Keresés

Részletes keresés

Bratakmester81 Creative Commons License 2023.10.05 0 1 70

Bratakmester81 Creative Commons License 2023.10.05 0 0 69

Sziasztok!

 

Lássuk kinek nyeri el a tetszését?

Törölt nick Creative Commons License 2020.12.31 -1 0 68

Régóta tervezem megfogalmazni, hogy jött ez nekem, miért is érdekel ez annyira.

Már gyerekkorban észrevettem, hogy a felnőttek hónalja szőrős, míg a gyerekeké nem. Érdekesnek találtam ezt a jelenséget, és elkezdtem figyelni a nőket ilyen szempontból. Megállapítottam, hogy a jó nőkön ez is jól áll, míg a rondákon rettentő csúnya. Még javában a szociban jártunk, tehát jellemző volt a viselet J . Aztán kb. a vasfüggönnyel ez is lehullott, legalábbis elindult valami a szőrtelen irányba. Ez egyidőbe esett a felnőtté válásommal, úgyhogy főleg érdekelt attól kezdve. A jó nők még jobb nők lettek szőrtelenül, míg a csúnyák ugyanolyan csúnyák maradtak. Akkor még többet jártam tömegközlekedéssel, mint manapság (most már szinte soha…) és ott volt lehetőség nyáron megfigyelni a dolgokat. Rájöttem arra, hogy ez egy nagyon intim zug, ami komoly kényes kérdés a nőknek. Nem elég, hogy izzadékony rész, de még a szőrtelenséget is elvárják a férfiak. Ezért egy részük igencsak küzd a szőr ellen, míg a másikuk fittyet hány rá. Ez utóbbit hagynám most inkább. Kíváncsian, élvezettel lestem, hogy kinek mennyire van szépen, alaposan szőrtelenítve a hónalja. Izgalmasnak találtam, amikor egy jó nőt „rajtakaptam” azon, hogy bizony ott figyel a párnapos szőr. Akivel olyan nexusban voltam, még meg is jegyeztem ezt huncut módon. Amire komoly zavarba jött a csaj, megjelent hamar egy friss izzadtságfolt az ujjatlan blúz tájékán… Éreztem, hogy átléptem egy nagyon intim határt.

Konkrétan emlékszem, hogy mekkora hatalmas flash volt, amikor az új csajomon megpillantottam a gyönyörű fehér sima hónalját! Aztán persze később láttam nem annyira „naprakészen” is, de tudtam, hogy a dzsungel már a múlté.

Örök kérdés ugyebár, hogy mit néz meg először az ember a másikon. Arc, szem, haj, cici, popsi, fogak, köröm, járás… Nekem a hónalj biztosan benne van az élvonalban. Abszolúte kémiai szint. Mint cseppben a tenger, benne van az egész személyisége a tulajdonosának. Néhány kivételtől eltekintve persze.

Szex közben van hogy elszáll néha az agyam, és a simogatás, csókolgatás, nyalogatáson felül vadabb vágyak is jönnek. Érdemes a helyén kezelni az ilyen dolgokat, nem meghülyülni teljesen, de fontos hogy az ember kiélje a vágyait. Ahogy mondani szoktam: olyan, mint a fing, bent nem maradhat!

Törölt nick Creative Commons License 2020.12.30 -1 0 67

Hallóka, fél éve semmi mocorgás ezen az izgis topicon. Szomorú! :-(

Carina_S Creative Commons License 2020.06.09 0 0 66

Carina_S Creative Commons License 2020.06.09 0 0 65

Carina_S Creative Commons License 2020.06.09 0 0 64

Carina_S Creative Commons License 2020.06.09 0 0 63

Carina_S Creative Commons License 2020.06.07 0 1 62

Carina_S Creative Commons License 2019.05.30 0 0 61

Hónaljmosás- és borotválás egyben!:>>

 

Carina_S Creative Commons License 2019.04.13 0 2 60

Hónaljmosás és borotválás egyben!:

 

Carina_S Creative Commons License 2019.04.07 0 0 59

Hónaljtisztítás közben... .. ;-))

Carina_S Creative Commons License 2018.12.16 0 1 58

 

És most: el lehet dönteni, hogy hogyan szebb a női hónalj: szőrösen hagyva, vagy pedig nyírógéppel kitisztítva! ;-O!!

