Keresés

Részletes keresés

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.06.02 0 0 6466

kisgyerekkoromban röhögtünk olyasmiken ,  hogy "összekeverik a szazont a fazonnal" meg azon, hogy " nem mindegy, hogy szarra csapni vagy csapra szarni" - hát a gyerekek már ilyenek. Ostobaságokon, parlagi dolgokon röhögcsélnek.

Nos nem mindegy , hogy felcsúton épít-e ember vasutat vagy a Gotthardtnál egy közel hatvan kilóméteres talpalagutat . Nagyon nem mindegy.  

 

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.05.14 0 0 6465

 

TV híradó: a magyar közlekedés és a magyar ipar és a magyar kereszténység és minden legnagyobb sikerének szimboluma a mai napon átadott vasút, mely  technikailag megfelel a japán csodagyors vasutaknak és a shuttle csodának is, de ez annál több, mert ez az évszázadok óta darabokra tépett nemzet egységét mutatja, iletve azt, hogy az egymástól szana széjjel széttépett vérző sebeket a patakok mentén össze lehet kötni, gyógyítani, és a magyar név ismét szép lesz, arccal a vasút felé, mint ahogy nem is olyan régen Rákosi pajtás magyarázta Viktor kispajtásnak.

 

 

Népszabadság:   Az első vonat teljesen üresen érkezett meg az Arborétumhoz, ahol egy másik újságíró kollégával már négyre egészítettük ki az utazóközönséget az Akadémiáig. Mi menettértit utaztunk, a másik két utas viszont csak egy irányra vett jegyet, így a visszaúton már csak ketten maradtunk. És még két kalauz és két ember a mozdonyon. Munkában volt még egy forgalmi szolgálattevő Alcsút-Felcsút állomáson és a biztonsági őr a járműtelepen. Ja és a büfés lány, aki a jegyeket is eladja. Az enyém a 285-ös sorszámú – ha ebből visszaszámoljuk, kijön a napi átlag 30 eladott jegy. Az Arborétumnál leszállva sajnos megint csak nem láttunk más utasokat, a két kocsiból álló szerelvény csak a személyzettel indult vissza a következő körre”

– írja le úti kalandjait Vörös Attila.

 

 

Spinoza-Kispipa sarok pult, tocsogó sörös foltok:

S megvagyon az írva, hogy nevessetek és sírjatok is,  mert Patyomkin falva után megépült Orbán kisvasútja is. Nevessetek hát és sírjatok is mert hol sírjaitok domborulnak vidáman pöfögnek az illúziók világának illúziós gőzvasútjai. És nevessetek és sírjatok is, mert miközben a harmadik legnagyobb magyar városnak muszlim polgármestere lett, addig itthon büszkélkednek kardkirántva, kardforgatva, hogy menekülteket pedig be nem fogadunk és nevetünk is meg sírunk is, mert a menekültek jókora része éppen magyar, kik szertefutának az nagyvilágban , és ők a mi gyerekeink, unokáink  és miközben ők keresik magukat San Franciskótól Ludwigshafenig, addig nagyapjuk, anyjuk sírja fölött gőzmozdonyok járják tébolyult táncaik.

 

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.05.09 0 0 6464

A nemzet legnagyobb színésznője teljesen belefelejtkezett Bony gróf tollas kacsa vermutjának hallgatásába. Észre sem vette és a vajas kiflijére egy tized miliméterrel vastagabban kente a vajat. Ettől persze a másnap reggeli cholsterin szintje O,1 százalékkal magasabb lett. A nemzet legnagyobb színésze a Kossuth-Orbán adó breaking newsában megrendült hangon szólt az egész magyar néphez, hogy imádkozzanak. Ekkor született meg a cholesterin szintet csökkentő könyörgés. MIvel az egész nemzetközi filmvilágot megrendítő hírről volt szó, a tragikus-drámai szavakat átvette a hollywood szócsövének számító TV2 és a sajnos csak a világ kevés helyén fogható CNN is. Pont a CNN alacsony nézettségi rátájára hivatkozva a hollywoodi szó cső 123 milliárd azonnali és soha vissza nem térítendő kölcsönt kapott, hogy a himalája legmélyebb völgyében és a legmagasabb Hold kráter csúcsán ténfergők is hallhassák eme hasonló hírek drámai-tragikus felszólításait.

