Keresés

Részletes keresés

pumpkinr Creative Commons License 2019.02.25 0 0 115

Mindenkinek ajánlom szeretettel, találjátok meg a kedvenceiteket. Az árak tekintetében garantálom hogy nem csalódtok :) 

https://pbsdepo.hu/

Carina_S Creative Commons License 2017.12.24 0 0 114
Carina_S Creative Commons License 2017.10.31 0 0 113

Egy frufrut nemcsak háromszög alapterülettel, hanem a homlokon lévő első hajnövési határral párhuzamosan is le lehet választani egy nyílegyenes vonal mentén. Ilyenkor amilyen széles a leválasztott frufru alapterületének a hajnövési széllel párhuzamos sávja, attól függően lesz majd dúsabb vagy kevésbé dúsabb a frufru. A szélesebb hajsáv dúsabb, a keskenyebb hajsáv pedig ritkább frufrut eredményez majd. :>>>

 

Carina_S Creative Commons License 2016.11.21 0 0 109

[HUN]>> Hátul divatosan kigépelt női tarkófrizura

[ENG]>> Rear fashionably shorn-off machine shearing the women's nape-hairstyle

 

[HUN]>>

Ennek a hátul középen nyírógéppel formára kivágott tarkófrizurának az az előnye, hogy míg a viselőjének nem hull hátul zavaróan hosszan a nyakába a tarkóhaja, addig oldalról és féloldalról mégis a legcsinosabb mélyen leérő tarkófrizura látszatát tudja "mutatni" és elhitetni, mivel a tarkóhaj csak középen van négyszögletes alakban nyírógéppel felborotválva és felnyírva, bár igaz, hogy ott eléggé magasan és erősen, füleinek középmagasságáig van felnyírva a tarkófrizura-rész.

 

[ENG]>>

As the rear middle shearing machine form-cut the nape-hair cut has the advantage that while the wearer falls to the back disturbingly long in the neck nape-hair, long side and half side they can "show" and pretend the prettiest deep Leer the nape-hair style appearance, whereas the nape-hair only centered rectangular shape cutting machine up and shaved and cropped up, although it is true that there is quite tall and strong, the height of the middle ears are cropped up in the sub-the nape-hair style.

 

 

 

 

 

 

Carina_S Creative Commons License 2016.09.17 0 0 108

Fodrászollók -- Hairdresser scissors

 

[1.]>> Hajnyíró ollók (<--- vagy Hajvágó ollók) -- Hair shears scissors (<--- or Hair cutting scissors)

 

 

 

[2.]>> Ritkító ollók (egy oldalon fogazott) -- Thinning scissors (one side serrated)

 

 

 

[3.]>> Formázó ollók (két oldalon fogazott) -- Styling scissors (two side serrated)

 

 

[3./a = "2."; 3./b = "3.";]>> Ritkító ollók (két fajta típusú) -- Thinning scissors (two different types)

 

Carina_S Creative Commons License 2016.06.17 0 0 107

Uniform női frizurák

 

<< [1.]--> Enyhén tépett-ritkított női uniform frizurák. Csinosan rövid frizuraviseletek, de azért mégsem annyira túlzottan rövidek ;) ... . A viselését még lehet is variálgatni! ;-)

 

<< [2.]--> Ez is egy női uniform frizurafazon, az "[1.]Ą-es képsoron láthatótól picikét hosszabb és szabadabban variálható fazonnal, tkp. tehát amelyik frizuratípus a szépen lépcsősre beszárítható félhullámos fazonúból való. Ez alapból rövid frizuratípus ugyan, de mégis van annyi hossza, hogy az egész frizura csinosan, nőiesen variálható legyen!! ;-)

Két YouTube-os videó-link ehhez:>>

Videó a frizura formázásáról és besütéséről (2012. szept. 6.):>>

How RaDona Curls Her Short Hair Hairstyle

 

