Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

VMFót 2014.11.30 Creative Commons License 15

A Life Marketing Kft. postázott részünkre 2014. november 3-ára egy meghívót egészségügyi tájékoztatóra és  termékbemutatóra (hőrtárolós, aku-termikus szendvics-aljazatú edénykészlet), amit egy másik cég a Best Original Kft. szervezett, név szerint Szabó Kocsis András vezetésével. Ez utóbbi céget ellenőriztem az internetes céginformáció segítségével: 2012-ben alakult, veszteséggel zárt és 2013. évre  nem adott be érvényes mérleget....? Talán nem véletlen, hogy Szabó úr "elfelejtette" közölni a cég pontos elérhetőségét és a telefonszámát. Nemcsak emiatt, de az egész rendezvény behízelgően agresszív stílusa, az erőltetett, teátrális, látványos "direkt marketing", ugyanakkor az enyhén szólva inkorrekt, átverős sorsolás miatt az összbenyomásunk az, hogy az ott ajándékba adott termékek minősége nagy valószínűséggel nem felel meg a közölteknek. Kellő óvatosságra intenék mindenkit. Egyben kérdésem és kérésem is lenne, ki tudna több információval szolgálni a Best Original Kft-ről és személy szerint Szabó Kocsis András tevékenységéről. Én végigültem a közöltekhez képest időben elhúzódó rendezvényt és hagytam a kollégájánál egy névkártyát, azzal, hogy hívjon vissza, de nem méltattak arra, hogy jelentkezzenek.    

Előzmény: Coke Girl :-D (-)
Coke Girl :-D 2013.05.03 Creative Commons License 14

Komolyan nem értem, miért engedik ezt így működni. Mármint nem a céget magát, hanem az egész rendszert. Hogy dürhő vigécek egészségügyi skatulyába bújva golyhókat hülyíthessenek.

Előzmény: otto16V1,6i (13)
otto16V1,6i 2013.04.10 Creative Commons License 13

Bennünket is megkerestek, és amikor megjött a meghivó akkor a cégnév alapján rákerestem és találtam a fórumot.

Nem jó a hírük.

Coke Girl :-D 2013.03.07 Creative Commons License 12

Jó ezt tudni. Ha ők keresnek, akkor majd odafigyelek erre.

Köszi az infót.

Előzmény: alexcrossel (11)
alexcrossel 2013.03.07 Creative Commons License 11

Sziasztok.

 

Valóban van sok kamus cég, tapasztaltam én is egészen addig amíg el nem mentem az Únio Egészségcentrum rendezvényére. 

Itt valóban mindenre választ kaptam, mindent megnéztek vérnyomást is mértek és még ajándékot is kaptam. 

 

Nekem az a tapasztalatom amelyik Győrből vagy vidékről jön kamu.

Az Egészségcentrum Budapesti székhelyel bír. Inkább ezt javaslom, semmi nem volt kötelező és rég nevettem ennyit. 

 

Tücccs

Coke Girl :-D 2012.05.22 Creative Commons License 10

A szkeptikus.blog-on meg egyéb fórumon összegyűjtött, említett cégeknek utána néztem cégbejegyzésileg, és nagy részük egy körhöz köthető. Egyiket felszámolják, másik ellen GVH, de már születik az új ... és minő meglepetés a képviselők és a tulajdonosok hasonlóak a korábbiakhoz.

Előzmény: Törölt nick (9)
Coke Girl :-D 2012.05.22 Creative Commons License 8

Igen, ezt tipikusan idősebb embereknek szokták elnyomni ... ágynemű, takaró sokszázezerért, edények soktízezerért ... miközben egyik-másik termék a Tesco meg a Media Markt polcain köszön vissza - párezer forintért.

Előzmény: metróna (7)
metróna 2012.05.22 Creative Commons License 7

Egy másik ilyen céget ismerek, gyakorlatilag egy 0 értékű vizsgálatot végeznek és utána próbálnak lyukat beszélni a hasadba hogy vegyél meg valami túlárazott haszontalan szart.

 

Így szokott lenni. Nem ismerek kivételt. Talán csak anynit tennék hozzá, rettentően túlárazott. A négy-ötszörös szorzótól sem riadnak vissza.