Imádkozzunk!

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.05.03 0 0 6463

                                                 HÍRSTART

 

 

 

Origo: Dráma! Drámai tragédia! Egy ország drámai tragédiája! Elmarad a Csárdáskirálynő!!!!

Törött lábat villantott a sztár!

 

Hír TV: Meg nem erősített hírek szerint, illetve közeli körök szerint, Törőcsik Mari tyúkszemére lépett egy vak komondor. A művésznőt a kazincbarcikai sürgősségi traumatológiai osztály tyúkszemológiai részlegére szállították, de ott nem volt tyúkszemológiai kütyü ezért a legközelebbi speciális intézetbe, a szombathelyi sürgősségi ambulanciára szállították. Ott viszont orvos nem volt, ezért a másik közeli intézetbe, a makóiba repültek és jelenleg úton vannak, de fogytán a benzin. Bodrogi Hajmási Fittyet Hány közös imára szólította a népet.

 

 

Duna TV: A kazincbarcikai stadionban az utolsó simításokat végzik és a vidék apraja-nagyja izguló remegéssel várja a Kozármislény - Vakapád rangadót, mely az NB. XV osztályának kiemelkedően fontos mérkőzése.  

 

TV-királyi-kisztitkári-híradó: Minden készen áll a Várba költözésre a többit meg leszarjuk. 

 

 

 

Kispipa online: nevessetek hát és sírjatok is 

 

https://www.youtube.com/watch?v=TpkLq1dR48Q

BORIS GODUNOV - MODEST MUSSORGSKY - 1978

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.05.03 0 0 6462

                                     A Csárdáskirálynő Kazincbarcikán!!!!!

 

 

 

A kazincbarcikai Ladány Mihály Nemzetietlen Színházban réges régóta várt előadásra kerül sor.

A Csárdáskirálynő a XXI. század színvonalán! A múlt századot Törőcsik Mari, a címszereplő szerepében és Bodrogi Gyula Hajmási Fittyet Hány Péter szerepében képviselik.

A zenét főleg Ákos kapja össze a mai kor színvonalára, alapos tüctüc betétekkel, és az Omega adja elő alcsúti formában. Az előadás különlegessége, hogy szerepet kapott Saul nagybáttyja is, aki nem belépőt, hanem tetőre lépőt, még pontosabban háztetőre lépőt énekel. Eme leendő örökbecsűt és az Olajra lépőt, Lagzi Lajcsi írja a közönség legnagyobb örömére.

Az előadás rendezője a világhírű amerikai szakember, a színházi élet lánglelkü lovagja, a szentföldi lovag, Andy Holly Wudu Vajákos lesz.

Jegyek a Spinozában rendelketők.

    

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.04.28 0 0 6461

A világ legnagyobb filmszakembere, a magyar, akit Andi Vajnának hívnak, Magyarországra hozta Hollywoodot! Az Isten áldja meg érte! és itt van Hollywood egyik legnagyobb csillaga -Marsi Anikó, akinél csak egy nagyobb csillag van a földkerekes kasulján, aki nem is csillag, hanem egyenesen csillámlóan, Palik László! Bízunk benne, hogy hamarosan itt lesz ő is köztünk, magyar földi halandók között, egy levegőt fog velünk szívni! (A csodálatos csillagromboló Palik csillagrendszer László tipikus olyan magyar karriert futott be - köszönheti ezt a mára más kissé idősecske szintén hatalmas csillagrendszernek, Vitray Fehét Törpe Tamásnak. Ő vette be a sporthirradós linkek csapatába. Palik annyira rátermett volt, hogy kezdetekben azt hitte, hogy a vizilabda meccseket két félidőre játszák, mint a foci vagy kézi meccseket!

Bízunk benne, hogy hamarosan visszatér közénk (és abban is bízunk, hogy Lagzi Lajcsi boldogan él a világ másik felén a mygar adófizetők jóvoltából)::::

"Ez az ajánlat egy olyan tévétől jött, ami egy világhírű producer, Andy Vajna tulajdona, akkor az kvázi olyan, mintha Hollywoodból kapnál felkérést" - nyilatkozta a minap a műsorvezető.  Anikó havi több mint kétmillió forintért ül be a Tények díszletébe Gönczi Gábor mellé. 

