán ténfergők is hallhassák eme hasonló hírek drámai-tragikus felszólításait.

Imádkozzunk!

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.05.03 0 0 6463

                                                 HÍRSTART

 

 

 

Origo: Dráma! Drámai tragédia! Egy ország drámai tragédiája! Elmarad a Csárdáskirálynő!!!!

Törött lábat villantott a sztár!

 

Hír TV: Meg nem erősített hírek szerint, illetve közeli körök szerint, Törőcsik Mari tyúkszemére lépett egy vak komondor. A művésznőt a kazincbarcikai sürgősségi traumatológiai osztály tyúkszemológiai részlegére szállították, de ott nem volt tyúkszemológiai kütyü ezért a legközelebbi speciális intézetbe, a szombathelyi sürgősségi ambulanciára szállították. Ott viszont orvos nem volt, ezért a másik közeli intézetbe, a makóiba repültek és jelenleg úton vannak, de fogytán a benzin. Bodrogi Hajmási Fittyet Hány közös imára szólította a népet.

 

 

Duna TV: A kazincbarcikai stadionban az utolsó simításokat végzik és a vidék apraja-nagyja izguló remegéssel várja a Kozármislény - Vakapád rangadót, mely az NB. XV osztályának kiemelkedően fontos mérkőzése.  

 

TV-királyi-kisztitkári-híradó: Minden készen áll a Várba költözésre a többit meg leszarjuk. 

 

 

 

Kispipa online: nevessetek hát és sírjatok is 

 

https://www.youtube.com/watch?v=TpkLq1dR48Q

BORIS GODUNOV - MODEST MUSSORGSKY - 1978

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.05.03 0 0 6462

                                     A Csárdáskirálynő Kazincbarcikán!!!!!

 

 

 

A kazincbarcikai Ladány Mihály Nemzetietlen Színházban réges régóta várt előadásra kerül sor.

A Csárdáskirálynő a XXI. század színvonalán! A múlt századot Törőcsik Mari, a címszereplő szerepében és Bodrogi Gyula Hajmási Fittyet Hány Péter szerepében képviselik.

A zenét főleg Ákos kapja össze a mai kor színvonalára, alapos tüctüc betétekkel, és az Omega adja elő alcsúti formában. Az előadás különlegessége, hogy szerepet kapott Saul nagybáttyja is, aki nem belépőt, hanem tetőre lépőt, még pontosabban háztetőre lépőt énekel. Eme leendő örökbecsűt és az Olajra lépőt, Lagzi Lajcsi írja a közönség legnagyobb örömére.

Az előadás rendezője a világhírű amerikai szakember, a színházi élet lánglelkü lovagja, a szentföldi lovag, Andy Holly Wudu Vajákos lesz.

Jegyek a Spinozában rendelketők.

    

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.04.28 0 0 6461

A világ legnagyobb filmszakembere, a magyar, akit Andi Vajnának hívnak, Magyarországra hozta Hollywoodot! Az Isten áldja meg érte! és itt van Hollywood egyik legnagyobb csillaga -Marsi Anikó, akinél csak egy nagyobb csillag van a földkerekes kasulján, aki nem is csillag, hanem egyenesen csillámlóan, Palik László! Bízunk benne, hogy hamarosan itt lesz ő is köztünk, magyar földi halandók között, egy levegőt fog velünk szívni! (A csodálatos csillagromboló Palik csillagrendszer László tipikus olyan magyar karriert futott be - köszönheti ezt a mára más kissé idősecske szintén hatalmas csillagrendszernek, Vitray Fehét Törpe Tamásnak. Ő vette be a sporthirradós linkek csapatába. Palik annyira rátermett volt, hogy kezdetekben azt hitte, hogy a vizilabda meccseket két félidőre játszák, mint a foci vagy kézi meccseket!

Bízunk benne, hogy hamarosan visszatér közénk (és abban is bízunk, hogy Lagzi Lajcsi boldogan él a világ másik felén a mygar adófizetők jóvoltából)::::

"Ez az ajánlat egy olyan tévétől jött, ami egy világhírű producer, Andy Vajna tulajdona, akkor az kvázi olyan, mintha Hollywoodból kapnál felkérést" - nyilatkozta a minap a műsorvezető.  Anikó havi több mint kétmillió forintért ül be a Tények díszletébe Gönczi Gábor mellé. 

