Keresés

Részletes keresés

Alpári Gnác Creative Commons License 6 órája 0 0 7301

Az egész Alexa fárasztó.

Ha meg elkezd rikácsolni, olyan, mintha fűrészelnék az agyamat.

 

Legalább lenne jócsaj.

Dehát még csak az se.

Előzmény: Zsanika89 (7299)
Mackóbogár Creative Commons License 7 órája 0 0 7300

a két kiskakas (Gábor-Béczy) harcol, valahol vicces, csak már tényleg unalmas újra előszedni....No, majd a Maja-Ádám szál, vagy a Milla-Dávid :-(

Előzmény: Zsanika89 (7299)
Zsanika89 Creative Commons License 7 órája 0 0 7299
Most miert kell ismet ez az Alexas-Gaboros baromsag ujra?!
Faraszto!
Mackóbogár Creative Commons License 1 napja 0 0 7298

a másik Alexának: " tanúvédelmi program az más, Kiscsillag " :-))))

Előzmény: Magdi60 (7297)
Magdi60 Creative Commons License 1 napja 0 0 7297

Gabi: - Miért eszel mákos kenyeret?

Béczy: - Ez kaviár fiam, kaviár.

Mackóbogár Creative Commons License 1 napja 0 0 7296

nekem is Majapapa jutott eszembe, mikor megláttam :-)

Előzmény: GPS (7294)
Böszőke Creative Commons License 1 napja 0 0 7295

A rézbőrűre pirított szörnyre:)

 

Előzmény: GPS (7294)
GPS Creative Commons License 1 napja 0 0 7294

 

 

 

 

Ez a képkocka a szombati Got Talent-ből van - ez annak a szlovákiai énekes-lénynak a faterja, aki az anyjának akart üzenni a produkciójával.

 

Szerintetek kire hasonlít ez a pali?

Zsanika89 Creative Commons License 5 napja 0 0 7293
Jajj Millan meg Davidon szakadok...
Ez a Miri mi a toszt pattog azon a hajon?Ki ö ott?
A zaklatos sztori kezd uncsi lenni.
Lali mai baromsaga is,mar kiakaszt,mindenkit kitenne az albibol,mikor nem is ö a tulaj...
GPS Creative Commons License 5 napja 0 0 7292

 

Alexa jó érzékkel levette, hogy neki addig van aranyélete, amig meg nem döngölik egyszer.

És ez főleg Béczy viszonylatában igaz.

 

De azt észrevettem, hogy a sorozat attól szórakoztató, hogy az égvilágon soha-semmi nem úgy sül el - ahogy azt a nagyeszűek tervezték... vagy ahogy az elvárható lenne logikusan.

 

Kezdve Béczy trógerségeitől, Lali zsenién keresztül, Dávid, vagy Beavis és Butthead dolgain át... egész Regina, Joe, Mirike, stb. tervei vagy szándékai - mind egytől-egyig bebuknak valamiért a végére.

 

Még a harcedzett Kristóf is jól belepacsált a Karola-ügybe, mert olyan már volt ezer, hogy reggel ő mondta a csajnak, hogy "Édesem, ennyi volt, most viszont tipli, de izibe"... na de a fordítottjára ezek szerint nem volt kiképezve.

Ezért láthatóan nehezen is viseli, hogy most az egyszer neki lett lapát, szex után.

.

Előzmény: pastetomebihal (7291)
pastetomebihal Creative Commons License 5 napja 0 0 7291

Nem csak a Mirike, nagyjából az összes csaj ribanc, ha azt vesszük. Esküszöm talán az Alexának van ilyen téren a legnagyobb tartása, talán ő tette a legkevesebb palinak szét a lábát.

Nem vagyok idős, de mikor én voltam 20 éves (10 éve), akkor egy kapcsolatban meg kellett hódítani a nőt, hogy lekerüljön a bugyi (most nem kifejezetten a ribikről beszélek). Manapság pedig minden kapcsolat dugással kezdődik. Már nincs akkora jelentősége egy szekszuális együttlétnek. 

Előzmény: GPS (7290)
GPS Creative Commons License 5 napja 0 0 7290

 

Azért azt megállapítom, hogy bár közelfogadott, hogy ezek a fickók (meg úgy általában mind) mekkora tróger disznók, hogy csak a farkuk után járnak és nagyjából semmi más nem nagyon érdekli őket egy nőből, mint "az".....

 

...de ha jól megnézzük, a csajok se sokkal különbek, ha úgy hozza nekik a helyzet.

 

Pl. Mirike-édes - miközben azon ügyködött, hogy törölje a memóriából azt a seggrészegen elcsattant csókot (holott már jócskán okafogyott volt az egész) - ezt a "törlést" úgy oldotta meg, hogy felülírta egy jó nagy kúrással.