 

Köszönjük Andy Vaja, Köszönjük Mr. Andy, köszönjük Herr Konrád. Bárcsak egyszer egy magyar is fölnőne az ő kozmikus hatalmasság csúcsokon csillogó tehénlepény apoteózishoz!

https://www.youtube.com/watch?v=EXtDpN99ey8

 

Miles Davis & John Coltrane -  Live In New York  

 

Előzmény: parsifal hendrix (6459)
parsifal hendrix Creative Commons License 2016.04.25 0 0 6460

Einstein megbánta, hogy nevét adta az atombombához -írja az újság. Nemcsak a nevét. Ö a világtörténelmi Atom Anti. Hirosima, Nagaszaki őrzi emlékét. Nevessetek, de sírjatok is.

 https://www.youtube.com/watch?v=jm1os4VzTgA

Bach, Matthäus-Passion BWV 244. Herreweghe  

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.04.24 0 0 6459

A világhírű magyar filmszakember büszkén vakargatta szakállát a tükör előtt. Hollywoody karriert igért a magyar szinésznőnek, aztán kiderült, hogy átvágta, mint szart a palánkon. Békéscsabai kerrier jutott a szegény lánynak. Aztán világsikert igért az egész magyar filnek - hát ez is szart a palánkon módon sikerült. Ezután bevetette magát a szerencsejátékba és a kereskedelmi tévébe. Mindkettő ugyanaz: mocsok , hazugság úgyhogy ez jól ment neki. És most úgy néz ki, hogy sikerül megkoronázni az életművét. Az alcsúti Fingó Párna Gmbh. megbízásából Fingó versenyt rendez a TV-jében. Tudta, hogy ez lesz az élete fűműve. Gusztustalan és visszataszító, de a nép ezt szereti és ő ehhez ért. Ehhez kifejlesztik a szagos tévét is, ami külön hungaricum lesz. Valamelyik hüjje ruszki zeneszerző is álmodozott ilyesmiről, valami szkrjabin de ez csak neki fog bejönni az alcsúti zsenikkel. A hírek alatt mozdonyfüstöt, égő vasúti kerékcsikorgást fog közvetíteni az alcsúti állomásról, de a Szombat Esti Nagy Fing alatt igazi bűzöket fognak közvetíteni a nagyérdeműnek. Szombat Esti Láz? Ugyan már! Dajka mese. Ósdi, kispolgári zsibbadás! Szombat Esti Fing! Ez az igazi! Új időknek új szagaival betörni a pusztaságba!  A szerzői jogokat eladják az összes  világadónak. Dőlni fog a pénz, és végre megismeri a világ a magyar virtust. Merjünk büdösek lenni! A fingásba egyesül a nép! A fingó párnát mindenki a  gatyájában hordja! Stb.Stb. Szárnyára kapja a világhír és a világ minden budija fölött az ő szelleme fog kísérteni.

Ezt csinálja utána bárki is!  

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.04.18 0 0 6458

megtalálta a sein und zeit második kötetét

                      megtalálta mozart sírját

                                       és megtalálta az élet értelmét is

                                               találékony volt

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.04.17 0 0 6457

honnan tudtam már januárban, hogy lesz magyar oscar díj? Honnan az ördögből? De lám, hiába szóltam, korda gyuri még grammy nélkül.

Pedig be szépen énekel

Előzmény: parsifal hendrix (6454)
parsifal hendrix Creative Commons License 2016.04.17 0 0 6456

                            

                                     az emberi butaság története és jelene

 

 

1,

" Virágoznak a befektetési piramisok, szabad kezet kapnak szélhámos brókerek, és komoly pénzintézetek is elcsábulnak a tilosba egy kis pluszjövedelem reményében. A rövidlátás, a hiszékenység, a nyerészkedés vágya felülírja a racionalitást, és ez nem csak mifelénk van így.           

