Keresés

Részletes keresés

omniall Creative Commons License 2011.05.24 0 0 161

Üdv:

Hát ilyen az asus hulladék, érthetetlen mi és miért égett, és az égett területen ráadásul fuse is volt,

de hogy égett a csatlakozó alá!!! és mi???kész téboly

22colos szemét-domb ez az asus rabló kotralék

Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2011.04.10 0 0 160

ok, te nyertél.

Előzmény: Törölt nick (149)
DJG Creative Commons License 2011.04.09 0 0 159

Nem, de nem számoltam külön az RGB-t. Szorozd meg hárommal... :-))

Előzmény: mr_ricsi (157)
beorn Creative Commons License 2011.04.09 0 0 158

Bazki, az enyimen meg egy légy van! Az legalább egymilliárd pont (ha a pontot megfelelően kicsinek definiáljuk)!!! Ráadásul ideoda mászkál rajta, hiába rakosgatom jobbrabalra a vindózt, mindég belemászik.

HÁGAI NEMZETKÖZI BÍRÓSÁG SEGÍCCCSSS!!!!

Előzmény: DJG (155)
mr_ricsi Creative Commons License 2011.04.09 0 0 157

1024x768? Elég régi lehet...

Előzmény: DJG (155)
DJG Creative Commons License 2011.04.09 0 0 155

Az semmi. Az enyémen kétmillió-háromszáznégyezer pont van. Az milyen bosszantó, gondold csak el...

Előzmény: Törölt nick (154)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.08 0 0 154

P*csába!!!!

Egy csomó PONT van a monitoromon !!!!!!

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer az enyém is tönkremegy, és elmondhatom, hogy tényleg bosszantó!!!

Most már át tudom érezni, mit érezhetett szegény BIG 4, ráadásul az övé 5 nap után ment tönkre, az enyém meg már elég régi!  De még így is mekkora szívás, a rohadt életbe!!!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.08 0 0 153

Jézusom.... nem csodálom hogy a Lipótot bezárták, szerintem onnan küldték utcára, pedig láthatóan 24 órás folyamatos felügyeletre szorulna szegénykém, kényszerzubonnyal, idegnyugtatókkal, ehelyett bevásárlóközpontokba jár monitort venni, de nyilván látták rajta hogy teljesen elmeroggyanttal van dolguk és rásóztak egy szar monitort, LOL.

Degeczi Creative Commons License 2011.04.08 0 0 147

igen, talán tényleg intézkedtek, annak a hatását látjuk :)

(vagy csak már saját magának is kínos az ámokfutás amit itt bemutatott, és így akarja eltüntetni)

Előzmény: Bertrand de Beaufourt (143)
Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2011.04.08 0 0 146

pontpont vesszőcske? vagy ilyen a kis piros folt a tévéden?

Előzmény: Törölt nick (145)
Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2011.04.08 0 0 143

kérem a modikat, ne töröljék végleg és azonnal big négyet, végre valami szórakoztató is történik. hogy van a kis piros foltod, 4? intézkedett már a tasz?

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.08 0 0 141

Ennyi gyógyszert kellett volna bevenned?    Miért nem segít valaki!?!

Előzmény: Törölt nick (140)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.06 0 0 137

De - ahogy a mellékelt ábra mutatja - leveleket is írhatnak az Amnesty Internationalnek, a TASZ-nak, meg még fórumokon topic-okat is nyithatnak.

Előzmény: Törölt nick (136)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.06 0 0 136

Én mondjuk - mint személyes tapasztalattal nem rendelkező - nem tudtam, hogy az ápoltakat engedik internetezni.

Előzmény: dezső a menő (135)
dezső a menő Creative Commons License 2011.04.06 0 0 135

Nagyon sajnálom és együttérzek veletek, borzalmas lehet nektek, de nem vagyok ápoló, szóval eltévesztitek a házszámot.

Azt hogy nem te vagy az ápoló azt eddig is vágtuk. :)

Előzmény: Törölt nick (131)
nem érek rá Creative Commons License 2011.04.06 0 0 134

Olyan szívesen olvasnám a TASZ, Amnesty és a többi válaszlevelét.... :-DDDDD

Előzmény: Törölt nick (128)
nem érek rá Creative Commons License 2011.04.06 0 0 133

:-DDD

Előzmény: Törölt nick (125)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.06 0 0 131

A fejlemény annyi, hogy elmentem a Tesco-ba a vevőszolgálatosnak elmondtam e helyzetet a monitorral. Meglepetésemre nem rázott le, hanem azt ajánlotta, hogy tegyünk egy próbát - nagyobb baj már nem lehet belőle  - ugyan ismét egy hetet várhatok, de ha nincs ellenemre, bepróbálkoznak ők is: beadják szervízbe a monitort, hátha akkor rugalmasabb és segítőkészebb az Asus szervíz, ha a forgalmazó küldi be hozzájuk. Szóval most ez jön....