Carina_S Creative Commons License 2016.02.28 0 0 57

Punk Rock Chick Gets Her Pit Shaved

 

<< Punk Rock Chick Gets Her Pit Shaved

 

Előzmény: Carina_S (53)
Carina_S Creative Commons License 2016.02.28 0 0 56
Előzmény: Carina_S (53)
Carina_S Creative Commons License 2016.02.28 0 0 55
Előzmény: Carina_S (54)
Carina_S Creative Commons License 2015.04.24 0 0 54

 

Hónaljszőrnyírás nullásgéppel

Carina_S Creative Commons License 2015.02.19 0 0 53

"Egy kis" borotválósdi... .. !

 

Carina_S Creative Commons License 2014.07.15 0 0 52

Szépen leborotváltad, szép sima lett. Tippelhetek???:>>Biztos a 3 pengés Mac3-mal vagy a Gillette Fusion 5 pengés borotvával, vagy valami hasonlóan sokpengés borotvával szedted fel ilyen szép simára..... Én is az ilyeneket szeretem. ((Meg persze az elektromos fésűskéses trimmereket; persze csak ha nem romlanak el úgy, mint azt a múltkoriban leírtam...  ..."Leírhatatlan" kényszermegoldás volt, nem kívánom senkinek sem.. :( ... !))

 

(Mellékes téma itt, de lent a bikinivonalad is szép lett.) Egyébként te hogyan szoktad általában a szőrzetet borotválni, a növési iránnyal megegyezően, vagy éppen ellenkezőleg, azaz a növési iránnyal szemben, ellenirányban??? <<((Én mindig ellenirányban szoktam felborotválni, hónaljban és lent is, mert úgy jobban lemegy, és tovább lesz sima. Igaz hogy a szembeborotválósdinál olyan ingerek érik a bőrömet hogy "namég :-)", de viszont éppen ezért(!!) annál inkább ezt szeretem!))

 

Előzmény: meggym (51)
meggym Creative Commons License 2014.07.04 0 1 51

Carina_S Creative Commons License 2014.06.11 0 0 50

Amikor elromlott a tölthető akkus hónaljszőrnyíró trimmelőgépem:>> -- Avagy hogyan segítettem magamon sebtében a hirtelen jött talpraesett ötletemmel?

 

Megjött a nyár, vágyódtam is már egy kis rövidke nyári kikapcsolódásra, autóba ültem, elutaztam az ország egyik legszebb strandfürdőjét kipróbálni. El is mentem, eddig minden rendben is ment volna. De hát hogy van az ember a dolgaival (cuccaival) akkor, ha mindent sietve kell elcsomagolni az autóba, mielőtt nekivág annak az autóútnak, aminek a célállomása 140 km-nyi távolságban fekszik az ember otthoni, saját lakóhelyétől?

 

Hát természetesen az történik vele (az emberrel, aki jelen esetben én volnék... ..), hogy az utazás előtti nagy-nagy sietségben valamit elfelejt (pl. vmit. megtenni, vagy vmit. berakni)! Hát ez történt énvelem is -- de csak most, ezúttal, azaz kivételesen (máskor nem történt velem ilyesmi.... ..). Amit elfelejtettem megtenni, az az akkus hónaljszőr-trimmelő gépem akkujának idejében szükséges feltöltése volt, erről feledkeztem ugyanis el, ezzel "természetesen" magamnak egy "jó kis" nehezítést maga után vonva.

 

Egy ilyen fürdővárosban ugyanis a strandfürdő és a szálloda távolsága 2-3 km közötti, és amikor kiértem a fürdőbe az autómmal, és már megváltottam a fürdőbe szóló jegyet, és csak a jegyváltásra rá kb. 5 perccel, tehát még majdnem közvetlenül az érkezésem után, de már éppen benn a frissítő zuhanyzóban voltam, akkor jöttem csak rá -- menet közben, azaz csupaszító nyírás közben -- , hogy milyen hibát is követtem el voltaképpen...!