 

Köszönjük Andy Vaja, Köszönjük Mr. Andy, köszönjük Herr Konrád. Bárcsak egyszer egy magyar is fölnőne az ő kozmikus hatalmasság csúcsokon csillogó tehénlepény apoteózishoz!

https://www.youtube.com/watch?v=EXtDpN99ey8

 

Miles Davis & John Coltrane -  Live In New York  

 

Előzmény: parsifal hendrix (6459)
parsifal hendrix Creative Commons License 2016.04.25 0 0 6460

Einstein megbánta, hogy nevét adta az atombombához -írja az újság. Nemcsak a nevét. Ö a világtörténelmi Atom Anti. Hirosima, Nagaszaki őrzi emlékét. Nevessetek, de sírjatok is.

 https://www.youtube.com/watch?v=jm1os4VzTgA

Bach, Matthäus-Passion BWV 244. Herreweghe  

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.04.24 0 0 6459

A világhírű magyar filmszakember büszkén vakargatta szakállát a tükör előtt. Hollywoody karriert igért a magyar szinésznőnek, aztán kiderült, hogy átvágta, mint szart a palánkon. Békéscsabai kerrier jutott a szegény lánynak. Aztán világsikert igért az egész magyar filnek - hát ez is szart a palánkon módon sikerült. Ezután bevetette magát a szerencsejátékba és a kereskedelmi tévébe. Mindkettő ugyanaz: mocsok , hazugság úgyhogy ez jól ment neki. És most úgy néz ki, hogy sikerül megkoronázni az életművét. Az alcsúti Fingó Párna Gmbh. megbízásából Fingó versenyt rendez a TV-jében. Tudta, hogy ez lesz az élete fűműve. Gusztustalan és visszataszító, de a nép ezt szereti és ő ehhez ért. Ehhez kifejlesztik a szagos tévét is, ami külön hungaricum lesz. Valamelyik hüjje ruszki zeneszerző is álmodozott ilyesmiről, valami szkrjabin de ez csak neki fog bejönni az alcsúti zsenikkel. A hírek alatt mozdonyfüstöt, égő vasúti kerékcsikorgást fog közvetíteni az alcsúti állomásról, de a Szombat Esti Nagy Fing alatt igazi bűzöket fognak közvetíteni a nagyérdeműnek. Szombat Esti Láz? Ugyan már! Dajka mese. Ósdi, kispolgári zsibbadás! Szombat Esti Fing! Ez az igazi! Új időknek új szagaival betörni a pusztaságba!  A szerzői jogokat eladják az összes  világadónak. Dőlni fog a pénz, és végre megismeri a világ a magyar virtust. Merjünk büdösek lenni! A fingásba egyesül a nép! A fingó párnát mindenki a  gatyájában hordja! Stb.Stb. Szárnyára kapja a világhír és a világ minden budija fölött az ő szelleme fog kísérteni.

Ezt csinálja utána bárki is!  

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.04.18 0 0 6458

megtalálta a sein und zeit második kötetét

                      megtalálta mozart sírját

                                       és megtalálta az élet értelmét is

                                               találékony volt

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.04.17 0 0 6457

honnan tudtam már januárban, hogy lesz magyar oscar díj? Honnan az ördögből? De lám, hiába szóltam, korda gyuri még grammy nélkül.

Pedig be szépen énekel

Előzmény: parsifal hendrix (6454)
parsifal hendrix Creative Commons License 2016.04.17 0 0 6456

                            

                                     az emberi butaság története és jelene

 

 

1,

" Virágoznak a befektetési piramisok, szabad kezet kapnak szélhámos brókerek, és komoly pénzintézetek is elcsábulnak a tilosba egy kis pluszjövedelem reményében. A rövidlátás, a hiszékenység, a nyerészkedés vágya felülírja a racionalitást, és ez nem csak mifelénk van így.           