Videó a frizura megvágásáról (2012. júl. 26.) -- ((Ez lehet vajon tényleg az ehhez a frizurához tartozó hajvágás???)):>>

Radona's Hairstyle - Learn How To Get A Haircut Like Radona

 

<< [3.]--> Ez ugyanaz a női uniform frizurafazon, mint a "[2.]Ą-es képsoron lévő 4 db képen, csak ahhoz képest azzal a különbséggel, hogy ez nem élő nőn, hanem női fodrászati babafejen bemutatva, továbbá még annyi különbséggel, hogy ennek a fazonnak a tarkófrizurarésze fésű fölött csattogtatott ollóval enyhén fel van "stuccolva", vagyis inkább csak egy kissé lágyabbra van ritkítva, így a félhullámosra beszárítható része ennek "csak" a tarkófrizurarésze felett kezdődik. De az oldalfazonja (a fülnél a pajesze) ennek is szép hosszú az egész oldalhaj-résszel együtt, és így az egész frizurát ennél csodálatosan lehet variálni!! ;-)

 

Carina_S Creative Commons License 2015.12.15 0 0 106

Ide még betettem a (105)-ös hsz.-ban lévő két (YouTube-os) bemutató videónak az eredeti angol magyarázó szövegét is, meg magyarra lefordítva is. [Hát persze, ez utóbbinál a Google Fordító munkáját alaposan ki kellett javítgatni, hogy az a magyar szórendnek és gondolatmenetnek megfeleljen, mert a "sima" Google Fordítós fordítás az azért eléggé "bikkfanyelvűre" sikeredett... .. . :))]

 

((Akkor itt van az eredeti és a lefordított szöveg is!)):>>>

 

[ENG]
Cím:>> "Radona's Hairstyle - Learn How To Get A Haircut Like Radona"
Közzététel: 2012. júl. 26.

Learn more at http://www.boysandgirlshairstyles.com In this video Radona and Missy step you through her very own cut. Radona has a short hairstyle with various color weaves. Watch to see how Missy cuts her hair just right.

    Kategória
        Útmutatók és stílus
    Licenc
        Normál YouTube-licenc


Cím:>> "How RaDona Curls Her Short Hair Hairstyle"
Közzététel: 2012. szept. 6.

Learn more at http://www.boysandgirlshairstyles.com

This video shows you another way you can change up the look of your short haircut by adding curl with a curling iron. You can also check out RaDona's three-barrel look on our video "How to Three-Barrel Short Hair" for another fun way to change up a short hairstyle.

    Kategória
        Útmutatók és stílus
    Licenc
        Normál YouTube-licenc

___________________________________________________________________________

[HUN]
Cím:>> "Radonának Frizurát - Itt Megtanulják, hogy hogyan kell egy olyan hajvágást elkészíteni, mint amilyen Radonának is van"
Közzététel: 2012. júl. 26.

Tudjon meg többet http://www.boysandgirlshairstyles.com Ebben a videóban Radonának és Missy lépésről lépésre végigvezeti, hogy ő maga hogyan vágta azt le. Radonának van egy rövid frizurája és különböző színeket kevernek közé. Nézze meg, hogy milyen amikor Missy levágja a haját, az csak jobb lesz.

    Kategória
        Útmutatók és stílus
    Licenc
        Normál YouTube-licenc


Cím:>> "Hogyan Lehet RaDonának A Fürtjeit Egy Rövid Hajú Frizurába Rendezni"
Közzététel: 2012. szept. 6.

Learn more at http://www.boysandgirlshairstyles.com

Ez a videó azt mutatja be, hogy van annak egy másik módja is, hogy miként lehet megváltoztatni a rövid hajvágású frizura-fürtöknek a kinézetét egy hajsütővasnak a kiegészítésével. Te is nézd meg RaDonának a hármas hullámosítású, meg a lenti videóját is, hogy "Hogyan készül a Hármas-Hullámosítású Rövid Haj", és a másik módját is annak, hogy hogyan lehet megváltoztatni egy ilyen rövid frizurát.