 Az ember a jelek szerint semmiből sem tanul. Mintha mindenki elfelejtette volna Bernard Madoffot,

aki 23 milliárd dollárral, az elvárt hozammal együtt pedig mintegy 65 milliárd dollárral maradt adósa a benne bízó befektetőknek. A módszert nem ő találta ki, hanem egy olasz-amerikai, ­Charles Ponzi, aki 1918-ban a barátait szédítette azzal, hogy ha vásárolnak az általa kitalált postai bélyegre cserélhető, „nemzetközi kuponokból", 90 nap múltán az átadott összeg dupláját kapják vissza. Szavát egészen addig állta, amíg egy bostoni lapban megjelent: matemati­kailag lehetetlen, hogy Ponzi az amúgy direkt nem átruházható kuponokból nagy pénzt csináljon. Kitört a pánik. Mindenki a pénzét akarta, az új befektetők pedig, akiknek a befektetéséből a régieknek kifizethette volna a busás nyereséget, nem tolongtak. A rá bízott tőke elillant, Ponzit letartóztatták, nyomában bankcsődök és tönkrement befektetők ezrei maradtak.

Most egy újabb világrengető botrány van kibontakozóban, amelyre Harry Markopolos hívta fel a hatóság figyelmét. A független pénzügyi szakember volt az első, aki rábukkant Madoff kétes üzelmeire, ám szavát csak 8 év elteltével vették komolyan. Most nem kellett hangoskodnia, hogy eljusson az illetékesek füléhez az információ, miszerint egy 50 ezres ügyfélkörrel rendelkező vállalkozás 47 milliárd dollárra rúgó ígérvényének valóra váltása igencsak kétséges. A vészharang egy ismert, táplálékkiegészítőket forgalmazó cég, a Herbalife működése kapcsán kondult meg, amelynek üzleti modelljét, busás haszon reményében, befektetők tízezrei­nek befizetései mozgatják. A befektetők jó, ha a társaságra bízott 17 és fél milliárd dollár 63 százalékát viszontlátják, a teljesítmény, amely biztosítaná az ígért megtérülést, illúzió – állítja Markopolos.

Becslések szerint egyedül az Egyesült Államokban havi egy Ponzi-séma szerint működő hálózat született az utóbbi 25 esztendőben. 376-ot azonosítottak, átlag 4 év 4 hónapig folytatták üzelmeiket, 5-től 40 millió dollárig terjedt az általuk kezelésbe vett érték. Az ügyfelek többsége, ha lehet így fogalmazni, szellemi fénykorát élte, 90 százalékuk 45 év körüli férfi."

2,

""A xl Rose az AC/DC új frontembere

Ami eddig csak pletyka volt, immár hivatalos: az AC/DC megerősítette, hogy a továbbiakban Axl Rose a banda énekese. Brian Johnson, az eddigi frontember március 7-én jelentette be, hogy hallásproblémákkal küzd, mire – 36 évi együtt muzsikálás után – egyszerűen kirakták a zenekarból.

A rock'n rollt bekeményítve immár 43 éve tisztességesen pengető ausztrál csapat gyors lépését némileg indokolja, hogy egy turné közepén vannak, és a jegyek nagy részét már értékesítettek: a Rock or Bust („Rockni vagy bukni”) további állomásai főleg Európát érintik: május 7-én Portugáliában, Lisszabonban kezdődik, június 12-én Dániában, Aarhusban ér véget"

          Kb. fél évszázada "zúzó" rockerek. Öregemberek támolyognak a színpadon, 5-6 féle gyógyszert szednek fejenként és az szerelemről, örült bulikról stb.stb. stb. zúznak. Mennyire lehetnek hitelesek?

Már 3Oévvel ezelőtt se szerettem őket -aZÓTA MEG CSAK ROMOLHATTAK.

A koncertjükre jegyek vevő ökrök éppen olyanok mint az üzleti életbe nyomuló, hol bukó, hol nyerő marhák.

Placidó Domingo, AC/DC, Axel Rose,Ponzi, Madoff stb. az emberi hiszékenység vámszedői.

Amíg lószar van, van veréb is ami rászáll.

targikomikus a világ kedves barátaink, nevessen, sírjon hát minden ember.