 

Hatékony törlési mód - kétség kívül :-)))

.

nasszer2 Creative Commons License 2015.10.04 0 0 7289

Hála az istennek,hogy nem én vagyok az rtl vezérkarában.Mert nyomnék a takaritónak egy 20,000-est hozzál az obi bol pajszervasat a többi a tied csak hadd basszam vele fejbe az rtlmost informatikus gyökerét.....

Előzmény: CérnaSzáll (7288)
CérnaSzáll Creative Commons License 2015.10.02 0 0 7288

De a világ nem Budapest belvárosából áll. :)

 

Én világéletemben ott laktam, jártam iskolába, lakik a családom, barátaim nagy része, a munkám is oda kötődik, szóval nekem a Szentendrei út már hétvégi kirándulás :) Nyilván ha innen költözni kényszerülnénk, akkor Óbuda belvárosa/agglo közül lehet én is inkább az utóbbit választanám, de inkább maradok a fenekemen, mert nekem fontos, hogy egy köpésre van az Oktogon, a Nyugati, a színházak, a mozik.

Előzmény: -Soci- (7282)
-Soci- Creative Commons License 2015.10.02 -2 0 7287

Én is kérdeztem valamit. Kik jártak jobban, a devizások vagy a forintosok?

Nem az a kérdés, hogy a bank tisztességes vagy sem. Minek vette fel, ha tudta, hogy ilyen a bankrendszer? Miért nem gondolkodott? MIért nem nézte meg legalább azt, mi volt a valuta mozgása az elmúlt 10 évben? Aki nem lát előre csak pár hónapra, hogy képes eladósítani magát 20-30 éver? Az a legkőnnyebb, hogy mindig más a rabló meg a hibás..............

Előzmény: GPS (7286)
GPS Creative Commons License 2015.10.02 0 3 7286

 

Mondd meg nekem, hogy milyen pénzügyi kultúra az, ahol 5%-os átlaginfláció mellett ....20+ %-os hitel-kamatokat számolnak a bankok?

 

És miféle banánköztársasági árrés már a 15% kamatkülönbözet - miközben csak egy határral odébb is a rés max. 5% (de már azt is rablásnak tartják, komoly bank, ingatlanfedezettel jóval ez alatt dolgozik).

.

Előzmény: -Soci- (7285)
-Soci- Creative Commons License 2015.10.02 -1 0 7285

A hiteleknél (én 1985 óta figyelem) mindig megfigyelhető volt, hogy általános mértéke, a betéti kamatoknál 10-15%-al több. Ez elfogadható, mert bármennyire is nem tetszik, a bankoknak is van költsége, nekik is meg kell  élni, mint ahogy te a fizetésedből. A gond nem ezzelk a 10-15 százalákkal van/volt. A gond ott van, amikor valaki nem tud gondolkodnbi és minden mézes zsinórt benyakal. A hiszékeny embernek nem a bank az elsődleges ellensége, hanem saját maga. Így volt ez a devizával, akár hiszed kár nem.

Előzmény: -Soci- (7284)
-Soci- Creative Commons License 2015.10.02 0 0 7284

Nem volt mind 20%-os. De engedd meg, hogy visszakérdezzek. Kik jártak jobban? A devizások jobban jártak?

Előzmény: GPS (7283)
GPS Creative Commons License 2015.10.02 0 0 7283

 

"Nem nagyon lehetett forintos hitel bedőlésről hallani. Aki rápacsált, az mind devizás volt, mert azt hitték, ami ma jó, az mindig az lesz."

 

A becsületes kamatozású, kiszámítható, 20+%-os forinthitel az tényleg nagyon fasza volt.

Minden kuliúrországban be kéne vezetni - nem is értem, miért nem vették át tőlünk.

 

4-5 év alatt kereken a duplájával (!) tartoztál a banknak. Ez volt ám a príma, barátságos és korrekt magyar-hitel.

Forintban.

 

Nem is értem, hogy a buta emberek miért választották a 3-4% deviza-kamamatot - ahelyett, hogy a remek 24 %-os forinthitelnél maradtak volna?

.

Előzmény: -Soci- (7282)
-Soci- Creative Commons License 2015.10.02 -1 0 7282

Sok, kedves antipatikus dolgot írtál jelenlegi othonodról és környékéről. Ott valóban nem kellene nekem se semmi. De a világ nem Budapest belvárosából áll. :)

Én is BP-i vagyok, életem több mint  kétharmadát Óbudán éltem. Időben rájöttem arra, amire sok pesti élete végéig képtelen rájönni. Ha csupán 10 kilómétert költözök kifelé, abból a pénzből, amiból Pesten egy koszos ótvaros környéken, egy hasonlóan koszosz, ótvaros, zajos  lakást lehet venni, nos abból a pénzből hangyányival odébb családi házat kapsz. Innen pedig már csak a saját gondolkodásunkon múlik, hogyan tovább, ha egyáltalán van arra szükség, hogy tovább.

