Keresés

Részletes keresés

Liz23 Creative Commons License 2014.06.29 0 0 3

Szia! 

 

Hasonló helyzetben vagyunk most mi is, igaz 4 hónapos kölyökről van szó, és egy lábszártörésről. Ugyanezzel a csavarozgatós módszerrel műtötték. A feladat az volt, hogy 5 nap után szedjük le a kötést és a csavaroknál fertőtlenítsük. Első nap oké, második nap már duzzanatot észleltünk. ( kötés nem túl szoros, túlságosan nem terheli). Nektek volt ilyen? Természetesnek mondható egy implantátumnál, vagy ha 5 nap után először állt rá normálisan a sérült lábra? - Amúgy fájdalma nincsen, igazából szaladna is ha engednénk. 

Előzmény: szpsz911 (-)
NavyGa Creative Commons License 2010.11.27 0 0 2

A kutyákat kemény fából faragták és számukra nem nagyon létezik az "elhagyják magukat" hozzáállás. Állati természetükből adódóan meg akarnak gyógyulni. A rehabilitációs időt pedig nem biztos, hogy rövidíteni, a gyógyulást nem biztos, hogy siettetni kell. A természetben minden annyi, amennyi. Szerintem.

Ettől függetlenül mielőbbi teljes gyógyulást kívánok az ebnek.

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.26 0 0 1

CSonttörés ugyan nem volt a kutyáimnál, de tacskóbénulás, meg beálló gerinc igen. Innen tudom, hogy a mágnesterápia (vagy mágenses biorezonancia, ki, hogy hívja) minden ilyennek jót tesz.

Persze, lehet mondani, hogy ez is csak egy alternatív hülyeség, ami attól hat, hogy hiszel benne, de a kutya nem tudott hazudni: ha alig bírt mozogni, és kezelésre vittem, pár alkalom után jobban lett.

Nem akarok semmit reklámozni, keress rá gugliban a kutya vagy állatorvos és a mágnesterápiára így együtt, egy csomó helyet kiad, ahol csinálják.

Mikor mi kezdtük én még Érdről hortam Óbudára a kutyát, aztán találtam közelebb, de ahogy most nézem, már tényleg sok helyen van...

Na, találtam egy olyan cikket is, ami csak ismerteti a dolgot, ez azt írja, hogy felezi csonttörés után a rehabilitációs időt.

Jobbulást!

 

Előzmény: szpsz911 (-)
szpsz911 Creative Commons License 2010.11.26 0 0 0

A nullázás elejét veszem

Előzmény: szpsz911 (-)
szpsz911 Creative Commons License 2010.11.26 0 0 topiknyitó

A téma apropója, hogy 5 éves spánielünk két hete szilánkosra törte a könyökét. Pár napra rá megműtötték, össze lett csavarozva. Érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van, hogy mennyi idő múlva terheli/terhelheti, mi mit tudunk elkövetni a mielőbbi felépülés érdekében. Az orvos azt mondta, hogy sétáltassuk, fárasszuk, hogy mielőbb elkezdje használni. Ő át is mozgatta, hogy az izmok ne tapadjanak le, de ez fájt neki. Mi nem akarunk semmi szakszerűtlenség miatti károsodást. Ezért kérek mindenkit, akinek volt már csonttörött kutyája, vagy rehabilitált már ilyet, írjon.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!