               

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.04.09 0 0 6455

A Cadillac recordscnál dolgozó Varga Béla nevű impresszárió elárulta, hogy miért szabadulak az emberek pánikszerűen a Diana Krall koncertjegyektől. Nos az isteni Diana vedégelőadónak hívta a még-istenibb Placido Domingót, akit néhány napra leengedtek a Zauberbergről, hogy duetteket, belépőket és kilépőket énekelhessen a Simpson családból. Nos ez még a mai magyar kereskedelmi tévés dalnokversenyeken edződött rendkívüli kifinomult , mondhatni zenei Gourment hallgatók számára is sok.

Dalnokverseny? Csak gondoljunk Nürnbergre és az rtltv2 és a királyi TV propaganda dalosversenyeire és máris képet nyerhetünk a FEJLŐDÉS sokat emlegetett értelmetlenségéről.

Vessük csak össze a hátborzongatóan siralmas presserpicit (asszem ő szokott ezekben gyakran a király lenni ) Hans Sachs figurájával.

https://www.youtube.com/watch?v=u61XvPYyaE0

 

 

 

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.01.14 0 0 6454

szólni kellene konrádnak, hogy próbáljon meg korda györgynek is valami grammy díjat, és akkor egy évben lenne magyar

nobeloscargrammy díííííííííííííjjjjjjjjjjjjjjjjjj

                                   merjünk nagyot álmodni

én például azt álmodtam, hogy angela merkel levelet írt zorbánnak, hogy ugyan árulja már el, hogy miként lehet a nép torkán lenyomni, hogy a falujában első osztályú focicsapatot csináljon

álom álom borzadály álom

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.01.14 0 0 6453

A. E.  Bizottság - Putty putty  

https://www.youtube.com/watch?v=LUPDVb4Zobc

 

egy ilyen őrült világban nem marad más mint egyszerűen a pinaszagolgatás

 

https://www.youtube.com/watch?v=lbc5GIbvffk

 

Tereskova - Illatos a pinám.flv  

 

a szociológia annyival van könnyebb(?) helyzetben, hogy nem cxsak sejti, hanem látja is a DE/M részecskéit.

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.01.14 0 0 6452

http://hvg.hu/kultura/20160114_Esterhazyt_jelolte_Nobeldijra_Konrad_Gyo#rss

 

-nemcsak meggyesi örült meg, hanem konrád is. Igaz, így a világtörténelemben ő lenne az első köcsög, aki két köcsögből csinál dííjjjasat.

Régen egy bolond százat csinált, ma egy bolond két dííjjjasat is.

persze mindannyian tudjuk, hogy ezek a díjjjak már régen nem érnek semmit, de azért mégis őőőőörült ez a világ -konrádostul, star warstúl, rocky 100ig, saul bikájáig,

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.01.10 0 0 6451

Meggyesi teljesen megháborodott -eddig, vagy 30 éven át csíptem, de mostanra az ajvékoló idiotizmus(Morbus Ajvék)

teljesen elborította elméjét:

" hiába világbajnok úszónője ő a nemzetnek, s a legfőbb olimpiai reménysége, mégiscsak összetépte a tévé kamerái előtt a tizenkétmilliós szerződést, amivel akaratán kívül is szimbólummá vált, s ez veszélyes dolog.

Uszodákon és a sport világán is túl, abban a mozdulatban benne volt a becsapott és kizsigerelt tanárnő, ápolónő, vasutas, buszsofőr vágya, ami terméketlen vágy persze, mert velük s a többiekkel könnyen elbánnak; ők soha nem vitték semmire, és feltehetőleg ezután se viszik."

---- a féktelen pénzéhséget magában hordó amerikai bankár fiú által mozgatott katinkabábot összehasonlítani a kazincbarcikai földrajztanárokkal és a mátészalkai ápolónőkkel több mint egyszerű ajvék-látomás. Ez már igazi Morbus Ajvék. Ami sokkal veszélyesebb mint az Alzheimer kór és a Parkinson kór együtt.

 

Drugs Bunny és a faszbúk.  

 https://www.youtube.com/watch?v=_lnGka1zXYc 

katinkának százezernyi lájkolója van

.

parsifal hendrix Creative Commons License 2016.01.07 0 0 6450

A magyar színjátszás romokbaan! Altölti Úr után most gesztesi károly művész úr is itt hagy csapot-papot. (Illetve a csapot azért viszi magával, feltehetőleg).

