Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.11.15 0 0 24

:)

 

Előzmény: krt19 (23)
krt19 Creative Commons License 2015.03.05 0 0 23

Szia!

Eléggé siralmas...de valószínű ezért kapja a pénzt,így ha nem akar más munkát keresni ezt kell neki csinálni...törölni.

 

Előzmény: sédrék sábiH (22)
sédrék sábiH Creative Commons License 2015.03.05 -1 0 22

Ezt láttam valahol:

 

 

Valaki megjegyezte, hogy helyesírásból nem feltétlenül áll a helyzet magaslatán a kérdés kiírója. Plusz az is szóba került, hogy a kérdések teljesen homályosak és értelmetlenek. A rájuk adott válaszok amúgy nincsenek forrással sem alátámasztva semennyire, ha megnézitek. Na szóval az a lényeg, hogy aki ezt kifogásolta, annak a hozzászólása most nincs ott (lehet, hogy már tiltva is van, ezt nem tudhatom). Köszönetet nem kapott.

Morningstar014 Creative Commons License 2015.03.03 0 0 20

Egy ekkora ARC-ot nem lehet nem észrevenni.:)

Előzmény: luxin (18)
luxin Creative Commons License 2015.03.03 0 0 19

Honnan látszik, hogy ő kicsoda? Ugyanolyan nick, mint te vagy én.

 

LOL II.  Ami nyilvánvaló az nyilvánvaló.

Előzmény: Törölt nick (15)
luxin Creative Commons License 2015.03.03 0 0 18

Ez bizony mega-LOL! :D

 

Mármint természetesen az idézet. Látom, nektek is azonnal az tűnt fel, ami nekem is.

Előzmény: Morningstar014 (13)
sédrék sábiH Creative Commons License 2015.03.03 -1 0 17

Én is úgy látom, ahogy te.

 

Rosszul fogalmaztam. Azzal, hogy ,,látszik'', én arra céloztam, hogy hozzászólásainak vannak jellegzetességei, ami leginkább rá és a facebook-on jelenlevő másik úr (?) -ra jellemzőek. Ilyen értelemben gondoltam a dolgot.

Előzmény: Törölt nick (15)
sédrék sábiH Creative Commons License 2015.03.03 -1 0 14

Én a ,,de ott ereszd ki a gőzt'' és a ,,csak normális, dolgozó emberek idejét ne rabold vele'' részt próbáltam szembeállítani. Tulajdonképpen egyszer leírja, hogy a másik ne eressze ki a gőzt (amúgy nagyjából láttam, hogy mit írt jennike, és úgy nagyjából elképzelni nem tudom, hogy rosszat írt volna), aztán meg lehülyézi, naplopó semmirekellőnek nevezi a másikat. Valóban nem szó szerint írta, de ez nekem gyakorlatilag ezt jelenti. Arra voltam kíváncsi, hogy más is így látja-e. Egyszerűen hihetetlennek tartom, hogy mit meg nem enged magának. Az ugyebár látszik, hogy ő kicsoda (és már többször volt is róla szó, attól függetlenül, hogy úgy látom, hogy páran ettől függetlenül is lököttnek próbálnak nézni engem), de még véletlenül sem mutatkozna be.

 

Azt nem idéztem, de arra is feltételezést tett, hogy elvileg adott személy másik oldalakról is ki van tiltva. Nem szép dolog ez. Szerintem.

 

Egyébként egyetértek, nekem is az jön le, hogy tévedhetetlennek tartja magát. Már nagyon sokadszorra.

Előzmény: Morningstar014 (12)
Morningstar014 Creative Commons License 2015.03.03 0 0 13

"Ha egy szakember ír neked valamit, akkor célszerű elfogadni, mert az az igazság."

Előzmény: Morningstar014 (12)
Morningstar014 Creative Commons License 2015.03.03 0 0 12

A valóság az, amit a "szakember" (autoritás képviselője) mond, így ezt nem illik megkérdőjelezni. Lényegében nem állított kevesebbet, mint hogy tévedhetetlennek tartja magát. 

Előzmény: sédrék sábiH (10)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.03 0 0 11

Ezt Tomi for Face írta. 

 

A második mondat azt jelenti,hogy te szórakozásból írogatsz, ő meg munkából válaszol!

Előzmény: sédrék sábiH (10)
sédrék sábiH Creative Commons License 2015.03.03 -1 0 10

Ki az, aki érti, hogy miért ezt a kettő részt idézem?

 

,,ha Te továbbra is azért írsz vissza, hogy bármilyen formában is, de ott ereszd ki a gőzt, egyértelmű ha tiltást kapsz, hiszen az egy ügyfélszolgálat és nem egy játszótér.''

 

,,Ha te a saját válaszodat akarod kicsikarni másokból akkor tévúton jársz, bár egyéni jogod ahhoz ragaszkodni, csak normális, dolgozó emberek idejét ne rabold vele és ne azoktól vedd el a lehetőséget, akik beérik a valósággal is. ''

Morningstar014 Creative Commons License 2015.03.02 0 0 9

"Aztán ha valaki meglátja ott a rajongói oldalon a sok-sok jogos kritikát, valószínű elmegy a kedve attól, hogy regizzen."