    Kategória
        Útmutatók és stílus
    Licenc
        Normál YouTube-licenc

Előzmény: Carina_S (105)
Carina_S Creative Commons License 2015.12.14 0 0 105

Lépcsősen félhullámosra besütött-beszárított női frizura:>>

 

Ezt a csinos divatfrizurát, amely egymás alá lépcsősen besütött és befésült félhullámokból áll, milyen alap-vágású alapfrizurából, és hogyan kell elkészíteni?

 

Ennél konkrétabban úgy értem ezt a kérdést, hogy:--->

        --> [1.] Mire kell különösen odafigyelni a besütésénél és a befésülésénél, tehát a formázásánál???

        --> [2.] Milyen vágás-fazonú frizura ennek az alap-hajvágása, és ez hogyan készül el???

 

Videó a frizura formázásáról és besütéséről (2012. szept. 6.):>>

How RaDona Curls Her Short Hair Hairstyle

 

Videó a frizura megvágásáról (2012. júl. 26.) -- ((Ez lehet vajon tényleg az ehhez a frizurához tartozó hajvágás???)):>>

Radona's Hairstyle - Learn How To Get A Haircut Like Radona

 

Az alapfrizura a besütés előtt:>>

 

A frizura frizurakészítés, besütés, és formázás közben:>>

 

A frizura kész állapotában:>>

 

Ugyanez a női frizura fodrászati gyakorló babafejen:>>

 

Carina_S Creative Commons License 2014.06.01 0 0 104

Variálható, és így többféle módon kifésülve is hordható frufrus női (rövid!) frizura:>>

 

Blunt buzzed bangz

(Tompán trimmelve nyírott Frufru)

 

 

Tulajdonképpen ez engem a (100)-as hsz.-ban lévő "Undercut girl 03"-as nevű videóban szereplő női frizurára emlékeztet; ahhoz hasonlóan variálható ez is, csak itt a leeresztve viseléshez a jobb látszat kedvéért nincs felgépelve a női pajesz, hanem meg van hagyva, úgy kb. 6-7 centisre... !

 

       

 

       

 

       

 

 

Carina_S Creative Commons License 2014.05.31 0 0 103

Az első és a harmadik videó szól a Bettie-Frufru (Bettie Bangs) igazításáról és felnyírásáról, míg a második videó a normál frufru nyírását mutatja be.

 

Ja igen, és az első videó ("Perfectly cut Bettie Bangs under 5 minutes NO scissors! + How I style my bangs daily.") címében a "NO scissors!" kifejezés nem azt jelenti, hogy a csaj nem fogja felnyírni a frufruját; csak éppen nem ollóval teszi ezt meg, hanem hajnyírógéppel.... !

 

Előzmény: Carina_S (102)
Carina_S Creative Commons License 2014.05.31 0 0 102

Bettie-Frufru (Bettie Bangs), -- (és normál frufru....) -- vágása, nyírása, igazítása, csinosítása (három példa rá):>>

 

 

Perfectly cut Bettie Bangs under 5 minutes NO scissors! + How I style my bangs daily.

 

 

How to Cut and Style Bangs

 

 

How To Style and Maintain Bettie Bangs

 

Carina_S Creative Commons License 2014.05.16 0 0 101

Frufruvágási tipp: Egyenes frufru nyírása (tömött, tompa vágású nyírási vonallal)

 