Mi lesz a jó barátok közt című és az Éden Hotel című világhírű sorozatokkal? Mit néz a magyar ember? Mert a magyar ember bármit néz csak villogjon a képernyő (Szkrjabin bátor vállakozása : a fingó TV ugyan nem terjedt el, így a a magyar ember maga pukizik az izgalmasnál izgalmasabb sorozatok között, de mi lesz, ha most isztasi művész úr kimegy inni a boldogság földjére?

 

parsifal hendrix Creative Commons License 2015.12.22 0 0 6449

                                                         Hírek

Georg Lucas megvette a Titanic megfilmesítési jogait. 25 részes film-époszt tervez, a Titanic 24szer majdnem elsüllyed  de Hans Solo nemzeti színű kardjával mindig kiszabadítja a szír terroristák robbanó-hálóiból. A 25. részben végül azonban végül egy ozirisz jéghegy elsüllyeszti.  Hans Solo ugyanis prostata problémák egy geriátriai urulógián miatt saját vizeletében fuldoklik ahonnan csubakka ordító-vonyítása se tudja kiragadni. Természetesen a legeleslegeleges legnagyobb kasszasiker. Jegyeket nem is árulnak. Csak bérleteket. Ami az unokákra is átruházható .Alapos genetikai vizsgálat után.  Ezt úgy hívják, hogy fejlődés.

 Saul nagyanyjának unokaöccse elvesztette ferrárijának kulcsát. Az erről szóló remekmű tegnap 35.5 díjat , kitüntetést kapott világszerte. Az időeltólódási zónák miatt a kuala lumpuri kitüntetésnek még csak a fele került a filmművészet koronázatlan király rendezőjének a tarsolyába. A díjak közül az alkotó a Konrád- Garten díjat tarja a legbecsesebbnek.   

 

Fischer Iván és Schiff András kérte felvételét a Fideszbe. Késésüknek nyomatékot ad az a 10 000 narancsfa  melyet Afrikából hozattak és a Várba vezető út mellett állítanak fel, hogy Zorbán, a magyar hazataláljon a királyi rezidenciára.

 

A Bild Zeitung megbízható forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy az újkori népvándorlásba tízezrével vannak lángoló szemű és fülű wagneriánusok, akik azért vállaják a végtelen vándorlás megpróbáltatásait, hogy a zöld dombi olümposz környékén sátrat verhessenek, kalyibát tákolhassanak és így a Temlomba minél előbb bebocsájtást nyerjenek. A Süddeustche Zeitung mértéktartó forrásokra hivatkozva természetesen kommentálni akarta a bulvár ízű felröppentést, de nem talált mértéktartó forrásokat. Katharina Wagner közvetlen környezetéből, nevét el nem áruló benn (és rá) fenntes informátor szerint Angela Merkel 2014-ben azért nem ment el Bayreuthba, mert (titkos és felkent) tanácsadói (például Nógrádi Görgy) már akkor azt hitték, hogy Bayreuth tömve van szír menekültekkel. Obama erre el/kifehéredett.    

parsifal hendrix Creative Commons License 2015.12.14 0 0 6448

Bartók, the Rock (Predator)

                                              Béla Bartók - Piano Concerto No. 2 - Vladimir Ashkenazy and Sir Georg Solti  

                                                                  https://www.youtube.com/watch?v=VgHARFvjEvw

 

A Saul unokája az elmúlt két napban csak 13 díjat kapott amiért a megátalkodott keresztény-dzsihádista kombó ármánya tehető felelőssé

 

az alközépcsúti sötétben bújkáló megátalkodott ármánykodó fudball szurkolók merényletet terveztek Zorbán, a magyar ellen, mivel a felcsúti express nem áll meg alközépcsúton

 

 

[fidelio] parsifal hendrix Creative Commons License 2015.08.16 0 0 6447

                                                                        a tömegek lázadása?

 

kacagnom kell. lári-fári. a tömeg starndra jár, szigetre és nézi a tv-t, majd elmegy szavazni.