Beírom majd ide, mik történtek. Szerintem tanulságos lesz. Ill. azt is hogy mit válaszolnak a jogvédők (az Amnesty azt írta hogy bár abszolút egyetértenek velem és tényleg felháborító és tűrhetetlen a dolog, nem tudnak foglalkozni ezzel) és majd még eldöntöm valóban beadok-e bíróságra kereseteket...

off

A kedves fikázó troll férgeknek üzenem: minden szánalmas beugatásotokat ignorálom, nem olvasom, nem válaszolok. Szóval fölösleges itt erőlködni, idehányni nyomorult lelkivilágotokat. Elhiszem hogy pokoli szenvedés az életetek, mivel folyamatosan el kell viselni önmagatokat. Nagyon sajnálom és együttérzek veletek, borzalmas lehet nektek, de nem vagyok ápoló, szóval eltévesztitek a házszámot.

Vannak szakemberek erre, tessék hozzájuk fordulni! Esetleg lehet azt is persze, hogy megpróbáltok megváltozni, szocializálódni, észheztérni, emberek közé menni és emberként viselkedni és akkor tán elmúlik a kényszer, hogy ilyen szánalmas, nyomorult dolgokkal foglalkozzatok, amit itt műveltek a fórumon.

Egyik idiótának sem válaszolok, kb az első 1-2 betűig (sem) olvasom szánalmas, primitív agymenéseiteket, szóval kár a gőzért...(vannak itt jó kis anyázós, káromkodós topikok tessék odamenni a helyetekre, oda valók vagytok)

Továbbá nem kívánom azt a karmát magamra venni, hogy valamelyik agybeteg borsónyi agyát, izgalmában az én topikom miatt önti el végleg a fekália (hiszen ide is letettétek a bizonyítékát, hogy van már benne bőven) és a túlnyomástól felrobban a hülye feje, úgyhogy el lehet innen takarodni... Köszönöm!

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.06 0 0 130

De előre kérlek, ha káromkodni akarsz, inkább ne is válaszolj...

Miért káromkodnék? Nem trollkodsz. Értelmes, korrekt, konstruktív, segítő szándékú beírásra soha sem káromkodtam és hisztiztem még... (ezt 12 év fórumozás után bármelyik régi ideírótól meg lehet kérdezni nyugodtan, bár egyre kevesebben maradtak itt már, mont az ilyen kretének tobózdása miatt, akik itt is gusztustalankodnak)

Tehát mi okom lenne rá?

Látom, nagyon felment benned a pumpa.

Igen, mint a nagypapának a wc-ban a Besenyő családban... 8)

De ettől még nem bűncselekmény, teljesen felesleges ezzel a szóval dobálóznod, csak azt mutatja, hogy nem értesz a joghoz fikarcnyit sem.

Direkt lihegem túl, ez néha bejön... ;)

(de amúgy persze: halvány fogalmam sincs a jogról, nem is állítottam mást...)

Köszönöm, amiket írtál! Teljesen igazad van. Jó néhány dolgot nem tudtam, nem gondoltam át valóban, amikor spontán leemeltem a polcról a dobozt...

A minőségi monitorok és boltok, ahol valóban pixelgaranciát vállalnak, akár már egyetlen darabra is, nem 35 ezernél vannak, minimum 3-4-szerese az ár.

Figyi, én nem milliomos vagyok, hanem magyar, átlag (sem) ember. Nekem ez sem olcsó...

Aki 100-150 ezerért vesz 22 colos monitort, az nem magyar átlagember. Nagyon nem...

Viszont te monitort vettél, ott jobban körül kellett volna járnod a témát, mielőtt vásárolsz.

Lehet. Az utóbbi 5-6 évben leginkább alaplapokkal volt dolgom Asus-éktól. Ott nem érzékeltem e minőségi visszaesést (bár egyszer egy kommersz M3A-val szívtam egy darabig mert az integrált hálózati csaltolója gyári meghajtója fagyott XP alatt, végül egy hardveres fórumon valaki küldött egy beta drivert és az megoldódott, egyszerűen bug-os volt a szoftver)

De átment már a kezemen jó néhány monitor. Soha nem találkoztam ilyen jelenséggel. Ill, ha igen, azt javították is...

Pontosan azért Asust vettem mert legkevésbé számítottam problémára, a mellette levő Benqt és AOC-t pl eszembe sem jutott volna kipróbálás nélkül megvenni. Hát tanultam megint valamit.. Az Asus embléma már nem szavatol semmit, sőt...

Előzmény: DJG (129)
DJG Creative Commons License 2011.04.06 0 0 129

De előre kérlek, ha káromkodni akarsz, inkább ne is válaszolj... Látom, nagyon felment benned a pumpa.

