Keresés

Részletes keresés

megré felügyelő Creative Commons License 2020.03.16 0 0 14

tele van az internyet velük

Előzmény: kissanna2424 (13)
kissanna2424 Creative Commons License 2020.03.16 0 0 13
Troll Tamás Creative Commons License 2014.11.17 0 1 12

Az utolsó 14 képre remélem mindenki rá tud kattintani 2×, ha nagyobban akarja "megvizsgálni"... XDDD XD

Troll Tamás Creative Commons License 2014.11.17 0 1 11

De, "kell" a topic, csak tudod, nem érek rá napi szinten lógni a neten, főleg nem ilyen témában. Nem vagyok egy prűd, meg erkölcscsősz alkat, Ti is látjátok, de ha más közbeszól - tanulás, munka, vizsga, baráti "kötelesség" - akkor "menni kell".

A másik meg, hogy húgom is használja néha ezt a gépet - bár két gépünk van, de mivel egy játék csak ezen indul el, van, hogy bárhogy is kérlelem, rászáll a gépre. És nem lenne jó, ha egyszer betalálna ide, amikor épp csak felálltam a géptől.


Akkor ha úgy gondoljátok, kiteszem nyílvánosan a képeket, de akkor aki nem tud mást hozzászólni, ne próbáljon megfedni. :) Gondolnám, aki ebben a fórumban nézelődik, az számolt azzal, hogy milyen képeknek a forrásvideója kerestetik itt ;)



 

Tehát még egyszer : Aki ezek közül valamelyikhez videót talál, annak nagyon megköszönném a segítségét.

Előzmény: CS.V.D (10)
CS.V.D Creative Commons License 2014.11.03 0 0 10

3 napja nyitottad a topikot, egy nyamvadt képet nem tudtál betenni.

Szerintem neked nem is kell ez a topik.

Nebáncs!virág Creative Commons License 2014.11.03 0 0 9

Hát én nem fogok helyetted gondolkodni és dönteni. Elvileg nagykorú vagy.

 

Azt csinálsz amit helyesnek vélsz és vállalod a következményeket.

Előzmény: Troll Tamás (7)
Troll Tamás Creative Commons License 2014.11.03 0 0 8

"akkor hogy lehet legális"

 

mármint hogy lehet ILLEGÁLIS
bocsának, elírtam. =]

Előzmény: Troll Tamás (7)
Troll Tamás Creative Commons License 2014.11.03 0 0 7

"a) illegálisan lementett képeid vannak" (...)

 

Ööm... nade ha azt egyszer le tudtam menteni, akkor hogy lehet legális, nem értem? Számomra logikus, ha egyszer nem hackerkedem, akkor ha elérem a neten a képeket és le tudom menteni a böngészőből, akkor azt legálisan csináltam, nem?
Amúgy meg egy csomó kép a szóban forgóak közül a neten kettő/több helyen is meg lett osztva - sajna ugye forrás/infó nélkül -, akkor azoknál is még ettől lehet, hogy illegálisak??? Ha meg igen, akkor miért nem szedik le ezeket, ahogy az az illegális netes tartalomnál szokás úgy általában, gondolnám?

Szóval.... lehet, hogy b) pont, de lehet, hogy a)... Sajna erről nekem gőzöm nincs, hogy így őszintén megmondjam, h. legálisak-e a képek, vagy sem.

Előzmény: Nebáncs!virág (6)
Nebáncs!virág Creative Commons License 2014.11.02 0 0 6

Namost  két eset van.

 

a) illegálisan lementett képeid vannak, ebben az esetben nemcsak ide nem teszel be képet, de itt linket se adsz rájuk.

 

b) a képek publikálhatóak. Ebben az esetben pedig itt  beteszed a képet,  ( normális nagyságban), a többiek meg barchobáznak vele hol látták.