Nemrég jöttem rá, hogy egy vastag sörtéjű lágy műanyagból (a kefetestet és a sörtéket egyaránt egybeöntött fajtájú, és nyéltüskére, nyéltengelyére nagyon szorosan rászúrható frizurakefe-fajtájú) hajkefével, frizurakefével (teljes körkefével vagy félkörkefével is egyaránt jó; bár a teljes körkefe a legjobb), ha a szemöldököm irányából frufrum alá helyezve mozgatom fölfelé, és közben a tengelyét vízszintesen tartva, csavaró mozdulattal a frufrumba mélyen belefésülve a kefetüskéket, előrekefélem-előrefésülöm vele a frufrumat, akkor kis kézügyességgel egyenes frufru nyírására is fel lehet használni, mert 2,5 centi magasan kiálló sörtesorai egyenes, a tengelyével párhuzamos vonalba rendezettek, ezáltal jó mélyen belemegy a frufrumba, amely sörtesorok közé azután roppant hegyes végű hajnyíró ollót illesztve az ollóval végignyírom a frufrufürtömet abban a sörtesorközben, amely éppen a számomra megfelelő nyírási magasságban áll (ez határozza meg ugyanis a hajhosszat!).

 

Ilyen módon a frufrumat teljesen egyenesre tudom lenyírni pontosan a megfelelő magasságban (és hajhosszban!), és pontosan vízszintesen lesz visszanyírva, úgy, ahogyan éppen én szeretném (vagy ha éppen ferde frufrut akarok nyírni, akkor ferde vonalban lesz szép egyenesre lenyírva).

 

Mindebből a kép a kefével való frufrukefélést-frufrufésülést mutatja be, a pontosan leírt hajnyírást meg már nem lehet túl nehéz ehhez hozzáképzelni... !:>>

 

 

 

Carina_S Creative Commons License 2014.05.15 0 0 100

Undercut girl 03

 

 

((Avagy alágépelt női bubifrizura))

 

 

((https://www.youtube.com/watch?v=O9DnMUaC23I&list=UUGFy0P2RA_uDruNHT9o1shg))

 

<<Ez lett a használhatóbbik linkje (ennek a videónak), amivel ide rendesen be tudtam illeszteni, csak éppen egy kissé keresgélnem kellett a linket az illető YouTube-os feltöltő csatornáján a jó link után... .

 

((A Carina_S (99)-es hsz.-ban egy nehezebben használható linket leltem csak, ezt a másikat viszont az auto.-beillesztéshez hasonló videoelőnézet-megjelenítéssel is sikerült betennem... !))

 

Előzmény: Carina_S (99)
Carina_S Creative Commons License 2014.05.13 0 0 99

Undercut girl 03

 

((Avagy alágépelt női bubifrizura))

 

Link:>>

https://www.youtube.com/watch?v=O9DnMUaC23I

 

 

 

Egy klasszikus női bubifrizura alágépelését mutatja meg a videó. A frizurából a fejtetőn elölről hátulra, de csak a fejbúbig húzódó 6 centis hajsávot hagyatja meg az illető hölgyvendég 12-14 centi hosszan, és ezenkívül még az előrefésült frufrurészt is, mást nem. Maga a fejtetői bubifrizura eredeti hosszúságú (állig érően hosszú bubifrizura), és teljesen befedi a fejnek azt a részét is, ahonnan a frizura fel lett stuccolva, fel lett gépelve. A frufruja eredetiben maradt meg, majdnem szemöldökéig érő hosszban, és teljes homlokszélességben (kb. 12 centis szélesen, és hátrafelé a homlokvonal mögött 6 centire van a választékja. Ezzel a frufrurész és a fejtetői rész egy szabályos "T" alakot alkot, ha a maradó haj kinövesztési alapterületét nézzük; egyébként pedig terjedelemre és hosszra nézve is egy gyönyörű állmagasságig leérő, majdnem -- de nem teljesen!!! -- "szembelógós" frufrus csinoska női bubifrizurát láthatunk magunk előtt, mely leeresztve egy klasszikus női bubifrizura, feltűzve viszont már egy vagányul alányírott, alágépelt bubifrizura, amely így már variálhatóvá(!!) válik!!! Ezenkívül leeresztve viselve nem lesz túl meleg nyáron sem, és így egy könnyű, szellős frizuraviseletet ad a viselőjének!! ((Van olyan változata is, ahol az alágépeléskor a hölgyek fülre vagy fül mögé fésülhető -- vagy épp rövidre nyírt, és jól spiccbe vágott -- pajeszrészét meghagyják, és így az állra és arcba hulló szép női bubifrizura-fürtök fül mögé fésülésekor nem a kopaszra gépelt pajesz, hanem a fül mögé vagy fül elé fésülhető (ez utóbbit szokták szívesebben viselni) -- adott esetben feltűzhető -- csini női pajesz látható, míg ugyanez a szép női pajesz merészül spiccbe vágva (azaz a fül előtti(!) hegyével lefelé-előre(!!!) kicsit ferdén élesen(!) megspiccelve) akár nagyon vagányul is mutathat ám, és ezzel igen-igen csinos, és remek lehet!!!))

