Szia! Kryptovásárláson vagy bányászaton kezdtem gondolkodni, de szeretem nagyon jól megalapozni a döntéseimet. Épp most beszéltem a fehérvári Crypto Plázával is.
Egy ideje követem az itteni eseményeket, tetszik hogy vannak teljesen kezdők és kicsit jobban hozzáértők akik segítenek is. Gondoltam elindítok egy vita alapot, ezekhez nem szólok hozzá, csupán érdekel van e itt olyan aki valóban otthon van a témában minden mélységben. Amit leszögeznék az az árfolyam fontossága ami másodlagos, viszont lényeges.
Az első kérdés / felvetés: Azok akik csak az árfolyamban bíznak miért próbálkoznak BTC vel? Számtalan más deviza létezik.
2. Ha úgy érzed mindent tudsz, miért nem karoltok fel bányászokat? Tudjuk milyen szerepet töltenek be a "valuta" életében!!
3. Ha úgy gondoljátok nem lesz hosszabb életű ez a "valuta", miért mozognak kemény pénzek ezen a területen, miért jelentősebb ezen a téren a megtérülés? Más valutában még nem tapasztaltam egy hónap alatti megduplázást.
Ennyi lenne a publikus kérdésem amikre várom a kommenteket.
Ha valaki esetleg nem csak álmodozna, az ingyenes játékok és egyéb hülyeségre építene, van hozzá pénze is, privátban beszélhetünk.
Jó kommentet mindenkinek :) hungaryboy@protonmail.com"
Ha Bitcoint veszek kriptotőzsdén, majd egy idő után visszaváltom és szeretném visszautalni magamnak a pénzt - ezt minden akadály nélkül megtehetem? (Pár évvel ezelőtt a Kraken-t használtam, adtam - vettem kriptodevizát, de ezt a pénzt már nem tudtam visszautalni Magyarországra - Europai banknak szinte egyáltalán nem lehetett utalni, és az USA-ban is csak pár bank volt, amely utalást fogadott a Kraken-től - erre utólag jöttem rá, szerencsére csak játékpénzem volt bent).
Szóval ilyen előfordulhat a többi kriptotőzsdén is, például Binance, Coinbase?
A SELL feltétel akkor teljesül, ha az árfolyam eléri az R1 ellenállási szintet, majd egy hosszú felső kanóc (wick line) alakul ki, amely visszafordulást jelez. Az eladás indítása valószínűleg akkor történik, amikor az ár megerősítetten az R1 szint alatt zár.
Amúgy sok sikert, de szerintem a BTC tőzsdén a technikai elemzéssel nem sokra mész. Még a bankközi devizapiacon sem mindig jönnek be az erre alapozott jóslatok, pedig annak nagyságrendekkel nagyobb a piaci kapitalizációja.
Nyilván ezek a coinok a termékekkel való kereskedelmet támogatnák h az árak ne legyenek kitéve különböző devizák kockázatainak, tehát a megrendelők számára lenne előnyös.
Mesterségesen létrehozott valuták amely mögött semmi érték nincs beleértve ebbe a használati értéket, hiszen a kereskedelemben gyakorlatilag használhatatlan, kizárólag spekulációs célt szolgál.
Hiteltelen az összes kriptofos, egy olyan coin rendszernek lenne értelme ahol versenyképes vállalatok bocsátanak ki saját devizát hiszen azok mögött vannak termelő vállalatok.
Szép nap a mai, úgy látszik mindenkinek ez kell. Gondolom teljesen véletlen, hogy három állam egyszerre önti a btc-t a piacra, még mielőtt ajánlhatnák a legnagyobb brókerek a btc etf-eket. Igaz, hogy erre a mozgásra számítottam, de hogy így, azt nem gondoltam volna.
Régen írtam. Régi sejtésem, de egyre biztosabban állítom:
AZ EMBEREK NEM AKARNAK SOK PÉNZT KERESNI!
Ez belénk van kódolva. Nem és nem akarunk sok pénzt keresni, ennek saját magunk az oka.
Feleségem ma péntek délután azt szerette volna, hogy az időmet vele töltsem, és ne a kriptovalutákkal foglalkozzam, és ne a kriptovaluta tőzsdén kereskedjek.
Én szeretem őt, és tényleg vele beszélgettem arról hogy 2025-ben Svájcban hogy jutunk a Matterhorn közelébe, és mit csinálunk Zürich-ben a 3 hetes svájci nyaralásunk alatt.
Viszont így nem figyeltem a kriptotőzsdére, és saját SBB stratégiámat (Sell Bullish Break, Risk-Reward paraméterezés: -1%, min +3%) se alkalmaztam.
Feleségem örült, vele foglalkoztam, én meg nem kerestem ma délután 800.000 Ft-ot.
Nekem is fontosabb a feleségem, én sem akarok egy délután ennyi pénzt keresni.
Szép nap a mai, úgy látszik mindenkinek ez kell. Gondolom teljesen véletlen, hogy három állam egyszerre önti a btc-t a piacra, még mielőtt ajánlhatnák a legnagyobb brókerek a btc etf-eket. Igaz, hogy erre a mozgásra számítottam, de hogy így, azt nem gondoltam volna.