Jelenleg BP északi határától 1 kilóméterre a városon kívül lakom. Autóval vagy  tömegközlekedéssel hamarabb bent vagyok a belvárosban mint a Szentendrei útról, Óbuda szívéből. Csend, nyugalom és jó levegő van. És mivel elég régen ingatlanokkal foglalkozom, állítom, hogy a lakásárak közti diferencia mai is meg van.

A hitelekegy másik téma. Nem nagyon lehetett forintos hitel bedőlésről hallani. Aki rápacsált, az mind devizás volt, mert azt hitték, ami ma jó, az mindig az lesz. Pedig ha a többségnek lett volna egy csepp esze és visszanéz a múltba, látta volna, hogy a valuta árfolyam, mint az arany, mindig emelkedik. Aztán persze mindenki hábás volt csak ők nem. Mit lehet mondani ezekről a nagyon okos emberekről?

A mai világ egyik nagy problémája, hogy sokan azzal töltik az életüket, mit miért nem lehet és nem azzal, hogy mit, hogyan lehet.

Előzmény: CérnaSzáll (7281)
CérnaSzáll Creative Commons License 2015.10.01 0 0 7281

Nézd, én tizenx éve lakom albérletben, Bp. belvárosában. Eleinte többen laktunk, 'kommunában' ( huszas éveink elején), mostanság már gyerekkel kettesben. Ennyi idő alatt valóban kifizettem egy kisebb lakás árát (igazán összeszámolni sose mertem :) ), többen mondták is még régen, amikor jó volt a svájci frank, hogy miért nem veszek fel inkább hitelt és veszek egy kis lakást (mostanában már nem mondják). Bennem ez sose merült fel, mert egyrészt anno nem volt havi fix bevételem (mindig dolgoztam, és jöttek pénzek, de hullámokban), másrészt pedig 0 Ft-ot tudtam volna felmutatni önrészként, örökségre pedig nem számíthattam (és azóta sem, él mindenki szerencsére). De ha bele is vágok, és megveszem, mondjuk azt a lakást, amit akkoriban béreltünk, ezek történtek azóta azzal a házzal (Bp. belváros, csendes kis utcácska, jó elhelyezkedés, a társasház szokásos kissé leromlott állagú, de körben újítják fel az összeset, a lakásnak jó a felosztása): - köré épült a vigalmi negyed :) (bulizni jó, ott lakni elviselhetetlen), a ház teljesen lepusztult, életveszély miatt kikapcsolták az egész épületben a gázt, beköltözött a 3.-ra egy kis lakásba egy népesebb család, akik egész álló nap nyomatják a népzenéjüket udvarra fordított hangszórókkal, a lakás pedig egyszer csak elkezdett penészedni, nagyon sokféle módszer és pénz befektetése után is visszatért. Ha ez a saját lakásom lett volna, akkor jól meg lettem (lennék) lőve, de így annyit mondtam, hogy egy hónap múlva költözünk, és ennyi.

Egyébként körbenézve az ismerőseimet (felsőfokú végzettségűek, bölcsészek, kicsit bohémek), a legnagyobb részük albérletben él, csak a nagyon kurrens szakmával rendelkezőnek van lakása, az is vaskos hitellel (de neki bőven belefér a büdzséjébe), egyébként saját lakása csak annak van, akik örökölte.  

Előzmény: -Soci- (7279)
Mackóbogár Creative Commons License 2015.10.01 0 0 7280

na, akkor egy kis könnyedebb téma:

 

http://www.life.hu/intim/20150930-enb-marci-es-enb-evelin-az-rtl-klub-ejjjel-nappal-budapest-sztarjainak-kapcsolata-a-sorozaton-kivul.html

 

így már értem, Marci és Evelin folyamatos és cuppogásoktól nem mentes enyelgését.

-Soci- Creative Commons License 2015.10.01 0 1 7279

Ez volt idáig a legelfogathatóbb indok amit hallottam. De tényleg!

Egy baj van vele. Ezen az alapon ne legyen soha semmid, biztos pont a híd alatt. Lakásodról leég a tető, az autód amortizálódik, a cipőd elkopik, a ruhád  kimegy a divatból, a párod elhagy, a kaja elfogy este, ha kilépsz az utcára elüt a villamos, amit az iskolában tanulsz, az úgyís idejét múlt lesz 5 év múlva.  Ne vegyél semmit, ne csinálj semmit, ne legyen stabil pont az életedben, bérelj, kültözz, a maradékot meg bulizd el este és nem lesz gondod semmire.