 Az ember a jelek szerint semmiből sem tanul. Mintha mindenki elfelejtette volna Bernard Madoffot,

aki 23 milliárd dollárral, az elvárt hozammal együtt pedig mintegy 65 milliárd dollárral maradt adósa a benne bízó befektetőknek. A módszert nem ő találta ki, hanem egy olasz-amerikai, ­Charles Ponzi, aki 1918-ban a barátait szédítette azzal, hogy ha vásárolnak az általa kitalált postai bélyegre cserélhető, „nemzetközi kuponokból", 90 nap múltán az átadott összeg dupláját kapják vissza. Szavát egészen addig állta, amíg egy bostoni lapban megjelent: matemati­kailag lehetetlen, hogy Ponzi az amúgy direkt nem átruházható kuponokból nagy pénzt csináljon. Kitört a pánik. Mindenki a pénzét akarta, az új befektetők pedig, akiknek a befektetéséből a régieknek kifizethette volna a busás nyereséget, nem tolongtak. A rá bízott tőke elillant, Ponzit letartóztatták, nyomában bankcsődök és tönkrement befektetők ezrei maradtak.

Most egy újabb világrengető botrány van kibontakozóban, amelyre Harry Markopolos hívta fel a hatóság figyelmét. A független pénzügyi szakember volt az első, aki rábukkant Madoff kétes üzelmeire, ám szavát csak 8 év elteltével vették komolyan. Most nem kellett hangoskodnia, hogy eljusson az illetékesek füléhez az információ, miszerint egy 50 ezres ügyfélkörrel rendelkező vállalkozás 47 milliárd dollárra rúgó ígérvényének valóra váltása igencsak kétséges. A vészharang egy ismert, táplálékkiegészítőket forgalmazó cég, a Herbalife működése kapcsán kondult meg, amelynek üzleti modelljét, busás haszon reményében, befektetők tízezrei­nek befizetései mozgatják. A befektetők jó, ha a társaságra bízott 17 és fél milliárd dollár 63 százalékát viszontlátják, a teljesítmény, amely biztosítaná az ígért megtérülést, illúzió – állítja Markopolos.

Becslések szerint egyedül az Egyesült Államokban havi egy Ponzi-séma szerint működő hálózat született az utóbbi 25 esztendőben. 376-ot azonosítottak, átlag 4 év 4 hónapig folytatták üzelmeiket, 5-től 40 millió dollárig terjedt az általuk kezelésbe vett érték. Az ügyfelek többsége, ha lehet így fogalmazni, szellemi fénykorát élte, 90 százalékuk 45 év körüli férfi."

2,

""A xl Rose az AC/DC új frontembere

Ami eddig csak pletyka volt, immár hivatalos: az AC/DC megerősítette, hogy a továbbiakban Axl Rose a banda énekese. Brian Johnson, az eddigi frontember március 7-én jelentette be, hogy hallásproblémákkal küzd, mire – 36 évi együtt muzsikálás után – egyszerűen kirakták a zenekarból.

A rock'n rollt bekeményítve immár 43 éve tisztességesen pengető ausztrál csapat gyors lépését némileg indokolja, hogy egy turné közepén vannak, és a jegyek nagy részét már értékesítettek: a Rock or Bust („Rockni vagy bukni”) további állomásai főleg Európát érintik: május 7-én Portugáliában, Lisszabonban kezdődik, június 12-én Dániában, Aarhusban ér véget"

          Kb. fél évszázada "zúzó" rockerek. Öregemberek támolyognak a színpadon, 5-6 féle gyógyszert szednek fejenként és az szerelemről, örült bulikról stb.stb. stb. zúznak. Mennyire lehetnek hitelesek?

Már 3Oévvel ezelőtt se szerettem őket -aZÓTA MEG CSAK ROMOLHATTAK.

A koncertjükre jegyek vevő ökrök éppen olyanok mint az üzleti életbe nyomuló, hol bukó, hol nyerő marhák.

Placidó Domingo, AC/DC, Axel Rose,Ponzi, Madoff stb. az emberi hiszékenység vámszedői.

Amíg lószar van, van veréb is ami rászáll.

targikomikus a világ kedves barátaink, nevessen, sírjon hát minden ember.

