Keresés

Részletes keresés

shadoe Creative Commons License 2019.03.18 0 0 57

Az egész hazai rádiózással az a baj, hogy az FM sáv hallgathatatlan, miközben a rádiózási szokások valóban az FM sáv hallgatására vannak kiélezve. Normális ember nem tud órákig hallgatni semmilyen hazai rádiót, mert annyira idegesítő, gagyi, tele van ismétlésekkel, és jóformán nincs is olyan rádiós személyiség, aki annyira jó és egyedi, hogy érdemes legyen a műsorokat legalább miatta hallgatni. A digitális hulladék viszont valóban hozza a változatosságot, legalább erre jó lenne, de pont arra nem használják, amiben nagyon is hasznos tudna lenni. A kettő közti középút a digitális FM rádiózás lenne, de egy ilyen balkáni színvonalú, igénytelen médiájú országban erre még évtizedeket várhatunk.

Törölt nick Creative Commons License 2019.03.18 0 0 56

Mert drága.

És a hirdetők messzire elkerülik az online rádiós platformot. A reklámozó cégek döntéshozói nem is ismerik ezeket a platformokat. Rádiót a kocsiban és dugóban hallgatnak, mobilneten max csetelnek FB-ét lesik meg.

Tuneln? Kérdeztem egyszer egy multi marketing fejesétől. Válasz: ne káromkodjon kérem.

Előzmény: Panzermeyer (53)
David401 Creative Commons License 2019.02.26 0 1 55

Sok netes rádió köszöni jól van. Érdemes szétnézni kicsit jobban a világban ez ügyben. A Music FM pár zenei ötletet innen „lopott”: http://dancewave.online/

Legalábbis azokat melyek a dance-house-trance műfajhoz köthetők. A rádióba érdemes belehallgatni. Messze nem 100% Music FM, de nagyon sok mindenben hasonlít.

shadoe Creative Commons License 2019.02.10 0 0 54

Jogos. Ha a Poptarisznya Rádió vagy az aljas Rádió1 miatt megszűnt Sirius rádió köszöni szépen, remekül elvan az interneten, és hallgatják őket, akkor a Music Fm is el lenne...

Panzermeyer Creative Commons License 2019.02.10 0 1 53

Nem értem amúgy miért nem folytatják neten. Sem ők, sem a napokban megszűnt Rock FM nem csinálja interneten. Pedig ma már szerintem nincs olyan ember, akinek a kezében ne lenne okostelefon, amin minimális adatforgalommal lehet netes rádiót hallgatni.

Lőrincék meg bekaphassák az FM sávjukat.

shadoe Creative Commons License 2019.02.09 0 0 52

Hát ilyen szemét módon bedarálni egy jól működő, arculattal rendelkező rádiót (mert a Rádió 1-nek még az sincs...), tipikus magyar történet. Először a Class Fm, majd a helyi rádiók, végül ez. Olyan rohadt sivár és semmit érő már a magyar rádiózás, hogy az ablakon ki kéne vágni a rádiót. Csak azért nem teszem, mert van rajta még középhullám és rövidhullám, amiken jönnek külföldi adók. 

jczompo Creative Commons License 2019.02.09 0 0 51

Üdv!

A reggeli műsor, egy emberrel szemben érzett ellenszenv miatt nem volt a szívem csücske, de el kell ismernem, érdekes és szórakoztató volt.

A délutáni Fitti-őrület néha kiverte a biztit, de szintén szórakoztatott.

Amiért rendszeresen bekapcsoltam a a DJ Shaw és a Music Killers volt.

Lassan elérve az 50. évet, esténként, munka közben hallgattam.

Nem kellett beinnom vagy belőnöm hozzá.

Most, hogy nincsenek, be sem kapcsolom a rádiót. Az eddigi zenéket megtalálom különböző helyeken.

Mivel már családos emberként nem  ilyen irányba járok szórakozni, ez marad.

Remélem, mielőbb találnak olyan országos frekvenciákat, ahol újra itt lesznek!

Csak, hogy én is elmondhassam, hiányzik!

Előzmény: Törölt nick (47)
Terapifomi Creative Commons License 2019.02.08 0 0 50

Akkor itt "leadjuk" most teljesbe:

https://www.youtube.com/watch?v=9V9ILGzSQS4

Tomika... Creative Commons License 2019.02.08 0 0 49

R.I.P. Music FM 2012-2019. Az utolsó szám az Avicii - Levels volt, de meg se várták a végét, mert pontban éjfélkor lekapcsolták először a zenét, majd pár másodperc múlva az adót is.