 

Én is kipróbáltam már ezt: kellemes, kényelmes, nagyon csinos, és egyben roppantul vagány frizuraviselet tud ám lenni!!!

 

haircut.hu Creative Commons License 2014.04.20 0 0 98

Szép hajú lányok, figyelem!

 

Sziasztok! Folyamatosan keresünk a hobbi-honlapunkra olyan lányokat, akik nem félnek a kamerától, és idővel nem riadnának vissza akár egy nagyobb hajvágástól sem. Nézzétek meg: www.haircut.hu - 7 év, 12 000 fotó (!), gyönyörű hosszú hajak, nagy átalakulások, és a lényeg: amatőr modellek! Hajvágás a fodrászüzletben és otthon, profik és kevésbé profik munkái. Tehát várunk minden bevállalós, legalább átlagos megjelenésű, szép (lehetőleg még hosszú) hajú hölgyet, aki szeretne magáról rendszeresen jó fotókat, és nem bánja, ha megörökítünk mindent a hajával kapcsolatban, ami a témába VÁG.

Jelentkezés, részletek megbeszélése a haircut@haircut.hu e-mail címen.

 

Üdvözlettel

haircut

Carina_S Creative Commons License 2014.01.14 0 0 97

Frufrufésülés után... frufruvágás... !!

 

<< Természetesen, jó rövidre..... !

 

Carina_S Creative Commons License 2014.01.12 0 0 96

Hogyan vágom a hajam?

 

 

 

(( barbyesworld fodrásznő bemutató-oktató videója a YouTube-ról))

 

Carina_S Creative Commons License 2014.01.10 0 0 95

Carina_S Creative Commons License 2014.01.08 0 0 94

                                                           

 

Pár képes tipp a http://www.haircuttingsecrets.com/gallery.htm weboldaláról!!!

Előzmény: Carina_S (92)
Carina_S Creative Commons License 2014.01.06 0 0 93

Női tarkóhajnyírás kézi hajnyíróval>>

 

(A fiatalos hölgynek elege lett a tarkófrizurájába beletűzött kézi hajnyíróból, és gépi nyírást kért, hogy azzal fejezze be a fodrász a tarkóhajszedést!!!)

 

 

<< Barber girl got a undershaved bobcut

 

 

Carina_S Creative Commons License 2013.12.23 0 0 92

Egy másik kiváló hasznos tanácsadó cikk a házi hajvágásról:>>

 

http://www.haircuttingsecrets.com/gallery.html "Haircutting Secrets.com"

 

Carina_S Creative Commons License 2013.12.17 0 0 91

Ez biztosan sok nőt érdekel!!! --  Még egy másik remek hasznos tanácsadó cikk a házi hajvágásról:>>

 

Retikül -- Így vágd le a hajad otthon! -- 3 videó bátor lányoknak...

 

 

Íme, itt az egyik tippje:>>

Frufruigazítás otthon

A Pixel Shaker blog bájos szerkesztőjétől azt lesheted el, hogyan vághatsz magadnak egyenes frufrut ferde fazonból, ha már nagyon a szemedbe lógnak a tincsek.