               

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.04.09 0 0 6455

A Cadillac recordscnál dolgozó Varga Béla nevű impresszárió elárulta, hogy miért szabadulak az emberek pánikszerűen a Diana Krall koncertjegyektől. Nos az isteni Diana vedégelőadónak hívta a még-istenibb Placido Domingót, akit néhány napra leengedtek a Zauberbergről, hogy duetteket, belépőket és kilépőket énekelhessen a Simpson családból. Nos ez még a mai magyar kereskedelmi tévés dalnokversenyeken edződött rendkívüli kifinomult , mondhatni zenei Gourment hallgatók számára is sok.

Dalnokverseny? Csak gondoljunk Nürnbergre és az rtltv2 és a királyi TV propaganda dalosversenyeire és máris képet nyerhetünk a FEJLŐDÉS sokat emlegetett értelmetlenségéről.

Vessük csak össze a hátborzongatóan siralmas presserpicit (asszem ő szokott ezekben gyakran a király lenni ) Hans Sachs figurájával.

https://www.youtube.com/watch?v=u61XvPYyaE0

 

 

 

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.01.14 0 0 6454

szólni kellene konrádnak, hogy próbáljon meg korda györgynek is valami grammy díjat, és akkor egy évben lenne magyar

nobeloscargrammy díííííííííííííjjjjjjjjjjjjjjjjjj

                                   merjünk nagyot álmodni

én például azt álmodtam, hogy angela merkel levelet írt zorbánnak, hogy ugyan árulja már el, hogy miként lehet a nép torkán lenyomni, hogy a falujában első osztályú focicsapatot csináljon

álom álom borzadály álom

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.01.14 0 0 6453

A. E.  Bizottság - Putty putty  

https://www.youtube.com/watch?v=LUPDVb4Zobc

 

egy ilyen őrült világban nem marad más mint egyszerűen a pinaszagolgatás

 

https://www.youtube.com/watch?v=lbc5GIbvffk

 

Tereskova - Illatos a pinám.flv  

 

a szociológia annyival van könnyebb(?) helyzetben, hogy nem cxsak sejti, hanem látja is a DE/M részecskéit.

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.01.14 0 0 6452

http://hvg.hu/kultura/20160114_Esterhazyt_jelolte_Nobeldijra_Konrad_Gyo#rss

 

-nemcsak meggyesi örült meg, hanem konrád is. Igaz, így a világtörténelemben ő lenne az első köcsög, aki két köcsögből csinál dííjjjasat.

Régen egy bolond százat csinált, ma egy bolond két dííjjjasat is.

persze mindannyian tudjuk, hogy ezek a díjjjak már régen nem érnek semmit, de azért mégis őőőőörült ez a világ -konrádostul, star warstúl, rocky 100ig, saul bikájáig,

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.01.10 0 0 6451

Meggyesi teljesen megháborodott -eddig, vagy 30 éven át csíptem, de mostanra az ajvékoló idiotizmus(Morbus Ajvék)

teljesen elborította elméjét:

" hiába világbajnok úszónője ő a nemzetnek, s a legfőbb olimpiai reménysége, mégiscsak összetépte a tévé kamerái előtt a tizenkétmilliós szerződést, amivel akaratán kívül is szimbólummá vált, s ez veszélyes dolog.

Uszodákon és a sport világán is túl, abban a mozdulatban benne volt a becsapott és kizsigerelt tanárnő, ápolónő, vasutas, buszsofőr vágya, ami terméketlen vágy persze, mert velük s a többiekkel könnyen elbánnak; ők soha nem vitték semmire, és feltehetőleg ezután se viszik."

---- a féktelen pénzéhséget magában hordó amerikai bankár fiú által mozgatott katinkabábot összehasonlítani a kazincbarcikai földrajztanárokkal és a mátészalkai ápolónőkkel több mint egyszerű ajvék-látomás. Ez már igazi Morbus Ajvék. Ami sokkal veszélyesebb mint az Alzheimer kór és a Parkinson kór együtt.

 

Drugs Bunny és a faszbúk.  

 https://www.youtube.com/watch?v=_lnGka1zXYc 

katinkának százezernyi lájkolója van

.

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.01.07 0 0 6450

A magyar színjátszás romokbaan! Altölti Úr után most gesztesi károly művész úr is itt hagy csapot-papot. (Illetve a csapot azért viszi magával, feltehetőleg).

