Keresés

Részletes keresés

Hello Leo* Creative Commons License 2025.06.17 0 0 1860

Valóban nem fogsz nyerni rajta, csak az aki eladja neked és elillan előled és a hatóságok elől.

A jövőt kriptora tervezik a  Soros terv szerint ezzel elvéve a pénzedet amit önként és dalolva utalsz vagy adsz nekik.

A Soros tervben a stellar és a riple van megemlítve.

Azt az ETHereum királytól, Trumptól fogod megvenni

Virág Barnabás magyar kriptót is emlegetett. Nem érdekelt.

Előzmény: Passzív befektető (1857)
jóváhagyott tücsök Creative Commons License 2025.03.04 -1 1 1859

Mint egy mesterséges részvény, csak nincs mögötte cég, osztalék. Lényegében semmi.

Piac indítása: https://youtu.be/1FZemrMQZdQ?t=1538

Hörcsög érme: https://www.dextools.io/app/en/solana/pair-explorer/84Nu43GsHLaCDuVSvgiTwpQDTNhYejKFEkJmeXBFJmqQ?t=1741095510431

Communism token már létezik, de Cryptocommunism még nincs. Itt a lehetőség. A kommunisták zabálni fogják.

Még ez is jobb, mint bokorban ülni, mint egy útonálló és várni az utazók erszényére.

Cyberútonállás.

Előzmény: Passzív befektető (1858)
Passzív befektető Creative Commons License 2025.03.04 0 1 1858

Vásárlás - kissé későn ébredő ötlet, venni nem ezt kell, mért nem olyan eszközt veszel aminek értéke is van, ez egy buborék aminek csak árfolyama van.

Előzmény: jomoci (1856)
Passzív befektető Creative Commons License 2025.03.04 -1 2 1857

Ezen már nem lehet sok pénzt nyerni.

A kriptok azok mesterségesen létrehozott kamuvaluták, abszolút a spekulációról van szó hiszen a gyakorlati életben fizetésre alkalmatlan.

Előzmény: jomoci (1856)
jomoci Creative Commons License 2025.03.04 -1 0 1856

Szia! Kryptovásárláson vagy bányászaton kezdtem gondolkodni, de szeretem nagyon jól megalapozni a döntéseimet. Épp most beszéltem a fehérvári Crypto Plázával is. 

Előzmény: Passzív befektető (1855)
Passzív befektető Creative Commons License 2025.03.04 0 0 1855

Üdv, mi a célod ezzel?

Előzmény: jomoci (1854)
jomoci Creative Commons License 2025.03.04 0 0 1854

Sziasztok! Itt van még köztünk az, aki ezt írta? Érdekelne a segítsége.

Törölt nick  2020.03.16

0 0 1544

"Sziasztok! 

Egy ideje követem az itteni eseményeket, tetszik hogy vannak teljesen kezdők és kicsit jobban hozzáértők akik segítenek is. Gondoltam elindítok egy vita alapot, ezekhez nem szólok hozzá, csupán érdekel van e itt olyan aki valóban otthon van a témában minden mélységben. Amit leszögeznék az az árfolyam fontossága ami másodlagos, viszont lényeges. 

Az első kérdés / felvetés: Azok akik csak az árfolyamban bíznak miért próbálkoznak BTC vel? Számtalan más deviza létezik. 

2. Ha úgy érzed mindent tudsz, miért nem karoltok fel bányászokat? Tudjuk milyen szerepet töltenek be a "valuta" életében!! 

3. Ha úgy gondoljátok nem lesz hosszabb életű ez a "valuta", miért mozognak kemény pénzek ezen a területen, miért jelentősebb ezen a téren a megtérülés? Más valutában még nem tapasztaltam egy hónap alatti megduplázást. 

Ennyi lenne a publikus kérdésem amikre várom a kommenteket. 

Ha valaki esetleg nem csak álmodozna, az ingyenes játékok és egyéb hülyeségre építene, van hozzá pénze is, privátban beszélhetünk. 

Jó kommentet mindenkinek :) 
hungaryboy@protonmail.com"

lac...a Creative Commons License 2024.12.23 0 0 1853

Sziasztok.Laszlo vagyok,kerlek segitsetek.ezen a linken minden valszt hozaszolast koszonok. kerlek.koszonom.