11. Juli: Um der Sommerhitze zu entkommen geniessen hunderte von Chinesen den «Badespass» in einem Wellenbad in der chinesischen Stadt Suining.

[fidelio] parsifal hendrix Creative Commons License 2015.08.13 0 0 6446

http://fidelio.hu/klasszikus/interju/vajda_gergely_mindenhol_jelen_kell_lenni

mindenhol aztán nem. például a szigeten sem. 10 perc alatt meg egyébként sem lehet az ember karmester.

az Ivánnak legalább 15 percbe tellett, az Ádámnak pedig kb. 20-ba.

Híres világutazók a Margitszigeten

nem kell ahhoz a Szigetre menni. vannak afgán hírességek a nyugatinál, irakiak meg a délinél. ennyi meg bőven elég.

 

http://fidelio.hu/klasszikus/hirek/csipotaji_torest_szenvedett_a_japan_sztarkarmester

lábbal vezényelni még a karatemestereknek is veszélyes.

http://fidelio.hu/jazz_world_folk/interju/az_elso_harom_ev_teljes_mamorban_telt_budapesten

http://fidelio.hu/kiallitas/video/erdekli_egy_tiz_evig_tarto_alom

van akinek 100 év magány jut, van akinek 3 év mámor és van akinek 10 évig tartó álom. nem vagyunk egyformák.

http://fidelio.hu/jazz_world_folk/interju/feketekovacs_kornel_visszaadni_a_mindennapok_impulzusait_a_zeneben

pl. fellátió vonósnégyesre, pukizás üstdobra és fafúvósokra, büfizés tárogatóra és orgonára stb.

http://fidelio.hu/jazz_world_folk/ajanlo/zeneljen_az_akire_most_a_legbuszkebbek_vagyunk

én pl. a varga bélára vagyok büszke, aki itten lakik a sarkon túl, de ő csak lamentálni tud

http://fidelio.hu/jazz_world_folk/hirek/megosztott_dijakat_adott_ki_a_zsuri_az_annabal_primasversenyen_

fél disznó ide, másik fél disznó meg oda

http://fidelio.hu/tanc/magazin/a_leghiresebb_kemno_erotikus_tancaval_buvolte_el_a_ferfiakat

én úgy tudom, hogy az alföldi-kulka páros már találta arra bizonyítékot, hogy Mata Hari igazából Mahunka Béla volt, egy tetőtől talpig igazi férfi, és csak a feminista -nácisták állítják, hogy nő volt. szemen szedett hazugság!

http://fidelio.hu/tanc/ajanlo/az_izraeliek_orult_killer_piggel_erkeznek_a_trafoba_osszel

ősszel megérkeznek, de akkor még csak libát esznek. a disznót felhizlalják és karácsonykor felfalják.

http://fidelio.hu/tanc/video/amerika_szoke_hercege_a_feher_lovat_balettcipore_cserelte

a cipőről nem lehet akkorát esni mint egy lóról. meg aztán ki hallott arról, hogy átesett a cipő tulsó oldalára?

http://fidelio.hu/light/hirek/orson_wellesre_emlekezik_a_72_velencei_filmfesztival

kis ember nagy bottal jár, nagy ember meg nagy szivarral

http://fidelio.hu/light/hirek/popzenei_foiskolat_hoznak_letre_woodstockban

na onnan dől majd kifelé a multi-kulni-üzleti szemét

http://fidelio.hu/light/hirek/keresik_a_megoldast_az_orokmozgo_mukodtetesere

ne keressék. felesleges. kérdezzenek meg engem.

http://fidelio.hu/zenes_szinhaz/interju/egy_kamasz_a_kiralydombrol

már azt reméltem, hogy a feledés bársonyos homálya végleg elfedi az istvánt, de mindig akad valaki aki

előhalássza.

http://fidelio.hu/klasszikus/interju/heja_domonkos_eszem_agaban_nem_volt_augsburgban_vezenyelni

nekem se. de én el se mentem.

http://fidelio.hu/szinhaz/magazin/hyppolitnak_nem_voltak_baratai

de Hippodromnak annál több!

http://fidelio.hu/zenes_szinhaz/hirek/jonas_kaufmann_ne_vegye_meg_senki_a_lemezem

oké. nem veszek egyet sem.