20 éve mint minden fiatal én is azt gondoltam, nem tud a világ akkorát változni, hogy ne értsem a változást, hogy ne csodálkozzak rá a miértekre. Tévedtem! Egyre jobban nem értem a mai felfogást. :) 

Előzmény: CérnaSzáll (7275)
gombóc63 Creative Commons License 2015.10.01 0 0 7278

Nem hiszem, hogy neked számadással tartozom az életemet illetően, de még erre válaszolok, aztán lezártam a témát....na lássuk csak. Összeköltözés nagymamával a 38 nm-es tanácsi lakásába,  fizettük az összes költséget, sőt még egy gyereket is bevállaltunk, majd megint saját pénzen csere egy nagyobba, saját pénzen megvásároltuk az akkor már önkormányzattól, majd hosszas gyűjtögetés és bizony 36%-os betéti kamat, ami tény, hogy meglendítette a tőkét vettünk egy családi házat. Hol van ebben a más pénze? Ja, hogy a mama a lakása....tudod mit, igazad van. Kivánom mindenkinek, hogy dolgozzon a mai napig 14-15 órát, aztán lehet irigykedni. mert abból van bőven. Csak kevesen látják azt, hogy a férjem 30 éve mennyit dolgozik a jólétünkért.

Előzmény: GPS (7273)
gombóc63 Creative Commons License 2015.10.01 0 0 7277

Nos ez bármikor, bárkivel előfordulhat, tök mindegy honnan van a lakása. Ezért ne legyen soha saját lakásom!?

Előzmény: CérnaSzáll (7275)
CérnaSzáll Creative Commons License 2015.09.30 0 0 7276

Joe-é a lakás, neki azért az szépen tejel. Egy ekkora lakás kiadásából azért el lehet már éldegélni egy rendesebb életszínvonalon.

Előzmény: pastetomebihal (7257)
CérnaSzáll Creative Commons License 2015.09.30 0 0 7275

A sokáig fizeted a kis lakás után a hitelt dologgal az is a baj, hogy egyáltalán nem mobilis az ember (pl. nem tud munkahely miatt elköltözni), és sokra mész az ingatlanoddal, ha az rajtad kívül álló ok miatt hirtelen elértéktelenedik (pl. milyen jó kis értékes lakásuk volt az Andrássy úti palotában is sokaknak, csak hát leégett a tető, és az összes lakás azóta is ott áll üresen, a házhoz szinte nem is nyúltak hozzá, szerintem 5-10 év múlva is ugyanilyen állapotban lesz.) Vagy hirtelen azon kapod magad, hogy lett egy ilyen-olyan szomszédod, köréd épült a vigalmi negyed vagy csak egy fonódó villamos az ablakod alá. Tuti jó, hogy van egy elértéktelenedett lakásod, amit eladni nem tudsz, viszont már 2x kifizetted az árát a banknak.

Előzmény: gombóc63 (7267)
pastetomebihal Creative Commons License 2015.09.30 0 0 7274

Tőlünk fejlettebb országokban egész életét leélnek bérléssel. Nem véletlenül tendál erre a világ.

Előzmény: -Soci- (7270)
GPS Creative Commons License 2015.09.30 0 0 7273

 

"nem a mások pénzéből, hanem abból, hogy a férjem látástól vakulásig dolgozott."

 

Ez derék, nem mondom - de azért lenne pár kérdésem:

 

1) Miközben a férjed orrvérzésig tolta a melót - hogy összejöjjön egyszer az a saját, hitelmentes lakás - eközben hol laktatok?

Mert azért egy lakás árát 1 ember nem tudja ám 1 év alatt össze-melózni, hacsak nem sikeres bróker az illető.

 

2) Amennyiben a szülőknél lakik a család eközben - vélhetően évekig és ingyen - az nem komoly természetbeni juttatás ?
(végülis az mégiscsak a "mások pénze" - hisz azt a lakást mások vették, amiben évekig ingyen héderel az ífjú és dolgos  pár)

 

3) Mit csináljon az az ífjú pár, akinek a szülei nincsenek abban a helyzetben, hogy náluk lehessen évekig lakni, vagy más városban laknak a szülök.... vagy netán nincsenek is élő szülők?

Mindezt fokoznám azzal, hogy mi van, ha a kemény munka közepette még egy-két gyerkőc is becsúszik a képletbe?

.

Előzmény: gombóc63 (7272)
gombóc63 Creative Commons License 2015.09.30 0 0 7272

Nem kedvesem, nem a mások pénzéből, hanem abból, hogy a férjem látástól vakulásig dolgozott.

Előzmény: GPS (7268)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!