Tomika... Creative Commons License 2019.02.07 0 0 48

Pár óra és vége. :-(

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.04 0 0 47

"éjjel-nappal nyomatni, ezt nem tudom, hogy lehet élvezni, talán bedrogozva"

Tegnap este hallgattam, betelfonált egy csóka, aki annyira mata részeg/belőtt(?) volt, hogy akadt a nyelve. Egy normális tőmondatot nem tudott elmondani azon kívűl, hogy buli van és szamuráj kacsát kért...... Na így lehet élvezni. :D

A műsorvezető már dőlt a röhögéstől.... most, hogy megszűnnek ez a műsorvezető picsa látványosan elgengedte magát. Vihog élő adásba, kicsit FidesSS-ezett is már valamelyik este.

Előzmény: shadoe (46)
shadoe Creative Commons License 2018.12.03 0 0 46

Abból a szempontból sajnos kár, hogy megszűnik, hogy volt vasárnap délutánonként egy hallgatható, elfogadható top 50-es slágerlistaműsoruk, egy jó műsorvezetőnővel, ahol elég jól összeszedték a trendi zenéket. Az mindig is hibája volt a rádiónak, hogy a remix remixének a remixeit imádta éjjel-nappal nyomatni, ezt nem tudom, hogy lehet élvezni, talán bedrogozva - de ha már Music Fm-nek nevezünk egy rádiót, nem lett volna hátrány, ha esténként is színvonalas és minőségi könnyűzenét ad, a mostaninál sokkal nagyobb változatosságban... A másik szempont a Rádió 1 előrenyomulása lesz, ami nagy baj, mert ilyen ocsmány és unalmas magyar rádió szerintem még nem született - egyszerűen hányinger, amit csinálnak, 2-3 éves számokat adnak el friss mai zenékként, és ha havonta bedugnak két új számot a rohadt szelektorjukba, akkor sokat mondok.

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.03 0 0 45

Volt egy időszak amikor esténként agresszív tuc-tuc zene ment rajta, főleg hétvégén este. Na azért nem kár, SŐT!

Előzmény: Panzermeyer (44)
Panzermeyer Creative Commons License 2018.11.17 0 0 44

Hát megszűnnek.

Nem kár értük. Cooky távozása óta elkezdték nyomatni a nyálat, de gusztustalan mértékben, óránként 3 Justin Bieber, Carameltesó és a többiek. Régen egy hallgatható, fiatalos rádió volt.

Süllyedjen.

Kkati1994 Creative Commons License 2018.09.05 0 0 43

Sziasztok!

A tegnapi misic party számait (2018.09.04.) 17 órától hol találom ez valahogy mindenhol hiányzik ?

shadoe Creative Commons License 2018.06.30 0 0 42

Az utolsó hozzászólás óta eltelt több mint 3 év és a helyzet változatlan. A Music Fm is köszöni szépen, megvan. Nem szidni jöttem ide a Music Fm-et, mert jelen pillanatban az URH-s rádióválaszték annyira ocsmány, miután sorozatban szüntettek meg még valamirevaló helyi FM rádiókat, hogy a hörcsög terjeszkedhessen (lásd a szerencsétlen Sirius rádió esetét Kiskunfélegyházán és Kiskunmajsán, ami a valaha volt legváltozatosabb rádió volt ebben az országban, és akik tényleg teljesítették a hallgatók zenei kéréseit). A Music Fm-et jelen pillanatban nem az viszi fel a skálán, mert annyira változatos, hanem a tehetetlenségi erő, mert a többi már annyira szar és hallgathatatlan. Ha nem lenne beszűkűlve a szétdrogozott agyú diszkópatkányok ízlésére, és nem a remix remixének a remixeit adnák egész nap, és nyitnának más műfajok (pl. igényes rock vagy adult contemporary...) felé, akkor ez egy nagyon jó rádió lenne. Az, hogy napi szinten hallgassam, kizárt, de hetente egyszer, vasárnap délután leülök mellé, mert a top 50 listájuk egy nagyon jól megcsinált, hiteles rádiós lista (sokszor Amerikából is importálnak zenéket, amiket más magyar adók soha nem játszanak), és az egész műsor úgy van jól összerakva, ahogy van. 