 

[fidelio] parsifal hendrix Creative Commons License 2015.08.13 0 0 6445

APA/BARBARA GINDL

 

Bolygó Hollandina

 

 

 

/ Salzburger Festspiele / Ruth Walz

ruhás fal

[fidelio] parsifal hendrix Creative Commons License 2015.08.02 0 0 6444

                                      "Die Klassik geht viel zu stark Richtung Pop-Business".

 

Franz Welser-Möst: Aufgrund des Niedergangs des CD-Geschäftes geht die Klassik viel zu stark in Richtung Pop. "Hochhackige Maultrommelspielerinnen" sind gefragt. Aus meiner Sicht sollte man auch akustisch nicht versuchen, mit dem Popbusiness zu konkurrieren. )

a fenét megy a pop-businnes felé a klasszikus élet!

Itt van például az isteni Domingo:

APA/EPA/JUANJO MARTIN

 

Wunschkonzert für einen absoluten Jahrhunderts­än­ger. Feierstunde für Plácido Domingo im Großen Salzburger Festspielhaus.

 

 

a Simpson csaaládból kilépő isteni Domingo a sajtótájékoztatón teljesen komolyra vette a figurát:

 

Vom Atomdeal geblendet

"Fideliot hallgatni el ne felejtsétek" mondja a rajongóknak és főleg azok gyerekeinek, akik manapság úgy hatvan körüliek.

[fidelio] parsifal hendrix Creative Commons License 2015.08.02 0 0 6443

6446                                             TV: = -über /giga/mega TV= SELFIE!

 

 

 

 

 

Előzmény: [fidelio] parsifal hendrix (6442)
[fidelio] parsifal hendrix Creative Commons License 2015.05.24 0 0 6442

[fidelio] Edmond Dantes Creative Commons License 2015.05.14 0 0 6441

Kerestem jobb szót, először "ellentétei"-t írtam, abból lett az "ellentettjei", de hirtelen nem jut eszembe más. 

Ezt az egy szót akkor jelképesen törlöm onnan, de a többit (6443) fenntartom.

Előzmény: [fidelio] Zsölény (6440)
[fidelio] Zsölény Creative Commons License 2015.05.14 0 0 6440

Kedves hszó, a demokrácia és a diktatúra nem egymás ellentettjei.

Előzmény: [fidelio] Edmond Dantes (6439)
[fidelio] Edmond Dantes Creative Commons License 2015.05.14 0 0 6439

Vártam a hiánypótlást mint Schönberg az Erwartungot...s lőn. Direkt hagytam ki, kell az a sikerélmény Vigyor

Komolyra fordítva (tényleg, olyan topik nincs h "Komoly"?): a demokrácia szó elé tenni a "liberális" jelzőt, kicsit olyan mint pl "dark" chocolate v "sárga" villamos. Van másmilyen is, de "az" az igazi: dark, sárga, liberális. Szeretni nem kötelező, ellentettjét = a diktatúrát viszont nem lehet. És nem szabad. Legalábbis részemről.

Előzmény: [fidelio] Zsölény (6438)
[fidelio] Zsölény Creative Commons License 2015.05.14 0 0 6438

Kedves hszó, ha valaki valamivel tréfálkozik, az nem jelenti azt, hogy maga a valami a tréfa, pláne szerintem. Ma nagyon lol vagy.

Egy jelzőt - hogy-hogy nem - kifelejtettél: a liberálist. Érdekesek az "érvelés" rejtekútjai a tekervények labirintusában.

A demorácia hogy mennyire baró! De nem attól, hogy kötelező szeretni, fegyveres terjesztőivel egyetemben.

 

Előzmény: [fidelio] Edmond Dantes (6437)
[fidelio] Edmond Dantes Creative Commons License 2015.05.14 0 0 6437

Tréfa volna a demokrácia ill a reá vonatkozó mondása? utóbbi  inkább paradoxon...ha tréfa: halálosan komoly.

Az igazi pedig jelző(k) ("szocialista", "nemzeti", "illiberális" stb) nélkül.

Előzmény: [fidelio] Zsölény (6436)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!