(( -- Természetesen a hónom aljáról lenőtt szőrpamacsok felborotválását nem otthon, és nem is a szállodában végeztem el -- egyszerűen a strandfürdői zuhanyzóban akartam elintézni ezt a dolgot!!! "Természetesen".... ..! :)) -- ))

 

 

<<(1.) -- Ennyire, ehhez hasonló mértékben volt lenőve az én hónaljszőrpamacsom is

 

No persze itt jött, és szólt közbe a baj, "gubanc"...! Ugyanis amikor a trimmeremmel elkezdtem a hónom aljáról -- kb. négycentis hosszan lenőtt! -- szőrpamacsot leborotválni, akkor a borotvagépből nyírás közben kifogyott a töltés, hát ugye az akkujából, és persze -- az én legnagyobb meghökkenésemre -- leállt, én meg ott álltam a zuhanyozóban a félbegépelt jobb hónaljszőrzetemmel (a bal oldaliba még bele sem kezdtem, a jobb oldalinak azonban a kb. bő egyharmada fel volt már gépelve -- alulról felfelé... ..). Úgyhogy így azt sem tudtam már eljátszani, hogy természetes hónaljszőrpamacsokkal megyek a strandra -- mert ugye egy már jó bőven félbegépelt szőrpamacs, ha netalán véletlenül ránéznek valakik (és.... -- ....hát mivel a strandon vagyunk! -- , úgyhogy ott legalább egyszer-kétszer ránéznek!) hogy is nézhet már ki?!!

 

 

<<(2.) -- Az én "Philishave" márkájú akkus trimmerem is erre hasonlít elég nagymértékben

 

Visszamenni a szállodába és a gép akkuját feltölteni, és a már feltöltött géppel befejezni a csupaszítást -- a viszonylag nem is olyannyira rövid töltési idő (kb. 40 perc volna szükséges hozzá!) miatt -- nem megy. A csak többé-kevésbé (inkább kevésbé!) ismert városban boltok után keresgélni, ahol egy legalább wilkinson-pengés szőrlekaparós kéziborotvát és hozzá wilkinson-zsilettpengét, és valami olcsóbb, de jó fajta borotvakrémet is kaphatok -- ez megint csak időrabló dolog, 35-45 perc ahhoz is kellene. A strandfürdői belépőjegyem pedig csak 4 óra hosszára szólt, mert előbb (<<értsd: az első napon) ui. csak az olcsóbb, rövidebb időre szóló jegyet váltottam meg, mert délutánra már egy kis város környéki, rövidebb autós nevezetesség-látogatást terveztem be, és így a fürdő látogatására a délelőtti 8 és 12 óra közti 4 órás időtartamot szántam, és ebből a pihenő-fürdőzőidőből nem óhajtottam veszíteni semennyit sem (részint a jegy ára, részint pedig a fürdőzéssel töltött pihenésből nem akartam időt elvesztegetni semmilyen más dologra). Abból kellett hát kiindulnom, hogy a dolgot ott helyben a zuhanyzóban kell megoldanom, éspedig úgy, hogy én a hónom alján már megkezdett kopaszító borotválást be tudjam valahogyan -- minimum elfogadhatóan(!) sikerült eredménnyel -- fejezni.

 

 

<<(3.) -- Nagyjából ilyen borotválási mélységig (vagy hosszig), jutottam el, amikor a kifogyott akku miatt leállt a fésűskéses trimmerem; csak én ezzel ellentétben alulról felfelé kezdtem el a hónaljszőrt felborotválni a trimmelő-gépemmel

 

Számba vettem tehát, hogy a még rendelkezésre álló cuccaim közül melyek azok az eszközök, amelyek alkalmasak rá, hogy hirtelenjében is(!) be tudjam fejezni a kopaszító borotválást. Volt tehát egy lemerült akkujú "Philishave" márkájú trimmerem, meg egy "Gilette Triple 3x" márkájú hónaljizzadásgátló zselém, semmi több, még a borotvakrémem sem volt (a gépi trimmerhez ugyebár minek?). Még a kaparós borotvám se volt nálam! Pech.....,  ...de csak az első látszatra.