 

Tetszik, hogy nem kertel sokat a lány, hanem rögtön belevág a közepébe, és olyan egyértelműen mutatja a lépéseket, hogy az is könnyen megértheti, aki nem igazán beszél angolul. Ehhez a művelethez csupán egy hajgumira, egy hosszú nyelű, választékhúzó fésűre, valamint egy jó ollóra lesz szükséged.

 

Tutorial for Cutting Straight Bangs<<((Eredeti link -- YouTube-os!!!))

 

 

Mindenki bátran próbálkozhat -- akinek van kedve hozzá!!!

 

Carina_S

Előzmény: Carina_S (90)
Carina_S Creative Commons License 2013.12.17 0 0 90

Ez biztosan sok nőt érdekel!!! --  Egy nagyon hasznos tanácsadó cikk a házi hajvágásról:>>

 

Frizura step by step 22# - Hajvágás otthon

 

Örülök, ha ezzel a részben tanácstalan otthoni fodrászkodni szerető nőknek és lányoknak segíteni tudtam!!!

 

Carina_S ...

 

szappanjocpara Creative Commons License 2013.11.13 0 0 89

Sziasztok!

Hátha valakinek jól jön:) 

Ingyen hajvágás!

Egyhossz hajvágásra keresek olyan lányt akinek lapockáig érő haja van,mindenhol egyforma hosszú. November 18-án 10.00 órakor.
Írj ha van kérdésed. 
Jelentkezni itt vagy facebookon: Hajmodell Kereső

Carina_S Creative Commons License 2012.10.30 0 0 88

How To Cut Your Bangs!

 

 

Carina_S Creative Commons License 2012.10.29 0 0 87

Merész és roppant dekoratívan csinos:>>>

 

 

Carina_S Creative Commons License 2012.10.29 0 0 86

Fiatalos Dizájn..... ..

 

 

Carina_S Creative Commons License 2012.08.31 0 0 85

Curly Hair Cut>>

 

 

 

 

 

Carina_S Creative Commons License 2012.08.28 0 0 84

Hajritkítás, frufru-ritkítás

 

(1.) Fogsz egy 6-8 centi széles hajtincset, kifésülöd simára végig, a végét ujjaid között tartod, aztán a ritkító ollóval az első belenyírás a tövétől kb. 6 centire legyen (a hajtincs hosszirányára merőlegesen!), ezután a többi ritkító belenyírás az elsőtől szintén kb. 6 centire legyen, és a többi is ugyanilyen távolságonként kövesse az előzőt a hajtincs legvégéig.

 

(2.) Utána a kiritkított frizuratincsből kifésülöd a feleslegessé vált hajat. Ne ijedj meg, fog kijönni belőle rendesen, de még ugyanennyi marad is benne... . :D

 

(3.) Utána ha ez az egy tincs megvan, jöhetnek a következő tincsek sorban egymás után; csak arra kell ügyelned, hogy még a legelső frizuratincs ritkításának megkezdése előtt válassz el és csiptessél el egymástól elkülönítve minden egyes hajtincset, nehogy egy véletlen "átfedéses ritkítással" egyes tincseket túlritkítsál... !

 

(4.) Ha csak a hajvégeket szeretnéd megritkítani, akkor a legvégétől visszafelé 2 centire és 4 centire egy-egy ritkító belenyírás tincsenként, és azzal kész!!!

 

Frufru ritkítása:>>

 

How to Cut Women's Hairstyles : How to Create Textured Bangs with Thinning Scissors

 

Carina_S Creative Commons License 2012.08.27 0 0 83

Itt egy tipp, ha valaki a frufrukészítéshez nem akarja összevagdosni, és jól felnyíratni a homlokfürtöket:>>

((Pótló tartalom... .))

 

Előzmény: Carina_S (67)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!