Keresés

Részletes keresés

4Hópihe Creative Commons License 2015.05.25 0 0 842

én itt vagyok.

Előzmény: marjori (841)
marjori Creative Commons License 2015.05.24 0 0 841

Jár még erre valaki? :)

Midianna Creative Commons License 2012.04.23 0 0 840

Én is a vanish oxy actiont akartam mondani, h nekem az szed ki minden kutyafülét, beszáradt foltokat is : ) nem vagyok ügynökük, de a fél fizetésemet a vanish gyár viszi el : )) a "foltördög" tisztítók viszont nem váltak be nekem.

Előzmény: Teaparty (838)
Babola_ Creative Commons License 2012.04.22 0 0 839

Hehe, minden oxigénes fehérítőszerben ez van, csak ha mást is hozzákevernek és vicces nevet adnak neki, többért lehet eladni. :D Ha van még otthon azokból, amit írtál, szerintem nem érdemes csak ezért tisztát venni, hanem próbáld ki úgy, hogy forró víz (ill. amilyent a ruha címkéje alapján elbír, vagy amennyitől nem félted), bele a szer (enyémre az van írva, hogy literenként 1 kávéskanál), meg a nadrág, és hagyd benne néhány óráig, amíg pezseg. :) Viszont ha valakinek sok fehérítenivalója van, jó ötlet beszerezni, már csak anyagi szempontból is :D, pl. azúr vegyszerboltban lehet kapni - én sem vagyok ügynök egyébként :D - és garantáltan teljesen öko cucc, oxigénre és mosószódára bomlik (jó, nem ajánlatos szaglászni, amíg jön belőle az ózón...), de a többiben, ha mást is hozzákevernek, nem tudom, mi van...

Előzmény: Teaparty (838)
Teaparty Creative Commons License 2012.04.22 0 0 838

Köszi, beszerzek egy ilyet, még nem használtam. Viszont új eredmény, hogy az amway folttisztító (nem vagyok ügynök :-))és a vanish oxiaction por kombinációval eltűnt a dzseki anyagból, és a polár pulcsiból. A tiszta pamut melegítőnaciban még van, de az is halványabb.  Most h utánaolvashgattam itt, elvileg ezeknek is az általad ajánlott szer az alapanyaga, csak nem olyan töménységben. Köszönöm még egyszer!!!!

Előzmény: Babola_ (837)
Babola_ Creative Commons License 2012.04.20 0 0 837

Nátrium-perkarbonát? Nem próbáltam konkrétan pitypangfoltra, de eddig minden szerves foltot kiszedett, amire próbáltam. Olyan forró vagy meleg vízbe kell szórni, amit elbír az érintett ruha, és abba beáztatni mondjuk éjszakára, vagy néhány órára.

Előzmény: Teaparty (836)
Teaparty Creative Commons License 2012.04.20 0 0 836

Sziasztok, nincs valakinek jó ötlete, hogy a gyermekláncfű tejnedvét (barna folt) hogyan lehet a ruhából kiszedni? Mosószappan, a zöldséglé-fűre való foltördög meg sem mozdítja... Itt a neten sem tudtam semmit kiguglizni, utolsó reményem maradtatok. Tegnap szép koszorút fontunk, hát a jobbik ruhákban éppen :-(

marjori Creative Commons License 2012.01.26 0 0 835

jáááj ez valami horrorfilmbôl van?? :/

Előzmény: Törölt nick (834)
marjori Creative Commons License 2012.01.25 0 0 833

Egyébként a hányós- f.sós vírus dühöngésének 4. napján bizony gyakran jutott eszembe a Légynéni.

Kaják bevásárolva, gyógyszerszekrény feltötve, folyamatos takarítás többé -kevésbé elrendezve, telefonszámok a kitöltött naptár hátoldalán, mosás- vasalás nem elmaradva, nos így ért minket a "katasztrófa " kitörése.

Ma már jobban vagyok, kitakarítottam 15 perces etapokban a lakást. ágyak áthúzva, ágynemû kimosva, megszárítva.