 

((Mert ugyanis támadt egy mentőötletem, mégpedig abból kiindulva, amikor a már leállott motorú "Philishave" akkus trimmer fésűskései a hónaljszőrpamacsomba ragadtak, és hátrafelé már nem tudtam kihúzni, annyira tépett!!...   ...De ugyanakkor, ami viszont teljes erőből előretolva -- egy vad és erősen erőteljes mozdulattal nyílegyenesen beleborotválva vele a hónaljszőrzetbe!! -- egy mozdulattal egy kb. ötmillis sávot ki tudott tépni a szőrpamacsomból (...és ami meglepő módon nem is volt olyannyira kellemetlen, mint azt elsőre gondolhattam volna(!), ami a "VVVVVVVV"-fogazású fésűskések maradék nyíró hatásának, nyíróerejének -- ami az erősebb tolómozdulatokra azért még éppen elég volt a szőrzet lenyírásához -- volt köszönhető), ugyanis -- és ennek csak később, nagyító alatt nézegetve, majd már a szállodában pihenve jöttem rá a magyarázatára, hogy miért sikerülhetett -- a fésűskések fogainak széle nem párhuzamos a szomszédjaiéval, hanem a "VVVVVVVVVVVVVVVVVVVV" alakú fogazásmintát követi. Így ahol a felső és az alsó fésűskések fogazatai -- a foghézag tövét, vagyis alját nézve, tehát ahová a már megnyíródó szőrszálak tömege beleszorul -- olyan hegyesszögű résekben találkoznak össze -- pont úgy, mint amilyen a félig nyitott ollóé, csak itten kicsiben -- , hogy annak köszönhetően az oda beszorult szőrszálakat a fésűs rezgőkések még a mozdulatlan állapotában is -- kisebb részletekben ugyan, és csak többé-kevésbé nagyobb beletoló erő hatására ugyan, de azért mégiscsak -- lenyírják, mert a "VVVVVVVV" alakzatú rés végeiben borotvaéles nyíróélek találkozása látható, azaz egy nagy ollónak a nyírni legalább olyan nagyon jól képes, pontosan lekicsinyített változata, méghozzá ugyancsak tökéletesen borotvaéles nyíróélekkel!))

 

Tehát volt nálam egy ugyan töltetlen, de borotvaéles nyírófésűjű "Philishave" márkájú trimmerem, meg egy alul a zselét kitoló tekerőgombos flakonú "Gilette Triple 3x" hónaljizzadásgátló zselém.

A mentőötlet nevezetesen a következő volt: a szőrzetet frissen és vastagon bezseléztem az izzadásgátló zselémmel -- ami a jelen helyzetben a borotvakrémet volt hivatott pótolni -- , ami után a "Philishave" nyírótrimmerrel igencsak sok-sok, és rövid, szaggatott, de jó erős tolómozdulatokkal, a trimmer borotvaéles nyírókéseivel tiszta erőből levakarom a szőrzetet. A puhító zselé végül is bőven enyhített annyit a viszkető-vakaródzó érzeten, hogy azért ezt így ilyen formában mégiscsak sokkalta könnyebben el lehetett viselni a dolgot, mintha enélkül megyek neki a hónaljszőrömnek. Végül is tizenöt-húsz erőteljes vakaró-borotváló mozdulat után a szőrpamacsom megadta magát, és a zuhanyzóhelyiség padlójára hullott. Megismételtem még ezt a zselézést és borotválást bal oldali hónaljamon is, és az egésszel kb. négy perc alatt (<<a jobb és a bal oldallal együtt) készen voltam. Még végül egy kis bőrnyugtató krémet kentem rá, nehogy később érzékennyé váljon, és készen is van..... !

 

((Később aztán a szállóban -- már csak kíváncsiságból is, meg azért is, hogy az esetleg még megmaradt borostát teljesen lesimítsam -- sajátos módon ellenőriztem ennek a nem éppen megszokott borotválásnak az eredményét: egy "Szabo-Weber" márkájú és svájci gyártmányú "zsilett"-pengés hajnyesővel ((ami úgy van megcsinálva, hogy a műanyag bőrvédő és távtartó fésűfogazása ellenére is tud teljesen nullásat borotválni, és egyébként négy vágáshossza van, (1.)=0,2 mm, (2.)=3 mm, (3.)=7mm, és (4.)=9 mm)), végigmentem vele a szálló fürdőszobájában a hónom alján, és szinte majdhogynem semmit sem tudott már a trimmer után leszedni, talán csak 1 vagy 2 tizedmillimétert.))