Még egy apró megjegyzés: beszédes értékű, hogy Class Fm topik nincs is. Ennyire hatástalan lett volna az egész adó? Én nem hittem volna, hogy valaha hiányozni fog, és nem hatott meg a megszűnése, de amilyen pocsék most a helyzet, inkább lenne Class Fm az über rohadék Rádió 1 helyett, ahol hónapok óta ugyanaz az öt szar megy, csak más sorrendben, és ezt kiáltják ki a legnagyobb változatosságnak.

spaswim Creative Commons License 2015.03.05 0 0 41

Nos ezzel a hozzászólással egyet kell hogy értsek -

"Kezd már abba a verklibe kerülni a Music fm is,mint azon a frekvencián szóló elődje... ami viszont nem jó előjel.   Lassan kívülről tudja a hallgató azt hogy éppen mi fog szólni abban az órában,és ez brutálisan nagy hiba a rádiózásban,hogy ugyanaz a tracklista ismétlődik 12óránként vagy mégsűrűbben  még ha cserélve is vannak a trackek.   1-2új  track vagy előadó /hónap  produktum zenei téren nagyon sovány. Ez pedig rohadtul kevés és még két éves sincs a csatorna :(  .......     Annyi de annyi jó zene van,hogy hihetetlen,sőt ingyenes is, és mégsem...    

Így vége lesz a csatornának pár év mulva"

Tehát játszhatna az adó valamivel változatosabban, pl úgy is itt volt a közelmúltban a DAL Választó az Eurovízióhoz, és ezeket mind, nyugodtan adhatná minden nap akár ezen dalokat  is, mivel ezek közt is van az rádió szlogenjének megfeleló zeneszám mennyiaség, és Minőség.  - Avagy csak top sláger megy -

Ha pedig Cooky, és a Bochkor van adásban akkor viszonylag épkézlábabb zenék mennek ezen idő alatt.

Viszont nem tudom hogy munkaköri leíráshoz hozzá tartozik Top sláger szavak említésének sokasága minnél rövidebb intervallumon belül. Mintha tényleg előírás lenne....

Mert hallottam az egyik kolegát hogy egy trackkel kapcsolatban, hogy kb. 1 perc alatt vagy 20 alkalommal "hadarta" el a

TOP SLÁGER szavakat, attól egy kissé kifakadtam, hogy ez hihetetlen, mintha prémiumot kapna ezért -  LOL -

A számok ismétlésével kapcsolatban csak annyi megjegyezni valóm lenne, mint rádiós szakmában dolgozónak, hogy az ARTISJUS előírja, hogy rádióban minimum 42%-ban magyar előadótól magyar zenét kell hogy játszon, valamint, egy előadótól egy zeneszámot csak 2-2,5 órában csak egyszer adhat adásba, mert ellenkező esetben büntet a szerzői jogvédő hivatal. (mondjuk hogy ha többet ismétel, akkor csak a kiadóknak kedvez...a hallgatósának annál kevésbé)

Mivel az adásokat archiválni kell a zenékkel együtt, és ha felfedezik a mulasztást, amit itt ellenkező esetnek írtam le, akkor elég szépen figyelmeztwetik a rádiót.

Úgy látszik ezt néhány rádiós szereplője nem képes odafigyelni, és majd egyszer csak megkapja azt amit érdemel, amit másodszor is betűzök ide...

"Így vége lesz a csatornának pár év mulva"

Egy Rádiós munkatárs....

patrikcod Creative Commons License 2014.08.31 0 0 40

Ha te is ilyen szinten tudnál más idegen nyelven beszélni, mint ahogy Cooky beszél magyarul, akkor egyrészt biztos nagyon boldog lennél, másrészt nem mondanál ilyet hogy gáz. Nekem ő a kedvencem, és szerintem a hallgatók 95%-nak is. elvégre ő lett a legjobb műsorvezetőnek megszavazva. 

Utóirat: Ez nem Music FM kritika topic! Akinek negatív véleménye van, ne hallgassa, ott a Petőfi meg a többi gyenge rádió, kivéve a Class FM-et. Autómba és itthon csak ez a 2 szól, mivel ezek színvonalasak. 

Előzmény: csalfa vak remény (39)
csalfa vak remény Creative Commons License 2014.06.24 0 0 39

Ez a francia műsorvezető nagyon gáz....nincs valami rádiótörvény, hogy a műsorvezetőknek szépen, helyesen kell magyarul beszélniük?

Szerintetek Franciaországban mennyi esélye lenne pl. egy magyarnak aki ilyen akcentussal beszéli a nyelvet - műsort vezetni?