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerdesek__12895526-a-nevem-laszloez-menthetne-meg-az-eletema-bitcoint-rol-lenne-szo-marpedig-az-h

PistiXX Creative Commons License 2024.12.18 0 0 1852

Sziasztok,

Ha Bitcoint veszek kriptotőzsdén, majd egy idő után visszaváltom és szeretném visszautalni magamnak a pénzt - ezt minden akadály nélkül megtehetem? (Pár évvel ezelőtt a Kraken-t használtam, adtam - vettem kriptodevizát, de ezt a pénzt már nem tudtam visszautalni Magyarországra - Europai banknak szinte egyáltalán nem lehetett utalni, és az USA-ban is csak pár bank volt, amely utalást fogadott a Kraken-től - erre utólag jöttem rá, szerencsére csak játékpénzem volt bent).

Szóval ilyen előfordulhat a többi kriptotőzsdén is, például Binance, Coinbase?

Köszönöm a válaszokat.

Herold Creative Commons License 2024.11.30 -1 1 1851

A SELL feltétel akkor teljesül, ha az árfolyam eléri az R1 ellenállási szintet, majd egy hosszú felső kanóc (wick line) alakul ki, amely visszafordulást jelez. Az eladás indítása valószínűleg akkor történik, amikor az ár megerősítetten az R1 szint alatt zár.

Amúgy sok sikert, de szerintem a BTC tőzsdén a technikai elemzéssel nem sokra mész. Még a bankközi devizapiacon sem mindig jönnek be az erre alapozott jóslatok, pedig annak nagyságrendekkel nagyobb a piaci kapitalizációja.

Előzmény: alt_ (1850)
alt_ Creative Commons License 2024.11.30 -1 0 1850

Csak az utókornak, hogy 2050-ben visszanézhessék hogy igenis leírtam, már 2024-ben ! 

Nem kamu, nem időutazás, most tényleg 2024-ben járunk esküszöm, amikor ezt leírom, már ekkor létezett.

Tehát BTC/USDC tőzsde, saját tőzsde stratégiám: RWL%

RWL% = reversal-wick-line strategy

SELL technikai feltételei: R1WL, köszi :)

A stratégia leírása egyelőre nem publikus, talán egyszer a jövőben...  

Pemirx Creative Commons License 2024.11.09 -1 0 1849

Majd ha fagy.

Kroptodeviza mindenkinek,

https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

Microsoft szabadalom

Horyk1 Creative Commons License 2024.11.08 0 0 1848

Na mikor lesz 40? :-)

Előzmény: uwu_the_great (1817)
Passzív befektető Creative Commons License 2024.10.17 0 0 1847

Nyilván ezek a coinok a termékekkel való kereskedelmet támogatnák h az árak ne legyenek kitéve különböző devizák kockázatainak, tehát a megrendelők számára lenne előnyös.

Előzmény: Passzív befektető (1838)
Passzív befektető Creative Commons License 2024.10.17 0 0 1846

Szakmailag elég nagy kontár lehetsz ha szerinted ez a kötvénnyel azonos. 

Előzmény: hungarianprosztó (1843)
Törölt nick Creative Commons License 2024.10.12 0 0 1844

Megvenné valaki Trump családjától a bitcoinjait?

A vagyonát a felhőbe engedné?

Ezt akarják elérni nem?

https://www.n-tv.de/wirtschaft/Donald-Trump-paktiert-mit-dem-Drecksack-des-Internets-article25282732.html

hungarianprosztó Creative Commons License 2024.10.09 -1 1 1843

"ahol versenyképes vállalatok bocsátanak ki saját devizát hiszen azok mögött vannak termelő vállalatok."

Nem ezt hívják vállalati kötvénynek ? :)

Előzmény: Passzív befektető (1838)
Pemirx Creative Commons License 2024.10.09 -1 0 1842

A bitcoint Nick Szabo, az okosszerződések szabadalmaztató alkotta meg.

https://www.youtube.com/watch?v=9QTFkBs1Psg

jól megvezette az embereket

Passzív befektető Creative Commons License 2024.09.18 -1 0 1841

A FED tulajainak nem állt érdekében létrehozni, ezeknek az elméleteidnek a fele sem igaz, sok hazug blogot olvasol!