 

 

<<(4.) -- Szabo-Weber márkájú "zsilett"-pengés hajnyeső

 

Carina_S Creative Commons License 2013.12.15 0 0 49

- Hónaljszőrgépelés előtt azért levette a cicifixjét, hogy a legépelt szőrpamacsok ne a tiszta melltartójára omoljanak le... .

Előzmény: Carina_S (47)
Carina_S Creative Commons License 2013.12.15 0 0 48

Szia Fruska88!

 

Szóval még csak annyit tennék hozzá az előző hsz.-omhoz, hogy én is imádom trimmelni, nyírni, és borotválni! Trimmelni méghozzá finom fésűsfogazású élű kézi fésűlőnyíróval (amit markolászni kell), mivel nem kell hozzá áram, vagy elemek, és akárhol lehet használni; végigborotválni utána "Mac-3"-mal szoktam, mert az teljesen csupaszra-pucérra leszedi a maradék fél milliket is.... . A legutóbb a nyáron otthon elfelejtettem trimmelni a strandra menés előtt, de mivel a trimmerem és a "Mac-3"-mom mindig a strandcuccok között van -- szerencsére -- , így a medencébe menés előtt a strand zuhanyzójában gyorsan beletúrtam a hónom aljába a fésűlködőnyírós kézitrimmeremmel (tudod, ahol a zuhanyfülkék vannak); a többi nő -- legalábis jónéhányuk -- egy pillanatra meglepődve figyelte, nézegette, ahogyan a csomós-pamacsos hónaljszőrfürtjeim nagy pamacsokban potyognak le a fésülködőnyírómról, amint én éppen akkurátusan, sietve markolászom a nyírókart!..... .

 

Előzmény: Fruska88 (42)

Előzmény: Carina_S (47)
Carina_S Creative Commons License 2013.12.15 0 0 47

Szia Fruska88!

 

Mint mondod, Téged is "kimondottan izgat a női hónalj látványa"! És mondd kézi vagy gépi fésűstrimmerrel is szeretsz a hónaljszőrzetedbe beletúrni???! Mint ez a leányka itten ni?>>>

 

 

    << Itt még csak nézegeti, piszkáljgatja, igazgatja... ;

 

  << Itt a barátnője már beletűzi a gép fésűsnyíróját! ... ;

 

     

<< Itt pedig szépen beleborotválja a gépet a szőrzetébe teljes hosszban; és már máris potyognak a kis finom szőrpamacsok....!!

 

Előzmény: Fruska88 (42)
Törölt nick Creative Commons License 2013.02.01 0 0 45

Szia Fruska88!

Ismerkednél férfival is,Mert Én szívesen megismernélek!

Hónaljfétisben szenvedek Én is......milyen fincsi dolgokat tudnánk mi együtt művelni.........!!!!!!!!!!

Előzmény: Fruska88 (43)
Fruska88 Creative Commons License 2013.01.03 0 0 43

Sziasztok

Hónaljfétist kedvelő lánnyal szívesen ismerkednék.

Pussz

Fruska88 Creative Commons License 2013.01.02 0 0 42

Sziasztok

Én lány vagyok és kimondottan izgat a női hónalj látványa.

Ami azt illeti én a lányokat is szeretem és volt hogy szex közben  a barinőm nyalogatta a hónaljam,és én is viszont:-)

Pussz

Carina_S Creative Commons License 2012.11.07 0 0 40

"Szép kis hónaljak, de unalmasak.[...]"

 

Biztos vagy benne??? Mert ha srác vagy, akkor hamar rájöhetsz, hogy a borotváltat csókolgatni is lehet!! <<Az meg már ugye, messze nem unalmas dolog??!

Előzmény: Keyo$ (38)
Carina_S Creative Commons License 2012.11.07 0 0 39

Azok a képek is, amelyikeken éppen borotválják magukat??? :))

 

Itt van például az egyik ilyen kép: ugyanezen topik, Carina_S (4)-es hsz.!

 

De persze ha neked mindenáron a szőrösek tetszenek, akkor annak a topikja: "Szexi szőrös női hónalj", erre keressél rá, itt, az Index Fórumon belül Jó szórakozást!!!

Előzmény: Keyo$ (38)
Keyo$ Creative Commons License 2012.11.06 0 0 38

Szép kis hónaljak, de unalmasak. Legalább ha szőrös az nem mindennapi... :)

Előzmény: Carina_S (37)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!