Vagy Kuki fizet azért, hogy beülhet a mikrofon mögé? Mert én már azt is el tudom képzelni ebben az országban.... 

Alert7 Creative Commons License 2013.12.09 0 0 38

Kezd már abba a verklibe kerülni a Music fm is,mint azon a frekvencián szóló elődje... ami viszont nem jó előjel.   Lassan kívülről tudja a hallgató azt hogy éppen mi fog szólni abban az órában,és ez brutálisan nagy hiba a rádiózásban,hogy ugyanaz a tracklista ismétlődik 12óránként vagy mégsűrűbben  még ha cserélve is vannak a trackek.   1-2új  track vagy előadó /hónap  produktum zenei téren nagyon sovány. Ez pedig rohadtul kevés és még két éves sincs a csatorna :(  .......     Annyi de annyi jó zene van,hogy hihetetlen,sőt ingyenes is, és mégsem...    

Így vége lesz a csatornának pár év mulva!

patrikcod Creative Commons License 2013.04.30 0 0 37
Yesss :-) . Aki nem szereti, ne halgassa :-) :-) . Van még sok másik.
sogi01 Creative Commons License 2012.07.20 0 0 36

Látom itt Te vagy az én embrem:DD 89.5 MUSIC FM összehoz minket:DDDD

Előzmény: patrikcod (26)
sogi01 Creative Commons License 2012.07.20 0 0 35

Szerintem ez Musicfm topic... akinek nem tetszik,nem hallgatja akkor miért ír negatívumot?

Tudok olyan rádiót ami nekem nem tettszik mégse írok róla negatívumot...mert tudom valakinek

az a ízlése azt szereti.Nekem meg sok társamnak a Music Fm a kedvenc, mert mi ezt szeretjük....  Ez olyan nagy bűn?????

Előzmény: lzolee (34)
lzolee Creative Commons License 2012.06.08 0 0 34

Rövid leszek és tömör! Valószínüleg azért van ennyi negatív vélemény mert tükrözi a műsor szinvonalát. Én nem hallgatom és nem is érdekel a music fm. Tudom kik állnak a hátterébe, kik az üzemeltetői és azt is sejtem miért most indult el ez a baromság. Mielőtt még az a kritika érne, miért beszélek olyanról amit nem hallgatok, rövid időre belefüleltem az adásba de hamar konstatáltam nem lettem gazdagabb tőle azóta jól megvagyok nélküle.

Az, hogy neked ezt tetszik lelked rajta. Egy jól befuttatott üzleti modell alapján megy az egész, nem a szórakoztatás a fő cél hanem megfelelni a hirdetők igényinek. Aztán a befolyt zseton megy a Fityesz kasszájába meg ki Hollandiába...

yulo62 Creative Commons License 2012.06.05 0 0 33

Van 1-2 szalvétám, cserélnék veled. Ha érdekel, a nickes cíememre, írj, vipmailes.

A rádióról annyit, hogy a reggeli műsor kegyetlen rossz, de a zene kínálat valamivel szélesebb, mint anno a Rádió 1-ben, ahol naponta fel lehetett fedezni ismétlést, nagyon lehetett hallani, hogy kevés zenét játszanak. Mindenesetre, elég volt pár napig ,,teszthallgatni"...

Ja, és gratulálnék annak, aki kitalálta ezt a fantáziadús nevet.

Előzmény: _Barbara_ (10)
Annamácia Creative Commons License 2012.05.22 0 0 32

Szervusz, Glázser Bozsó!

Ha Te vagy az, aki hallgatta - úgy 13-30 évvel ezelőtt - a BBC zenei műsorait, akkor szeretettel várunk ezen a helyen,  a HANGALFESTŐ/VDZR topic-ban.

Üdvözöllek:

Annamácia

Előzmény: Glázser Bozsó (31)
Glázser Bozsó Creative Commons License 2012.05.21 0 0 31

A felsorolt rádióadók közül csak a Calypso Rádio, a Sztár FM és a Budapest Rádió játszott oldies zenét. Az oldies nem a 2000 előtti számokat jelenti, hanem az 1950-1980 közöttieket.

A Radio Bridge a fennállása idején rengeteg új számot játszott pop és rock + alternatív műfajokban., a Radio Extreme modern hip-hopot, urban-t és etno zenét játszott - Cooky ott debütált. A Radio Café is inkább új, mint régi zenéket adott.

