Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sony MILC fényképezőgépek, objektívek és tartozékaik adok-veszek topicja.
Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladóvá vált Sony a6400 gépem, abszolút újszerű gép 4400 expós, hobbiszerűleg használtam fotózásra, hibátlan állapotban van minden szempontból, dobozában minden tartozékával, Meike markolattal. SN : 3932721.
Eladó egy megvigyázott, hibátlan állapotú Sony A7 III váz.
A gép zárjában jelenleg 29.000 expo van. (Ez a szám minimálisan változhat.)
Tavaly júniusban a budafoki hivatalos Sony szervizben zárcserén esett át (87.000 expo-nál). Az új zár már a javított szériából való, így nem érintett a korábbi szériahibás zárszerkezetben.
Állapot és jellemzők - Nagyon megvigyázott darab, apróbb használati nyomok láthatók - A monitor karcmentes, mindig üvegfóliával védve - Magyar menüs - Videózásra nem volt használva, kizárólag fotózásra - Minden funkció hibátlanul működik
Minden gyári tartozéka megvan (doboz, akku, töltő, szíj stb.)
Sorozatszám: 3880231
Ez a váz a Sony egyik legsokoldalúbb és legjobb ár-érték arányú full-frame gépe, amely még hosszú évekig tökéletes társ lehet profi munkára vagy igényes hobbi fotózásra. Jelenleg is az egyik legkevésbé zajosodó Milc gép, élvonalbeli autófókusszal.
Átvétel: személyesen Üllőn, Budapesten vagy Kecskeméten. Igény szerint csomagküldés is megoldható.
Ár: 379.000 Ft
Mail: gyuta86(kukac)gmail.com Tel: nulla hat 20 458 ötvenkettő 83
Eredeti Sony VG-C4EM portrémarkolat A7SIII, A7IV, A7RIII, A7RIV, A7RV, A9II, A1 kamerákhoz - 90.000 Ft
Függőleges markolat ILCE-7SM3, ILCE-7M4, ILCE-7RM3, ILCE-7RM4, ILCE-7RM5, ILCE-9M2 és ILCE-1-hez. Újszerű állapotban, 2 alkalommal használtam. Dobozában, papírjaival. Sn.: 3364110 Személyes átvétel Budapesten, vagy Foxpost, akár utánvéttel is.
Eladó Sony A6400, 1 éves fényképező. (kb 3000 expóval, minimálisan változhat, amikor aktuális olvasok ki pontos értéket). Fullframe mellé vettem másodváznak, de nem tudtam megszokni. Videózásra kb 25p-et volt használva. Új korától kijelző fólia van rajta. Kibővített Sony garancia 2028.08.31.ig érvényes, erről az igazolást adom mellé. A képeken látható patona markolat, és egy darab patona akksi jár hozzá a gyári tartozékokon kívül. sn.: 3965263 i.á.: 310 000 Ft Személyes átvétel Budapesten lehetséges.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált bolti állapotú Sony a7r III gépem, hobbiszerű fotózásra használtam, 9900 expó van benne, kifogástalan állapotban van minden szempontból, dobozában minden tartozékával.
SN: 3771024
Ára: 490.000 Ft
Vadonatúj Sony 24-50 mm f2.8 G objektívem, 0 expós, garanciális. SN: 6368160
Kihasználatlanság miatt eladó egy Wallimex Pro (Samyang átcímkézett változata) 135mm f2 manuál fókuszos objektív, E bajonettes, hibátlan, újszerű állapotban. Teljesen nyitva is nagyon éles, gyönyörű háttérmosás. Teszt képeket privátban tudok küldeni. Doboza nincs, első-hátsó sapka, napellenző jár hozzá. Átvehető Budapesten, csere nem érdekel. Serial F617D0454
Eladó a képeken látható Sony 24-105mm f/4 G OSS objektívem nagyon szép, megkímélt állapotban, minden tartozékával együtt (doboz, napellenző, első-hátsó sapka, bőr tok). Megnézni, kipróbálni Budapesten lehet, csere beszámítás nincs. Érdeklődni a publikus profilomban megadott email címen lehet.
Eladó Sony A7 IV váz. A vázat 2025.05.02-án vásároltam a 220Volt-ban. Sérülés és karcolás mentes,tökéletesen működik. Új állapotban van, a kijelzőt a kibontástól kezdve JJC üveg védi. A vázban jelenleg 1838 expó van. Doboza tartozékai hiánytalanul megvannak, a nyakpántot nem használtam. Szériaszám: 6679672.
Sony VG-C4EM markolat (Alpha 1, 9 II, 7S III, 7 IV, 7R IV, 7R V) 79 ezer Ft.
Szép állapotú. Eredeti csomagolásában.
Gyáriszám: 3345884
Sony FE PZ 16-35mm f/4 G (Sony E) (SELP1635G) 350 ezer Ft.
Szép állapotú, karcmentes üveg. Még egy év garancia van rá garanciális (2026.07.), a Fotopluszban vásároltam. Eredeti csomagolásában, Napellenző (típus): ALC-SH172; Elülső objektívsapka: ALC-F72S; Hátsó objektívsapka: ALC-R1EM; Puha tok
Gyáriszám: 1808559
LEE 100 adapter set 25 ezer Ft.
LEE 100Holder, LEE adaptor ring 77MM és LEE adaptor ring 82MM
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált bolti állapotú Sony a7c gépem, keveset használtam kirándulások, üdülések alkalmával, 4100 expó került bele, hibátlan állapotban van minden szempontból, dobozában minden tartozékával.