Mi lesz a jó barátok közt című és az Éden Hotel című világhírű sorozatokkal? Mit néz a magyar ember? Mert a magyar ember bármit néz csak villogjon a képernyő (Szkrjabin bátor vállakozása : a fingó TV ugyan nem terjedt el, így a a magyar ember maga pukizik az izgalmasnál izgalmasabb sorozatok között, de mi lesz, ha most isztasi művész úr kimegy inni a boldogság földjére?

 

parsifal hendrix Creative Commons License 2015.12.22 0 0 6449

                                                         Hírek

Georg Lucas megvette a Titanic megfilmesítési jogait. 25 részes film-époszt tervez, a Titanic 24szer majdnem elsüllyed  de Hans Solo nemzeti színű kardjával mindig kiszabadítja a szír terroristák robbanó-hálóiból. A 25. részben végül azonban végül egy ozirisz jéghegy elsüllyeszti.  Hans Solo ugyanis prostata problémák egy geriátriai urulógián miatt saját vizeletében fuldoklik ahonnan csubakka ordító-vonyítása se tudja kiragadni. Természetesen a legeleslegeleges legnagyobb kasszasiker. Jegyeket nem is árulnak. Csak bérleteket. Ami az unokákra is átruházható .Alapos genetikai vizsgálat után.  Ezt úgy hívják, hogy fejlődés.

 Saul nagyanyjának unokaöccse elvesztette ferrárijának kulcsát. Az erről szóló remekmű tegnap 35.5 díjat , kitüntetést kapott világszerte. Az időeltólódási zónák miatt a kuala lumpuri kitüntetésnek még csak a fele került a filmművészet koronázatlan király rendezőjének a tarsolyába. A díjak közül az alkotó a Konrád- Garten díjat tarja a legbecsesebbnek.   

 

Fischer Iván és Schiff András kérte felvételét a Fideszbe. Késésüknek nyomatékot ad az a 10 000 narancsfa  melyet Afrikából hozattak és a Várba vezető út mellett állítanak fel, hogy Zorbán, a magyar hazataláljon a királyi rezidenciára.

 

A Bild Zeitung megbízható forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy az újkori népvándorlásba tízezrével vannak lángoló szemű és fülű wagneriánusok, akik azért vállaják a végtelen vándorlás megpróbáltatásait, hogy a zöld dombi olümposz környékén sátrat verhessenek, kalyibát tákolhassanak és így a Temlomba minél előbb bebocsájtást nyerjenek. A Süddeustche Zeitung mértéktartó forrásokra hivatkozva természetesen kommentálni akarta a bulvár ízű felröppentést, de nem talált mértéktartó forrásokat. Katharina Wagner közvetlen környezetéből, nevét el nem áruló benn (és rá) fenntes informátor szerint Angela Merkel 2014-ben azért nem ment el Bayreuthba, mert (titkos és felkent) tanácsadói (például Nógrádi Görgy) már akkor azt hitték, hogy Bayreuth tömve van szír menekültekkel. Obama erre el/kifehéredett.    

parsifal hendrix Creative Commons License 2015.12.14 0 0 6448

Bartók, the Rock (Predator)

                                              Béla Bartók - Piano Concerto No. 2 - Vladimir Ashkenazy and Sir Georg Solti  

                                                                  https://www.youtube.com/watch?v=VgHARFvjEvw

 

A Saul unokája az elmúlt két napban csak 13 díjat kapott amiért a megátalkodott keresztény-dzsihádista kombó ármánya tehető felelőssé

 

az alközépcsúti sötétben bújkáló megátalkodott ármánykodó fudball szurkolók merényletet terveztek Zorbán, a magyar ellen, mivel a felcsúti express nem áll meg alközépcsúton

 

 

[fidelio] parsifal hendrix Creative Commons License 2015.08.16 0 0 6447

                                                                        a tömegek lázadása?

 

kacagnom kell. lári-fári. a tömeg starndra jár, szigetre és nézi a tv-t, majd elmegy szavazni.

11. Juli: Um der Sommerhitze zu entkommen geniessen hunderte von Chinesen den «Badespass» in einem Wellenbad in der chinesischen Stadt Suining.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!