Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Adott Robi 151 ami szépen indul szépen jár. Kb felgazon megyéhez,amikor az erőt kellene adni elkezd durrogni a kipufogó felé.Nem ál le csak visszaesik minden.
sziasztok segitséget szeretnék kérni . Lenne nekem egy robi rex 151 es kapálogépem . Azzlenne a problémám hogy ha elindul akkor a kipufogóból durran lángcsóva csap ki esetleg valakinek lenne valamilyen tapasztalata milehet a baja köszönettel fogadnam a segitséget imélcimem zsotec@freemail.hu
Végre nekem is elkészült az új kipufogó . A méretek az eredetivel megegyezik belülről . Kívül az eleje s a hátsó rész egy kissé lecsapva . Ez biztos hosszú ideig fogja bírni , mert a lemez vastagság 1,5 mm -er . Kívül belül . De lehet gyártók egy 1 mm és anyagból is egy másikat . Most már csak a hangjára leszek kíváncsi 👂
Jó reggelt mindenkinek.Érdekelne valakit a csoportból néhány számomra kihasználatlan gép, és eszköz, ami jó,működőképes azonnal hadrafogható.Eladnám.Akit érdekel írjon. köszönöm.
Tudnátok abban segíteni nekem h robi 151/250 váltóba keresek fogaskerekeket bontott használt megfelelne ha valakinek volna elfekvőben és szeretne megválni tőlük jelezné felém!?
Minden segítséget megköszönök!
3. Sebességi fokozat ill a kihajtás kerekeit keresem.
Sziasztok! Ha tud valaki segítsen legyen szives, fel akarom újítani a régi Robi 50 kapámat, mielőtt szét bontom szeretném beszerezni a benne található főtengely csapágyakat és szimeringeket a blokba, állitolag valami nem szokványos méretű, talán az egyik 15x21,5x4,8?. A hajtóművet már fel újítottam, abban 28x42x10 van, ha tudja valaki a csapágy és szimering méreteket írjon legyen szíves, a gépkönyv megvan de abban nem írnak méretet csak tételszámokat. köszönöm.
Keresd meg "4728ITI" -t a babetta vagy simson topic környékén. Ő kifejlesztett ezekre kis teljesítménnyel (10-20 watt) műkodő hatékony LED-es világítást, irányjelzőt, hangjelzést, tehát ami kell neked is. Biztosan fog segíteni