Előzmény: Pemirx (1839)
Pemirx Creative Commons License 2024.09.18 0 0 1840
Előzmény: Pemirx (1839)
Pemirx Creative Commons License 2024.09.17 -1 0 1839

A Bitcoint a FED a figyelemelterelés idején és célra dolgozta ki.

Érdekes. Ha túl sok a pénzed ne aranyat vegyél, hanem vegyél bitcoint.

És ez illeszkedett is Klaus Schwab kömnyvvében megírta nagy újraindítás céljaihoz.

Passzív befektető Creative Commons License 2024.09.12 0 1 1838

Mesterségesen létrehozott valuták amely mögött semmi érték nincs beleértve ebbe a használati értéket, hiszen a kereskedelemben gyakorlatilag használhatatlan, kizárólag spekulációs célt szolgál.

Hiteltelen az összes kriptofos, egy olyan coin rendszernek lenne értelme ahol versenyképes vállalatok bocsátanak ki saját devizát hiszen azok mögött vannak termelő vállalatok.

Pemirx Creative Commons License 2024.09.11 0 0 1837

xlr vagy xrp hasznosabb-e?

ElliotPoulin Creative Commons License 2024.09.09 0 0 1836

Szép nap a mai, úgy látszik mindenkinek ez kell. Gondolom teljesen véletlen, hogy három állam egyszerre önti a btc-t a piacra, még mielőtt ajánlhatnák a legnagyobb brókerek a btc etf-eket. Igaz, hogy erre a mozgásra számítottam, de hogy így, azt nem gondoltam volna. 

W_B Creative Commons License 2024.09.07 0 1 1835

A kriptopiacon egy másik ugyanolyannak a pénzét "keresed el", mint amilyen te vagy.

Egyikőtök nyer, a másik veszít.

Nem terem pénz a semmiből.

Előzmény: alt_ (1834)
alt_ Creative Commons License 2024.09.07 0 0 1834

Sziasztok !

Régen írtam. Régi sejtésem, de egyre biztosabban állítom:

AZ EMBEREK NEM AKARNAK SOK PÉNZT KERESNI!

Ez belénk van kódolva. Nem és nem akarunk sok pénzt keresni, ennek saját magunk az oka.

Feleségem ma péntek délután azt szerette volna, hogy az időmet vele töltsem, és ne a kriptovalutákkal foglalkozzam, és ne a kriptovaluta tőzsdén kereskedjek.

Én szeretem őt, és tényleg vele beszélgettem arról hogy 2025-ben Svájcban hogy jutunk a Matterhorn közelébe, és mit csinálunk Zürich-ben a 3 hetes svájci nyaralásunk alatt.

Viszont így nem figyeltem a kriptotőzsdére, és saját SBB stratégiámat (Sell Bullish Break, Risk-Reward paraméterezés: -1%, min +3%) se alkalmaztam.     

Feleségem örült, vele foglalkoztam, én meg nem kerestem ma délután 800.000 Ft-ot.

Nekem is fontosabb a feleségem, én sem akarok egy délután ennyi pénzt keresni. 

Az ember egy ilyen élőlény.

Pemirx Creative Commons License 2024.08.27 0 0 1833

Hogyan tudja Izrael lefoglalni a palesztinok bitcoinjait?

uwu_the_great Creative Commons License 2024.07.05 -1 0 1832

Szép nap a mai, úgy látszik mindenkinek ez kell. Gondolom teljesen véletlen, hogy három állam egyszerre önti a btc-t a piacra, még mielőtt ajánlhatnák a legnagyobb brókerek a btc etf-eket. Igaz, hogy erre a mozgásra számítottam, de hogy így, azt nem gondoltam volna. 

terence cápa Creative Commons License 2024.07.02 0 0 1831

Naná!

A FED a válságkezelés során történő pénznyomás felszívása céljából hozta létre

Előzmény: Passzív befektető (1829)
terence cápa Creative Commons License 2024.06.26 -2 0 1830
Előzmény: Passzív befektető (1829)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!