Keresés

Részletes keresés

tyúkanyó48 Creative Commons License 2014.10.03 0 0 14

Jaaaj....látod, kiderült, hogy lehet tisztítani a TV-t. Majd az is kiderül, hogy nem nyomta rá a rongyot. A végén minden tisztázódik. Nyugi, lehet, hogy csak rosszul láttad a TV-mozgását. És amikor szállították, helyrerakták, akkor is mozgatták, mégse lett baja. Nincs az papírból.

tyúkanyó48 Creative Commons License 2014.10.02 0 0 11

 

Az jó, ha volt mentes időszakod, mi volt akkor , jó gyógyszered? Próbálj visszaemlékezni és úgy viselkedni, mint akkor :)

 

Hát ha a levegőben levő bacik nem szállnak rá, akkor a váladékban lévő sem.

De ha megnyugtat, keress  valami tisztítószert.

Előzmény: Törölt nick (7)
emp Creative Commons License 2014.10.01 0 0 10

szeretném látni azt a leírást, mert nem hiszem el.

Előzmény: Törölt nick (9)
emp Creative Commons License 2014.10.01 0 0 8

remélem nem kezdtél el "azbesztelni" :)

már miért is lenne tilos a képernyőt tisztítani?

vannak rá külön szerek piszok drágán, de szerintem egy puha rongy is megteszi :)

Előzmény: Törölt nick (5)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2014.10.01 0 0 6

Hát erről van  szó, te úgyis mindig fogsz találni valamit, amiért aggódhatsz. Ez a lételemed, enélkül már nem is tudnál élni.

3 méter? Tudod az milyen sok? Akkor eleve minek használsz tévét? Sőt, bármi? Bacilusok, vírusok, mindenféle porszemcsék, mikroorganizmusok állandóan vannak a levegőben, azt hiszed, azok nem szállnak rá a tévédre? Még a fejedre,  arcodra is, akkor minek veszel levegőt? Hiszen beszívod őket.

Teljesen steril világban akarsz élni?

Ha valaki tőled 3 méterre a villamoson tüsszent, azon parázol, hogy most megfertőzött? Szerintem nem, akkor a tévédet minek félted?  Ugyan már, semmi baja nem lesz ilyesmiktől. De hát hiába nyugtatunk meg, rögtön találsz majd mást, amin parázhatsz.

Előzmény: Törölt nick (5)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2014.09.28 0 0 4

Ja, és még annyit, hogy nálunk tegnap vagy ötször elment az áram, mindig csak pár percre, mert javították a vezetéket az utcában. A TV stand-by volt, de egyáltalán nem lett semmi baja az áramkimaradásoktól, eszembe se jutott, hogy baja lehetne ettől, este vígan néztük. Úgyhogy ez is bizonyítja: nyugi, a tiednek se lett SEMMI baja! :) OK?

Előzmény: Törölt nick (1)
tyúkanyó48 Creative Commons License 2014.09.27 0 0 3

 

Figyu!

Emlékszel még rám régről? :)

Na, működik a TV-d? A férjem műszaki ember, azt mondja, ha működik, akkor nem lett semmi baja.

Én is így tudtam, mert ugyan miért is lenne baja?  Ez olyan, mintha bemennél a víz alá, fél percig nem vehetsz levegőt, de ha újra vehetsz, mikor feljöttél, akkor lett bajod attól, hogy fél percig nem vettél? Ugye hogy nem? Teljesen egészséges vagy attól még, hogy fél percig nem vettél levegőt, ha most már vehetsz.

Nahát, a TV is így van. Pár percig nem kapott áramot, de most már kap, ha működik (mint ahogy te is működsz, mert élsz, nem fulladtál meg fél perc levegőhiánytól), akkor a Tv-nek sem lett SEMMI baja! Így már OK?

Ölellek, és nyugi! Tyúkanyó

Előzmény: Törölt nick (1)
Az igazi Vitobácsi Creative Commons License 2014.09.16 0 0 2

Nyugelló! Nem lett baja.

Előzmény: Törölt nick (1)
Az igazi Vitobácsi Creative Commons License 2014.09.15 0 0 0

Volt lg 60-as plazmám, én anno pl elajándékoztam, 2év alatt 2x volt garis javításonEttől nem lesz baja.

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.15 0 0 topiknyitó

Valami miatt tegnap reggel állandóan kikapcsolta az áramot a biztosíték, faterom meg állandóan visszakapcsolta (ez a ki-be kapcsolgatás kb. 5-10 percen keresztül tartott, nem volt annyi esze, hogy várjon valamennyit...), a TV meg "stand by" állapotban volt (nem volt kihúzva a konnektorból, és nem lehet kikapcsolni), én meg még az ágyban voltam, és nem jutott eszembe, hogy ki kéne húzni... Amúgy a TV túlfeszültség elleni aljzatra van kapcsolva, de félek (kényszerbeteg vagyok...), hogy ettől a ki-be "stand by" kapcsolástól valami baja lett, vagy rövidült az élettartama...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!