Én holnap dolgozom, a tinik egy tiszta lakásban lábadozhatnak, tele hûtô mellett - már ha persze lesz valaha még étvágyuk :) ...

marjori Creative Commons License 2012.01.25 0 0 832

Hát egy kis hagyományos körömlakklemosó sincs?? Milyen háztartás az... ? :)

Előzmény: Babco (831)
Babco Creative Commons License 2012.01.25 0 0 831

Látom itt jó ideje nem volt mozgás. :-)

Még nyáron írtam egy ismerősnek, nem flyladys sztori, csak a takarításhoz kapcsolódik:

A mai nap fénypontja az volt, amikor a férj - immár megnyerve az ex előnevet -  eljött, hogy szétszerelje a régi számítógép asztalt. Miután végzett, felajánlotta, hogy a kád alatt beragasztja a mágneses kis szervízablakot. Purhabot korábban vettem, gondoltam csinálja, ha akarja.
Kb fél óra után, amikor már végigmondta az összes spanyol káromkodást és nyakig purhabos volt, megkért, hol olvassam már el a purhabon lévő használati utasítást, mert nem érti.
Felolvastam, valami olyan volt, hogy a kifolyt purhabot csak acetonnal vagy purhab tisztítóval lehet feltakarítani, ha már megszárad, akkor csak mechanikus módon (=baltával üvöltve nekiesel).Körbenéztem az összepacázott, mindenhol szanaszét purhabfoltos fürdőszobán, és arra gondoltam, hogy csak azért nem ölöm meg, mert a hulláját is nekem kell feltakarítani.
Mosolyogva kérdezte, hogy van-e itthon aceton (nem volt) vagy purhabtisztító (az se volt).

jazmine35 Creative Commons License 2011.09.15 0 0 830

Szerintem meg elég, ha egy felnőtt nő egyszer (huzamosabb ideig) kipróbálja az életet magassarkú nélkül... Én a terhesség/babakocsi miatt alig hordtam az elmúlt 5 évben - és mikor már lehetne, nemhogy az izomláz miatt nem állok rá vissza, hanem mert baromi kényelmetlen.

Mondjuk sokkal több idő, míg találok jó cipőt, de igen, soha többé körömcipő egész napra.

Előzmény: Gabiiiiii (809)
4Hópihe Creative Commons License 2011.09.15 0 0 829

a héten három szülöin voltam.zsufolt napok voltak- de a jövet menet nyalok egyet a konyhában az müködött,igy a félkonyhabutor nyilásráoinak külsö felülete letakaritva...

ha reggel rohanokdolgozni akkor elmarad a fogmosás utáni kétperces fürdöi rendrakás. ugyanez a wc-ben is elmarad..ez átkerült estére ha nem nagyon összerogyva érkezem haza.. 3hetea szabadnapjaimon a lakást kifestettem... csodálkoztam miért megy lassan-mert elötte jobban tudtam szervezni mig nem kellett két munkanap közé ékelni.. és a 40fokos meleg a plusz a létratetején nyaldosni a festékkel a falat hát nem volt kellemes sport tevékenység..

Előzmény: Törölt nick (827)
Midianna Creative Commons License 2011.09.15 0 0 828

Én csak úgy, ahogy eddig is, rapszodikusan : D sose csináltam betű szerint, csak úgy, ahogy épp esett : )) de ahogy nőnek a gyerekek, azt veszem észre, h egyre jobban fogom tudni azokat alkalmazni, amit jónak gondolok belőle.

4Hópihe Creative Commons License 2011.09.12 0 0 826

én itt ülök és várok))

sikerült a 12órás munkaidömhöz is igazitani..

de az eltelt egy év alatt lényegesen lejjebb adtam az eddigi elvárásaimat..

Előzmény: marjori (825)
marjori Creative Commons License 2011.09.12 0 0 825

van valaki aki csinálja még?

marjori Creative Commons License 2011.04.18 0 0 824

Szerintem nem teljesen.

Én elég lelkes flybaby vagyok, és mostanában  jutott el a lakás oda hogy egy profi takarítónôt be lehet  engedni :) Pl megcsinálná a heti takarítást az aktuális zónázással, és akkor nekem azt nem kéne. A megtakarított idôt meg jól fel tudom másra használni.

Keresek is egy rendes takarítónôt  csak Malacka messze van.

Előzmény: Törölt nick (823)
malacka86 Creative Commons License 2011.04.18 0 0 822

Üdvözletem!

Amennyiben megbízható, precíz, önmagára és munkájára igényes takarítónőt keres valaki, nálam a legjobb helyen jár.

Várom az esetleges jelentkezéseket!

Midianna Creative Commons License 2011.03.31 0 0 821

Úú sajnálom : (

1-2 jó fazont küldhetnél ide hozzám is : ))) szép magas, hosszú szőke v. vörös hajú vikingeket : D (csak azuram nehogy olvassa a topikot : D)

Előzmény: marjori (820)
marjori Creative Commons License 2011.03.31 0 0 820

elôtte, most mondd meg...