Előzmény: baltaarc (0)
Coke Girl :-D 2012.05.21 Creative Commons License 6

Egyébként szerintem lehetne felsorolni még cégeket, amelyek hasonló profilban utaznak, mert nyilván több ilyen cég is működik ... egyik másik hasonló tulajdonosi körrel ... egyik cég bezár, nyit a másik ...

 

A másik fórumon is említettek párat, amiről ez kiderült.

Coke Girl :-D 2012.05.21 Creative Commons License 5

Na, erről ők nem beszéltek. Maga a tény, hogy nem minősül orvosi konzultációnak csak a későbbiekben érkező szórólapból derül ki.

Telefonon nem is igen érdeklődtünk a részletek iránt, mert azt ígérték, hogy részletes anyagot küldenek majd postán. Na, a megküldött anyagból sem sok derült ki ... csak arra volt elég, hogy a gyanakvásomat felkeltse.

 

Köszönet mindenkinek, aki tájékoztatott és hozzászólt. Hátha a továbbiakban mások is megtalálák, amit keresnek.

Előzmény: linfury (2)
Coke Girl :-D 2012.05.21 Creative Commons License 4

Igen, mindkét helyen indítottam ... biztos, ami biztos.

Nagyon tanulságos a dolog, mindenesetre hasznosnak tartom, mert legalább már utánakereshető a dolog, most, hogy beszélgetünk róla.

 

A többieknek csak összegzésül:

 

Több olyan tapasztalatot írtak, miszerint a vizsgálat gyakorlatilag borítékolható rossz hírekkel szolgál, amelyre nekik természetesen van gyógymódjuk. Maguk a gépek is egy-két helyen már megkérdőjeleződtek, a vizsgálatokat pedig valóban lajikusok végzik és elemzik.

 

A küdött brossúrában is megírták nekem is (persze, apró betűvel, bár én azt olvasom el legelőször), hogy tájkékoztatnak, hogy tanácsadásuk nem orvosi jellegű.

 

Sokan azt írják, kár is odamenni, mert idősebbek, vagy lelkileg gyengébbek komolyan megijednek, összezuhannak az állítólagos leletek hallatán. A vége pedig valami baromi drága gép, vagy táplálékkiegészítő rátukmálása a "páciens"-re.

Előzmény: Berlusz Móni (3)
Berlusz Móni 2012.05.21 Creative Commons License 3

Ahogy láttam az előbb, a másik fórumon már bőven kaptál tanácsot. :-)

 

http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&csatid=828&topicid=296296

 

 

Röviden: kamu, átverés, lehúzás.

Plusz: kuruzslás, sarlatánság.

 

 

linfury 2012.05.21 Creative Commons License 2

Ja ... és ahol nem kell egy egészségügyi termék vagy szolgáltatás eladásához minimum középfokú egészségügyi végzettség, ott azért kezdjél gyanakodni!

linfury 2012.05.21 Creative Commons License 1

Hát ... te tudod ... épp valamelyik kabaréban volt a napokban tán pont erről vagy valamilyen hasonló cégről egy szösszenet ... fizetni ne fizess semmit, mindenesetre!

Előzmény: Coke Girl :-D (-)
baltaarc 2012.05.21 Creative Commons License 0

Egy másik ilyen céget ismerek, gyakorlatilag egy 0 értékű vizsgálatot végeznek és utána próbálnak lyukat beszélni a hasadba hogy vegyél meg valami túlárazott haszontalan szart.

 

Ha lusta vagy, akkor javaslom, inkább küldj pénzt hitelkárgyával egy afrikai spammernek :)

Előzmény: Coke Girl :-D (-)
Coke Girl :-D 2012.05.21 Creative Commons License topiknyitó

Szervusztok!

 

 

A győri székhelyű Life Marketing Kft. küldött a részemre rövid telefonos egyeztetés után egy szűrővizsgálatra szóló meghívót.

Országos tanácsadói és szűrővizsgálati kampányuk keretében ingyenes vizsgálatot ígérnek (Quantum Feedback géppel)

 

Kinek milyen tapasztalata van velük? Megbízhatóak? Tényleg ingyenes? Milyen maga a vizsgálat? Van-e valami buktatója a dolognak?

 

Kérem, aki találkozott már velük, hallott már róluk, az írja meg nekem.

 

Köszönettel

 

CG