 

 

Előzmény: Troll Tamás (-)
Troll Tamás Creative Commons License 2014.11.02 0 0 5

Csak kb. 50 közül jó ha talál az ember 1 olyat, ami nem fajtalankodás, vagy olyasmi, amin már 5 másodperc után a gyomrom forog, mert >pornó< címén olyasmik vannak benne. Nem tudom, más hogy van ezzel.....

 

És ez egyrészt azért fárasztó, az időm 90%-a rámegy a végeláthatatlannak tűnő szelektálásra/keresésre, ÉS, amellett hogy én azért tényleg nem vagyok egy olyan hűdenagyon prűd meg erkölcsös ember - ez itt most bevallottam -, a sok végletekig aberrált "pornó" miatt (ami velem szembe jön ilyenkor) a szórakozás helyett még pláne rosszul is érzem magam.

 

És gondoltam, legalább ha képekből már találtam pár "művészibbet", felvetem a kérdést, hátha valaki, aki.... hát, hogy úgy mondjuk, "benne van a témában", ráismer 1-2-re. ;)

Előzmény: hbbst (4)
hbbst Creative Commons License 2014.11.02 0 0 4

A net tele van pornóval, ha akarod, ha nem. Nem lenne egyszerűbb azok közül válogatnod? :)

Törölt nick Creative Commons License 2014.11.01 0 0 0

0 képpel nem lesz könnyű.

Előzmény: Troll Tamás (-)
Troll Tamás Creative Commons License 2014.10.31 0 0 topiknyitó

Szóval lenne pár JPG, PNG, stb. formátumú interneten talált, hál istennek igényesnek mutatkozó, de izgalmas képem. Egy kis részéhez sikerült visszahalászni az eredeti filmeket (amiknek egy részénél a videó nagy része sajnos csalódás volt), a jobbik része viszont sajnos azonosítatlan. Próbáltam Google képkeresővel, vagy a képinfókból (vízjelből) rákeresni, de mint mondtam, van aminél bejött, van aminél meg nem (vagy éppen nem tudtam letölteni, 1-2 esetében).

 

Ezért kérdezném, van-e esetleg olyan szakavatott illető itt, aki megpróbálkozna néhánnyal. Nyílvánosan képet moderációs fellépések elkerülése végett nem csatolnék, még kitalálom, hogy ezt hogy lehetne elegánsan megoldani. Egyenlőre az a kérdés, hogy van-e itt olyan, aki felvállalná a dolgot, és megpróbálkozna 1-2 visszakeresésével, hátha esetleg már látta, vagy ismer erre fórumot.

Ugyanakkor nem tudom mennyire megengedett, de mivel a kettő összefügg, szívesen fogadnék NORMÁLIS, igényes pornófilmeket v. szexvideókat, valamilyen úton-módon linkelve. (persze a moderátorokat sem akarom hergelni, ha nem muszáj ;])
Igényes, normális alatt az alábbiakat értem:

 - lehetőleg semmi orális hülyéskedés, nyalogatás, ilyesmi. (A nők jelentős része egyébként nemhogy nem is szereti, hanem irtózik tőle) - az előjáték lehetőleg minél rövidebb legyen, MERT ott szoktak előjönni a nagy baromságok - már bocsánat

 - ne legyen megalázó helyzetbe kényszerítve a nő, ne kelljen túlságosan tettetnie az élvezetet (mert az nagyon-nagyon sok helyen kijön)
 - lehetőleg tiszta szex, ne legyen ide-oda "nyúlkálás-böködés-nyelvelés-nyalakodás" oda, ahova nem kell

 - érdekes pózok előnyben részesítve

 - ne használjanak kitudjamilyen játékszernek titulált dolgokat - mert sajnos van, amibe ezt is beleerőltetik
 - a pasi "ne játszon megszakításos szexet", senki se folyasson semmit a másikra - hogy így mondjam -, lehetőleg az "élvezet csúcsa" is úm. konzervatív alapokon nyugodjon

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!