35 ezerért kommersz, alsó-középkategóriás terméket kapsz. Ráadásul a Tescóban veszed... Amúgy közismert, hogy az Asus hosszú évek óta egyre gyengébb minőség, de speciel panelt egy vagy két gyár készít a világon összesen, mindenki tőlük vásárol, az Asus is. Igen, a szabvány ennyit ír elő, és légy teljesen nyugodt, Amerikában is ugyanez a helyzet. Fel lehetsz háborodva, ettől ez még akármi lehet, és még ha nagyon sok követ megmozgatsz, lehet, hogy vállalt vonnak rá, és inkább megegyeznek vele peren kívül, csak hogy békén hagyd őket. De ettől még nem bűncselekmény, teljesen felesleges ezzel a szóval dobálóznod, csak azt mutatja, hogy nem értesz a joghoz fikarcnyit sem.

A minőségi monitorok és boltok, ahol valóban pixelgaranciát vállalnak, akár már egyetlen darabra is, nem 35 ezernél vannak, minimum 3-4-szerese az ár. De ott minőséget kapsz. Te viszont egy kommersz vackot vettél, ahol ma a gyártástechnológia erre képes (a szabvány is ezért szól úgy, ahogy szól, ha annyival szigorúbb lenne, a panelek nagy részét ki kellene dobni, sokkal drágább lenne a monitor, akkor meg azért panaszkodnál), igen, egy csomó vadonatúj készüléken van pixelhiba. Nekem például a tévémen is van egy darab, de nem zavar, mert hiszen a tévét az ember nem nézi olyan közelről, hogy egyáltalán észrevehető lenne. Viszont te monitort vettél, ott jobban körül kellett volna járnod a témát, mielőtt vásárolsz.

Nem lesz szerencséd az üggyel, hidd el. És minél indulatosabb levelet írsz, higgadt, tárgyszerű helyett, annál kevesebb.

Előzmény: Törölt nick (114)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.05 0 0 128

Azért annak örülök, hogy nekem nincsenek olyan kényszerképzeteim, hogy a TASZ vagy az Amnesty International foglalkozna fogyasztóvédelmi kérdésekkel, valamint olyanok, hogy egy pixelhibás monitorért bármilyen nem vagyoni kártérítést megítélne bármely bíróság pszichés kár címén, illetve, hogy bármilyen hiba, amely pár napos használat után jött elő, büntetőjogi kategória lenne.

Mindenesetre sok szerencsét, aztán majd számold össze, hogy perköltségekre mennyit költöttél (ha egyáltalán eljutsz odáig, és nem fog mindenki elzavarni a susnyásba).

Előzmény: Törölt nick (119)
mr_ricsi Creative Commons License 2011.04.05 0 0 127

"Kizárt hogy egyetlen pixel, az nem látszana ennyire..."

http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/Monitor-Tester.shtml

Ezzel a progival ki lehet rakni 1 pixel szélességű fehér-fekete vonalakat. Nagyítót pedig mintha  papírboltban láttam volna. De biztosan kapható optikaiban is.

PoliBili Creative Commons License 2011.04.05 0 0 126

Tanátam itten egy ilyet, nézd meg.

http://www.dunacomp.hu/arlista/pixelh.pdf

Szerintem ha neked az a vörös folt mind pixelhiba, akkor bele kéne férni a hibás kijelző kategóriába.

Legalábbis amit laikusként kiolvastam a mellékelt leírásból.

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.05 0 0 125

Szóval te is elhagyod az országot? Csak nem Tibi után mész Kenyába? :)))

Előzmény: Törölt nick (123)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.05 0 0 123

..egy öntörvényű veszélyforrás vagy az emberiségre...

8)

ez mondjuk speciel igaz...

Azonban viszont az, hogy itt akárki-akármiről nyit topikot, jön egy rakás gusztustalan féreg személyeskedni (világért sem a témáról van szó, hanem csakis a másik emberről, a cseszegetésről), a magyar mentalitás príma keresztmetszete. Nem csoda, hogy menekül ebből az országból minden értelmes ember, aki csak tud. Pár év és már csak ti maradtok, aztán anyázhattok itt magatokban egymásnak, széttéphetitek egymást... nem lesz kár értetek...

Előzmény: nem érek rá (122)
nem érek rá Creative Commons License 2011.04.05 0 0 122

Nem csodálom, hogy lepattintottak az önkénteseket alkalmazó szervezetek. Valszeg rögtön levették, hogy egy öntörvényű veszélyforrás vagy az emberiségre...

Előzmény: Törölt nick (119)
nem érek rá Creative Commons License 2011.04.05 0 0 121

Én már hallottam, hogy a TASZ-tól meg az Amnestytől több embert kórházba kellett vinni, mert betegre röhögték magukat a leveleden.

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nézz már utána, milyen jogokat védenek ezek! Közük nincs a fogyvéd. jogokhoz!

A monitorvásárlásnak semmi köze az emberi jogokhoz.

ROTFLMAO

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.05 0 0 119

Sajnálom hogy súlyos elmebeteg vagy. Mielőbbi gyógyulást neked szegénykém...

Előzmény: Törölt nick (118)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.05 0 0 118

Különös tekintettel a topic-nyitó kényszerképzeteire.

Előzmény: Törölt nick (117)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.05 0 0 117

már minden idiótát az Index fórura eszi a fene?

Ezt jelen topic léte, indítása is egyértelműen igazolja.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!