"Sok rádió( pl. Music Fm, Rádió 1, Class Fm és sok más) ugyanezt az un. top 40-es kategóriát játsza" - és ugyanazt a 40 db, jellegtelen számot...!

a külföldi rádiók 90%-a, csak ott kevés a reklám), ami mostanság eléggé divat.

A külföldi rádiók többsége nem azokat a zenéket játssza, ami mostanság Mo-n "eléggé" divat. Tudom, mert azokat hallgatom. És ezért mondom azt, hogy a magyar rádiók kínálata (minden műfajban) le van maradva legalább 5 évvel. A Music FM 20 évvel van lemaradva, mert az a stílus, amit ők nyomatnak, kb. 1992-ben volt menő.

Előzmény: patrikcod (29)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.19 0 0 30

A tapló tahóságot, nem csak én nem értékelem, hanem az értelmes emberek zöme, akik szerencsére nem százezren vannak !

Én már akkor a médiában dolgoztam rádiósként, amikor Balázskádat még apukája hordta, kár hogy a rengeteg sperma közül pont ő volt a legfürgébb.

Itt a "jófej" barátod nézegesd:

http://www.youtube.com/watch?v=2ewL4W5gQ40

A tahóság, taplóság nem összekeverendő a jófejséggel !

Aki csak poénból aláz meg mást, másokat az szerinted jófej mi !?

Nem vagyok sem fapofa, sem olyan aki sohasem bulizott, sőt megsúgom neked "húztam" az emberek fülébe a talpalávalót, jobbnál jobb zenei stílusokban, amilyenről talán életedbe nem hallottál, és ha ker.adókat hallgatsz soha nem is fogsz !

A "leghallgatottabb" elcsépelt közhelyen mindíg jót röhögök, ki szerint a leghalgatottabb ? a Sonda Ipsos szerint mi ? vicc !

patrikcod Creative Commons License 2012.05.17 0 0 29

Hát igen. Miért mondod, hogy visszafele? Szerintem Te akarsz visszafele haladni a korral, ugyanis többek közt a Sztár Fm, Radio Café mind 2000-en aluli számot játszott(Az utóbbit online is hallgathatod), mivel a stílusuk oldies. Sok rádió( pl. Music Fm, Rádió 1, Class Fm és sok más) ugyanezt az un. top 40-es kategóriát játsza( mint a külföldi rádiók 90%-a, csak ott kevés a reklám), ami mostanság eléggé divat. Pár ember( pl. Cooky, M. Gee) átszerződtetett már ehhez a rádióhoz.

És ha bemész egy teljesen átlagos buliba, akkor milyen zenét hallasz( mostanság)? Hát elárulom, ugyanezeket. Kicsit még Sak Noel-lel fűszerezve.

Barbi. Igen, sokan így fogják fel mint te, ezzel semmi baj. Amikor megmutattam a kollégáknak beszartak, behugyoztak a röhögéstől. Szó szerint.

Glázser Bozsó Creative Commons License 2012.05.15 0 0 28

csak haladni kéne a korral

Visszafelé???

Ja és gondolom, hogy akiknek nem tetszik ez a stúlusú zene az vagy 40+, vagy sose bulizott!!!

Nem vagyok még 40, de nekem nem tetszett az ilyen "zene" soha, semmikor.  Sőt, kifejezetten gyűlöltem és bulizni sem erre buliztam/bulizok. (Akkor jött divatba, amikor tini voltam és kb. 2000-2005 óta már mások az uralkodó trendek - szerencsére.)

Az egyik legjobb budapesti rádió, sokan szeretik( ha nem szeretnék már rég megszűnt volna ;-).

Rengeteg olyat megszüntettek már az évek során, amelyeket sokan (és a Music FM-nél jóval többen) szerettek, szarnak itt rá, hogy a közönség mit szeretne hallgatni! Pl. Radio Bridge, Budapest Rádió, Calypso Rádió, Radio Extreme, Radio Café, Sztár FM.

Balázst mint tévés műsorvezetőt csípem, de reggelente kifejezetten idegesítenek az idétlenül röhögcsélős "morningsók".

Momentán nincs olyan zenei rádió (Bp-en), amit érdemes lenne hallgatni. Természetesen azzal nincs bajom, hogy van egy olyan is, mint a Music FM. Hadd legyen meg az örömötök. De mi lesz a többiekkel? Nem hallgathat mindenki Bartókot meg politikát! :P

Nekem ez a véleményem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!