SN: 3794217.
Ára: 447.000 Ft
Eladóvá vált teljesen újszerű Sony Zeiss 55 mm f1.8 objektívem, keveset használtam, kezdettől fogva szűrővel ellátott, hibátlan állapotban van, dobozában minden tartozékával plusz a szűrő. SN: 0297530
Eladó Sony A7 IV váz. A vázat 2025.05.02-án vásároltam a 220Volt-ban. Sérülés és karcolás mentes,tökéletesen működik. Új állapotban van, a kijelzőt a kibontástól kezdve JJC üveg védi. A vázban jelenleg1838 expó van. Doboza tartozékai hiánytalanul megvannak, a nyakpántot nem használtam. Szériaszám: 6679672.
Garancia: 2029. május 02 (3+1 év)
Ár: 750.000,-Ft 710.000-FT
Személyes átvétellel Salgótarján- Hatvan- Budapest vonalon, kérésre a csomagküldés megoldható.
Eladó a képeken látható Sony 24-105mm f/4 G OSS objektívem nagyon szép, megkímélt állapotban, minden tartozékával együtt (doboz, napellenző, első-hátsó sapka, bőr tok). Megnézni, kipróbálni Budapesten lehet, csere beszámítás nincs. Érdeklődni a publikus profilomban megadott email címen lehet.
[ÚJ] Eladó Sony A7 IV + Sigma 24-70 2.8 DG DN II + Manfrotto 190xpro4 + bhq2 gömbfej !!
A szett teljesen új. A váz és obiban összesen 900 expó van. Az álllványt nem használtam. Gyári dobozaiban és tartozékaikkal eladó. Adok mellé hoya pro cpl szűrőt is. 1 év garancia van még rá és papíros átadás esetén vállalok 6 hónap jótállást a vásárlástól számítva.
Eladó a "sosem volt időm fotós lenni" felszerelés – Sony A7 IV + Sigma 24-70 II + Manfrotto tripod Ez nem az a “megvettem a Sony A7 IV-et, majd 143 ezer expó után inkább áttértem mobilra” sztori. Ez az a klasszikus “kaptam egy profi szettet, azt hittem majd új hobbit találok, de a munkám inkább egy életforma, mint egy 9-től-5-ig tartó meló” típusú történet. A valóság? Háromszor lefotóztam a kávémat, kétszer a kutyámat (aki nem engedte), és utána a gép visszament a dobozába, ahol csendben álmodott a fotózásról. 📷 A csomag tartalma: 🔹 Sony A7 IV fullframe fényképezőgép váz Mindössze 902 expó (nem ezerkilencszázkettő, hanem kilencszázkettő) S/N: 7331052 Hibátlan, karcmentes, tényleg gyakorlatilag új Külföldi vásárlás, ajándék volt – így garanciás, de nem "MediaMarkt sarokból" Minden gyári tartozékával + számlával 🔹 Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN II Art objektív (Sony E bajonett) Ez a friss, ropogós Mark II-es verzió, nem az előző széria S/N 57977670 Abszolút új állapot. Szintén számlás Ha nem tudsz vele éles képet csinálni, akkor... valószínűleg te nem vagy éles 🙃 🔹 Manfrotto 190 XPRO4 tripod + BHQ2 gömbfej A tripod, amitől minden fotós szív felgyorsul – és amit én konkrétan sosem használtam S/N: F3814665 Hazai vásárlás, szintén hivatalos garancia És igen, EGYBEN!! eladó. A mese után a lényeg: - Személyes átvétel Budapest 2.kerület. - Ha alkudni szeretnél, a lehetőséget fennartom, de csak a termék mellett.
Eladó Sony 70-300 mm 4.5-5.6 G objektívem minden tartozékával (doboz, napellenző, bőr szütyő), újszerű állapotban, kihasználatlanság miatt (100-400 van helyette). Megnézni, kipróbálni, megvenni Budapesten lehet. Garancia már nincs rá, cserélni, beszámítani semmit nem tudok. Érdeklődni privátban lehet.
Eladó a képeken látható Sony 20mm f/2.8 APS-C objektív keveset használt, gyönyörű állapotban. Egy A6400-al használtam, nagyon kis kezes, de vázam már nincs hozzá, ezért nem is használom. Tartozékai: első-hátsó sapka, garancia nincsen rá. Megnézni, kipróbálni, alkudozni Budapesten, személyesen lehet.
Eladó a képeken látható Sony 20mm f/2.8 APS-C objektív keveset használt, gyönyörű állapotban. Egy A6400-al használtam, nagyon kis kezes, de vázam már nincs hozzá, ezért nem is használom. Tartozékai: első-hátsó sapka, garancia nincsen rá. Megnézni, kipróbálni, alkudozni Budapesten, személyesen lehet.
Eladó Sony A7 IV váz. A vázat 2025.05.02-án vásároltam a 220Volt-ban. Sérülés és karcolás mentes,tökéletesen működik. Új állapotban van, a kijelzőt a kibontástól kezdve JJC üveg védi. A vázban jelenleg1838 expó van. Doboza tartozékai hiánytalanul megvannak, a nyakpántot nem használtam. Szériaszám: 6679672.
Garancia: 2029. május 02 (3+1 év)
Ár: 750.000,-Ft 730.000-FT
Személyes átvétellel Salgótarján- Hatvan- Budapest vonalon, kérésre a csomagküldés megoldható.