és igen, remek fazonok élnek errefelé ;)

Előzmény: Midianna (819)
Midianna Creative Commons License 2011.03.31 0 0 819

Legalább a pasi előtt estél hasra?? : p

Hú, Svédországban dejó pasik lehetnek : )

Stylistot megnézném én is, mit hoz ki belőlem. Magassarkú kizárva, a 8.-os ballagásomon volt rajtam utoljára, szédülök benne. de még a szép kis cipikék is nyomják a lábam, pedig keskeny, csak épp nem szokott hozzá ezekhez a női cipőkhöz... így sportcipő, papucs (de a tangapapucsot pl. utálom, feltöri a lábam ujjaközét), bakancs, csizma- ezek jöhetnek. Szoknyát, ruhát kisgyerekek mellé, akikhez még sokszor le kell hajolni, térdelni, nem veszek fel. majd ha nagyobbak lesznek, akkor is csak nyáron : ) harisnyát utálom, nincs is. hajam nem engedem levágatni, daueroltatni, fenékig ér. nyilván tudok és szoktam is csinosan öltözni, de azért legtöbbször inkább sportos a ruházatom. Bírtam, nemrég bementünk a Mekibe az egyik gyerekemmel, fiatalka eladó srác köszönt, h sziasztok, közelebb értünk, és sztem meglátta a ráncaimat, mert magázásra váltott : o : s

Előzmény: marjori (818)
marjori Creative Commons License 2011.03.31 0 0 818

dettó...

17 évesen vettem egy kb 4 cm-es sarkú cipôt, poklok pokla volt.

Az esküvôn évekkel késôbb csak erôs fájdalomcsillapítók mellett bírtam a szépcipôt.

Mindezt 30 kilóval könnyebben.

Pedig keskeny a lábam, látható deformitás nincs rajta....

Aztán most vettem egy minisarkú kopogós csizmácskát pasizáshoz, aztán úgy tanyáltam el benne hogy hetekig fekete-kék-zöld -sárga volt a térdem... rém szexi volt.... :D

Előzmény: mzsperx (810)
Babco Creative Commons License 2011.03.30 0 0 817

Hehe.. fogadjunk? :-DDD

Előzmény: 4Hópihe (816)
4Hópihe Creative Commons License 2011.03.30 0 0 816

azt mondta a lánykám egy jó stylistot nem lehet látványosan kiboritani...

:o)

Előzmény: Babco (814)
mzsperx Creative Commons License 2011.03.30 0 0 815

nyáron egy lenge szoknya kevésbé meleg, mint a nadrág, télen fordítva, szóval én eszerint haladok. a legjobb egy vékony ruha, az nem tapad az emberre. de legeslegjobb a bugyi-melltartó kombó, haha :D csak úgy nem megyünk utcára.

Előzmény: Babco (812)
Babco Creative Commons License 2011.03.30 0 0 814

Nincs az a stylist, akit én ne tudnék kiborítani. :-))

A végén tuti hogy azt mondaná: igen a te stílusod a farmer bakanccsal, csak fejezzük már be.

Előzmény: 4Hópihe (811)
mzsperx Creative Commons License 2011.03.30 0 0 813

hát az gáz, rábeszél, 2 hétig hordom, aztán kidobom a kukába... gondolom én :)

Előzmény: 4Hópihe (811)
Babco Creative Commons License 2011.03.30 0 0 812

Dettó én is... sőt, szoknyát nyáron se veszek fel.. nincs is.

Előzmény: mzsperx (808)
4Hópihe Creative Commons License 2011.03.30 0 0 811

a nagyobbik lánykám éppen aktuális hivatásvágya-hogy stylist legyen- nézi az ilyen tipusu müsorokat is nagyon.. és azt mondja egy jó stylist rábeszél olyanformán,hogy azt te is akarjad....

Előzmény: mzsperx (808)
mzsperx Creative Commons License 2011.03.30 0 0 810

ó, akkor én öregasszonynak születtem :D sosem szerettem a kényelmetlen ruhát, csak azért mert szép. a magassarkúval meg rájöttem, mi a bajom: azok csinosnak készülnek. vagyis szűkek az én igen széles lábamra. ősszel találtam egy (nem túl) magas sarkú kiscsizmát (ja, persze, gabor...), wide, na, az kényelmes, bírom benne a strapát... de nem sok kiejezetten széles cipőt gyártanak.

Előzmény: Gabiiiiii (809)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!