 

Lehet, hogy mégsem a tükörrel van baj - csak ezen kéne elgondolkozni néha.

Előzmény: Törölt nick (7)
luxin Creative Commons License 2015.03.02 0 0 6

Csak hát felháborító, hogy mennyire nem tűrik az ellenvéleményt.

 

Erre csak annyit tudok mondani, hogy bizony aki manapság online létezik - blogol, kommentet/bejegyzést ír, véleményt fogalmaz meg, stb. - számolni kell ellenvéleményekkel, ez természetes dolog. Bizony rátermettnek kell lenni annak, aki egy emberekkel foglalkozó oldalt vezet. Vannak erre rátermett emberek ÉS vannak az alkalmatlan csődtömegek. Publikus oldalon nem írok többet, úgyis érted.

Előzmény: Morningstar014 (4)
Morningstar014 Creative Commons License 2015.03.02 0 0 5

Már csak cirka 52 millió XP kell, és elérjük!:)

Előzmény: Törölt nick (0)
Morningstar014 Creative Commons License 2015.03.02 0 0 4

Nem vagyok egy nagy face-fan én sem, ne gondold! Csak hát felháborító, hogy mennyire nem tűrik az ellenvéleményt.

Aki nem ért egyet velük, és még érvel is a saját álláspontja mellett, az csakis "kötözködik". Más opció kizárt!

Előzmény: luxin (2)
Morningstar014 Creative Commons License 2015.03.02 0 0 3

Egyszerűen arról van szó, hogy vitának helye ott nincs, hiába is lenne valakinek igaza. Ez másként lenne, ha egyenrangú felek diskurzusa lenne ott, no de nem erről van szó. Kérdezel valamit, amire - jó esetben - kapsz valami választ, amit beoszthatsz magadnak. Ez van, punt-tum! Nem nyitnak vitát! Ha mégis vitáznál, tiltanak, hiába citrom a narancs. Ez amolyan "trendi illiberális" megközelítés.

 

https://www.youtube.com/watch?v=0U2jJgqIeNA

Előzmény: sédrék sábiH (1)
luxin Creative Commons License 2015.03.02 0 0 2

Ti hogy vagytok ezzel?

 

A Facebook számomra egy marginális, addiktív (főleg az időpocsékolás/magamutogatás célját szolgáló), értéktelen és gyenge oldalszerkesztésű tömeg-"közösségi oldal". Nem tényező, szerintem hamar felejtsd el. Fejlettebb régiókban már nem divat, sőt már vannak olyan szubkultúrák, ahol egyenesen ciki facsézni. Ennyi a véleményem.

 

Tisztában vagyok azzal, hogy le leszek oltva, és riszpekt, aki máshogy gondolja, én csak véleményformálási jogommal éltem.

Előzmény: Morningstar014 (-)
sédrék sábiH Creative Commons License 2015.03.02 -1 0 1

Engem érdekelne Jennike14 és a facebook-os moderátor teljes párbeszéde. Azzal jött a honfoglalóról jött úr (aki itt írogat, és még azt sem hajlandó burkolatlanul leírni, hogy ő a facebook-os rész moderátora), hogy azért lett tiltva, mert a facebook-os oldalon eresztette ki a gőzt. Én kíváncsi lennék erre a gőzkieresztésre, gondolom Jennike is hozzájárulna, hogy itt közzé legyen téve.

 

Írtam egy másik esetről is a moderátoroknak üzenem topikban, törölve lett. Nem kaptam róla információt, de talán azért, mert nem illett a topik témájához. Azt az esetet is szívesen látnám teljes egészében. Hiszen a facebook-os moderátor NEM volt pontos, és még ő írta, hogy ne forgassák ki a szavait.

 

 

Aztán tudnék linkelni facebook-os részről pár posztot, amik egyértelműen nem illenek oda, még is megfelelőek a moderátornak. Félek, hogy itt egyből törölnék a hozzászólásom, vagy tiltanának is egyből.

 

A súgókkal és mással kapcsolatban az oldal indulása óta jó pár oldalnyi hibát és hiányosságot sikerült összegyűjteni, folyamatosan megy a társalgás a hibákról a másik topikban, arra mégsem áldoz egy szót sem a tisztelt moderátor. Pedig ha már úgyis nézi ezeket a hozzászólásokat, akkor igazán megtehetné.

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.02 0 0 0

Ereszd el a témát, és csak játssz csak játssz, nem semmi az a 100 ezer tallér amit meg fogsz nyerni úgy 2 év múlva:DDDDD   Hajrá!

Előzmény: Morningstar014 (-)
Morningstar014 Creative Commons License 2015.03.01 0 0 topiknyitó

Én kb. másfél éve nem tudok írni a Honfoglaló Facebook oldalára néhány kritikus megjegyzésem miatt, de mások is jelezték már, hogy hasonlóan jártak. Ugyanakkor nem értjük, hogy - az egyébként nem trágár módon kifejtett - véleményünk kifejtésére miért nincs lehetőség.

 

Ti hogy vagytok ezzel?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!